Αναχρονιστικός ο Κούπερ επειδή έπαιζε 4-4-2 καθαρό; Καλά, ΟΚ. Ψάξε να βρεις δημοσιεύματα περσινα δημοσιογράφων σοβαρών που σκίζανε τα ρούχα τους πως ο Κούπερ έπρεπε αν είχε πάρει το τίτλο του καλύτερο προπονητή. Και δε γράφω για μαλάκες. Α! Και πολύ θα ήθελα να έχω τον "αναχρονιστικό" Κούπερ στον πάγκο με τους παίκτες που είχα. Πολύ θα ήθελα να έχω τον Κούπερ και να παίζω με Ατλέντικο και να την εξαφανίζω στην έδρα μου και να της προκαλώ εμφραγμα στην έδρα της. Και τη Λεβερκούζεν. Τέτοιοι "αναχρονιστικοί" λοίπουν από την Ελλάδα.
Σκόκο δε θα λέω. Πίστευα πως ναι το τόπι το ξέρει και της μιλάει της πουτάνας όσο λίγοι που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Αλλά τις περισσότερες φορές ήταν μούγκα στη στρούγκα. Και με 2μύρια μεικτά ΔΕΝ ΤΟΝ ήθελα. Τον πούλησα και πήρα μια ανάσα που ήμουν σκατά οικονομικά (όχι τώρα ότι είμαί καλύτερα). Ποιόν Μάκο ρε και Καφέ; Και ο Γκέντζογλου παίζει (ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε στο τελευταίο φιλικό) και ο Γκερέιρο μπορεί να παίξει (αν και δεν είναι η θέση του) και ο Λαγός. Και ακόμα έστω και τυπικά έχω και τον Ντίοπ. Και αν τελικά μείνει να δεις που η ΑΕΚ θα κινηθεί και για έναν ακόμα χαφ. Πολύ θα ήθελα να ήταν ο Παπαστεριανός που πήρες εσύ. Και σου το ξαναλέω θα είναι η καλύτερη μεταγραφή σου πιστεύω. Ή κανένα Κατσικό ή Σολεϊδη. Αλλά μάλλον για ξένο πάμε και κατά πάσα πιθανότητα τον Μίτσελ.
Και εσύ κατάλαβε πως δεν έχεις επίθεση. Σε σώζει που δεν παίζεις φέτος Ευρώπη (αν και δε ξέρω τι θα γίνει τώρα με την τιμωρία του Βόλου) γιατί αλλιώς με την επιθετική γραμμή που έχεις θα σου δάνειζα τον Δημητριάδη να παίξει φορ. Εγώ έχω Θ(ε)ωμα
Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εσύ μου λες από ΤΩΡΑ πως έχεις καλύτερη ομάδα από μένα. ΟΜΑΔΑ, σύνολο δηλαδή. Το ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ΑΕΚ είναι. Το έχουμε γράψει πολλοί εδώ μέσα που δεν είμαστε και δημοσιογράφοι. Αλλά πέσαμε σε περίοδο που ΟΛΟΙ, πλην του ΟΣΦΠ, είμαστε στα ίδια σκατά. Ο ΠΑΟ χάλια, της πουτάνας με τη διοίκησή του, ο ΠΑΟΚ ακόμα ψάχνεται, εσύ ΑΚΟΜΑ δεν έχεις κλείσει ρόστερ και δεν έχεις και την Ευρώπη να σε βοηθάει οικονομικά οπότε και εσύ δεν είσαι σε καλύτερη μοίρα. Όλοι τα ίδια σκατά είμαστε. Απλά φέτος πιστεύω πως η ΑΕΚ κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προετοιμασία της προκοπής και τουλάχιστον θα δω μια ομάδα με πλάνο. ΔΕ περιμένω να δω μπάλα. Αν θέλω να δω μπάλα θα βάλω να δω τον ΟΣΦΠ, και θα έβαζα και εσένα ΑΝ είχες Κούπερ. Η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήταν το 2004. Το καλό είναι πως κανένας δεν την υπολογίζει. Και αυτό είναι ΟΤΙ καλύτερο δώρο μπορούν να της κάνουν. ;)