Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε ο Γαμαικανο δεν παιζεται... μην τον περνεις στα σοβαρα... πηρε πουλο με κουπερ και παιχτακια χαβιτο,καλβο κτλ και τωρα λεει θα κανει πρωταθλητισμο με τσιωλη και παπαστεριανο,καπετανο... ουτε για ανεκδοτα δεν κανουν αυτα  :grin:
ο αρης εφαγε φετος το μεγαλυτερο μεταγραφικο κλασιμο στα χρονικα... οσους παιχτες ηθελε τον  :badair: κανονικα... απο εκει καταλαβαινεις τι παιζει...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Αναχρονιστικός ο Κούπερ επειδή έπαιζε 4-4-2 καθαρό; Καλά, ΟΚ. Ψάξε να βρεις δημοσιεύματα περσινα δημοσιογράφων σοβαρών που σκίζανε τα ρούχα τους πως ο Κούπερ έπρεπε αν είχε πάρει το τίτλο του καλύτερο προπονητή. Και δε γράφω για μαλάκες. Α! Και πολύ θα ήθελα να έχω τον "αναχρονιστικό" Κούπερ στον πάγκο με τους παίκτες που είχα. Πολύ θα ήθελα να έχω τον Κούπερ και να παίζω με Ατλέντικο και να την εξαφανίζω στην έδρα μου και να της προκαλώ εμφραγμα στην έδρα της. Και τη Λεβερκούζεν. Τέτοιοι "αναχρονιστικοί" λοίπουν από την Ελλάδα.
Σκόκο δε θα λέω. Πίστευα πως ναι το τόπι το ξέρει και της μιλάει της πουτάνας όσο λίγοι που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Αλλά τις περισσότερες φορές ήταν μούγκα στη στρούγκα. Και με 2μύρια μεικτά ΔΕΝ ΤΟΝ ήθελα. Τον πούλησα και πήρα μια ανάσα που ήμουν σκατά οικονομικά (όχι τώρα ότι είμαί καλύτερα). Ποιόν Μάκο ρε και Καφέ; Και ο Γκέντζογλου παίζει (ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε στο τελευταίο φιλικό) και ο Γκερέιρο μπορεί να παίξει (αν και δεν είναι η θέση του) και ο Λαγός. Και ακόμα έστω και τυπικά έχω και τον Ντίοπ. Και αν τελικά μείνει να δεις που η ΑΕΚ θα κινηθεί και για έναν ακόμα χαφ. Πολύ θα ήθελα να ήταν ο Παπαστεριανός που πήρες εσύ. Και σου το ξαναλέω θα είναι η καλύτερη μεταγραφή σου πιστεύω. Ή κανένα Κατσικό ή Σολεϊδη. Αλλά μάλλον για ξένο πάμε και κατά πάσα πιθανότητα τον Μίτσελ.
Και εσύ κατάλαβε πως δεν έχεις επίθεση. Σε σώζει που δεν παίζεις φέτος Ευρώπη (αν και δε ξέρω τι θα γίνει τώρα με την τιμωρία του Βόλου) γιατί αλλιώς με την επιθετική γραμμή που έχεις θα σου δάνειζα τον Δημητριάδη να παίξει φορ. Εγώ έχω Θ(ε)ωμα  :grin:
Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εσύ μου λες από ΤΩΡΑ πως έχεις καλύτερη ομάδα από μένα. ΟΜΑΔΑ, σύνολο δηλαδή. Το ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ΑΕΚ είναι. Το έχουμε γράψει πολλοί εδώ μέσα που δεν είμαστε και δημοσιογράφοι. Αλλά πέσαμε σε περίοδο που ΟΛΟΙ, πλην του ΟΣΦΠ, είμαστε στα ίδια σκατά. Ο ΠΑΟ χάλια, της πουτάνας με τη διοίκησή του, ο ΠΑΟΚ ακόμα ψάχνεται, εσύ ΑΚΟΜΑ δεν έχεις κλείσει ρόστερ και δεν έχεις και την Ευρώπη να σε βοηθάει οικονομικά οπότε και εσύ δεν είσαι σε καλύτερη μοίρα. Όλοι τα ίδια σκατά είμαστε. Απλά φέτος πιστεύω πως η ΑΕΚ κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προετοιμασία της προκοπής και τουλάχιστον θα δω μια ομάδα με πλάνο. ΔΕ περιμένω να δω μπάλα. Αν θέλω να δω μπάλα θα βάλω να δω τον ΟΣΦΠ, και θα έβαζα και εσένα ΑΝ είχες Κούπερ.  Η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήταν το 2004. Το καλό είναι πως κανένας δεν την υπολογίζει. Και αυτό είναι ΟΤΙ καλύτερο δώρο μπορούν να της κάνουν.  ;)
ρε μαλακα σταματα να λες βλακιες
λες και καποια ορθα πραματα αλλα αν δεν ξες, γιατι εχεις αποψη;
τον καμποσο κανεις
1) ο κουπερ τα πηγε καλα στην ευρωπη αλλα αν δεις τα αποτελεσματα του στο εγχωριο πρωταθλημα ηταν ΤΡΑΓΙΚΑ...
2)εγινε αλλαγη στο ιδιοκτησιακο εν μερει και μπηκα 2 ανθρωποι ο ποπης και ο παπαιωαννου και χωσαν αρκετα λεφτα για να καλυψουν το καζο της ευρωπης
2)ποιος γκεντσογου και γκερειρο ρε μαλακα,αντε μεταξυ μας μιλαμε... :jerking:
3)εγω ακομα δεν εκλεισα σεντερ φορ αλλα κρατησα 2 παικταραδες που λιωνεις για παρτυ τους εσυ και το ποκ
ΦΑΤΙ,ΚΑΣΤΙΓΙΟ
4)εγω δεν σου ειπα οτι εχω καλυτερη ομαδα απο σενα,δεν πορουμε να το ξερουμε αυτο.αλλα σιγουρα πιο ετοιμη για τους ωςανω λογους που ανεφερα
5)φυσικα και εχεις ποιοτικους παικτες, εμενα μου την σπαει ρε μαλακα που πηρες το πατατοισλανδο και νομιζες οτι εκανες τιποτα και το παιζεις σιναμενη κουναμενη
αντε μαλακα μες τις κωλοφυλλαδες σας...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ρε ο Γαμαικανο δεν παιζεται... μην τον περνεις στα σοβαρα... πηρε πουλο με κουπερ και παιχτακια χαβιτο,καλβο κτλ και τωρα λεει θα κανει πρωταθλητισμο με τσιωλη και παπαστεριανο,καπετανο... ουτε για ανεκδοτα δεν κανουν αυτα  :grin:
ο αρης εφαγε φετος το μεγαλυτερο μεταγραφικο κλασιμο στα χρονικα... οσους παιχτες ηθελε τον  :badair: κανονικα... απο εκει καταλαβαινεις τι παιζει...
ποιος χαβιτο και κλαβο ρε
εμεις τους διωξεμε με τα σοφτ γατακια
στον γαυρο τον χαβιτακο τον εχουν πεθανει στο κραξιμο και την λενε στον βαλβιδα με την εμμονη του να τον παρουν
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εχω καλυτερη ομαδα απο περσυ
ψιτ που σαι ο καπετανος παντως σε γαμησε περσυ για τα καλα
υγ:ακομα δεν τελειωσε η μεταγραφικη περιοδος

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ποιος χαβιτο και κλαβο ρε
εμεις τους διωξεμε με τα σοφτ γατακια
στον γαυρο τον χαβιτακο τον εχουν πεθανει στο κραξιμο και την λενε στον βαλβιδα με την εμμονη του να τον παρουν
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εχω καλυτερη ομαδα απο περσυ
ψιτ που σαι ο καπετανος παντως σε γαμησε περσυ για τα καλα
υγ:ακομα δεν τελειωσε η μεταγραφικη περιοδος
δωσε τωρα βαση...
Πηγαμε για μπανια,γαμησαμε καλα και ηρθαμε να παρουμε το κυπελο ξανα!
Εσυ μαλακα αρη παιξε φιλικα γιατι μπροστα στην αεκ δεν εισαι πουθενα!

νιωσε επιτελους ρε ανθρωπε... εγω για να ειμαι απο πανω σου δεν χρειαζομαι καν μεταγραφες... μονο τις φανελες να βαλω στο γηπεδο σε καλυτερη θεση απο τον αρη θα τερματισω... παρε χαμπαρι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε νουμεραααααααα...
για το ικα σας περασε ο συνταξιουχος πρωην ποδοσφαιριστης;;;;
δεν κοιτατε να ξεχρεωσετε κανεναν που χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα θελετε και μεταγραφες αισμαν και δεν συμαζευεται....
νουμερα ε νουμερα .....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
ρε νουμεραααααααα...
για το ικα σας περασε ο συνταξιουχος πρωην ποδοσφαιριστης;;;;
δεν κοιτατε να ξεχρεωσετε κανεναν που χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα θελετε και μεταγραφες αισμαν και δεν συμαζευεται....
νουμερα ε νουμερα .....

φιλε συγγνωμη για το οφφ τοπικ, αλλά ξερεις να τελικα θα μπεί φυλακή ο Μαρινάκης για τα στημένα?????
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ανάμεσα σε δεκάδες "μαλάκα" διάβασα και ότι ο Άρης έχει καλύτερο ρόστερ από την ΑΕΚ ή μου φαίνεται; Με αδύναμο κέντρο, αδύναμη άμυνα και χωρίς σέντερ φορ της προκοπής; Αν δεν υπάρξει σοβαρή ενίσχυση στον άξονα τα βλέπω δύσκολα. Αυτό το τρίτη θέση και πάνω είναι εξαιρετικό ανέκδοτο. Ποιος Παναγιωτόπουλος του Ράδιο Αρβύλα και παπαριές. Ας καθιερωθεί πρώτα στα play off και βλέπουμε. Τελευταία φορά που μπήκε τριάδα ήταν την τριετία 79-81 όπου είχε βγει δύο φορές τρίτος και μία δεύτερος και που λίγοι από εδώ μέσα το θυμούνται ή είχαν γεννηθεί. Θα το ξανακάνει με αυτό το ρόστερ; Δεν νομίζω... Πιο εφικτό θεωρώ να πάρει κανένα κύπελο αλλά μπορεί να παίζει με καφενεία στους πρώτους γύρους άλλα κάποια στιγμή θα παίξει και με σοβαρή ομάδα έστω στον τελικό. Τώρα το να μιλάει αριανός σε αεκτζή για το πόσο εύκολα έφτασε στον τελικό είναι ένα άλλο ανέκδοτο, αντάξιο του προηγούμενου.

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις το επομενο φιλικο της αεκ ποτε ειναι?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ξερει κανεις το επομενο φιλικο της αεκ ποτε ειναι?
H ρωσική FC Sibir Novosibirsk θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας στη Σλοβενία, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου.
Όλα τα φιλικά θα διεξαχθούν στις 19.00 τοπική ώρα (20.00 ώρα Ελλάδος).

κατι ακουστηκε για αναβολη του φιλικου και αλλαγη του αντιπαλου (με την αυστριακη ριντ) αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
labrada νεο μελος και πρωτη ερωτηση για φιλικο της αεκ ε?  :think:

Stories