Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και μια παραπάνω απορία
ΕΣΥ τί θα ήθελες να κάνει αφού ΞΕΡΕΙ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχαχααχαχα
το πάει με το σταυρό στο χέρι σημαίνει πως δίνει 3 μύρια στο Ρίμπο;
πως ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ πως πάει για πρωτάθλημα όταν ΞΕΡΕΙ πως είναι απίθανο αφού υπάρχει παράγκα;

και ο τυπάς που υποτίθεται βάζει τα λεφτουδάκια του (φυσικά για την ψυχή της μάνας του) βάζει κι άλλα κι άλλα κι άλλα ενώ το βλέπει πως είναι στημένο, έτσι;

ρε τι λέτε;
εσύ θα καθόσουνα;
εσύ θα τα έδινες;
δεν τα σκορπάς καλύτερα στις πουτάνες;
δεν τα κρατάς για τα παιδιά σου;
δεν τα χαλάς στα γούστα σου καλύτερα;
γιατι νομιζεις οτι η αεκ δεν βρισκει επενδυτες? η ο παοκ πχ? γιατι νομιζεις οτι ο μελισσανιδης δεν χωνετε? δεν εχει λεφτα μηπως? η δεν εχει καψουρα με την αεκ? απλα δεν θελει κανεις να μπλεχτει σε ολη αυτη τη μανουρα... τα λεφτα που εβαζαν και συνεχιζουν να βαζουν μερικοι στην αεκ δεν ξερω για ποιους λογους το κανουν αλλα μαλλον ξερω για ποιους λογους σταματουν ενας ενας να το κανουν... ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν εχω αυταπατες και ξερω απο πρωτο χερι οτι μεσα στην αεκ υπηρξαν και ισως υπαρχουν ακομα λαμογια που παιζουν παιχνιδια εις βαρος της ομαδας και του κοσμου,το σιγουρο ειναι παντος οτι η αεκ ειναι εκτος της παραγκας που κανονιζει τους τιτλους κτλ πριν ακομα το πρωταθλημα αρχισει... μην ξεχνας οτι εσυ ο ιδιος μου ελεγες πριν κατι μηνες οτι οι τιτλοι κτλ δεν κανονιζοντε απο πριν οταν σου ειχα πει το αντιθετο... να ομως που πλεον εχουμε αποδειξεις... ποτε δεν υποστηριξα κανεναν αδαμιδη,νικολαιδη,μελισσανιδη κτλ απλα την ομαδα μου υποστιριζω και θελω να βλεπω μπαλιτσα... μην ξεχναμε επισης οτι εμεσα ο νταμακος το ειχε πει.. τι ειχε πει? παιδια μην μου ζητατε καθε χρονο τον τιτλο,εγω μπορω να φτιαξω ομαδα που θα παιξει μπαλιτσα,τι ενοουσε? οτι τον τιτλο πολυ απλα δεν εχει μεσα στην παραγκα να τον παρει αλλα το μονο που μπορει να κανει ειναι να φτιαξει την ομαδα οσο καλυτερα γινετε,πραγμα που επραξε το 2008,η μηπως εκεινη τη χρονια επαιξε καποιος καλυτερα απο την αεκ?
ω-ω-ω
ντσού!
ο Ντεμάκος δεν είχε πει αυτό
χαρακτηριστικά είχε πει: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ θα ανεβαίνουμε και ένα σκαλί!
κάθε χρόνο και μία θέση παραπάνω
βγήκε δεύτερος...μετά ποιο είναι το παραπάνω;

άσε τα άλλα άτομα στην ΠΑΕ
ο ΝΤΕΜΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ!
αφού ήξερε, τι έκανε;
εγώ δεν έχω αλλάξει θέση
αυτός δεν ξέρει τι λέει

εγώ εξακολουθώ να λέω πως το πρωτάθλημα δεν στήνεται από πριν
αυτά που στήνονται είναι κάποια αποτελέσματα
και ο κύριος Ντέμης προσωπικά πιστεύω πως έβγαλε χρηματάκια από την υπόθεση αυτή

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και μια παραπάνω απορία
ΕΣΥ τί θα ήθελες να κάνει αφού ΞΕΡΕΙ
δεν μπορω να ξερω ακριβως τι ηξερε και ποιους ηξερε,το σιγουρο ειναι οτι κολωσε και σε συνδιασμο του πολεμου που του ειχε αρχισει η οριτζιναλ αλλα και μερικοι μετοχοι την εκανε με ελαφρα... προσωπικα δεν του δινω κανενα ελαφρυντικο ουτε και τον στηριζω για της πραξεις του... εμενα η αεκ με ενδιαφερει,ουτε ο νικολαιδης ουτε ο αδαμιδης... αυτοι σημερα ειναι αυριο δεν ειναι,η αεκ θα ειναι για παντα. ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι νομιζεις οτι η αεκ δεν βρισκει επενδυτες? η ο παοκ πχ? γιατι νομιζεις οτι ο μελισσανιδης δεν χωνετε? δεν εχει λεφτα μηπως? η δεν εχει καψουρα με την αεκ? απλα δεν θελει κανεις να μπλεχτει σε ολη αυτη τη μανουρα... τα λεφτα που εβαζαν και συνεχιζουν να βαζουν μερικοι στην αεκ δεν ξερω για ποιους λογους το κανουν αλλα μαλλον ξερω για ποιους λογους σταματουν ενας ενας να το κανουν... ;)
ναι
ο Μελισσανίδης αυτή τη στιγμή έχει χοντρές δυσκολίες

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗδεν τίθεται θεμα παράγκας
τίθεται θέμα ρευστότητας
για να μπεις στο παιχνίδι πρέπει να έχεις χρήμα να συμμετέχεις.
αν μπεί ο Μελισσανίδης τώρα θα είναι ο μικρός μέτοχος - δεν βολεύει
αυτό μπορεί να το κάνει ο Αδαμίδης λόγω μικρού μεγέθους, αλλά δεν μπορεί να το κάνει ο Μελισσανίδης

η ερώτηση των 5000 ευρώ είναι γιατί δεν συμμετέχει ο Τζίγγερ - αυτό πρέπει να σκεφτείς και ΌΧΙ γιατί δεν αγοράζει κάποιος την ΑΕΚ

είσαι σε πολύ λάθος δρόμο
τρομερά λάθος
σου το ξαναλέω - όλα είναι στηριγμένα στην επικοινωνία.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ω-ω-ω
ντσού!
ο Ντεμάκος δεν είχε πει αυτό
χαρακτηριστικά είχε πει: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ θα ανεβαίνουμε και ένα σκαλί!
κάθε χρόνο και μία θέση παραπάνω
βγήκε δεύτερος...μετά ποιο είναι το παραπάνω;

άσε τα άλλα άτομα στην ΠΑΕ
ο ΝΤΕΜΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ!
αφού ήξερε, τι έκανε;
εγώ δεν έχω αλλάξει θέση
αυτός δεν ξέρει τι λέει

εγώ εξακολουθώ να λέω πως το πρωτάθλημα δεν στήνεται από πριν
αυτά που στήνονται είναι κάποια αποτελέσματα
και ο κύριος Ντέμης προσωπικά πιστεύω πως έβγαλε χρηματάκια από την υπόθεση αυτή
αν εβγαλε ο ιδιος φραγκα δεν ξερω,καποια λαμογια που ειχε μαζεψει διπλα του παντως εβγαλαν... το πρωταθλημα εσυ πιστευεις οτι δεν στηνετε απο πριν? μα πως? οταν εχεις 5-6 παραρτηματα,3-4 διαιτητες και 3-4 ανθρωπους σε υψηλα ποστα τοτε τι κανεις? δεν το στηνεις? απλα σε εξυπερετουν οταν πρεπει και οπως πρεπει? ελα ρε συ μοικαν ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι... μπαλιτσα θελω να δω και ας μην παρω το πρωταθλημα,αλλα με αυτα που γινοντε θα ξεχασουμε και την μπαλα που ξερουμε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν μπορω να ξερω ακριβως τι ηξερε και ποιους ηξερε,το σιγουρο ειναι οτι κολωσε και σε συνδιασμο του πολεμου που του ειχε αρχισει η οριτζιναλ αλλα και μερικοι μετοχοι την εκανε με ελαφρα... προσωπικα δεν του δινω κανενα ελαφρυντικο ουτε και τον στηριζω για της πραξεις του... εμενα η αεκ με ενδιαφερει,ουτε ο νικολαιδης ουτε ο αδαμιδης... αυτοι σημερα ειναι αυριο δεν ειναι,η αεκ θα ειναι για παντα. ;)
γιατυό σου λέω

αΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ που λες εσύ
δεν είναι ιδεα
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
ΛΕΕΙ πως του τα είπε ο άλλος χαρτί και καλαμάρι
ΤΙ παραπάνω να χρειάζεται δηλαδή;
όλοι που είναι από έξω ψιθιρίζουνε (ο καθένας ανάλογα την ομάδα του κλπ) πως είναι στημένα
ή ΟΛΟΙ έχουνε άδικο ή όλοι έχουνε δίκιο - αφού λένε το ίδιο
αυτοί που είναι μέσα στο παιχνίδι λες να μην ξέρουνε;;;

δηλαδή μιλάμε για ΕΛΕΟΣ!! ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ;
δουλεύεις σε μία εταιρία. Αν κερδίζει διαγωνισμούς σπρώχνοντας χρήμα ΔΕΝ θα το ξέρεις;;
Αν χάνεις διαγωνισμούς επειδή ΔΕΝ έσπρωξες, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
και άντε τον πρώτο χρόνο δεν το ξέρεις (αυτός το ήξερε λέει), το δεύτερο; τον τρίτο;;
και μετά από 2-3 χρόνια πας και σκας 3 μύρια στο Ρίμπο;;
ΤΟΣΟ μαλάκας;;;
ή μήπως τόσο μπασμένος;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ναι
ο Μελισσανίδης αυτή τη στιγμή έχει χοντρές δυσκολίες

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗδεν τίθεται θεμα παράγκας
τίθεται θέμα ρευστότητας
για να μπεις στο παιχνίδι πρέπει να έχεις χρήμα να συμμετέχεις.
αν μπεί ο Μελισσανίδης τώρα θα είναι ο μικρός μέτοχος - δεν βολεύει
αυτό μπορεί να το κάνει ο Αδαμίδης λόγω μικρού μεγέθους, αλλά δεν μπορεί να το κάνει ο Μελισσανίδης

η ερώτηση των 5000 ευρώ είναι γιατί δεν συμμετέχει ο Τζίγγερ - αυτό πρέπει να σκεφτείς και ΌΧΙ γιατί δεν αγοράζει κάποιος την ΑΕΚ

είσαι σε πολύ λάθος δρόμο
τρομερά λάθος
σου το ξαναλέω - όλα είναι στηριγμένα στην επικοινωνία.
δεν θα διαφωνισω σε αυτα που λες,παιζουν ολα το ρολο τους... αλλα οχι και ο μελισσανιδης φτωχαδακι... υπο αλλες συνθηκες θα ειχε μπει στην αεκ πολυ νωριτερα παρεα και με αλλους... απλα με τοσα που συμβαινουν κανεις δεν θελει να μπλεχτει και μαλιστα σε τετοιες εποχες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν εβγαλε ο ιδιος φραγκα δεν ξερω,καποια λαμογια που ειχε μαζεψει διπλα του παντως εβγαλαν... το πρωταθλημα εσυ πιστευεις οτι δεν στηνετε απο πριν? μα πως? οταν εχεις 5-6 παραρτηματα,3-4 διαιτητες και 3-4 ανθρωπους σε υψηλα ποστα τοτε τι κανεις? δεν το στηνεις? απλα σε εξυπερετουν οταν πρεπει και οπως πρεπει? ελα ρε συ μοικαν ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι... μπαλιτσα θελω να δω και ας μην παρω το πρωταθλημα,αλλα με αυτα που γινοντε θα ξεχασουμε και την μπαλα που ξερουμε...
αχ χριστέ μου...λες και μιλάω με 6χρονο!
ρε είναι δυνατόν η κεφαλή να μην ξέρει και να κανονίζουνε οι από κάτω που είναι δικοί του άνθρωποι;
τι βιβλία διαβάζεις;
κι εγώ θέλω να βλέπω μπάλα αλλά δεν είμαι και χαζός

παραρτήματα;;; ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ποια παραρτήματα ρε συ;;
αυτά που πάνε ανάλογα με το ποιος έχει το χρήμα;;;;;
ρε....ξεκολλάτε λέμε
όταν ήταν ο Μελισσάν, τότε όλες αυτές οι ομάδες χάνανε από την ΑΕΚ και νικούσανε τον ολυμπιακό
όταν το έπαιρνε ο ΠΑΟ αντίστοιχα
όταν το παίρνει ο Ολυμπιακός αντίστοιχα

ΑΡΚΕΙ να υπάρχει οικονομικό μέγεθος σεβαστό
που να μπορεί να τα σκάει
ΔΕΝ είναι θέμα ομάδας!
βγάλτε την τσίμπλα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γιατυό σου λέω

αΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ που λες εσύ
δεν είναι ιδεα
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
ΛΕΕΙ πως του τα είπε ο άλλος χαρτί και καλαμάρι
ΤΙ παραπάνω να χρειάζεται δηλαδή;
όλοι που είναι από έξω ψιθιρίζουνε (ο καθένας ανάλογα την ομάδα του κλπ) πως είναι στημένα
ή ΟΛΟΙ έχουνε άδικο ή όλοι έχουνε δίκιο - αφού λένε το ίδιο
αυτοί που είναι μέσα στο παιχνίδι λες να μην ξέρουνε;;;

δηλαδή μιλάμε για ΕΛΕΟΣ!! ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ;
δουλεύεις σε μία εταιρία. Αν κερδίζει διαγωνισμούς σπρώχνοντας χρήμα ΔΕΝ θα το ξέρεις;;
Αν χάνεις διαγωνισμούς επειδή ΔΕΝ έσπρωξες, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
και άντε τον πρώτο χρόνο δεν το ξέρεις (αυτός το ήξερε λέει), το δεύτερο; τον τρίτο;;
και μετά από 2-3 χρόνια πας και σκας 3 μύρια στο Ρίμπο;;
ΤΟΣΟ μαλάκας;;;
ή μήπως τόσο μπασμένος;
αν ηταν τοσο μπασμενος  τη χρονια του ριμπο δεν θα ειχε τετοια κοντρα διαιτησια... να μην σου δινει 3 καθαρα πεναλτι σε ματς εντος με πανιωνιο? για να σε ριξει απο την 1η θεση? αν ηταν πολυ μαλακας ισως και να ηταν δεν ξερω... το σιγουρο παντως ειναι οτι τετοιο εγωισταρο δεν ειχαμε ποτε στην αεκ... εκανε του κεφαλιου του και γιαυτο απο ηρωας εγινε κυνηγημενος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν θα διαφωνισω σε αυτα που λες,παιζουν ολα το ρολο τους... αλλα οχι και ο μελισσανιδης φτωχαδακι... υπο αλλες συνθηκες θα ειχε μπει στην αεκ πολυ νωριτερα παρεα και με αλλους... απλα με τοσα που συμβαινουν κανεις δεν θελει να μπλεχτει και μαλιστα σε τετοιες εποχες...
δεν είπα πως είναι φτωχαδάκι
είπα πως έχει οικονομικές δυσκολίες
όπως και ο Πατέρας, όπως και πολλοί άλλοι
οι οικονομικές δυσκολίες που λέμε για αυτούς είναι άλλο από αυτό που βιώνει ένας μεροκαματιάρης
αυτός από εκεί που έχει ρευστό 500 μύρια, ξαφνικά χρωστάει 1 δις. Έτσι πάει
και την επόμενη μέρα μπορεί να του χρωστάνε πάλι 200.

Οικονομική δυσκολία σημαίνει πως δεν είναι σίγουρος για τα οικονομικά του ώστε να μπει στο παιχνίδι
πώς το λένε, δεν έχει ρευστό να παίξει στο παιχνίδι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν ηταν τοσο μπασμενος  τη χρονια του ριμπο δεν θα ειχε τετοια κοντρα διαιτησια... να μην σου δινει 3 καθαρα πεναλτι σε ματς εντος με πανιωνιο? για να σε ριξει απο την 1η θεση? αν ηταν πολυ μαλακας ισως και να ηταν δεν ξερω... το σιγουρο παντως ειναι οτι τετοιο εγωισταρο δεν ειχαμε ποτε στην αεκ... εκανε του κεφαλιου του και γιαυτο απο ηρωας εγινε κυνηγημενος...
άντε πάλι
τα ίδια και τα ίδια λέμε

ΜΠΑΣΜΕΝΟΣ δεν σημαίνει πως θα πάρει πρωτάθλημα!
ΜΠΑΣΜΕΝΟΣ σημαίνει πως παίζει στο παιχνίδι

αυτός μπορεί να κερδίζει ενώ η ΑΕΚ χάνει
μπορεί και η ΑΕΚ να κερδίζει ενώ χάνει στο γήπεδο
σε πράγματα που ΔΕΝ τα βλέπεις, δεν τα καταλαβαίνεις.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αχ χριστέ μου...λες και μιλάω με 6χρονο!
ρε είναι δυνατόν η κεφαλή να μην ξέρει και να κανονίζουνε οι από κάτω που είναι δικοί του άνθρωποι;
τι βιβλία διαβάζεις;
κι εγώ θέλω να βλέπω μπάλα αλλά δεν είμαι και χαζός

παραρτήματα;;; ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ποια παραρτήματα ρε συ;;
αυτά που πάνε ανάλογα με το ποιος έχει το χρήμα;;;;;
ρε....ξεκολλάτε λέμε
όταν ήταν ο Μελισσάν, τότε όλες αυτές οι ομάδες χάνανε από την ΑΕΚ και νικούσανε τον ολυμπιακό
όταν το έπαιρνε ο ΠΑΟ αντίστοιχα
όταν το παίρνει ο Ολυμπιακός αντίστοιχα

ΑΡΚΕΙ να υπάρχει οικονομικό μέγεθος σεβαστό
που να μπορεί να τα σκάει
ΔΕΝ είναι θέμα ομάδας!
βγάλτε την τσίμπλα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν ειναι μονο το χρημα,απλα ειναι το πρωτο στη λιστα... δηλαδη ο πανιωνιος και ο ατρομητος δεν θα σου επιστρεψουν τους βαθμους που εδωσες? ο βολος δεν θα σου εδινε βαθμους αν τους χρειαζοσουν? επι μελισαν τι χρημα υπηρχε στην αεκ? ο μονος καλοπληρωμενος ηταν ο μπαγιεβιτς που επερνε τους τιτλους με τον κουτουλα,τον σταματη και τον βαιο καραγιαννη την ιδια στιγμη που αλλοι τα εχωναν για καραπιαλιδες,μπατιστες,μπορελιδες κτλ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σας το λέω πόσο καιρό
Τα ξέρω από μέσα
και δεν μιλάω για φιλάθλους οργανωμένους και μαλακίες

εσείς εξακολουθείτε να πιστεύετε στην ΙΔΕΑ
μαγκιά σας αλλά είστε νυχτωμένοι
η πληροφόρηση σας είναι εσφαλμένη

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
άντε πάλι
τα ίδια και τα ίδια λέμε

ΜΠΑΣΜΕΝΟΣ δεν σημαίνει πως θα πάρει πρωτάθλημα!
ΜΠΑΣΜΕΝΟΣ σημαίνει πως παίζει στο παιχνίδι

αυτός μπορεί να κερδίζει ενώ η ΑΕΚ χάνει
μπορεί και η ΑΕΚ να κερδίζει ενώ χάνει στο γήπεδο
σε πράγματα που ΔΕΝ τα βλέπεις, δεν τα καταλαβαίνεις.
τωρα σε αυτα που λες δεν μπορω να σου πω αν διαφωνω η συμφωνο γιατι δεν υπαρχουν ντοκουμεντα... μπορει το ενα μπορει το αλλο... εγω αυτο που βλεπω ειναι τα γεγονοτα τα οποια λενε οτι η αεκ ειναι η περισοτερο αδικημενη την στιγμη που οι περισοτερες απο τις υπολοιπες ομαδες συμετεχουν στο χωρο της αμαρτιας... για πραγματα που λες οτι δεν βλεπω και βλεπεις μονο εσυ δεν μπορω να σου απαντησω αν δεν μου πεις τι ειδες και τι ακουσες... και εγω εχω ακουσει διαφορα και μαλιστα απο προπονητη (μεγαλο ονομα).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ειναι μονο το χρημα,απλα ειναι το πρωτο στη λιστα... δηλαδη ο πανιωνιος και ο ατρομητος δεν θα σου επιστρεψουν τους βαθμους που εδωσες? ο βολος δεν θα σου εδινε βαθμους αν τους χρειαζοσουν? επι μελισαν τι χρημα υπηρχε στην αεκ? ο μονος καλοπληρωμενος ηταν ο μπαγιεβιτς που επερνε τους τιτλους με τον κουτουλα,τον σταματη και τον βαιο καραγιαννη την ιδια στιγμη που αλλοι τα εχωναν για καραπιαλιδες,μπατιστες,μπορελιδες κτλ.
α, εσείς δεν είχατε ξένους παίκτες;
γιατί δεν κάνεις ένα κόπο να δεις το μπάτζετ της ΑΕΚ τότε;
και ποιος σου είπε πως το να έχεις λεφτά σημαίνει πως τα δίνεις σε παίκτες;
μήπως ο ΠΑΟ του Ρότσα είχε ακριβοπληρωμένους;

χαχαχααχαα
βαθμουλάκια
ακόμα ασχολείσαι με το πρωτάθλημα και την κατάταξη
σου είπα είσαι ΛΑΘΟΣ
το οτι πηγαίνει ο Μαρινάκης για το πρωτάθλημα έχει να κάνει (όπως και ο Κόκκαλης πιο πριν) με την ΓΚΑΥΛΑ ΤΟΥ. Ο μαλακο-Ντέμης είχε την ίδια καύλα αλλά πώς να πάει ο μικρούλης; πού να φτουρήσει;
οπότε περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι. ΗΞΕΡΕ. Αλλά δεν φτούραγε για περισσότερα
ΝΟΜΙΖΕ πως φτούραγε (έτσι του λέγανε οι επενδυτές) αλλά ΔΕΝ. Γιατί όταν οι επενδυτές βλέπανε πως το παιχνίδι χανότανε, λακίσανε.

ΓΜΤ τα απλά πράγματα
Δεν μου απάντησες γιατί ο Τζίγγερ απέχει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τωρα σε αυτα που λες δεν μπορω να σου πω αν διαφωνω η συμφωνο γιατι δεν υπαρχουν ντοκουμεντα... μπορει το ενα μπορει το αλλο... εγω αυτο που βλεπω ειναι τα γεγονοτα τα οποια λενε οτι η αεκ ειναι η περισοτερο αδικημενη την στιγμη που οι περισοτερες απο τις υπολοιπες ομαδες συμετεχουν στο χωρο της αμαρτιας... για πραγματα που λες οτι δεν βλεπω και βλεπεις μονο εσυ δεν μπορω να σου απαντησω αν δεν μου πεις τι ειδες και τι ακουσες... και εγω εχω ακουσει διαφορα και μαλιστα απο προπονητη (μεγαλο ονομα).
μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα;
πως αυτοί που ασχολούνται με τον αθλητισμό (τον επαγγελματικό) δεν μπαίνουνε για την ψυχή της μάνας τους;
αν συμφωνήσουμε σε αυτό θα πρέπει να καταλάβεις πως έχω δίκιο και να σταματήσεις να διαβάζεις εφημερίδες είτε χάρτινες είτε ηλεκτρονικές

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Σας το λέω πόσο καιρό
Τα ξέρω από μέσα
και δεν μιλάω για φιλάθλους οργανωμένους και μαλακίες

εσείς εξακολουθείτε να πιστεύετε στην ΙΔΕΑ
μαγκιά σας αλλά είστε νυχτωμένοι
η πληροφόρηση σας είναι εσφαλμένη
καλυτερα να πιστευω στην ιδεα και να ειμαι νωχτωμενος οπως λες (που δεν ειμαι) παρα να χοροπηδαω οταν η ομαδα μου κερδιζει με μουφες πεναλτι κτλ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω πει πολλές φορές
τα σάιτ που διαβάζετε όλα πληρώνονται από τους ίδιους
ας πούμε ο Δημητράκς έχει 47 σάιτς
τα ξέρεις; ΌΧΙ
τα διαβάζεις ;
ναι
πιστεύεις πως επειδή διαβάζεις πολλά σάιτ είσαι αντικειμενικά πληροφορημένος ; ναι
είσαι; οχι
διαβάζεις ΑΕΚ365; ναι
τι πιστεύεις πως διαβάζεις ;
το φίλαθλο;ναι
τι διαβάζεις;
αυτοί από πού πληρώνονται και γιατί; σκέψου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κι έχω πει και κάτι άλλο αλλά πριν από αρκετό καιρό
καθόμουνα πλάτη πλάτη με τον Ντέμη και τη Βανδούλα στην εκδήλωση της ΑΕΚ.
και τσουγκρίζαμε μαζί τη σαμπάνια

ήταν τότε που "δεν θα σ'αφήσω μόνη ξανά"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom