Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Συνημμένα

• m1_2009_7_25_13_1_49_b.jpg
    m1_2009_7_25_13_1_49_b.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 20

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μου βγήκαν τα μάτια να διαβάζω το λινκ της Γκαζέτα. Άσε τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις που έκαναν. Αφού πλέον το έχω χωνέψει κιόλας. Ο Μπέλεκ απλά δε το έχει στη προετοιμασία.

Και κάτι ποδοσφαιρίκο αλλά έξω από την ομάδα μας. Η καλύτερη μεταγραφή που έκανε φέτος ο Άρης είναι ο Παπαστεριανός, και δε κάνω πλάκα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μου βγήκαν τα μάτια να διαβάζω το λινκ της Γκαζέτα. Άσε τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις που έκαναν. Αφού πλέον το έχω χωνέψει κιόλας. Ο Μπέλεκ απλά δε το έχει στη προετοιμασία.

Και κάτι ποδοσφαιρίκο αλλά έξω από την ομάδα μας. Η καλύτερη μεταγραφή που έκανε φέτος ο Άρης είναι ο Παπαστεριανός, και δε κάνω πλάκα.
κοιταξε να δεις μιας και ειπες για τον αρη... αφου τους εχουν τιγκαρει στις μουφες με φιγκεροα,λοπες,λιντς,μητρογλου κτλ για να αγορασουν κανα διαρκειας τα αρειανα, τι σημασια εχει για αυτους αν πηραν τον παπαστεριανο? οκ καλο ταλεντο... αλλα με τους παιχτες που εχει αυτη τη στιγμη ο αρης δεν μπορει το κατι παραπανω απο την 5η θεση... παπαστεριανος,καπετανος,καστιγιο,τσεζαρεκ,σολτανι,τοχα θα σηκωσουν το βαρος ολοκληρη τη χρονια? ζητημα αν την βγαλουν οι 3 απο τους 6, οι αλλοι μισοι θα κινουντε στα επιπεδα του μετριου...
Θελεις μια προβλεψη για την φετινη σουπερλιγκ?
θεσεις 1 εως 3 θα δεις τους τρεις της αθηνας... θεσεις 4 εως 6 θα δεις παοκ,αρη,ατρομητο... απο εκει και περα δυνατες ομαδες και παραμονη στην κατηγορια θα δεις τους ΠΑΣ,Παναιτωλικο,Εργοτελη... για φουντο προβλεπω Κερκυρα απο πολυ νωρις...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εγω για Καπετανο βλεπω καλυτερη μεταγραφη Αρεως ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α! Και το καλύτερο σχόλιο που διάβασα είναι πως η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τον Μπέο για να το πάρει ως βοηθό προπονητή για να βοηθάει την ομάδα στα στημένα  :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Α! Και το καλύτερο σχόλιο που διάβασα είναι πως η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τον Μπέο για να το πάρει ως βοηθό προπονητή για να βοηθάει την ομάδα στα στημένα  :2funny: :2funny:
αυτο μπορει να ηταν ωραιο αστειο αλλα η αληθεια ειναι πως οταν αποφυλακιστει ο αχιλλεας ανεργος δεν θα μεινει... :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κοιταξε να δεις μιας και ειπες για τον αρη... αφου τους εχουν τιγκαρει στις μουφες με φιγκεροα,λοπες,λιντς,μητρογλου κτλ για να αγορασουν κανα διαρκειας τα αρειανα, τι σημασια εχει για αυτους αν πηραν τον παπαστεριανο? οκ καλο ταλεντο... αλλα με τους παιχτες που εχει αυτη τη στιγμη ο αρης δεν μπορει το κατι παραπανω απο την 5η θεση... παπαστεριανος,καπετανος,καστιγιο,τσεζαρεκ,σολτανι,τοχα θα σηκωσουν το βαρος ολοκληρη τη χρονια? ζητημα αν την βγαλουν οι 3 απο τους 6, οι αλλοι μισοι θα κινουντε στα επιπεδα του μετριου...
Θελεις μια προβλεψη για την φετινη σουπερλιγκ?
θεσεις 1 εως 3 θα δεις τους τρεις της αθηνας... θεσεις 4 εως 6 θα δεις παοκ,αρη,ατρομητο... απο εκει και περα δυνατες ομαδες και παραμονη στην κατηγορια θα δεις τους ΠΑΣ,Παναιτωλικο,Εργοτελη... για φουντο προβλεπω Κερκυρα απο πολυ νωρις...
Δεν είμαι Αρειανός οπότε στα αρχίδια μου κιόλας αν έχει η όχι σημασία γι αυτούς το ότι πήραν το Παπαστεριανό. Είναι ταλέντο, πιτσιρικάς, που δείχνει πως δεν έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα, και αν δουλέψει σωστά μπορεί να προκαλέσει και το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Δε ξέρω τι μπορεί να κάνει με αυτούς τους παίκτες ο Άρης, αυτό που ξέρω είναι πως αν αυτό το υλικό του είχε ο Κούπερ θα μπορούσε να κάνει ζημιά. Α! Και βάλε ότι ο Άρης φέτος δεν έχει Ευρώπη οπότε τη χρονιά μπορεί να τη βγάλουν, αν είναι υγιείς και δεν έχουν πρόβλημα με τραυματισμούς.
:2funny: :2funny: :2funny: Όχι ρε και ο Ατρόμητος 6άδα. Εντάξυ είπαμε αλλά μη το παρακάνουμε. Μεταξύ 8ης και 10ης θέσης τους βλέπω.

Όσο για το Καπετάνο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο ατρομητος θα χτυπησει πλευ οφ... εδω εισαι και εδω ειμαι... κατσε και θα δεις...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ εκπληξη
εκπληξη γιατι? δες τι παιχτες εχει ο ατρομητος και προσθεσε και τον μητρογλου... επισης μην ξεχνας και τις καλες σχεσεις που εχουν αναπτυχθει τους τελευταιους μηνες με το λιμανι... ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και πως το βγαλες το συμπερασμα ρε Alani :think:Πηρε το αφτι σου κατι?
ολο και κατι θα ακουσει το αυτι μου... αλλα αν κοιταξεις τα ροστερ των ομαδων θα δεις τις διαφορες... επισης αν υποβιβαστουν βολος κ καβαλα τοτε μπορω να σου πω στανταρ οτι ο ατρομητος εχει καπαρωσει την 6η θεση και γιατι οχι την 5η...

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δηλωσεις Μαρινακη μετα απο (σφαγη) ΟΣΦΠ,στο τελως βουρκωνει

Stories

Νέο!

Stories