Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ενω εσυ κερδισες και ακομα μετρας τα γκολ που εβαλες... :tooth:
ρε συ μας εχεις πεθανει στη  :jerking: τον τελευταιο καιρο... γινε ανθρωπος,σοβαρεψου...
βγαλε εσυ συμπερασμα απο τα φιλικα μαλακα γιατι ετσι και αλλιως πολυ στον καναπε προβλεπω να την αραζεις φετος...
εμενα ηταν ατυχεστατο το αποτελεσμα
επρεπε να δεις τον αγωνα
η ομαδα ειναι ετοιμη πριν την ωρα της,μονο στα μετοπισθεν χωλενουμε λιγακι
δεν πατει καλα η ομαδα σου
που ειναι ο σκοκο οεο
θα μου το θυμηθεις σκοκο θα λετε και θα κλαιτε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εμενα ηταν ατυχεστατο το αποτελεσμα
επρεπε να δεις τον αγωνα
η ομαδα ειναι ετοιμη πριν την ωρα της,μονο στα μετοπισθεν χωλενουμε λιγακι
δεν πατει καλα η ομαδα σου
που ειναι ο σκοκο οεο
θα μου το θυμηθεις σκοκο θα λετε και θα κλαιτε
τοσο αμπαλοι ειστε που καιτε την ομαδα για να δωσετε φιλικα ρε μαλακες να κοψετε κανα εισητηριο παραπανω... και μετα λες τους αλλους αφραγκους... μας πριζεις τα παπαρια με φιγκεροα,λοπες,μητρογλου,λιντς και στο τελος περνεις τον παπαστεριανο ρε μαλακα?
μπαι δε γουει
μια απο τα ιδια θα δεις και φετος... καλη κυκλοφορια απο τη μεση και μπροστα χωρις να εχεις τον παιχτη που θα κανει το γκολ και θα τα τρως απο τον υπνο της αμυνας... αυτος θα ειναι ο αρης... παρτο χαμπαρι... για 5η θεση καλος εισαι.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
τοσο αμπαλοι ειστε που καιτε την ομαδα για να δωσετε φιλικα ρε μαλακες να κοψετε κανα εισητηριο παραπανω... και μετα λες τους αλλους αφραγκους... μας πριζεις τα παπαρια με φιγκεροα,λοπες,μητρογλου,λιντς και στο τελος περνεις τον παπαστεριανο ρε μαλακα?
μπαι δε γουει
μια απο τα ιδια θα δεις και φετος... καλη κυκλοφορια απο τη μεση και μπροστα χωρις να εχεις τον παιχτη που θα κανει το γκολ και θα τα τρως απο τον υπνο της αμυνας... αυτος θα ειναι ο αρης... παρτο χαμπαρι... για 5η θεση καλος εισαι.
ποιος καιει την ομαδα ρε βλακομουτρο
επειδη εχουμε προπονηταρα και οχι  :jerking: :jerking: :jerking:σαν τον δικο σας
ενω εσυ για τι νομιζεις οτι πας ρε;
για πρωταθλημα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ποιος καιει την ομαδα ρε βλακομουτρο
επειδη εχουμε προπονηταρα και οχι  :jerking: :jerking: :jerking:σαν τον δικο σας
ενω εσυ για τι νομιζεις οτι πας ρε;
για πρωταθλημα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για πρωταθλημα δεν ειπα κατι... για τσουλου ελπιζω... και κανα κυπελακι θα το παρω... εδω το πηρα περσυ με χιλια μυρια...
εσυ? τι θα κανεις εσυ?
θα κανεις παλι φιεστα μολις κερδισεις την καβαλα???  :tooth: :tooth: :tooth:
θα πανηγυριζεις στις ισοπαλιες? ε οκ γιαυτα παντα καλος εισουν :grin:
για να γινεις μεγαλη ομαδα δεν αρκει ο τσιωλης μικρε... παρε χαμπαρι λεμε...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
για πρωταθλημα δεν ειπα κατι... για τσουλου ελπιζω... και κανα κυπελακι θα το παρω... εδω το πηρα περσυ με χιλια μυρια...
εσυ? τι θα κανεις εσυ?
θα κανεις παλι φιεστα μολις κερδισεις την καβαλα???  :tooth: :tooth: :tooth:
θα πανηγυριζεις στις ισοπαλιες? ε οκ γιαυτα παντα καλος εισουν :grin:
για να γινεις μεγαλη ομαδα δεν αρκει ο τσιωλης μικρε... παρε χαμπαρι λεμε...
κυπελακι το πηρες γιατι δεν σου εκατσε κανας σοβαρος αντιπαλος και γιατι με ενα απιστευτο γκολ προκριθηκες απο την βαζελα
ησουν κωλοφαρδος
τωρα που θα βρεις μπροστα σου την αρμαδα του τσιωλη να δουμε τι θα κανεις
φετινος στοχος ειναι η 3αδα τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω
και αν εσυ νομιζεις οτι εχεις καλυτερο ροστερ εισαι γελασμενος
παρε εναν εναν τους παικτες και δες
και ακομα δεν εκλεισε ο σεντερ φοραρας
τα καλυτερα ερχονται

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
κυπελακι το πηρες γιατι δεν σου εκατσε κανας σοβαρος αντιπαλος και γιατι με ενα απιστευτο γκολ προκριθηκες απο την βαζελα
ησουν κωλοφαρδος
και ακομα δεν εκλεισε ο σεντερ φοραρα
τα καλυτερα ερχονται
μολις ξυπνησεις μην τον κανεις βαρυ τον καφε γιατι θα σε πειραξει...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
μολις ξυπνησεις μην τον κανεις βαρυ τον καφε γιατι θα σε πειραξει...
καλα αλανακο εδω θα μαστε ολο τον χειμωνα
δεν νομιζω να κρυφτεις σε κανα λαγουμι
γιατι το συνηθηζετε εσεις τα χανουμια

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καλα αλανακο εδω θα μαστε ολο τον χειμωνα
δεν νομιζω να κρυφτεις σε κανα λαγουμι
γιατι το συνηθηζετε εσεις τα χανουμια
μπα... για κρυφτο σε κατι τρυπες εσεις κατεχετε την 1η θεση... :tooth:
κανονισε να με παρακαλας παλι να κερδισω το μπαοκι για να μην φας δουλεμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
ησουν κωλοφαρδος
και ακομα δεν εκλεισε ο σεντερ φοραρας
τα καλυτερα ερχονται
Χα χα παλι :jerking: ποια τριάδα ρε κακομοιρογλου 6η θέση και πίσω θα είσαι και τον χειμώνα εδώ να είσαι να τα πούμε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ματς της ΑΕΚ λόγο νετ το είδα σε δώσεις. Τι είδα; Πίεση. Πίεση όμως ΠΑΝΤΟΥ. Και μια ΑΕΚ που είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την πρωτοβουλία. Είχαμε και 5 ή 6 τετ α τετ που 2-3 από αυτά είναι αυτά που λέμε σίγουρα γκολ. Τι χρειάζεται η ΑΕΚ; Χ-Α-Φ και μάλιστα από την προηγούμενη βδομάδα. Ο Μακος στο 4-2-3-1 θα πελαγώσει και θα τρέχει και δε θα φτάνει. ΟΚ, περιμέναμε τον Ντιοπ αλλα ο Ιούλιος τελιώνει και πρέπει να ξέρει η ΑΕΚ τι θα γίνει. ΟΚ πρώτα ο άνθρωπος και η υγεία, αλλά από την άλλη δε γίνεται να τον περιμένουμε άλλο. Όσο για τον Μίτσελ. Ναι και αυτός μια χαρά αλλά μέχρι να αποφασίσει η Μπέρμι να τον αφήσει ελεύθερο θα έχει χαθεί και άλλος πολίτιμος χρόνοσ. Η ΑΕΚ πρέπει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο Β (αν έχει κάτι τέτοιο)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και κάτι για τον Αρειανό. Μη λες μαλακίες ρε τύπε. Προπονητάρα ΔΕΝ έχεις. Έχεις έναν προπονητή που έχει κάνει μια δυο καλές σεζόν και τέρμα. Προπονητάρα ΕΙΧΕΣ όταν στον πάγκο σου ήταν ο Κούπερ και με το υλικό που είχε στα χέρια του πήδηξε κοτζάμ Ατλέντικο μέσα-έξω και ο Άρης ήταν μιά από τις 2-3 ομάδες που έπαιζε με πλάνο και όχι μπάλα αλάνας. Βέβαια η διοίκησή σου φρόντισε να τον διώξει :jerking:. ΑΝ τον είχες ακόμα θα είχες ΗΔΗ κλείσει Φιγκερόα για φορ και ίσως και κανέναν 2 ακόμα Αργεντινούς που θα σου είχε φέρει αυτός με τις διασυνδέσεις του στην Αργεντινή. Α! Και θα ήσουν και πιο σίγουρος πως ο Καστίγιο θα ήταν πιο προσυλωμένος στο παιχνίδι του (αν φυσικά έδινε το ΟΚ για την απόκτησή του)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Και κάτι για τον Αρειανό. Μη λες μαλακίες ρε τύπε. Προπονητάρα ΔΕΝ έχεις. Έχεις έναν προπονητή που έχει κάνει μια δυο καλές σεζόν και τέρμα. Προπονητάρα ΕΙΧΕΣ όταν στον πάγκο σου ήταν ο Κούπερ και με το υλικό που είχε στα χέρια του πήδηξε κοτζάμ Ατλέντικο μέσα-έξω και ο Άρης ήταν μιά από τις 2-3 ομάδες που έπαιζε με πλάνο και όχι μπάλα αλάνας. Βέβαια η διοίκησή σου φρόντισε να τον διώξει :jerking:. ΑΝ τον είχες ακόμα θα είχες ΗΔΗ κλείσει Φιγκερόα για φορ και ίσως και κανέναν 2 ακόμα Αργεντινούς που θα σου είχε φέρει αυτός με τις διασυνδέσεις του στην Αργεντινή. Α! Και θα ήσουν και πιο σίγουρος πως ο Καστίγιο θα ήταν πιο προσυλωμένος στο παιχνίδι του (αν φυσικά έδινε το ΟΚ για την απόκτησή του)
ελα ρε μαλακα δεν βλεπεις τα δικα σου τα σαπακια
μαλακα ε μαλακα
καλυτερη ομαδα εχεις μαλακα
σας πηδηξαν με τον γκουντιοσεν μαλακα
εφυγε ο σκοκο μαλακα και καθεσαι και δεν κανεις τιποτα
αντε ξυπνα
λυμπεροπουλος δελλας ενα χρονο ακομα στην πλατη,ισπανοι αμφιβολου ποιοτητας,
παιξε με τον μπουγαιδη και σκασε τωρα...
θα ηθελες πολυ τον καστιγιο στην ομαδα σου αγορι μου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ελα ρε μαλακα δεν βλεπεις τα δικα σου τα σαπακια
μαλακα ε μαλακα
καλυτερη ομαδα εχεις μαλακα
σας πηδηξαν με τον γκουντιοσεν μαλακα
εφυγε ο σκοκο μαλακα και καθεσαι και δεν κανεις τιποτα
αντε ξυπνα
λυμπεροπουλος δελλας ενα χρονο ακομα στην πλατη,ισπανοι αμφιβολου ποιοτητας,
παιξε με τον μπουγαιδη και σκασε τωρα...
θα ηθελες πολυ τον καστιγιο στην ομαδα σου αγορι μου
Tο αν έχω καλύτερη ομάδα θα φανεί όταν τσουλίσει το τόπι μαλάκα. Από τώρα για να ξέρεις αν έχεις καλύτερη ΟΜΑΔΑ από εμένα θα πρέπει να είσαι διασταύρωση Μουρίνιο με Χιγκιτ μαλάκα. Εμένα με πήδηξαν με τον Γκουντ αλλά εσένα σου ξέσκισαν τη κολοτρυπίδα με Φιγκερόα, Λιντς που τελικά ΔΕΝ ήρθαν κιόλας μαλάκα. Καλύτερα που έφυγε ο Σκόκο μαλάκα. 2μύρια μεικτά; Καλύτερα να φύγει ένας και να ανασάνει η ομάδα οικονομικά παρά να τρέχουμε και να μη φτάνουμε μαλάκα. Όσο για τους Ισπανούς για τον Κάρλος έχουν να λένε οι δημοσιογράφοι για την ποιότητα του, όσο για τον άλλον είναι τραυματίας και δε παίζει μαλάκα. Για το Δέλλα και τον Λύμπε και τον Γεωργέα εσένα περίμενα να μου το πεις ρε μαλάκα; Λες να μη το ξέρω; Αλλά θα ήθελες ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ να έχεις τον Δέλλα στην άμυνα σου μπας και βρεις κάποιον μπούσουλα, μαλάκα. Όσο για τον Λύμπε δε το συζητώ καν! Πίπες θα έκανες έξω από το Χαριλάου για να σου έρθει μαλάκα.
Τη ποιότητα του Καστίγιο ΝΑΙ θα την ήθελα στην ομάδα μου, τον κολοχαρακτήρα του όμως όχι μαλάκα. Έχουν να το λένε οι μαγαζάτορες κάτω στο λιμάνι για το πόσο τακτικός θαμώνας ήταν και το ξέρουν και οι πέτρες πως δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει. Α! Και που είσαι παίξε και εσύ με το Τσέζαρεκ για φορ και ρούφα το αυγουλάκι σου παλιομαλάκα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Tο αν έχω καλύτερη ομάδα θα φανεί όταν τσουλίσει το τόπι μαλάκα. Από τώρα για να ξέρεις αν έχεις καλύτερη ΟΜΑΔΑ από εμένα θα πρέπει να είσαι διασταύρωση Μουρίνιο με Χιγκιτ μαλάκα. Εμένα με πήδηξαν με τον Γκουντ αλλά εσένα σου ξέσκισαν τη κολοτρυπίδα με Φιγκερόα, Λιντς που τελικά ΔΕΝ ήρθαν κιόλας μαλάκα. Καλύτερα που έφυγε ο Σκόκο μαλάκα. 2μύρια μεικτά; Καλύτερα να φύγει ένας και να ανασάνει η ομάδα οικονομικά παρά να τρέχουμε και να μη φτάνουμε μαλάκα. Όσο για τους Ισπανούς για τον Κάρλος έχουν να λένε οι δημοσιογράφοι για την ποιότητα του, όσο για τον άλλον είναι τραυματίας και δε παίζει μαλάκα. Για το Δέλλα και τον Λύμπε και τον Γεωργέα εσένα περίμενα να μου το πεις ρε μαλάκα; Λες να μη το ξέρω; Αλλά θα ήθελες ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ να έχεις τον Δέλλα στην άμυνα σου μπας και βρεις κάποιον μπούσουλα, μαλάκα. Όσο για τον Λύμπε δε το συζητώ καν! Πίπες θα έκανες έξω από το Χαριλάου για να σου έρθει μαλάκα.
Τη ποιότητα του Καστίγιο ΝΑΙ θα την ήθελα στην ομάδα μου, τον κολοχαρακτήρα του όμως όχι μαλάκα. Έχουν να το λένε οι μαγαζάτορες κάτω στο λιμάνι για το πόσο τακτικός θαμώνας ήταν και το ξέρουν και οι πέτρες πως δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει. Α! Και που είσαι παίξε και εσύ με το Τσέζαρεκ για φορ και ρούφα το αυγουλάκι σου παλιομαλάκα.
ποια ποιοτητα ρε μαλακα των ισπανων
σε παραμυθιαζουν οι κωλοφυλλαδες σου ρε ξεφτυλα
τους συγκρινεις με τον σκοκο ρε πραμυθιασμενε
αντε συνελθε ρε γελιο απεικασμα...
εμενα η ομαδα δειχνει οτι τσουλαει απο τωρα μαλακα
ειμαστε ενα βημα πιο μπροστα απο ολους γιατι εγιναν λιγες αλλαγες στο ροστερ και εχω προπονηταρα
εσυ μαλακα εχασες τον κορμο σου σε επιθεση και κεντρο
ο καστιγιο ηρθε περσυ και τωρα προσαρμοστηκε
μεχρι να βρει τα πατηματα του ο ισλανδος καλα χριστουγεννα μαλακαρε...
δεν μπορει να ανασανει το βοδι
αντε ξυπνα μοσχαροκεφαλη

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Το ματς της ΑΕΚ λόγο νετ το είδα σε δώσεις. Τι είδα; Πίεση. Πίεση όμως ΠΑΝΤΟΥ. Και μια ΑΕΚ που είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την πρωτοβουλία. Είχαμε και 5 ή 6 τετ α τετ που 2-3 από αυτά είναι αυτά που λέμε σίγουρα γκολ. Τι χρειάζεται η ΑΕΚ; Χ-Α-Φ και μάλιστα από την προηγούμενη βδομάδα. Ο Μακος στο 4-2-3-1 θα πελαγώσει και θα τρέχει και δε θα φτάνει. ΟΚ, περιμέναμε τον Ντιοπ αλλα ο Ιούλιος τελιώνει και πρέπει να ξέρει η ΑΕΚ τι θα γίνει. ΟΚ πρώτα ο άνθρωπος και η υγεία, αλλά από την άλλη δε γίνεται να τον περιμένουμε άλλο. Όσο για τον Μίτσελ. Ναι και αυτός μια χαρά αλλά μέχρι να αποφασίσει η Μπέρμι να τον αφήσει ελεύθερο θα έχει χαθεί και άλλος πολίτιμος χρόνοσ. Η ΑΕΚ πρέπει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο Β (αν έχει κάτι τέτοιο)
ποια πρωτοβουλια ρε γατι
με την καραπουτσουκλου επαιζες
κεφτε ε κεφτε
εχεις μεινει στο κεντρο με τον γεροκαφε και τον μακο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ποια ποιοτητα ρε μαλακα των ισπανων
σε παραμυθιαζουν οι κωλοφυλλαδες σου ρε ξεφτυλα
τους συγκρινεις με τον σκοκο ρε πραμυθιασμενε
αντε συνελθε ρε γελιο απεικασμα...
εμενα η ομαδα δειχνει οτι τσουλαει απο τωρα μαλακα
ειμαστε ενα βημα πιο μπροστα απο ολους γιατι εγιναν λιγες αλλαγες στο ροστερ και εχω προπονηταρα
εσυ μαλακα εχασες τον κορμο σου σε επιθεση και κεντρο
ο καστιγιο ηρθε περσυ και τωρα προσαρμοστηκε
μεχρι να βρει τα πατηματα του ο ισλανδος καλα χριστουγεννα μαλακαρε...
δεν μπορει να ανασανει το βοδι
αντε ξυπνα μοσχαροκεφαλη
Ποίες φυλάδες ρε γελοίε; Δε τις διαβάζω καν. Για την ποιότητα του Κάρλος έχουν γράψει Τσόχος και Χελάκης, παπαροκέφαλε. Και ΦΥΣΙΚΑ θα προτιμήσω την άποψη του Χελάκη και Τσώχου (που είναι και γαύροι) από τη δική σου που οι ποδοσφαιρικές σου γνώσεις περιορίζονται στο να πιστεύεις από ΤΩΡΑ πως έχεις καλύτερη ΟΜΑΔΑ από τη δική που και πως είσαι κιόλας ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Όσο για τον έταιρο ΔΕΝ έχει παίξει σε πλήρης ρυθμούς γιατί ήταν τραυματίας. Κόψε να διαβάζει τα σπόρια του βορρά ρε σου έχουν το μυαλό σου όμοιο με αυτό σκουλικιού.
Και εμένα η δική μου ομάδα πέρσυ όχι μόνο τσουλούσε, αλλά πετούσε κιόλας γκιρίζι. Και μετά τα είδαμε τα αποτελέσματα. Και σου ξαναλέω. Προπονητάρα ΕΙΧΕΣ. Τον Κούπερ. Αλλά η διοίκηση σου τον έδιωξε και η δική μου η ηλίθια δε φρόντισε καν να τον βολιδοσκοπήση μπας και έβλεπα και λίγη μπαλίτσα.
Αν προσαρμόστηκε ο Καστίγιο τότε να φοβάσαι μπουγάτσα με κιμά. Θα ξέρει τους δρόμους για τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Σαλονίκης και αντε να τον μαζέψεις  :2funny: :2funny: :2funny:
Ότι ο Γκουντ είναι πίσω σε φυσική κατάσταση το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Αλλά δουλεύει σκληρά, και αυτό το λένε όλοι φυλλάδες και μη για να προλάβει τους άλλους. Και με χάλια τη φυσική κατάσταση και στη μη φυσική του θέση ήταν και γαμώ σε όσο διάστημα έπαιξε. Λες σε 15-20 μέρες να είναι το ίδιο με τώρα; Βλακένδυτε, ε βλακένδυτε. Γαμώ το νερό που πίνεται ρε πούστη μου!!! Ποτισμένο με πρέζα πρέπει να είναι δεν εξηγείται αλλιώς.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ποια πρωτοβουλια ρε γατι
με την καραπουτσουκλου επαιζες
κεφτε ε κεφτε
εχεις μεινει στο κεντρο με τον γεροκαφε και τον μακο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου είπα. Έχεις πάρει την βλακεία και τη μαλακία και την φοράς κατάσαρκα. Και πίνε εμφυαλομένο νερό. Σας το ποτίζουν με πρέζα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ποίες φυλάδες ρε γελοίε; Δε τις διαβάζω καν. Για την ποιότητα του Κάρλος έχουν γράψει Τσόχος και Χελάκης, παπαροκέφαλε. Και ΦΥΣΙΚΑ θα προτιμήσω την άποψη του Χελάκη και Τσώχου (που είναι και γαύροι) από τη δική σου που οι ποδοσφαιρικές σου γνώσεις περιορίζονται στο να πιστεύεις από ΤΩΡΑ πως έχεις καλύτερη ΟΜΑΔΑ από τη δική που και πως είσαι κιόλας ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Όσο για τον έταιρο ΔΕΝ έχει παίξει σε πλήρης ρυθμούς γιατί ήταν τραυματίας. Κόψε να διαβάζει τα σπόρια του βορρά ρε σου έχουν το μυαλό σου όμοιο με αυτό σκουλικιού.
Και εμένα η δική μου ομάδα όχι μόνο τσουλούσε, αλλά πετούσε κιόλας γκιρίζι. Και μετά τα είδαμε τα αποτελέσματα. Και σου ξαναλέω. Προπονητάρα ΕΙΧΕΣ. Τον Κούπερ. Αλλά η διοίκηση σου τον έδιωξε και η δική μου η ηλίθια δε φρόντισε καν να τον βολιδοσκοπήση μπας και έβλεπα και λίγη μπαλίτσα.
Αν προσαρμόστηκε ο Καστίγιο τότε να φοβάσαι μπουγάτσα με κιμά. Θα ξέρει τους δρόμους για τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Σαλονίκης και αντε να τον μαζέψεις  :2funny: :2funny: :2funny:
Ότι ο Γκουντ είναι πίσω σε φυσική κατάσταση το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Αλλά δουλεύει σκληρά, και αυτό το λένε όλοι φυλλάδες και μη για να προλάβει τους άλλους. Και με χάλια τη φυσική κατάσταση και στη μη φυσική του θέση ήταν και γαμώ σε όσο διάστημα έπαιξε. Λες σε 15-20 μέρες να είναι το ίδιο με τώρα; Βλακένδυτε, ε βλακένδυτε. Γαμώ το νερό που πίνεται ρε πούστη μου!!! Ποτισμένο με πρέζα πρέπει να είναι δεν εξηγείται αλλιώς.
ειδαμε μαλακα ο κουπερ ειναι προπονηταρας
ειδαμε που κοουτσαρει τωρα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αναχρονιστικος ηταν...
βρε ποιος χελακης τωρα
τα ιδια λεγανε και για τον κονσεισαο της βαζελας ενα φεγγαρι
τα θυμαμαι
σκοκο θα λες και θα κλαις
με τον μακο και καφε στα χαφ ρε...
που πα ρε...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Σου είπα. Έχεις πάρει την βλακεία και τη μαλακία και την φοράς κατάσαρκα. Και πίνε εμφυαλομένο νερό. Σας το ποτίζουν με πρέζα.
και συ ξεκολλα μαλακα με την εκλογικευση σου
ψεματιαζεις τον ευατο σου τα πραματα ειναι δυσκολα για την χανουμα σου
ξυπνα,ολοι το λενε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ειδαμε μαλακα ο κουπερ ειναι προπονηταρας
ειδαμε που κοουτσαρει τωρα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αναχρονιστικος ηταν...
βρε ποιος χειλακης τωρα
τα ιδια λεγανε και για τον κονσεισαο της βαζελας ενα φεγγαρι
τα θυμαμαι
σκοκο θα λες και θα κλαις
με τον μακο και καφε στα χαφ ρε...
που πα ρε...
Αναχρονιστικός ο Κούπερ επειδή έπαιζε 4-4-2 καθαρό; Καλά, ΟΚ. Ψάξε να βρεις δημοσιεύματα περσινα δημοσιογράφων σοβαρών που σκίζανε τα ρούχα τους πως ο Κούπερ έπρεπε αν είχε πάρει το τίτλο του καλύτερο προπονητή. Και δε γράφω για μαλάκες. Α! Και πολύ θα ήθελα να έχω τον "αναχρονιστικό" Κούπερ στον πάγκο με τους παίκτες που είχα. Πολύ θα ήθελα να έχω τον Κούπερ και να παίζω με Ατλέντικο και να την εξαφανίζω στην έδρα μου και να της προκαλώ εμφραγμα στην έδρα της. Και τη Λεβερκούζεν. Τέτοιοι "αναχρονιστικοί" λοίπουν από την Ελλάδα.
Σκόκο δε θα λέω. Πίστευα πως ναι το τόπι το ξέρει και της μιλάει της πουτάνας όσο λίγοι που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Αλλά τις περισσότερες φορές ήταν μούγκα στη στρούγκα. Και με 2μύρια μεικτά ΔΕΝ ΤΟΝ ήθελα. Τον πούλησα και πήρα μια ανάσα που ήμουν σκατά οικονομικά (όχι τώρα ότι είμαί καλύτερα). Ποιόν Μάκο ρε και Καφέ; Και ο Γκέντζογλου παίζει (ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε στο τελευταίο φιλικό) και ο Γκερέιρο μπορεί να παίξει (αν και δεν είναι η θέση του) και ο Λαγός. Και ακόμα έστω και τυπικά έχω και τον Ντίοπ. Και αν τελικά μείνει να δεις που η ΑΕΚ θα κινηθεί και για έναν ακόμα χαφ. Πολύ θα ήθελα να ήταν ο Παπαστεριανός που πήρες εσύ. Και σου το ξαναλέω θα είναι η καλύτερη μεταγραφή σου πιστεύω. Ή κανένα Κατσικό ή Σολεϊδη. Αλλά μάλλον για ξένο πάμε και κατά πάσα πιθανότητα τον Μίτσελ.
Και εσύ κατάλαβε πως δεν έχεις επίθεση. Σε σώζει που δεν παίζεις φέτος Ευρώπη (αν και δε ξέρω τι θα γίνει τώρα με την τιμωρία του Βόλου) γιατί αλλιώς με την επιθετική γραμμή που έχεις θα σου δάνειζα τον Δημητριάδη να παίξει φορ. Εγώ έχω Θ(ε)ωμα  :grin:

και συ ξεκολλα μαλακα με την εκλογικευση σου
ψεματιαζεις τον ευατο σου τα πραματα ειναι δυσκολα για την χανουμα σου
ξυπνα,ολοι το λενε
Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εσύ μου λες από ΤΩΡΑ πως έχεις καλύτερη ομάδα από μένα. ΟΜΑΔΑ, σύνολο δηλαδή. Το ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ΑΕΚ είναι. Το έχουμε γράψει πολλοί εδώ μέσα που δεν είμαστε και δημοσιογράφοι. Αλλά πέσαμε σε περίοδο που ΟΛΟΙ, πλην του ΟΣΦΠ, είμαστε στα ίδια σκατά. Ο ΠΑΟ χάλια, της πουτάνας με τη διοίκησή του, ο ΠΑΟΚ ακόμα ψάχνεται, εσύ ΑΚΟΜΑ δεν έχεις κλείσει ρόστερ και δεν έχεις και την Ευρώπη να σε βοηθάει οικονομικά οπότε και εσύ δεν είσαι σε καλύτερη μοίρα. Όλοι τα ίδια σκατά είμαστε. Απλά φέτος πιστεύω πως η ΑΕΚ κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προετοιμασία της προκοπής και τουλάχιστον θα δω μια ομάδα με πλάνο. ΔΕ περιμένω να δω μπάλα. Αν θέλω να δω μπάλα θα βάλω να δω τον ΟΣΦΠ, και θα έβαζα και εσένα ΑΝ είχες Κούπερ.  Η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήταν το 2004. Το καλό είναι πως κανένας δεν την υπολογίζει. Και αυτό είναι ΟΤΙ καλύτερο δώρο μπορούν να της κάνουν.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom