Ποίες φυλάδες ρε γελοίε; Δε τις διαβάζω καν. Για την ποιότητα του Κάρλος έχουν γράψει Τσόχος και Χελάκης, παπαροκέφαλε. Και ΦΥΣΙΚΑ θα προτιμήσω την άποψη του Χελάκη και Τσώχου (που είναι και γαύροι) από τη δική σου που οι ποδοσφαιρικές σου γνώσεις περιορίζονται στο να πιστεύεις από ΤΩΡΑ πως έχεις καλύτερη ΟΜΑΔΑ από τη δική που και πως είσαι κιόλας ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Όσο για τον έταιρο ΔΕΝ έχει παίξει σε πλήρης ρυθμούς γιατί ήταν τραυματίας. Κόψε να διαβάζει τα σπόρια του βορρά ρε σου έχουν το μυαλό σου όμοιο με αυτό σκουλικιού.
Και εμένα η δική μου ομάδα όχι μόνο τσουλούσε, αλλά πετούσε κιόλας γκιρίζι. Και μετά τα είδαμε τα αποτελέσματα. Και σου ξαναλέω. Προπονητάρα ΕΙΧΕΣ. Τον Κούπερ. Αλλά η διοίκηση σου τον έδιωξε και η δική μου η ηλίθια δε φρόντισε καν να τον βολιδοσκοπήση μπας και έβλεπα και λίγη μπαλίτσα.
Αν προσαρμόστηκε ο Καστίγιο τότε να φοβάσαι μπουγάτσα με κιμά. Θα ξέρει τους δρόμους για τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Σαλονίκης και αντε να τον μαζέψεις
Ότι ο Γκουντ είναι πίσω σε φυσική κατάσταση το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Αλλά δουλεύει σκληρά, και αυτό το λένε όλοι φυλλάδες και μη για να προλάβει τους άλλους. Και με χάλια τη φυσική κατάσταση και στη μη φυσική του θέση ήταν και γαμώ σε όσο διάστημα έπαιξε. Λες σε 15-20 μέρες να είναι το ίδιο με τώρα; Βλακένδυτε, ε βλακένδυτε. Γαμώ το νερό που πίνεται ρε πούστη μου!!! Ποτισμένο με πρέζα πρέπει να είναι δεν εξηγείται αλλιώς.