Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο ντιόπ πήρε κανένα τηλέφωνο σήμερα;
γιατί ετσι όπως το πάει πρώτα εμείς θα γεννήσουμε και μετά η γυναίκα του(καλά να είναι βέβαια η κοπέλα) :grin:
τον επερνε ο γρηγορης πριν λιγο αλλα το ειχε κλειστο... για στειλτου κανα σουμουσου να δουμε :grin:

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο ντιόπ πήρε κανένα τηλέφωνο σήμερα;
γιατί ετσι όπως το πάει πρώτα εμείς θα γεννήσουμε και μετά η γυναίκα του(καλά να είναι βέβαια η κοπέλα) :grin:
να φυγει η αεκ δεν παρακαλαει κανεναν βεναια στο μονο που κολαω ειναι κατι που ειχα διαβασει πριν καμια βδομαδα και ειναι στα λεφτα που του χρωσταει η αεκ το ποσο δεν το γραφανε αλλα αμα αναλογιστουμε τα λεφτα που παιρνει πρεπει να ειναι καμια 200 χιλιαρικα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μην ξεχνατε οτι επεσαν καβαλα και βολος... σιγα σιγα θα αρχισουν να ψαχνουν ομαδες αρκετοι παιχτες οπως ντουγκλαο,ονουατσι,καρντοσο κ.α.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δημιουργικούς χάφ δεν έχεις (τώρα τους λένε επιθετικά χάφ)
γκέντζογλου με δύο ολοκληρωμένες κάθετες πάσες ανα αγώνα γάματα
καφές μία πάσα είναι και 35 φεύγα νομίζω ξαναγάματα
έχεις αυτόν τον πιτσιρικά τον κάρλος αλλα αν δεν τον δούμε σε κανονικό αγώνα.........
ο ντιοπ απο μόνος του ήταν φόβητρο και στα αμυντικά και στα επιθετικά του καθήκοντα συν ότι έβλεπε γήπεδο συν οτι είχε δέσει με την ομάδα
τώρα για τον μίτσελ η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι αργούν υπερβολικά να τον κλείσουν
ασχετα με το θέμα του ντιοπ
[size=20pt]θέλουμε δύο χάφ λέμε[/size] :headbang: :headbang: :headbang:
για να μην πω οτι θέλουμε και δύο εξτρεμ σαιτες να παίζουν πάνω στον ασβέστη
αλλά.........

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δημιουργικούς χάφ δεν έχεις (τώρα τους λένε επιθετικά χάφ)
γκέντζογλου με δύο ολοκληρωμένες κάθετες πάσες ανα αγώνα γάματα
καφές μία πάσα είναι και 35 φεύγα νομίζω ξαναγάματα
έχεις αυτόν τον πιτσιρικά τον κάρλος αλλα αν δεν τον δούμε σε κανονικό αγώνα.........
ο ντιοπ απο μόνος του ήταν φόβητρο και στα αμυντικά και στα επιθετικά του καθήκοντα συν ότι έβλεπε γήπεδο συν οτι είχε δέσει με την ομάδα
τώρα για τον μίτσελ η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι αργούν υπερβολικά να τον κλείσουν
ασχετα με το θέμα του ντιοπ
[size=20pt]θέλουμε δύο χάφ λέμε[/size] :headbang: :headbang: :headbang:
για να μην πω οτι θέλουμε και δύο εξτρεμ σαιτες να παίζουν πάνω στον ασβέστη
αλλά.........

συμφωνω... αλλα αν μεινει ο ντιοπ,ερθει και ο μιτσελ θα λυθουν πολλα προβληματα...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
12 νίκες σε 34 αγώνες με την πέμπτη χειρότερη άμυνα. Και ποιες κηδείες; Το ότι κέρδισε εντός την όγδοη Γαλατά και πήρε ισοπαλία από την πέμπτη Μπεσίκτας; Έχει φάει κάτι τεσσάρες και πεντάρες από μετριότατες ομάδες. Απλά είχε καλή πορεία για τα κυβικά της. Όχι και ότι είναι σοβαρή ομάδα. Θα δούμε στο πρωτάθλημα. Μακάρι να σας παίξει καλά.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Χμ χμ αφελης ερωτηση: Ποσο ανοιγμα εχει η ΑΕΚ φετος οταν στηριζεται σε μεγαλο βαθμο στους Σαπορτερς και στα διαρκειας; Οκ πουλησε τον Σκοκο και πηρε χρημα ζεστο αλλα οταν χρωστα σε καθε παικτη που τελειωνει το συμβολαιο του (Σαχα, Ντιοπ) και στο τελος απλως συμφωνει να φυγει με λιγα/καθολου χρηματα αποζημιωση, πως θα ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις της; Οχι τιποτε αλλο αλλα οταν μια ομαδα εχει καει ουσιαστικα απο ανοιγματα τυπου Ριμπο, μηπως ο Γουντγιο ειναι παλι πολυτελεια;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
12 νίκες σε 34 αγώνες με την πέμπτη χειρότερη άμυνα. Και ποιες κηδείες; Το ότι κέρδισε εντός την όγδοη Γαλατά και πήρε ισοπαλία από την πέμπτη Μπεσίκτας; Έχει φάει κάτι τεσσάρες και πεντάρες από μετριότατες ομάδες. Απλά είχε καλή πορεία για τα κυβικά της. Όχι και ότι είναι σοβαρή ομάδα. Θα δούμε στο πρωτάθλημα. Μακάρι να σας παίξει καλά.
8η αλλα γαλατα... επαιξε στα ισα ολους τους μεγαλους την στιγμη που την ειχαν ξεγραμενη και φαβορι για υποβιβασμο... δεν ειπα οτι ειναι καμια υπερομαδα τυπε αλλα δεν ειναι και κανα καφενειο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Χμ χμ αφελης ερωτηση: Ποσο ανοιγμα εχει η ΑΕΚ φετος οταν στηριζεται σε μεγαλο βαθμο στους Σαπορτερς και στα διαρκειας; Οκ πουλησε τον Σκοκο και πηρε χρημα ζεστο αλλα οταν χρωστα σε καθε παικτη που τελειωνει το συμβολαιο του (Σαχα, Ντιοπ) και στο τελος απλως συμφωνει να φυγει με λιγα/καθολου χρηματα αποζημιωση, πως θα ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις της; Οχι τιποτε αλλο αλλα οταν μια ομαδα εχει καει ουσιαστικα απο ανοιγματα τυπου Ριμπο, μηπως ο Γουντγιο ειναι παλι πολυτελεια;
θα τον βρουμε σε ποια εκλησια κανει λειτουργια και θα παρουμε πισω τα κλεμενα... μη μασας...

Συνημμένα

• papamakisgorilas.jpg
    papamakisgorilas.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 45

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Aλλο καθαρμα αυτο ρε πστη μου. Να λενε οι δικηγοροι του οτι "θα παραδοθει, τι σκατε, θα ερθει"! Λες και τον καλεσε για δειπνο κανας ασπονδος φιλος και το παιζει βαρυ πεπονι. Ξεφτιλικια

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
8η αλλα γαλατα... επαιξε στα ισα ολους τους μεγαλους την στιγμη που την ειχαν ξεγραμενη και φαβορι για υποβιβασμο... δεν ειπα οτι ειναι καμια υπερομαδα τυπε αλλα δεν ειναι και κανα καφενειο...
Όχι η Γαλατά που χάνει 0-2 από την Μπούρσασπορ, 2-4 και 3-2 από την Ανκαρακουτσού, 0-2 από την Γκεντσλερμπιρλιγκι, 1-0 από την Γκαζιαντεσπόρ, 3-1 από την Μπουγιουκσεχίρ και 3-0 από την Αντάλιασπορ όχι δεν είναι Γαλατά (και δεν μιλάω για τις σφαλιάρες στα ντέρμπι).
Και όχι η μια νίκη της Καραμπουκσπορ με την Γαλατά δεν της επιτρέπει να λέει ότι "έκανε πολλές κηδείες". Τώρα έγραψες ότι "έπαιξε στα ίσα με τους μεγάλους". Άντε ας δεχτώ αυτό επειδή κόνταρε την Γαλατά ξεχνώντας το 1-4 από την Μπεσίκτας, το 3-0 από την Τραμπζονσπορ και τις 2 ήττες από την Φενέρ (και φυσικά το 5-1 από την Σίβασπορ και το 4-2 από την Μανίσασπορ). Απλά διαφωνώ να προσπαθούμε μια ομάδα που δεν την ξέραμε ως χθες να της δίνουμε την αξία που δεν έχει. Μπορεί να μην είναι καφενείο (αν και έχω τις ενστάσεις μου) δεν παύει όμως να έχει άμυνα καφενείο. Και δεν παύει να μην έκανε πολλές κηδείες και να μην κόντραρε όλους τους μεγάλους.
Πολύ ασχοληθήκαμε αλλά δεν χρειάζεται καμία ΑΕΚ να υπερβάλουμε ειδικά σε περίοδο φιλικών. Ας τα δούμε όλα αυτά στο πρωτάθλημα και μακάρι εκεί ο Ισλανδός να βγάζει μάτια. Μέχρι να το κάνει επέτρεψέ μου να είμαι επιφυλακτικός.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Όχι η Γαλατά που χάνει 0-2 από την Μπούρσασπορ, 2-4 και 3-2 από την Ανκαρακουτσού, 0-2 από την Γκεντσλερμπιρλιγκι, 1-0 από την Γκαζιαντεσπόρ, 3-1 από την Μπουγιουκσεχίρ και 3-0 από την Αντάλιασπορ όχι δεν είναι Γαλατά (και δεν μιλάω για τις σφαλιάρες στα ντέρμπι).
Και όχι η μια νίκη της Καραμπουκσπορ με την Γαλατά δεν της επιτρέπει να λέει ότι "έκανε πολλές κηδείες". Τώρα έγραψες ότι "έπαιξε στα ίσα με τους μεγάλους". Άντε ας δεχτώ αυτό επειδή κόνταρε την Γαλατά ξεχνώντας το 1-4 από την Μπεσίκτας, το 3-0 από την Τραμπζονσπορ και τις 2 ήττες από την Φενέρ (και φυσικά το 5-1 από την Σίβασπορ και το 4-2 από την Μανίσασπορ). Απλά διαφωνώ να προσπαθούμε μια ομάδα που δεν την ξέραμε ως χθες να της δίνουμε την αξία που δεν έχει. Μπορεί να μην είναι καφενείο (αν και έχω τις ενστάσεις μου) δεν παύει όμως να έχει άμυνα καφενείο. Και δεν παύει να μην έκανε πολλές κηδείες και να μην κόντραρε όλους τους μεγάλους.
Πολύ ασχοληθήκαμε αλλά δεν χρειάζεται καμία ΑΕΚ να υπερβάλουμε ειδικά σε περίοδο φιλικών. Ας τα δούμε όλα αυτά στο πρωτάθλημα και μακάρι εκεί ο Ισλανδός να βγάζει μάτια. Μέχρι να το κάνει επέτρεψέ μου να είμαι επιφυλακτικός.
τι να βγαζει μωρε...
το πολυ να βγαλει κανα στριγκακι στο χαριλαου
και να σταζει ο κωλος του αιμα και ιδρωτα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι να βγαζει μωρε...
το πολυ να βγαλει κανα στριγκακι στο χαριλαου
και να σταζει ο κωλος του αιμα και ιδρωτα
περσυ στου χαριλαου παντως εβγαλες και τα στριγκακια,εβγαλες και αιμα και εσταξε το κωλαρακι σου :grin:
αντε φετος αν φας μεχρι 3 παει να πει οτι κανεις προοδο... σιγα σιγα μπορει να τσιμπισεις και κανα Χ και να αρχισεις τις φιεστες...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
περσυ στου χαριλαου παντως εβγαλες και τα στριγκακια,εβγαλες και αιμα και εσταξε το κωλαρακι σου :grin:
αντε φετος αν φας μεχρι 3 παει να πει οτι κανεις προοδο... σιγα σιγα μπορει να τσιμπισεις και κανα Χ και να αρχισεις τις φιεστες...
σε πηρα παλι παρτουζιτσα στο οακα;
η συνηθεια που εγινε λατρεια τα τελευταια χρονια
πολυ μ'αρεσει ο κωλος σας παντως
μυριζει γιασεμι απο την ανατολη...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε τυπε η αεκ εκανε 0-0 σε φιλικο ματς με ομαδα Α κατηγοριας τουρκιας (τερματισε 9η νομιζω) και εχετε πεσει ολοι να πειτε τα δικα σας... το μπαοκι εκανε ισοπαλια στην καυτη τουμπα σε φιλικο με τον πιερικο αλλα ειδες τη διαφορα οταν σημερα επαιξε το 1ο επισημο ματς και μαλιστα εκτος... τωρα για να κανεις συγκρισεις μεταξυ ομαδων παιχτων κτλ πρεπει να δεις πρωτα και δυο τρια επισημα παιχνιδια...  

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
σε πηρα παλι παρτουζιτσα στο οακα;
η συνηθεια που εγινε λατρεια τα τελευταια χρονια
πολυ μ'αρεσει ο κωλος σας παντως
μυριζει γιασεμι απο την ανατολη...
αν λεγετε παρτουζα το 1-2 τοτε το 0-4 τι λεγετε?  :think:
μαλλον extreme BDSM σου εκανα ε?  :tooth:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε τυπε η αεκ εκανε 0-0 σε φιλικο ματς με ομαδα Α κατηγοριας τουρκιας (τερματισε 9η νομιζω) και εχετε πεσει ολοι να πειτε τα δικα σας... το μπαοκι εκανε ισοπαλια στην καυτη τουμπα σε φιλικο με τον πιερικο αλλα ειδες τη διαφορα οταν σημερα επαιξε το 1ο επισημο ματς και μαλιστα εκτος... τωρα για να κανεις συγκρισεις μεταξυ ομαδων παιχτων κτλ πρεπει να δεις πρωτα και δυο τρια επισημα παιχνιδια...  
Ρε αλάνι εσύ έγραψες ότι για να κάνει αυτά σε φιλικό τότε στο πρωτάθλημα θα βγάζει μάτια. Αυτό έχεις μάθει από τα τόσα χρόνια που βλέπεις μπάλα; Και μετά άρχισες να προσπαθείς να κάνεις την τουρκάλα Μπαρτσελόνα. Δεν γίνεται. Δηλαδή αυτός ο απροετοίμαστος Λαζάρ του ΠΑΟΚ όταν παίζει έτσι το κατακαλόκαιρο κόντρα σε ομάδα που έχει ήδη ένα γύρο στα πόδια σημαίνει ότι θα είναι και ο MVP του πρωταθλήματος; Μην παρασυρόμαστε σαν μικρά παιδιά και μην υπερβάλουμε του στυλ έκανε κηδείες και κόντραρε όλους τους μεγάλους ενώ δεν ισχύει. Όπως και το καυτή Τούμπα με τον Πιερικό. Έλεος.
Εκεί είναι η όποια ένστασή μου. Τέσπα. Καλό βράδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom