Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλα...γελα οσο θες...εξηγησε μου ομως πως γινεται μια πολυ μικροτερη ομαδα να εχει απο μια μεγαλυτερη της και με πολυ περισσοτερο λαο σκορπισμενους καμικαζι δημοσιογραφους στα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μμε...προσεξε για να μην απαντησεις μαλακια...μιλαμε για κομαντα αυτοκτονιας διευθυντες συνταξης σταθμων ιδιοκτητες σαιτ αντικειμενικων κλπ...εφημεριδες και ρεστα...
και μην βαλεις στη συζητηση γαυρους πρωταθλητες κατι μαγικο και τετοια...μιλαμε για ''μεσαιο χωρο''
νικολακο νικολακο και ξανα μανα νικολακο...και μετα γλυκαναλατους ρεπορτερ αυστηρα επαγγελματιες...οχι νιντζα και ταλιμπαν ...βλεπε τσακιρης κετσε καζα μιαουλη καραλη κλπ κλπ...
ΥΓ.μην νομιζεις οτι νομιζω οτι θα παραδεχτεις την αληθεια ;) ;) ;)
Κέτσε είναι στην ώρα (σε κάποια από τις 2 -πότε έγιναν 2 αυτές ρε παιδια;; )...Ο Κάραλης ότι έχει θέμα με τον ΟΣΦΠ έχει και μάλιστα μεγάλο και του το δημιούργησε ο Κόκκαλης (γνωστό το άρθρο του όταν έφυγε ο πράκτωρ από τον ΟΣΦΠ, περιμένουμε τώρα και κάτι ανάλογο όταν φύγει ο μαρινάκης  :grin: :grin: :grin: )....Αλλά στο Μιαούλη τύπε θα σταθώ βράχος....Ο Μιαούλης ΚΑΜΙΚΑΖΙ δεν είναι...Επειδή τον διαβάζω ακόμα και στη περίπτωση του ΚΑΣ το 08 είχε πάρει το μέρος του ΟΣΦΠ και από τότε έχει γίνει κόκκινο πανί για μερικούς ΑΕΚτήδες (στις εκπομπές στον σπορ φμ ακόμα του την λένε)...Να σου πω ΚΑΜΙΚΑΖΙ (και τρελλό μάλιστα) του ΟΣΦΠ...Μπάμπης!!! Μη μου πεις ποιος Μπάμπης; Χρίστογλου (πως σκατά λέγεται)...Που είναι ένας από τους ιδρυτές του σπορ φμ (πρώτος σταθμός της χώρας), ένας απο τα ιδριτικά μέλη της σπορτ ντέι (πρώτη εφημερίδα σε κυκλοφορία στην Ελλάδα), α! Και οι πρώην της αθλητικής Κυριακής (για να μη ξεχνίομαστε κιόλας  ;)

Αν θες να μιλήσουμε για σοβαρούς δημοσιογράφους, Τσώχος, Σωτηρό, Σπυρόπουλος, μετά ψάξε να βρεις...Ούτε καν οι Καρπετοπανούτσοι δε τους φτάνουν...Αν τύχει ποτέ οι 3τους να κάνουν κουβέντα περί ποδοσφαίρου βάλτε να γράφουν τα blue ray...Και είναι άτυχοι που δεν είναι τίποτε Ισπανοί, Άγλλοι να κάνουν εκεί εκπομπές,και είμαστε τυχεροί που τους έχουμε και αντί να διαβάζουμε προσεχτικά τα άρθρα τους  ασχολούμαστε με γκιρίζια

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
καλα...γελα οσο θες...εξηγησε μου ομως πως γινεται μια πολυ μικροτερη ομαδα να εχει απο μια μεγαλυτερη της και με πολυ περισσοτερο λαο σκορπισμενους καμικαζι δημοσιογραφους στα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μμε...προσεξε για να μην απαντησεις μαλακια...μιλαμε για κομαντα αυτοκτονιας διευθυντες συνταξης σταθμων ιδιοκτητες σαιτ αντικειμενικων κλπ...εφημεριδες και ρεστα...
και μην βαλεις στη συζητηση γαυρους πρωταθλητες κατι μαγικο και τετοια...μιλαμε για ''μεσαιο χωρο''
νικολακο νικολακο και ξανα μανα νικολακο...και μετα γλυκαναλατους ρεπορτερ αυστηρα επαγγελματιες...οχι νιντζα και ταλιμπαν ...βλεπε τσακιρης κετσε καζα μιαουλη καραλη κλπ κλπ...
ΥΓ.μην νομιζεις οτι νομιζω οτι θα παραδεχτεις την αληθεια ;) ;) ;)
Με πρόλαβε ο Γρηγόρης. Κι εγώ ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου λύσεις μια απορία; Και οι 5 που αναφέρεις κάνουν εκπομπές στον Sport-fm. Στα στελέχη του σταθμού ανήκει ένας ομολογουμένως ταλιμπάν (σύμφωνα με την ορολογία σου)του ΟΣΦΠ, ο Χριστόγλου. Εσύ σαν Ολυμπιακός σίγουρα τον παρακολουθείς και τον ξέρεις καλύτερα, πιστεύεις ότι θα επέτρεπε μια τέτοια κατάσταση που περιγράφεις στο σταθμό του; Εκτός αν εννοείς ότι έχουμε δικτυωθεί τόσο πολύ που κάνουμε ότι γουστάρουμε ακόμη και στα "χωράφια" σας. Χώρια ότι κάποιοι από αυτούς που λες είναι όντως μετριοπαθείς.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε πουστη γρηγορη με μπερδεψες εκει στα συγγενολογια...για ξαναριχτα αλλη μια μηπως και πιασω τις αλλαξοκολιες με τους πρωην και τους νυν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καταρχάς με μια φορά πούστης δε γίνεσαι (έτσι μου είχαν πει τουλάχιστον; Λες να με είπαν ψέμματα;;;  :2funny: :2funny: :2funny: )

ΟΚ. Εγώ είμαι παντρεμένος (πρόεδρος ακα Αδαμίδης) με μια γυναίκα (ΑΕΚ), και υπάρχει ένας πρώην άντρας (πχ ο Μαστεράς ακα Ψωμό, σόρρυ τύπε) και έναν πρώην πρώην άντρας (πχ εσύ Ντέμης -για να μη ξεχνάς αυτόν που κάποτε σας γλένταγε). Η γυναίκα (ΑΕΚ) έχει και έναν αδερφό (το αλάνι ακα ορίτζιναλ)...Ο Μαστεράς (ακα Ψωμό) τώρα όταν χώρησε τη γυναίκα της πήρε τα σπίτια, τα χρυσαφικά και ότι άλλο τέλος πάντων είχε και την άφησες στους 5 δρόμους. Ήρθες εσύ (ακα Ντέμης) και την πήρες, αλλά επειδή μαλάκας δεν είσαι (και επειδή τομ έχεις βάλει και στο μάτι γιατί σου είχε κάνει ντου ένα βράδυ για να δει ότι κοιμάσαι ή όχι) είπες "τον πούστη, τον καριόλη δε θα τον αφήσω έτσι, θα τον πάω δικαστικός" και τον πήγε...και τα δικαστήρια έβγαλαν απόφαση "πςςςς κύριος δώστε πίσω αυτά που πήρατε και κάτι ακόμα για να έχει η άπορη κορασίς που την κεφαλί πλύνε", αλλά επειδή ο Μαστεράς (ακα Ψωμό) είναι στα κόλπα κάνεις τον ψόφιο κοριό. Πέρασαν τα χρόνια χώρισες (ακα Ντέμης) τη γυναίκα  και την πήρα εγώ (ένεκα που είναι και η πρώτη γκόμενα δηλαδή ομάδα και ας λενε μερικοί μερικοί)...Επειδή όμως ούτε εγώ είμαι μαλάκας κυνηγάω ακόμα να μου δώσει ο Μαστεράς (άκα Ψωμό) τα λεφτά που ακόμα χρωστά στη γυναίκα μου η οποία επειδή της τα πήρε δε φοράει χρυσαφικά αλλά κάτι φο μπιζού...Κάποια στιγμή το λοιπόν με παίρνει τηλέφωνο ο Μαστεράς (ακα Ψωμό), και αντι να του πω "τα λεφτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, φέρε τα λεφτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε" κάθομαι και σου λέω πόσο μαλάκας είναι ο πρώην άντρας της γυναίκας μου (δηλαδή εσύ ακα ο Ντέμης) που τα έχει κυμιάσει με τον αδερφό της (το αλάνι ακα ορίτζιναλ) (Ειρήσθω εν παρόδο ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΔΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΡΕ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....)
και πως μου κάνουν τι ζωή μου κόλαση, που έρχεται ο αδερφός της γυναίκας μου (ο αλανης ακα οριτζιναλ) στο σπίτι που νοικίαζω και τα κάνει πουτάνα και είμαι αναγκασμένος να πληρώνω  και τι καλά....
Κατάλαβες τώρα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με πρόλαβε ο Γρηγόρης. Κι εγώ ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου λύσεις μια απορία; Και οι 5 που αναφέρεις κάνουν εκπομπές στον Sport-fm. Στα στελέχη του σταθμού ανήκει ένας ομολογουμένως ταλιμπάν (σύμφωνα με την ορολογία σου)του ΟΣΦΠ, ο Χριστόγλου. Εσύ σαν Ολυμπιακός σίγουρα τον παρακολουθείς και τον ξέρεις καλύτερα, πιστεύεις ότι θα επέτρεπε μια τέτοια κατάσταση που περιγράφεις στο σταθμό του; Εκτός αν εννοείς ότι έχουμε δικτυωθεί τόσο πολύ που κάνουμε ότι γουστάρουμε ακόμη και στα "χωράφια" σας. Χώρια ότι κάποιοι από αυτούς που λες είναι όντως μετριοπαθείς.
Κάνει ο Κέτσιτζόγλου εκπομπή στον σπόρ φμ;;;;; Από πότε; Και τι ώρα;  :huh: :huh: :huh: :huh:

Έντιτ: Τι θα γίνει ρε πούστη μου θα κάτσουν σε μια μεριά;;; Από πότε αρθρογραφεί ο Σαμπριάκος στον σπορ φμ; Έφυγε από την Εξέδρα;;; Σα τις πουτάνες και αυτοί, μια εδώ μία εκεί , ξανα εδώ, α στα διάλα!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο χρηστιδης με λιγα λογια,και οι ομοιοι του,για να τελειωνουμε,δεν θελει να βγαινουν προς τα εξω οι βρωμιες του γαυρου...οσοι τολμουν και το κανουν αυτο,ειναι ταλιμπαν,μουσαχιτζιν,σαολιν και δεν ξερω και εγω τι αλλο.
αντικειμενικοι,με αρχιδια,ειναι μονο ο κυριος προεδρος,ο νικολακοπουλος,ο χρηστογλου,που λενε παντα την αληθεια,με αντικειμενικοτητα.Τα δε μμε τα οποια δεν προσκονται στον γαυρο,ειναι παρακινουμενα απο κατι καμικαζι κιτρινομαυρους δημοσιογραφισκους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μη με σαλταρίζεις και έχω και νεύρα με τους εδώ μαλάκες που έχω μπλέξει....
Αν μιλούσε σαν πρόσωπο Αδαμίδης με το Ψωμό ΔΕΝ θα έπρεπε καν να αναφερθει ΚΑΝ ούτε στον κοντό ούτε στην ορίτζιναλ!!! Ας τον ρωτούσε τι καιρό κάνει στη καβάλα ή αν έχει κανένα ξεγυρισμένο μουνί στα μαγαζιά του ο Ψωμό να του την κάνει πάσα γιατί τον έχει φάει η  :jerking:...Αλλά μίλησε ΣΑΝ πρόεδρος της ΑΕΚ. Και σαν ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΕΚ ο Ψωμό είναι ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ εχθρός του ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ που η ΑΕΚ στην οποία είναι πρόεδρος ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ (το σοβαρότερος μετααξύ άλλων εννοείτε)...Για να σου δώσω να καταλάβεις, δε γίνεται εγώ να είμαι παντρεμένος με μια τύπισα (πρόεδρος ομάδας) και να μιλώ με τον πρώιν της (Μάκης) που της έχει φάει σπίτια, καταστήματα, λεφτά και ννα βρίζω τον αδερφό της (ορίτζιναλ) και έναν άλλον πρώην της (κοντό) ο οποίος πήγε τον πρωην με τον οποίο συνομιλώ (Μάκης) στα δικαστήρια τον οποίο ΚΥΝΗΓΑΩ και εγώ!!! Δε ΚΟΛΛΑΕΙ...
Και τι λεμε τώρα; Δεν είναι μάγκας που μίλησε μαζί του, αλλά είναι μάγκας που το παραδέχτηκε; Είμαστε σοβαροί;
Για να κάνω και μια σημείωση...Τον Αδαμίδη τον παραδέχτηκα στην κόντρα με τον Μαρινάκη και τον Μπέο, όταν έλεγε (χωρίς να ξέρει περί στησιμάτων, φαντάζομαι) ότι ο Μπέος είναι βρώμικος και του την έπεφταν κάτι άλλο αντικειμενικοί δημοσιογράφοι και τον έπιαναν στο ψιλό...Γιατί όταν είσαι απο κάτω και ο άλλος σε έχει κάνει κλωτσοσκούφι θέλει μεγάλο θάρος για να τη λες κιόλας σε αυτόν που σε πάει όπως σε πάει...Αλλά για κάτι άλλα (πχ ανακοίνωση μετά τον τελικό για με τον Ατρόμητο) ε όχι ρε μάστορα, ΔΕΝ είναι μάγκας...Άλλο το θάρρος και το θράσσος και άλλο η μαγκιά
Ρε συ γκρεγκ τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που σου λεω.δεν ειπα οτι ηταν σωστο που μιλαγε με τον μακη,μαλακια του ηταν.Απλα ειπα οτι τουλαχιστον δεν μασησε τα λογια του,το παραδεχτηκε.στα αλλα συμφωνουμε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε συ γκρεγκ τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που σου λεω.δεν ειπα οτι ηταν σωστο που μιλαγε με τον μακη,μαλακια του ηταν.Απλα ειπα οτι τουλαχιστον δεν μασησε τα λογια του,το παραδεχτηκε.στα αλλα συμφωνουμε.
Ρε συ αυτό που σου λεώ είναι πως δεν είναι δυνατόν αν είναι κάποιος μάγκας επειδή παραδέχτηκε το προφανές!!! Δηλαδή αν πιάσουν εμένα να κάνω αλλαξοκολιές με κάποιον και βγω και πω "ναι την κουνάω την αχλαδία" είμαι μάγκας; Αφού με πιάσατε στα 4, τι θα έλεγα; Με έπιασε λουμπάγκο και με σπρώχνει για να ισιώσω;;;Αυτή θα ήταν μαλακία....Για αυτό και λέω μαλάκα τον Μπέο...Αλλά από την άλλη δε μπορώ να πω και μάγκα τον Αδαμίδη...Μπορώ να τον πω κάτι άλλο, ότι δε φοβάται πχ (δε μου έρχεται η λέξη αυτή τη στιγμή), αλλά ΜΑΓΚΑ όχι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε συ αυτό που σου λεώ είναι πως δεν είναι δυνατόν αν είναι κάποιος μάγκας επειδή παραδέχτηκε το προφανές!!! Δηλαδή αν πιάσουν εμένα να κάνω αλλαξοκολιές με κάποιον και βγω και πω "ναι την κουνάω την αχλαδία" είμαι μάγκας; Αφού με πιάσατε στα 4, τι θα έλεγα; Με έπιασε λουμπάγκο και με σπρώχνει για να ισιώσω;;;Αυτή θα ήταν μαλακία....Για αυτό και λέω μαλάκα τον Μπέο...Αλλά από την άλλη δε μπορώ να πω και μάγκα τον Αδαμίδη...Μπορώ να τον πω κάτι άλλο, ότι δε φοβάται πχ (δε μου έρχεται η λέξη αυτή τη στιγμή), αλλά ΜΑΓΚΑ όχι.
ποτε δεν τον ειπα μαγκα.ειπα οτι ΑΠΛΑ ειχε τουλαχιστον τα αρχιδια να παραδεχτει οτι ηταν αυτος.ειδες εσυ την "οαση του ποδοσφαιρου"
να βγει και να παραδεχτει ναι ρε,εγω ημουν.εγω τα ειπα.το μονο που ελεγε ηταν οτι εμας δεν μας αγγιζουν,και τετοιες παπαριες.

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κάνει ο Κέτσιτζόγλου εκπομπή στον σπόρ φμ;;;;; Από πότε; Και τι ώρα;  :huh: :huh: :huh: :huh:

Έντιτ: Τι θα γίνει ρε πούστη μου θα κάτσουν σε μια μεριά;;; Από πότε αρθρογραφεί ο Σαμπριάκος στον σπορ φμ; Έφυγε από την Εξέδρα;;; Σα τις πουτάνες και αυτοί, μια εδώ μία εκεί , ξανα εδώ, α στα διάλα!!!!
Μέχρι πρόσφατα Παρασκευές 12 το βράδυ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Συμφωνία με Χέλγκανσον

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Φρέιρ Χέλγκανσον ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.
www.sport24.gr/football/omades/Aek/symfwnia_me_xelgkanson.1178228.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/symfwnia_me_xelgkanson.1178228.html[/url]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Την εκπομπή με το τι είπε ο Ντέμης δεν την είδα, διάβασα όμως την ουσία...Και έχω τις εξής απορίες

Είναι δυνατόν να έρχεται κάποιος και να μου λέει ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ μου "ξέρεις τύπε για μια 10ετία σχεδόν έκλεβα εσένα, τους φιλάθλους, το κράτος και το έκανα έτσι και ετσι" (αφού λέει ότι του τα είπε με λεπτομέρειες) και την άλλη μέρα ΔΕΝ ενημέρωσε πρώτον τους μετόχους της ΑΕΚ, και δεύτερον μια εισαγγελική αρχη;
Είναι δυνατόν να ήξερε τέτοιες λεπτομέρειες και να μη το κυνήγησε μέχρι τα άκρα; Αφού έχεις σαν ομάδα μετόχων παντιέρα την κάθαρση του ποδοσφαίρου δε νομίζω ΕΙΔΙΚΑ το 2006 που ΟΛΟΙ οι μέτοχοι φαινόντουσαν (και μερικοί ήταν) ανοιχτοχέρηδες!! Δηλαδή τα 2 μύρια ηταν το κόλλημα σε μια υπόθεση που ΑΝ (γιατί πάντα υπήρχε η περίπτωση να μην έβγαινε τίποτα) βρισκόντουσαν στοιχεία θα είχε πολλαπλά κέρδη για σένα (γίνεσαι πλέον ο ΑΝΔΙΑΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο) αλλά και για την ομάδα σου.
Και άντε να πιστέψω ότι πως δε μπορούσες να πας στην εισαγελέα γιατί φοβάσαι διαρροή, και δεν έχεις να δώσεις τα 2μύρια...Να το δεχτώ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΥΕΦΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. Βρίσκεις έναν σύνδεσμο που να του έχεις μια εμπιστοσύνη και του λες τι έμαθες και τι πληροφορήθηκες και γενικά το σκηνικό με ΟΝΟΜΑΤΑ και όχι αερολογίες και του λες ότι δε μπορείς να βρεις αποδείξεις και τον ρωτάς αν μπορεί η ΟΥΕΦΑ να επέμβει...Μπορεί να έπαιρνες τα @@ μου μπορεί όμως και η ΟΥΕΦΑ να το έψαχνε (ειδικά αν ο τύπος που σου έκανε την κουβέντα ήταν ηγετικό στέλεχος τη παράγκας και άρα ΛΟΓΙΚΑ άμεσα συνδεδεμένος με τον ΟΣΦΠ)...
ΚΟΝΤΕ  ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Την εκπομπή με το τι είπε ο Ντέμης δεν την είδα, διάβασα όμως την ουσία...Και έχω τις εξής απορίες

Είναι δυνατόν να έρχεται κάποιος και να μου λέει ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ μου "ξέρεις τύπε για μια 10ετία σχεδόν έκλεβα εσένα, τους φιλάθλους, το κράτος και το έκανα έτσι και ετσι" (αφού λέει ότι του τα είπε με λεπτομέρειες) και την άλλη μέρα ΔΕΝ ενημέρωσε πρώτον τους μετόχους της ΑΕΚ, και δεύτερον μια εισαγγελική αρχη;
Είναι δυνατόν να ήξερε τέτοιες λεπτομέρειες και να μη το κυνήγησε μέχρι τα άκρα; Αφού έχεις σαν ομάδα μετόχων παντιέρα την κάθαρση του ποδοσφαίρου δε νομίζω ΕΙΔΙΚΑ το 2006 που ΟΛΟΙ οι μέτοχοι φαινόντουσαν (και μερικοί ήταν) ανοιχτοχέρηδες!! Δηλαδή τα 2 μύρια ηταν το κόλλημα σε μια υπόθεση που ΑΝ (γιατί πάντα υπήρχε η περίπτωση να μην έβγαινε τίποτα) βρισκόντουσαν στοιχεία θα είχε πολλαπλά κέρδη για σένα (γίνεσαι πλέον ο ΑΝΔΙΑΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο) αλλά και για την ομάδα σου.
Και άντε να πιστέψω ότι πως δε μπορούσες να πας στην εισαγελέα γιατί φοβάσαι διαρροή, και δεν έχεις να δώσεις τα 2μύρια...Να το δεχτώ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΥΕΦΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. Βρίσκεις έναν σύνδεσμο που να του έχεις μια εμπιστοσύνη και του λες τι έμαθες και τι πληροφορήθηκες και γενικά το σκηνικό με ΟΝΟΜΑΤΑ και όχι αερολογίες και του λες ότι δε μπορείς να βρεις αποδείξεις και τον ρωτάς αν μπορεί η ΟΥΕΦΑ να επέμβει...Μπορεί να έπαιρνες τα @@ μου μπορεί όμως και η ΟΥΕΦΑ να το έψαχνε (ειδικά αν ο τύπος που σου έκανε την κουβέντα ήταν ηγετικό στέλεχος τη παράγκας και άρα ΛΟΓΙΚΑ άμεσα συνδεδεμένος με τον ΟΣΦΠ)...
ΚΟΝΤΕ  ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ...
Το οτι δεν τα λεει καλα σε πολλα σημεια ειναι σιγουρο... αλλα και απο την αλλη οταν δεν εχεις διπλα σου αξιομαχους συμπολεμιστες καμια φορα κολωνεις... ο κοντος ειχε εχθρους και μεσα στην αεκ (που τους περισοτερους δημιουργησε μονος του λογο χαρακτηρα) αλλα και μην ξεχναμε οτι εκτος αυτου ειχε να πολεμησει ισως την ισχυροτερη παραγκα του ελληνικου ποδοσφαιρου... δεν περνω το μερους του ντεμακου αλλα λαμβανω υπ οψην μου και τις συνθηκες που αντιμετωπισε πανω στο συγκεκριμενο θεμα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το οτι δεν τα λεει καλα σε πολλα σημεια ειναι σιγουρο... αλλα και απο την αλλη οταν δεν εχεις διπλα σου αξιομαχους συμπολεμιστες καμια φορα κολωνεις... ο κοντος ειχε εχθρους και μεσα στην αεκ (που τους περισοτερους δημιουργησε μονος του λογο χαρακτηρα) αλλα και μην ξεχναμε οτι εκτος αυτου ειχε να πολεμησει ισως την ισχυροτερη παραγκα του ελληνικου ποδοσφαιρου... δεν περνω το μερους του ντεμακου αλλα λαμβανω υπ οψην μου και τις συνθηκες που αντιμετωπισε πανω στο συγκεκριμενο θεμα...
ρε παιδιά σόρρυ κιόλας
αλλά γμτ τη λογική σας μέσα

είσαι εσύ πρόεδρος μιας ομάδας
και λες πως γνωρίζεις πως υπάρχει παράγκα
πας και δίνεις 3 μύρια να πάρεις το Ρίμπο; Γιατί; Αφού λες πως ξέρεις πως είναι στημένο
Γιατί κάθεσαι στον προεδρικό θώκο; δεν λες πως είναι στημένα; Γιατί λες πως πας για πρωτάθλημα;

τι μαλακίες είναι αυτές
άρα λοιπόν 2 τινά υπάρχουνε:
1. ή όντως ξέρεις πως είναι στημένα και συμμετέχεις και δεν μιλάς και βγάζεις από αυτά - άρα υπάρχει συμμετοχή του σε αυτό το μανηγυράκι... Ή
2. Δεν ξέρεις ή δεν ισχύουνε αυτά που λες και τα λες τώρα μέσα στην αναμπουμπούλα για να δικαιολογήσεις τις μαλακίες σου

Οι πράξεις του τον ακυρώνουνε

Το έχω πει πολλές φορές
απλή λογική - βγάλτε την τσίμπλα από τα μάτια
εγώ δεν λέω πως δεν είναι στημένα
λέω όμως πως ΟΛΟΙ συμμετέχουνε
και όσοι μπαίνουνε μέσα ΤΑ ΞΕΡΟΥΝΕ
και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝΕ
και φυσικά ΔΕΝ μιλάνε
και φυσικά ο κόσμος που πιστεύει στην ΙΔΕΑ μιας ομάδας είναι πια απλός μαλάκας - σόρρυ κιόλας

εκτός αν πιστεύει στην ιδέα αλλά δεν ακολουθεί την ομάδα όπως είναι τώρα, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει τέτοιος φίλαθλος

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε παιδιά σόρρυ κιόλας
αλλά γμτ τη λογική σας μέσα

είσαι εσύ πρόεδρος μιας ομάδας
και λες πως γνωρίζεις πως υπάρχει παράγκα
πας και δίνεις 3 μύρια να πάρεις το Ρίμπο; Γιατί; Αφού λες πως ξέρεις πως είναι στημένο
Γιατί κάθεσαι στον προεδρικό θώκο; δεν λες πως είναι στημένα; Γιατί λες πως πας για πρωτάθλημα;

τι μαλακίες είναι αυτές
άρα λοιπόν 2 τινά υπάρχουνε:
1. ή όντως ξέρεις πως είναι στημένα και συμμετέχεις και δεν μιλάς και βγάζεις από αυτά - άρα υπάρχει συμμετοχή του σε αυτό το μανηγυράκι... Ή
2. Δεν ξέρεις ή δεν ισχύουνε αυτά που λες και τα λες τώρα μέσα στην αναμπουμπούλα για να δικαιολογήσεις τις μαλακίες σου

Οι πράξεις του τον ακυρώνουνε

Το έχω πει πολλές φορές
απλή λογική - βγάλτε την τσίμπλα από τα μάτια
εγώ δεν λέω πως δεν είναι στημένα
λέω όμως πως ΟΛΟΙ συμμετέχουνε
και όσοι μπαίνουνε μέσα ΤΑ ΞΕΡΟΥΝΕ
και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝΕ
και φυσικά ΔΕΝ μιλάνε
και φυσικά ο κόσμος που πιστεύει στην ΙΔΕΑ μιας ομάδας είναι πια απλός μαλάκας - σόρρυ κιόλας

εκτός αν πιστεύει στην ιδέα αλλά δεν ακολουθεί την ομάδα όπως είναι τώρα, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει τέτοιος φίλαθλος
ο συγκεκριμενος ειχε την αυταπατη οτι με το σταυρο στο χερι θα νικησει την παραγκα,τους χουλιγκανους και γενικοτερα ολη τη βρωμια αλλα λογαριασε χωρις τους ξενοδοχους (εντος και εκτος ομαδας).

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Και στην τελικη αγαπητε μοικανε τι θελεις να κανει μια ομαδα που ξερει οτι το πρωταθλημα ειναι μουφα? 3 λυσεις υπαρχουν

1) παει με το σταυρο στο χερι εναντιων ολων
2)αποχωρει απο το πρωταθλημα
3) συμετεχει στην παραγκα

αν συμετεχει η αεκ η οχι στην παραγκα το βλεπουμε απο τις διαιτησιες στα παιχνιδια μας και απο τους τιτλους που μας εχουν κλαπει τα τελευταια 15 χρονια... απλα τα πραγματα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο συγκεκριμενος ειχε την αυταπατη οτι με το σταυρο στο χερι θα νικησει την παραγκα,τους χουλιγκανους και γενικοτερα ολη τη βρωμια αλλα λογαριασε χωρις τους ξενοδοχους (εντος και εκτος ομαδας).
έλα ρε αλάνι
ο Χριστός δηλαδή
τι θα πει ο συγκεκριμένος;
από πού το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; τον ξέρεις και από πριν;

ΕΛΕΟΣ
από πού κι ως πού αυτός εξαιρείται;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΧΗ
καταλάβετε επιτέλους πως όλα είναι επικοινωνιακά και άλλα γίνονται στο παρασκήνιο

ΜΑΣ/ΣΑΣ/ΤΟΥΣ δουλεύουνε ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

απλά εσείς δαγκώνετε πολύ
το ξέρω πως πονάει να το παραδεχτείς πως σε έχουνε δουλέψει.
αλλά τι να κανουμε που συμβαίνει
όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο εύκολαίσως να αλλάξει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και στην τελικη αγαπητε μοικανε τι θελεις να κανει μια ομαδα που ξερει οτι το πρωταθλημα ειναι μουφα? 3 λυσεις υπαρχουν

1) παει με το σταυρο στο χερι εναντιων ολων
2)αποχωρει απο το πρωταθλημα
3) συμετεχει στην παραγκα

αν συμετεχει η αεκ η οχι στην παραγκα το βλεπουμε απο τις διαιτησιες στα παιχνιδια μας και απο τους τιτλους που μας εχουν κλαπει τα τελευταια 15 χρονια... απλα τα πραγματα...
αχαχαχαχαχαχααχαχα
το πάει με το σταυρό στο χέρι σημαίνει πως δίνει 3 μύρια στο Ρίμπο;
πως ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ πως πάει για πρωτάθλημα όταν ΞΕΡΕΙ πως είναι απίθανο αφού υπάρχει παράγκα;

και ο τυπάς που υποτίθεται βάζει τα λεφτουδάκια του (φυσικά για την ψυχή της μάνας του) βάζει κι άλλα κι άλλα κι άλλα ενώ το βλέπει πως είναι στημένο, έτσι;

ρε τι λέτε;
εσύ θα καθόσουνα;
εσύ θα τα έδινες;
δεν τα σκορπάς καλύτερα στις πουτάνες;
δεν τα κρατάς για τα παιδιά σου;
δεν τα χαλάς στα γούστα σου καλύτερα;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
έλα ρε αλάνι
ο Χριστός δηλαδή
τι θα πει ο συγκεκριμένος;
από πού το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; τον ξέρεις και από πριν;

ΕΛΕΟΣ
από πού κι ως πού αυτός εξαιρείται;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΧΗ
καταλάβετε επιτέλους πως όλα είναι επικοινωνιακά και άλλα γίνονται στο παρασκήνιο

ΜΑΣ/ΣΑΣ/ΤΟΥΣ δουλεύουνε ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

απλά εσείς δαγκώνετε πολύ
το ξέρω πως πονάει να το παραδεχτείς πως σε έχουνε δουλέψει.
αλλά τι να κανουμε που συμβαίνει
όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο εύκολαίσως να αλλάξει
δεν εχω αυταπατες και ξερω απο πρωτο χερι οτι μεσα στην αεκ υπηρξαν και ισως υπαρχουν ακομα λαμογια που παιζουν παιχνιδια εις βαρος της ομαδας και του κοσμου,το σιγουρο ειναι παντος οτι η αεκ ειναι εκτος της παραγκας που κανονιζει τους τιτλους κτλ πριν ακομα το πρωταθλημα αρχισει... μην ξεχνας οτι εσυ ο ιδιος μου ελεγες πριν κατι μηνες οτι οι τιτλοι κτλ δεν κανονιζοντε απο πριν οταν σου ειχα πει το αντιθετο... να ομως που πλεον εχουμε αποδειξεις... ποτε δεν υποστηριξα κανεναν αδαμιδη,νικολαιδη,μελισσανιδη κτλ απλα την ομαδα μου υποστιριζω και θελω να βλεπω μπαλιτσα... μην ξεχναμε επισης οτι εμεσα ο νταμακος το ειχε πει.. τι ειχε πει? παιδια μην μου ζητατε καθε χρονο τον τιτλο,εγω μπορω να φτιαξω ομαδα που θα παιξει μπαλιτσα,τι ενοουσε? οτι τον τιτλο πολυ απλα δεν εχει μεσα στην παραγκα να τον παρει αλλα το μονο που μπορει να κανει ειναι να φτιαξει την ομαδα οσο καλυτερα γινετε,πραγμα που επραξε το 2008,η μηπως εκεινη τη χρονια επαιξε καποιος καλυτερα απο την αεκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom