alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
coolοχι φιλε απο ενα φιλο εμαθα για το σαιτ και μπηκα...αυτο
coolοχι φιλε απο ενα φιλο εμαθα για το σαιτ και μπηκα...αυτο
Ποιος αλλος ειχε χυσει εκεινη την νυχτα;
θα γουσταρα να φα γυγει γκερειρο λεοναρντο και μπερνς και να παρει αμπτουν ονουατσι και γκαρντοσο αμα ερθει και ο μιτσελ τοτε η ομαδα θα ειναι πιο πληρες απο ποτεδυσκολα τα πραγματα για Ντιοπ...
καλα νεα για Μιτσελ...
το γελιο ειναι την στιγμη που μπουκαρουν μεσα κωσκοταδες κ σια... και τα γαυρακια αρχιζουν να πετανε καθισματα...Ποιος αλλος ειχε χυσει εκεινη την νυχτα;
Mην λες τετοια ρε φιλε μια χαρα ειμαστε,δινεις τροφη στον Γαμαικανο και αρχιζει τιςθα γουσταρα να φα γυγει γκερειρο λεοναρντο και μπερνς και να παρει αμπτουν ονουατσι και γκαρντοσο αμα ερθει και ο μιτσελ τοτε η ομαδα θα ειναι πιο πληρες απο ποτε
αυτος δεν χρειαζεται τροφη... το εχει στο αιμα του...Mην λες τετοια ρε φιλε μια χαρα ειμαστε,δινεις τροφη στον Γαμαικανο και αρχιζει τις
αυτος δεν χρειαζεται τροφη... το εχει στο αιμα του...
1) Επειδή δε ξέρω κιόλα η τότε διοίκηση του Άρη τι ζήτησε από τον Κούπερ ακριβώς; Γιατί ο Κούπερ είχε δώσει να καταλάβουμε πως με το ρόστερ που είχες πέρσι δε γινόταν και Ευρώπη και Ελλάδα. Και κάποια από τα αποτελέσματα που είχες ήταν "περίεργα" ;)ρε μαλακα σταματα να λες βλακιες
λες και καποια ορθα πραματα αλλα αν δεν ξες, γιατι εχεις αποψη;
τον καμποσο κανεις
1) ο κουπερ τα πηγε καλα στην ευρωπη αλλα αν δεις τα αποτελεσματα του στο εγχωριο πρωταθλημα ηταν ΤΡΑΓΙΚΑ...
2)εγινε αλλαγη στο ιδιοκτησιακο εν μερει και μπηκα 2 ανθρωποι ο ποπης και ο παπαιωαννου και χωσαν αρκετα λεφτα για να καλυψουν το καζο της ευρωπης
2)ποιος γκεντσογου και γκερειρο ρε μαλακα,αντε μεταξυ μας μιλαμε...
3)εγω ακομα δεν εκλεισα σεντερ φορ αλλα κρατησα 2 παικταραδες που λιωνεις για παρτυ τους εσυ και το ποκ
ΦΑΤΙ,ΚΑΣΤΙΓΙΟ
4)εγω δεν σου ειπα οτι εχω καλυτερη ομαδα απο σενα,δεν πορουμε να το ξερουμε αυτο.αλλα σιγουρα πιο ετοιμη για τους ωςανω λογους που ανεφερα
5)φυσικα και εχεις ποιοτικους παικτες, εμενα μου την σπαει ρε μαλακα που πηρες το πατατοισλανδο και νομιζες οτι εκανες τιποτα και το παιζεις σιναμενη κουναμενη
αντε μαλακα μες τις κωλοφυλλαδες σας...
Που είσαι ρε τύπε εσύ; Χάθηκες! Έλα παραδέξου το. Αν τον είχε φέρει ο Μαρινάκης και στην τιμή που τον φέραμε θα μας είχες πρήξει τα αρχίδια τώρα για τη μεταγραφάρα του προέδρου που έδωσε και φάπα στον μάνατζέρ του και έριξε τη τιμή σε λογικό ποσό.ρε νουμεραααααααα...
για το ικα σας περασε ο συνταξιουχος πρωην ποδοσφαιριστης;;;;
δεν κοιτατε να ξεχρεωσετε κανεναν που χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα θελετε και μεταγραφες αισμαν και δεν συμαζευεται....
νουμερα ε νουμερα .....
E μα εκνευρίζομαι όταν λένε για παίκτες που ΑΝ τους έφερναν αυτοί σε όποια τιμή κίολας (όχι με 650 χιλιάρικα) θα μας είχαν πρήξει τον μπούτζο.ελα τωρα ρε συ καθεσε και ακους τι λεει ο καθενας χωρις να εχει καν παρακολουθησει... ο γκουντγιονσεν χτες επαιξε για ενα ημι και ειχε κανει 2 μερες προπονηση με την ομαδα... εβγαλε 2 ασσιστ,εκανε 3 κλεψιματα και εχασε ενα τετ α τετ... μονο απο αυτα καταλαβαινεις τι θα κανει οταν θα ειναι 100% ετοιμος...
Ναι φίλε μου. Έκανε παπάδες χθες στο ματς με την Μπαρτσελόνα.ελα τωρα ρε συ καθεσε και ακους τι λεει ο καθενας χωρις να εχει καν παρακολουθησει... ο γκουντγιονσεν χτες επαιξε για ενα ημι και ειχε κανει 2 μερες προπονηση με την ομαδα... εβγαλε 2 ασσιστ,εκανε 3 κλεψιματα και εχασε ενα τετ α τετ... μονο απο αυτα καταλαβαινεις τι θα κανει οταν θα ειναι 100% ετοιμος...
ξεχνας οτι η χθεσινη σου αντιπαλος ηταν η εκπληξη του τουρκικου πρωταθληματος περσυ και οτι εκανε αρκετες κηδειες... επισης ξεχνας οτι ειναι ποιο ετοιμη αγωνιστικα απο εμας... δικαιολογιες δεν ψαχνω να βρω απλα δεν μπορεις να κρινεις μια ομαδα η εναν παιχτη στη μεση της προετοιμασιας... περσυ στα φιλικα επαιξες μπαλαρα αλλα μετα εχασες το τοπι...Ναι φίλε μου. Έκανε παπάδες χθες στο ματς με την Μπαρτσελόνα.
Εγώ φοβάμαι ότι θα κάνει ότι έκανε τα τελευταία χρόνια. Ο χρόνος θα δείξει αλλά το χθεσινό δείγμα και μόνο λόγω αντιπάλου είναι αστείο.
Μόνο μπαλάρα πήραμε και ένα κύπελλο στην αυστραλία πέρσιξεχνας οτι η χθεσινη σου αντιπαλος ηταν η εκπληξη του τουρκικου πρωταθληματος περσυ και οτι εκανε αρκετες κηδειες... επισης ξεχνας οτι ειναι ποιο ετοιμη αγωνιστικα απο εμας... δικαιολογιες δεν ψαχνω να βρω απλα δεν μπορεις να κρινεις μια ομαδα η εναν παιχτη στη μεση της προετοιμασιας... περσυ στα φιλικα επαιξες μπαλαρα αλλα μετα εχασες το τοπι...
Μόνο μπαλάρα πήραμε και ένα κύπελλο στην αυστραλία πέρσι