You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μεγαλη μορφη ο Νεστορας... οχι μονο για την αεκ αλλα για ολοκληρο το ελληνικο ποδοσφαιρο. Τετοιους αθλητες εχουμε αναγκη και σημερα...Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον μέγα Νεστορίδη. Τον παίκτη τον οποίο ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης του 20ου αιώνα (Παπαϊωάννου) τον θεωρεί ΚΑΛΥΤΕΡΟ από αυτόν.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ο Νεστορίδης είναι για τον πατέρα μου ότι ο Μαύρος για μένα. Το 57 ο πατέρας μου ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Σεβιτανίδιο και έμενε μαζί με 3-4 άτομα σε ένα διαμέρισμα στη Φιλαδέλφεια. Κάποιος από αυτούς ήταν ΑΕΚ (ο πατέρας μου ήταν -και είναι ακόμα- Αν. Καρδίτσας) και τους είπε κάποια Κυριακή να πάνε στο γήπεδο. Πήγε και αυτό ήταν. Από τότε έγινε ΑΕΚ. Και από ότι μου έχει πει χάζευες να τον βλέπεις να παίζει μπάλα. Κάπου είχα διαβάσει ότι λόγο του ότι οι σκόρερ της Α Εθνικής σα θεσμός ξεκίνησε το 59 ο Νεστορίδης μετρίεται πως έχει βάλει λιγότερα γκολ από τον Παπαιωάννου, ενώ κάποιοι λένε πως στην πραγματικότητα ο Νέστορας είναι ο ΑΡΧΙσκόρερ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσο όμως και αν έχω ψάξει στο νετ δε μπορώ να βρώ πόσα γκολ έχει βάλει στη καριέρα του.Μεγαλη μορφη ο Νεστορας... οχι μονο για την αεκ αλλα για ολοκληρο το ελληνικο ποδοσφαιρο. Τετοιους αθλητες εχουμε αναγκη και σημερα...
Α! Και ξέρετε γιατί λέμε "ΑΕΚ σημαίνει επίθεση;"
Γιατί έχουμε αναδείξει τους περισσότερους πρώτους σκόρερ από κάθε άλλο σωματείο.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Και επιστροφή για τον αντι-Ντιοπ. Κάπου διάβασα πως σκέφτονται την περίπτωσση Τζίωλη. Ο παίκτης πέρσι έπαιξε ελάχιστα, οπότε δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Θετικό είναι το γεγονός πως είναι Έλληνας οπότε το σχέδιο ελληνοποίησης της ομάδας θα προχωρήσει κι άλλο. Δε ξέρω αν είναι ελεύθερος ή όχι. Επίσης δε μπορείς να τον πεις και θηρίο στο χώρο του κέντρου, παρόλα αυτά στον ΠΑΟ είχε καλή παρουσία. ΑΝ είναι ελεύθερος δε πρέπει με την καμία να του δώσουμε πάνω από 250 χιλιάρικα (να μας μείνουν και 150 καβάτζα). Τώρα για τον 2ο παίκτη που διάβασα (δε θυμάμαι το όνομά του) είχε πλήρη χρονιά με την Εσπανιόλ, αλλά το κασέ του είναι πολύ υψηλό για τα δεδομένα της ομάδας.
Άντε να τελιώνουμε με αυτά τα θέματα γιατί κοντεύουμε στα μισά της προετοιμασίας και ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ, πράγμα απαράδεκτο για μένα.
Άντε να τελιώνουμε με αυτά τα θέματα γιατί κοντεύουμε στα μισά της προετοιμασίας και ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ, πράγμα απαράδεκτο για μένα.
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι ασχημος παιχτης ο τζιωλης και εχει αποκτησει πλεον εμπειρια που χρειαζεται για να παιξει στην συγκεκριμενη θεση... για μενα δεν θα εχει προβλημα να γινει βασικος στην αεκ αμεσα.. προσωπικα προτιμο καποιον μικροτερης ηλικιας αλλα και ξενο... οκ καλη η ελληνοποιηση αλλα χρειαζεσαι και εισαγωμενη ποιοτητα δεν θα με χαλαγε ενας κουμορτζι η καποιος αλλος στο ιδιο στυλακι...Και επιστροφή για τον αντι-Ντιοπ. Κάπου διάβασα πως σκέφτονται την περίπτωσση Τζίωλη. Ο παίκτης πέρσι έπαιξε ελάχιστα, οπότε δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Θετικό είναι το γεγονός πως είναι Έλληνας οπότε το σχέδιο ελληνοποίησης της ομάδας θα προχωρήσει κι άλλο. Δε ξέρω αν είναι ελεύθερος ή όχι. Επίσης δε μπορείς να τον πεις και θηρίο στο χώρο του κέντρου, παρόλα αυτά στον ΠΑΟ είχε καλή παρουσία. ΑΝ είναι ελεύθερος δε πρέπει με την καμία να του δώσουμε πάνω από 250 χιλιάρικα (να μας μείνουν και 150 καβάτζα). Τώρα για τον 2ο παίκτη που διάβασα (δε θυμάμαι το όνομά του) είχε πλήρη χρονιά με την Εσπανιόλ, αλλά το κασέ του είναι πολύ υψηλό για τα δεδομένα της ομάδας.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
εσυ εισαι τρανο παλικαριΤα κολλάει ο Ice Man!
Δουλειά στο τελείωμα των φάσεων είχε το… μενού στη δεύτερη πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν να φανερώνει μέρος της ποιότητας και της κλάσης του στην πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ...
βρε θα τους μαμησει σας λεω...
απο τα λιγα...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
το στησιμο με χαιδαρι δεν εφερε πολλα φραγκα λεμε... με καπετανο θα μεινειςεσυ εισαι τρανο παλικαρι
απο τα λιγα...
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρε worm αντε κανε καμια μεταγραφη γιατι παλι βλεπω να παιρνετε φετος,εχει να πεσει
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ ξυπνα
η τωρινη διοικηση σε εμπαιζει χιλιοταλαιπωρημενε λαε
απο το μεροκαματο σου λαε, παει και φερνει παικτες τελειωμενους με λαμπρο παρελθον που τους παιρνει ο υπνος και αργουν να κατεβουν στην παρουσιαση
ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ ξεσηκωσου ο κομπος εχει φτασει στο χτενι
εμπρος για μια καινουργια αεκ
δεν γινεται να παιζουμε με την κωλογρια μπροστα με καραμπαλο που τον εφτυσε ο βασικος μας αντιπαλος για φετος,Ο ΑΡΗΣ
δεν γινεται να χανουμε σκοκο(που παμε ρε λαε χωρις σκοκο) θα μας ξεσκισουν το χανουμικο κωλαρακι μας
δεν γινεται ρε λαε οι αλλοι να κλεινουνε καστιγιο και εμεις ισπανους αμφιβολου προελευσεως...
αντε λαε
απο το μεροκαματο σου λαε, παει και φερνει παικτες τελειωμενους με λαμπρο παρελθον που τους παιρνει ο υπνος και αργουν να κατεβουν στην παρουσιαση
δεν γινεται να παιζουμε με την κωλογρια μπροστα με καραμπαλο που τον εφτυσε ο βασικος μας αντιπαλος για φετος,Ο ΑΡΗΣ
δεν γινεται να χανουμε σκοκο(που παμε ρε λαε χωρις σκοκο) θα μας ξεσκισουν το χανουμικο κωλαρακι μας
δεν γινεται ρε λαε οι αλλοι να κλεινουνε καστιγιο και εμεις ισπανους αμφιβολου προελευσεως...
αντε λαε
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ ξυπνα
αντε λαε
τελικα το πηρες αποφαση βλεπω οτι με καστιγιο θα μεινεις... ειναι και αυτο μια προοδος
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Μαστίγιο και τα μυαλά στο μίξερτελικα το πηρες αποφαση βλεπω οτι με καστιγιο θα μεινεις... ειναι και αυτο μια προοδος
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
συγγνώμη αλλά εδώ ένστασηΝαι ναι παμε να κρυφτουμε απο την super ομαδα του Αρη
Α ρε μοικανι μας εχεις τρελανει στη
άλλο ο μοϊκάνης
και άλλο ο γαμαϊκάνης
μια και όλοι έχουνε μια άποψη, έχω να πω κι εγώ μία αντί πορδής
πριν από πόσα χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς (νομίζω το 2005?) είχε δώσει φιλικό προετοιμασίας η Μάντς με τη Λίβερπουλ.
η Λίβερπουλ τσίμπησε πεντάρα παίζοντας με όλα τα ατού της και η Μάιντς παίζοντας με αναπληρωματικούς περισσότερο
ήταν η χρονιά που η Λίβερπουλ σήκωσε ένα κυπελλάκι (τσουλου) και η Μάιντς έφαγε ένα πουλάκι (υποβιβάστηκε)
ακόμα επίσης θυμάμαι τον πανικό που είχε σπείρει στα φιλικά η αρμάδα του Σόλιντ και μετά ρουφούσαμε τη μία μετά την άλλη τις 5άρες.
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τα φιλικα ειδικα κατα την περιοδο προετοιμασιας των ομαδων γινοντε κατα κυριο λογο για να βγαλει συμπερασματα το προπονητικο τιμ,να δουν αν βγαινουν στο γηπεδο αυτα που κανουν στις προπονησεις κτλ... καλυτερα να φαει η λιβερπουλ τη φαπα της τωρα και να εχει χρονο να διορθωσει τα λαθη,παρα να ριξει φαπα νομιζοντας οτι ολα ειναι κομπλε... τωρα οποιος δεν κατεχει απο μπαλα και η ομαδα του κανει καμια ισοπαλια με μικροτερης δυναμικοτητας ομαδα θα τον παρει απο κατω... οι οπαδοι με μυαλο 16χρονου θελουν την ομαδα τους να κερδιζει και στα φιλικα και ας μην μπορει να αλλαξει δυο μπαλιες... απο δαυτους ειμαστε γεματοι στο ελλαντα...συγγνώμη αλλά εδώ ένσταση
άλλο ο μοϊκάνης
και άλλο ο γαμαϊκάνης
μια και όλοι έχουνε μια άποψη, έχω να πω κι εγώ μία αντί πορδής
πριν από πόσα χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς (νομίζω το 2005?) είχε δώσει φιλικό προετοιμασίας η Μάντς με τη Λίβερπουλ.
η Λίβερπουλ τσίμπησε πεντάρα παίζοντας με όλα τα ατού της και η Μάιντς παίζοντας με αναπληρωματικούς περισσότερο
ήταν η χρονιά που η Λίβερπουλ σήκωσε ένα κυπελλάκι (τσουλου) και η Μάιντς έφαγε ένα πουλάκι (υποβιβάστηκε)
ακόμα επίσης θυμάμαι τον πανικό που είχε σπείρει στα φιλικά η αρμάδα του Σόλιντ και μετά ρουφούσαμε τη μία μετά την άλλη τις 5άρες.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Επισκέπτης
οποτε εγω που εφαγα πενταρα απο τους γερμανους να μην ανυσυχω θα στρωσω στην πορεια και θα παω και για τιτλο υπαρχει και η αλλη εκδοχη...η καλη μερα απο το πρωι φαινεται ;)τα φιλικα ειδικα κατα την περιοδο προετοιμασιας των ομαδων γινοντε κατα κυριο λογο για να βγαλει συμπερασματα το προπονητικο τιμ,να δουν αν βγαινουν στο γηπεδο αυτα που κανουν στις προπονησεις κτλ... καλυτερα να φαει η λιβερπουλ τη φαπα της τωρα και να εχει χρονο να διορθωσει τα λαθη,παρα να ριξει φαπα νομιζοντας οτι ολα ειναι κομπλε... τωρα οποιος δεν κατεχει απο μπαλα και η ομαδα του κανει καμια ισοπαλια με μικροτερης δυναμικοτητας ομαδα θα τον παρει απο κατω... οι οπαδοι με μυαλο 16χρονου θελουν την ομαδα τους να κερδιζει και στα φιλικα και ας μην μπορει να αλλαξει δυο μπαλιες... απο δαυτους ειμαστε γεματοι στο ελλαντα...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σοβαρες αθλητικες εκπομπες στη σαλονικα...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ο προπονητης σου δηλωσε ικανοποιημενος μετα την ληξη του αγωνα... εσυ γιατι αγχωνεσε?οποτε εγω που εφαγα πενταρα απο τους γερμανους να μην ανυσυχω θα στρωσω στην πορεια και θα παω και για τιτλο υπαρχει και η αλλη εκδοχη...η καλη μερα απο το πρωι φαινεται ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις