Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποιος αλλος ειχε χυσει εκεινη την νυχτα;

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θα γουσταρα να φα γυγει γκερειρο λεοναρντο και μπερνς και να παρει αμπτουν ονουατσι και γκαρντοσο αμα ερθει και ο μιτσελ τοτε η ομαδα θα ειναι πιο πληρες απο ποτε

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
θα γουσταρα να φα γυγει γκερειρο λεοναρντο και μπερνς και να παρει αμπτουν ονουατσι και γκαρντοσο αμα ερθει και ο μιτσελ τοτε η ομαδα θα ειναι πιο πληρες απο ποτε
Mην λες τετοια ρε φιλε μια χαρα ειμαστε,δινεις τροφη στον Γαμαικανο και αρχιζει τις  :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν μας φτάνουν οι γνωστοί.....που μας πρήζουν τα παπάρια
λες να φτιάχνουν και
clone_title.jpg

23358-tempx2_holmes_cushing_g.jpg
:hmm: :hmm: :hmm:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαλακα σταματα να λες βλακιες
λες και καποια ορθα πραματα αλλα αν δεν ξες, γιατι εχεις αποψη;
τον καμποσο κανεις
1) ο κουπερ τα πηγε καλα στην ευρωπη αλλα αν δεις τα αποτελεσματα του στο εγχωριο πρωταθλημα ηταν ΤΡΑΓΙΚΑ...
2)εγινε αλλαγη στο ιδιοκτησιακο εν μερει και μπηκα 2 ανθρωποι ο ποπης και ο παπαιωαννου και χωσαν αρκετα λεφτα για να καλυψουν το καζο της ευρωπης
2)ποιος γκεντσογου και γκερειρο ρε μαλακα,αντε μεταξυ μας μιλαμε... :jerking:
3)εγω ακομα δεν εκλεισα σεντερ φορ αλλα κρατησα 2 παικταραδες που λιωνεις για παρτυ τους εσυ και το ποκ
ΦΑΤΙ,ΚΑΣΤΙΓΙΟ
4)εγω δεν σου ειπα οτι εχω καλυτερη ομαδα απο σενα,δεν πορουμε να το ξερουμε αυτο.αλλα σιγουρα πιο ετοιμη για τους ωςανω λογους που ανεφερα
5)φυσικα και εχεις ποιοτικους παικτες, εμενα μου την σπαει ρε μαλακα που πηρες το πατατοισλανδο και νομιζες οτι εκανες τιποτα και το παιζεις σιναμενη κουναμενη
αντε μαλακα μες τις κωλοφυλλαδες σας...
1) Επειδή δε ξέρω κιόλα η τότε διοίκηση του Άρη τι ζήτησε από τον Κούπερ ακριβώς; Γιατί ο Κούπερ είχε δώσει να καταλάβουμε πως με το ρόστερ που είχες πέρσι δε γινόταν και Ευρώπη και Ελλάδα. Και κάποια από τα αποτελέσματα που είχες ήταν "περίεργα"  ;)
2) Σωστά ποίος Γκέντζογλου! Τι λε ρε; Πας καλά; Θα ήθελες να τον έχεις στην ομάδα σου. 21 ετών είναι και στην ΑΕΚ οι ΜΑΛΑΚΕΣ δεν τον έχουν εκμεταλλευτεί σωστά, παρόλα αυτά τον κοιτάνε ομάδες του εξωτερικού. Δε λέω ότι τον θέλει η Ρεάλ, αλλά και η Γκένγκ που τον κοιτάει σημαίνει πως κάτι έχει αυτός ο παίκτης. Ο Γκερέιρο ΔΕΝ είναι κακώς. Απλά τα λεφτά που παίρνει είναι ΠΟΛΥ περισσότερα από αυτά που πρέπει. Η σωστή του τιμή για μένα είναι 250χιλιάρικα μαξ και όχι φυσικά 600.
3) Δε ξέρω τι κάνει ο ΠΟΚ. Αλλά σιγά μη τον θέλει ο ΠΑΟ. Για να κάψουν όλοι οι φίλαθλοί του τα διαρκείας τους; Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ. ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ. ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΣΣΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΛΙΡΑ 100 ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Όσο για το Φατί ναι καλός αλλά όχι και ότι καίγομαι.
4)Μαλάκα μου σοβαρά επώνυμο είναι αυτό ο Πόπης;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....Πω ρε τύπε ομάδα της Πόπης είσαστε δηλαδή;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
5)Μη τα γυρίζεις ρε...Η όλη κουβέντα ξεκίνησε με εσένα να λες πως έχεις καλύτερη ομάδα από εμένα και σου απάντησα πως δε γίνεται να το ξέρεις αυτό από ΤΩΡΑ. Και όταν λες ποιο έτοιμη τι εννοείς; Πως αν άρχιζε σήμερα το πρωτάθλημα ο Άης θα είχε προλάβει να δέσει σαν ομάδα; Μέσα σε 10 μέρες; Να το δώσει ο Τζίωλης το πρόγραμμά του στον Μουρίνιο ρε, γιατί παίζει να έχει φτιάξει και το καλύτερο πρόγραμμα προετοιμασίας από καταβολής κόσμου.
6)Ο Ισλανδός είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είναι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ποιότητά του φάνηκε χθες που για τα 40 λεπτά που έπαιξε με σχεδόν 0 προετοιμασία σε μια θέση που δε του πάει (φουνταριστός) δίδασκε πως παίζεται η θέση με το να τραβιέται έξω και να σπάει τη μπάλα. Το αν έκανα κάτι η όχι θα το δείξει η πορεία. Προς το παρόν έφερα το μεγαλύτερο όνομα του καλοκαιριού και ένα από τα 5 κορυφαία που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Και όλα αυτά με 650 το χρόνο (τα μισά του Σκόκο). Αν μάλιστα βάλει και καμιά 10 γκολ και μοιράσει και καμιά 15 πάρε βάλε τότε θα έχω κάνει vfm μεταγραφή και δε πα να λέτε ότι θέλετε. Προς το παρόν όμως α) είναι ανέτοιμος και θέλει δουλεία πολύ, β)αν ο Χιμένεθ τον βάζει κορυφή μπορεί και να ακυρώσει τη μεταγραφή.

Ενώ εσείς στη Σαλόνικα δεν έχετε κωλοφυλλάδες. Ρε έχω διαβάσει τα σπόρια του βορρά και μπροστά της ο Πρωταθλητής είναι αντικειμενική εφημερίδα τι με λες τώρα, ρε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε νουμεραααααααα...
για το ικα σας περασε ο συνταξιουχος πρωην ποδοσφαιριστης;;;;
δεν κοιτατε να ξεχρεωσετε κανεναν που χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα θελετε και μεταγραφες αισμαν και δεν συμαζευεται....
νουμερα ε νουμερα .....
Που είσαι ρε τύπε εσύ; Χάθηκες! Έλα παραδέξου το. Αν τον είχε φέρει ο Μαρινάκης και στην τιμή που τον φέραμε θα μας είχες πρήξει τα αρχίδια τώρα για τη μεταγραφάρα του προέδρου που έδωσε και φάπα στον μάνατζέρ του και έριξε τη τιμή σε λογικό ποσό.
Α! Και που είσαι. Κάποιοι και τον Ρίμπο που ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας στη Μίλαν πριν έρθει στον ΟΣΦΠ τον έλεγαν συνταξιούχο και τα λοιπά και μετά προσπαθούσαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Όποτε καλύτερα να περιμένουμε. Κυριακή κοντή γιορτή. Ούτε μήνας δεν έμεινε για να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις ΟΛΩΝ των ομάδων.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ελα τωρα ρε συ καθεσε και ακους τι λεει ο καθενας χωρις να εχει καν παρακολουθησει... ο γκουντγιονσεν χτες επαιξε για ενα ημι και ειχε κανει 2 μερες προπονηση με την ομαδα... εβγαλε 2 ασσιστ,εκανε 3 κλεψιματα και εχασε ενα τετ α τετ... μονο απο αυτα καταλαβαινεις τι θα κανει οταν θα ειναι 100% ετοιμος...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ελα τωρα ρε συ καθεσε και ακους τι λεει ο καθενας χωρις να εχει καν παρακολουθησει... ο γκουντγιονσεν χτες επαιξε για ενα ημι και ειχε κανει 2 μερες προπονηση με την ομαδα... εβγαλε 2 ασσιστ,εκανε 3 κλεψιματα και εχασε ενα τετ α τετ... μονο απο αυτα καταλαβαινεις τι θα κανει οταν θα ειναι 100% ετοιμος...
E μα εκνευρίζομαι όταν λένε για παίκτες που ΑΝ τους έφερναν αυτοί σε όποια τιμή κίολας (όχι με 650 χιλιάρικα) θα μας είχαν πρήξει τον μπούτζο.
Και μου τι σπάει αυτό ρε πούστη μου στη γαμημένη ψαροκώστενα. Πρωτάθλημα του κόλου ήμαστε, πιο κάτω και από το Βελγικό και όταν αντίπαλες ομάδες φέρνουν παίκτες ονόματαα αντί να λέμε πως έγινε το θαύμα καθόμαστε και λέμε για τον Ρίμπο πως ήταν γέρος και πως είχε να παίξει ένα χρόνο, για τον Σισέ πως είναι σακάτης, για τον Γκουντ πως είναι χοντρός και γέρος.  :jerking: :jerking: :jerking: δηλαδή. Αν μπορεί η Πόπης (από δω και πέρα τον Άρη έτσι θα τον λέω...Άκου Πόπης  :2funny: :2funny: ) να φέρει καλύτερο όνομα ας το φέρει. Για τον Μαρινάκη δε το γράφω. Ξέρω πως μπορεί να φέρει αύριο κιόλας όνομα που θα μας αφήσει μαλάκες, αλλά μάλλον η κάνουλα έκλεισε λίγο  ;).

Πάντως η ΑΕΚ πιστεύω πως ΑΝ φύγει ο Ντίοπ θα πάρει 2 χαφ και θα το γυρίσει ο Χιμένεθ σε 4-3-1-2 γιατί με το 4-2-3-1 έχουμε μικροπροβλήματα.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι φίλε μου. Έκανε παπάδες χθες στο ματς με την Μπαρτσελόνα.
Εγώ φοβάμαι ότι θα κάνει ότι έκανε τα τελευταία χρόνια. Ο χρόνος θα δείξει αλλά το χθεσινό δείγμα και μόνο λόγω αντιπάλου είναι αστείο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μικροπροβληματα στα μισα της προετοιμασιας εχει και η ρεαλ... οτι θελουμε 2 μεσους αυτο ειναι γεγονος...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ναι φίλε μου. Έκανε παπάδες χθες στο ματς με την Μπαρτσελόνα.
Εγώ φοβάμαι ότι θα κάνει ότι έκανε τα τελευταία χρόνια. Ο χρόνος θα δείξει αλλά το χθεσινό δείγμα και μόνο λόγω αντιπάλου είναι αστείο.
ξεχνας οτι η χθεσινη σου αντιπαλος ηταν η εκπληξη του τουρκικου πρωταθληματος περσυ και οτι εκανε αρκετες κηδειες... επισης ξεχνας οτι ειναι ποιο ετοιμη αγωνιστικα απο εμας... δικαιολογιες δεν ψαχνω να βρω απλα δεν μπορεις να κρινεις μια ομαδα η εναν παιχτη στη μεση της προετοιμασιας... περσυ στα φιλικα επαιξες μπαλαρα αλλα μετα εχασες το τοπι...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ξεχνας οτι η χθεσινη σου αντιπαλος ηταν η εκπληξη του τουρκικου πρωταθληματος περσυ και οτι εκανε αρκετες κηδειες... επισης ξεχνας οτι ειναι ποιο ετοιμη αγωνιστικα απο εμας... δικαιολογιες δεν ψαχνω να βρω απλα δεν μπορεις να κρινεις μια ομαδα η εναν παιχτη στη μεση της προετοιμασιας... περσυ στα φιλικα επαιξες μπαλαρα αλλα μετα εχασες το τοπι...
Μόνο μπαλάρα πήραμε και ένα κύπελλο στην αυστραλία πέρσι  :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ο ντιόπ πήρε κανένα τηλέφωνο σήμερα;
γιατί ετσι όπως το πάει πρώτα εμείς θα γεννήσουμε και μετά η γυναίκα του(καλά να είναι βέβαια η κοπέλα) :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom