Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (10 μέλη και 57 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα;
πως αυτοί που ασχολούνται με τον αθλητισμό (τον επαγγελματικό) δεν μπαίνουνε για την ψυχή της μάνας τους;
αν συμφωνήσουμε σε αυτό θα πρέπει να καταλάβεις πως έχω δίκιο και να σταματήσεις να διαβάζεις εφημερίδες είτε χάρτινες είτε ηλεκτρονικές
κανεις δεν βαζει ενα καρο λεφτα για την ψυχη της μανας του και γιαυτο το λογο σου ειπα και ποιο πριν η αεκ δεν εχει λεφτα... απλα τα πραγματα... αν το πρωταθλημα δεν ειχε ολη αυτη τη βρωμα θα ειχαμε και επενδυτες της προκοπης... εφημεριδες εχω σταματησει να διαβαζω πολλα χρονια...αντε να παρω καμια φορα οταν ταξιδευω ετσι για να περασει η ωρα... σε αλλα πρωταθληματα φιλε μου υπαρχουν ανθρωποι που χωνουν ενα καρο λεφτα και εχουν να αντιμετωπισουν 5-6 ισχυρους αντιπαλους και δεν ξερουν αν θα παρουν τιτλο η οχι... δεν λεω οτι ολα ειναι πεντακαθαρα σε αυτα αλλα σιγουρα η βρωμια της ελλαδας δεν υπαρχει ουτε στη ρουμανια πλεον...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
έχω πει πολλές φορές
τα σάιτ που διαβάζετε όλα πληρώνονται από τους ίδιους
ας πούμε ο Δημητράκς έχει 47 σάιτς
τα ξέρεις; ΌΧΙ
τα διαβάζεις ;
ναι
πιστεύεις πως επειδή διαβάζεις πολλά σάιτ είσαι αντικειμενικά πληροφορημένος ; ναι
είσαι; οχι
διαβάζεις ΑΕΚ365; ναι
τι πιστεύεις πως διαβάζεις ;
το φίλαθλο;ναι
τι διαβάζεις;
αυτοί από πού πληρώνονται και γιατί; σκέψου
πολλα σαιτ διαβαζω,γραμμη δεν περνω απο πουθενα... αυτο το κανουν αλλοι...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παω να βοηθησω τη μικρη να φτιαξει το γλυκο γιατι η συνταγη ειναι γραμμενη στα ελληνικα και δεν τα καταφερνει  :P
τα λεμε αργοτερα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω πει πολλές φορές

πιστεύεις πως επειδή διαβάζεις πολλά σάιτ είσαι αντικειμενικά πληροφορημένος ; ναι
είσαι; οχι

διαβάζεις ΑΕΚ365; ναι
τι πιστεύεις πως διαβάζεις ;
το φίλαθλο;ναι
τι διαβάζεις;
αυτοί από πού πληρώνονται και γιατί; σκέψου
ξαναδιάβασέ το
δεν είπα πως παίρνεις γραμμή

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παω να βοηθησω τη μικρη να φτιαξει το γλυκο γιατι η συνταγη ειναι γραμμενη στα ελληνικα και δεν τα καταφερνει  :P
τα λεμε αργοτερα...
φαντάζομαι ισχύει του Σεπτεμβριόυ
να σου πω μόνο πως περίπου στα μέσα Σεπτ. θα είμαι Πολωνία, οπότε πρέπει να πάει προς το τέλος
πληροφοριακά

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
φαντάζομαι ισχύει του Σεπτεμβριόυ
να σου πω μόνο πως περίπου στα μέσα Σεπτ. θα είμαι Πολωνία, οπότε πρέπει να πάει προς το τέλος
πληροφοριακά
ναι ρε... λογικα εκτος αν παρουσιαστει κανα κολημα θα ειμαι πανω απο μεσα αυγουστου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατυό σου λέω

αΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ που λες εσύ
δεν είναι ιδεα
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
ΛΕΕΙ πως του τα είπε ο άλλος χαρτί και καλαμάρι
ΤΙ παραπάνω να χρειάζεται δηλαδή;
όλοι που είναι από έξω ψιθιρίζουνε (ο καθένας ανάλογα την ομάδα του κλπ) πως είναι στημένα
ή ΟΛΟΙ έχουνε άδικο ή όλοι έχουνε δίκιο - αφού λένε το ίδιο
αυτοί που είναι μέσα στο παιχνίδι λες να μην ξέρουνε;;;

δηλαδή μιλάμε για ΕΛΕΟΣ!! ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ;
δουλεύεις σε μία εταιρία. Αν κερδίζει διαγωνισμούς σπρώχνοντας χρήμα ΔΕΝ θα το ξέρεις;;
Αν χάνεις διαγωνισμούς επειδή ΔΕΝ έσπρωξες, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
και άντε τον πρώτο χρόνο δεν το ξέρεις (αυτός το ήξερε λέει), το δεύτερο; τον τρίτο;;
και μετά από 2-3 χρόνια πας και σκας 3 μύρια στο Ρίμπο;;
ΤΟΣΟ μαλάκας;;;
ή μήπως τόσο μπασμένος;
to 1,5 μυριο που εδωσε για τον ριμπο η ΑΕΚ το εβγαλε πριν καν αρχισει το πρωταθλημα,με τα διαρκειας και τις φανελες που πωληθηκαν.για να μην πω οτι ηταν ο κυριος λογος που βγηκαμε πρωτοι εκεινη την χρονια.
το να παιξει στην ΑΕΚ ο ριμπο κερδος ηταν,ασχετα αν παιρναμε το πρωταθλημα.νοιωσε λιγο,και ασε τις αερολογιες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κανεις δεν βαζει ενα καρο λεφτα για την ψυχη της μανας του και γιαυτο το λογο σου ειπα και ποιο πριν η αεκ δεν εχει λεφτα... απλα τα πραγματα... αν το πρωταθλημα δεν ειχε ολη αυτη τη βρωμα θα ειχαμε και επενδυτες της προκοπης... εφημεριδες εχω σταματησει να διαβαζω πολλα χρονια...αντε να παρω καμια φορα οταν ταξιδευω ετσι για να περασει η ωρα... σε αλλα πρωταθληματα φιλε μου υπαρχουν ανθρωποι που χωνουν ενα καρο λεφτα και εχουν να αντιμετωπισουν 5-6 ισχυρους αντιπαλους και δεν ξερουν αν θα παρουν τιτλο η οχι... δεν λεω οτι ολα ειναι πεντακαθαρα σε αυτα αλλα σιγουρα η βρωμια της ελλαδας δεν υπαρχει ουτε στη ρουμανια πλεον...
Ετσι ειναι τυπε...Για να μην τα ριχνουμε και ολα στον γανυμηδη ολα αρχισαν επι Καπετανιου και Τριβελλα.Το οτι παιρναμε και εμεις καποια πρωταθληματα,ηταν καθαρα επειδη η ομαδα μας τοτε ηταν ετη φωτος μπροστα απο τον βαζελο,καλα γαυρος δεν υπηρχε καν.Μεχρι που ανελαβε ο κοκκαλης με τον θωμα...εκει γαμηθηκαν ολα.Πολυ καλυτερη η ΑΕΚ απο τον γαυρο,απο το 96 μεχρι 2002-3,πρωταθλημα κανενα...τοτε βεβαια ειχε ξεκινησει και το μελι του τσου λου...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
to 1,5 μυριο που εδωσε για τον ριμπο η ΑΕΚ το εβγαλε πριν καν αρχισει το πρωταθλημα,με τα διαρκειας και τις φανελες που πωληθηκαν.για να μην πω οτι ηταν ο κυριος λογος που βγηκαμε πρωτοι εκεινη την χρονια.
το να παιξει στην ΑΕΚ ο ριμπο κερδος ηταν,ασχετα αν παιρναμε το πρωταθλημα.νοιωσε λιγο,και ασε τις αερολογιες.

Για τον ρομπάλντο, συμφωνώ, ήταν σωστότατη κίνηση και αθλητικά και οικονομικά.
Αν και είχαν ακουστεί διάφορα, ότι δηλαδή ο θείος τον έκανε πάσα στον κοντό.
Γενικά, ασχέτως αν ο κοντός τώρα λέει διάφορα παραμύθια, φέρεται να τον έχει μπάσει σε διάφορα κόλπα.
Η βιλλάρα στο Κεφαλάρι, δεν φτιάχνεται ούτε με τα νυχτοκάματα της Δέσποινας, ούτε με το εργομετρικό...

Το τραγελαφικό βέβαια της υπόθεσης ήταν ότι όταν έφερε τον παίκτη ο Ολυμπιακός, όλοι τον έλεγαν παππού και συνταξιούχο.
Όταν τα έσπασε με τον θείο, όλοι άρχισαν να τον λιγουρεύονται.
Μέχρι και το Derby είχε κυκλοφορήσει με μοντάζ τον ρομπάλντο στα πράσινα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για τον ρομπάλντο, συμφωνώ, ήταν σωστότατη κίνηση και αθλητικά και οικονομικά.
Αν και είχαν ακουστεί διάφορα, ότι δηλαδή ο θείος τον έκανε πάσα στον κοντό.
Γενικά, ασχέτως αν ο κοντός τώρα λέει διάφορα παραμύθια, φέρεται να τον έχει μπάσει σε διάφορα κόλπα.
Η βιλλάρα στο Κεφαλάρι, δεν φτιάχνεται ούτε με τα νυχτοκάματα της Δέσποινας, ούτε με το εργομετρικό...

Το τραγελαφικό βέβαια της υπόθεσης ήταν ότι όταν έφερε τον παίκτη ο Ολυμπιακός, όλοι τον έλεγαν παππού και συνταξιούχο.
Όταν τα έσπασε με τον θείο, όλοι άρχισαν να τον λιγουρεύονται.
Μέχρι και το Derby είχε κυκλοφορήσει με μοντάζ τον ρομπάλντο στα πράσινα.
για την ελλαδα καλος ηταν... επιανε αποδοση για 20-30 λεπτα και επερνες το ματς... αν επαιζε σε αλλο πρωταθλημα ομως? πχ ιταλια,γερμανια? ουτε στην τουρκια σου λεω δεν θα επιανε ο ριμπο... αυτοι οι παιχτες μετα τα 30 ειναι μονο για πρωταθληματα της πλακας οπως το δικο μας... δεν θελω να τον υποβιβασω,ηταν μεγαλη παιχτουρα καποτε,αλλα τα πραγματα ειναι οπως τα λεω...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
για την ελλαδα καλος ηταν... επιανε αποδοση για 20-30 λεπτα και επερνες το ματς... αν επαιζε σε αλλο πρωταθλημα ομως? πχ ιταλια,γερμανια? ουτε στην τουρκια σου λεω δεν θα επιανε ο ριμπο... αυτοι οι παιχτες μετα τα 30 ειναι μονο για πρωταθληματα της πλακας οπως το δικο μας... δεν θελω να τον υποβιβασω,ηταν μεγαλη παιχτουρα καποτε,αλλα τα πραγματα ειναι οπως τα λεω...

Εντάξει, αν ήταν τόσο παιχτούρα, δεν θα είχε έρθει Ελλάδα. Όταν τον έφερε ο θείος, τον είχε αδειάσει η Μίλαν, και λόγω απραγίας και ίσως χαρακτήρα (είχε άποψη για όλα) καμία σοβαρή ομάδα δεν τον προσέγγισε. Μοιραία η καλύτερη πρόταση ήταν του Ολυμπιακού, είχε και τον Τζιο και ήρθε και κόλλησε.

Φυσικά σαν όνομα, ίσως είναι το μεγαλύτερο που ήρθε ποτέ στην χώρα μας.
Επίσης πρέπει να είναι και ο μεγαλύτερος ταληρόπουστας που πέρασε ποτέ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εντάξει, αν ήταν τόσο παιχτούρα, δεν θα είχε έρθει Ελλάδα. Όταν τον έφερε ο θείος, τον είχε αδειάσει η Μίλαν, και λόγω απραγίας και ίσως χαρακτήρα (είχε άποψη για όλα) καμία σοβαρή ομάδα δεν τον προσέγγισε. Μοιραία η καλύτερη πρόταση ήταν του Ολυμπιακού, είχε και τον Τζιο και ήρθε και κόλλησε.

Φυσικά σαν όνομα, ίσως είναι το μεγαλύτερο που ήρθε ποτέ στην χώρα μας.
Επίσης πρέπει να είναι και ο μεγαλύτερος ταληρόπουστας που πέρασε ποτέ.
το 90% των ξενων την σημερινη εποχη ταληροφονιαδες ειναι... γιατι νομιζεις οτι ερχοντε? αγαπησαν ξαφνικα την αεκ η τον οσφπ?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
το 90% των ξενων την σημερινη εποχη ταληροφονιαδες ειναι... γιατι νομιζεις οτι ερχοντε? αγαπησαν ξαφνικα την αεκ η τον οσφπ?

Ναι ρε τύπε, δεν διαφωνώ. Απλά ο εν λόγω, πέραν του ότι κύτταζε να τ' αρπάξει από παντού (μέχρι και μεταγραφές έκανε στον Ολυμπιακό), όταν τον άδειασε ο θείος, και παρά το γεγονός ότι οι γαύροι ήταν μαζί του, βγήκε και έδωσε μια συνέντευξη μάρθα βούρτση, του στυλ "ο κακός ο κόκκαλης που μου έφαγε τα λεφτά μου"...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε τύπε, δεν διαφωνώ. Απλά ο εν λόγω, πέραν του ότι κύτταζε να τ' αρπάξει από παντού (μέχρι και μεταγραφές έκανε στον Ολυμπιακό), όταν τον άδειασε ο θείος, και παρά το γεγονός ότι οι γαύροι ήταν μαζί του, βγήκε και έδωσε μια συνέντευξη μάρθα βούρτση, του στυλ "ο κακός ο κόκκαλης που μου έφαγε τα λεφτά μου"...
δεν μπορω να ξερω τι ακριβως ειχε γινει μεταξυ του ριβαλντο και του θειου αλλα αν κρινω απο την συνεντευξη και το κλαμα πρεπει να του ειχε παιξει χοντρη μπινια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλά ρε συς τώρα κάθεστε και μιλάτε αν ο Ντέμης έβγαλε λεφτά από την ΑΕΚ;;;; Είστε σοβαροί; Την εταιρεία 11 (έντεκα) πως την έφτιαξε; Μη λέμε ότι θέλουμε!!! Εδώ έβγαλε λεφτά ο Κόκκαλης από τον ΟΣΦΠ (όχι απευθείας από αυτόν αλλά μέσω αυτού) και ο καπετάνιος και όλοι τους από τότε που η μπαλίτσα έγινε επαγγελματική...Νομίζετε πως ζούμε στην εποχή του Γουλανδρή και του Μπάρλου;;; ΕΛΕΟΣ....Δε ξέρω πριν αν ήξερε ή όχι, αυτό που ξέρω και που δηλώνει άλλωστε και ο ίδιος είναι πως το 2006 ΕΜΑΘΕ, και από τη στιγμή που έμαθε ΕΠΡΕΠΕ να το κυνηγήσει...Η δικαιολογία πως δεν είχε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές της Ελλάδας και τα σχετικά εμένα με βάζουν σε σκέψη και με κάνουν να κρατάω πισινη ΑΝ όσα λέει είναι αλήθεια και δε λέει τριάρια...

@ Μαστερ...Και όμως την εποχή που η ΑΕΚ έπαιζε ΜΑΚΡΑΝ τη καλύτερη μπάλα (και που δεν έχει ξαναπαίξει ελληνική ομάδα από τότε) είναι τη περίοδο 94-96 και το μόνο που πήρε ήταν ένα κύπελλο...Τις χρονιές που πήρε τα πρωταθλήματα ΔΕΝ έπαιζε την καλύτερη μπάλα...Πχ ο ΟΣΦΠ των Σοβιετικών ήταν χαρμα ειδέσθαι, αλλά ΔΕΝ είχε σοβαρό προπονητή στο τιμόνι γι αυτό και πήρε τα αρχίδια μου..Επίσης μη ξεχναμε πως ένα πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ήθελε με την ΚΑΜΙΑ να το πάρει ο βάζελος (με τα σημερινά δεδομένα αυτό το πρωτάθλημα θα το λέγαμε στημένο)

@Αλάνι....Μη λέμε και ότι θέλουμε!!!! Δε περιμέναμε να δούμε από το Ρίμπο τρεξίματα, κοψίματα.Περιμέναμε να δούμε κάθετες πάσες, φάουλ και τα σχετικά...Ο Ρίμπο ήθελε πίσω του 2 να τρέχουν γι αυτόν (όπως και ο Τσιάρτας) Απλά στον ΟΣΦΠ είχε Ντούσαν που είναι γνωστό ότι ποτέ του δε τα πήγαινε καλά με τις φίρμες...Στην ΑΕΚ είχε πρώτον ένα προπονητή που τον ήξερε καλά και χρησιμοποιήθηκε καλύτερα από ότι στον ΟΣΦΠ και δεύτερο ένα Ζήκο που ήταν σκυλί. Πάντως θα γούσταρα να φέρει μια ομάδα έναν παίκτη σα τον Κακά ή τον Ντιέγκο της Βρέντερ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλά ρε συς τώρα κάθεστε και μιλάτε αν ο Ντέμης έβγαλε λεφτά από την ΑΕΚ;;;; Είστε σοβαροί; Την εταιρεία 11 (έντεκα) πως την έφτιαξε; Μη λέμε ότι θέλουμε!!! Εδώ έβγαλε λεφτά ο Κόκκαλης από τον ΟΣΦΠ (όχι απευθείας από αυτόν αλλά μέσω αυτού) και ο καπετάνιος και όλοι τους από τότε που η μπαλίτσα έγινε επαγγελματική...Νομίζετε πως ζούμε στην εποχή του Γουλανδρή και του Μπάρλου;;; ΕΛΕΟΣ....Δε ξέρω πριν αν ήξερε ή όχι, αυτό που ξέρω και που δηλώνει άλλωστε και ο ίδιος είναι πως το 2006 ΕΜΑΘΕ, και από τη στιγμή που έμαθε ΕΠΡΕΠΕ να το κυνηγήσει...Η δικαιολογία πως δεν είχε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές της Ελλάδας και τα σχετικά εμένα με βάζουν σε σκέψη και με κάνουν να κρατάω πισινη ΑΝ όσα λέει είναι αλήθεια και δε λέει τριάρια...

@ Μαστερ...Και όμως την εποχή που η ΑΕΚ έπαιζε ΜΑΚΡΑΝ τη καλύτερη μπάλα (και που δεν έχει ξαναπαίξει ελληνική ομάδα από τότε) είναι τη περίοδο 94-96 και το μόνο που πήρε ήταν ένα κύπελλο...Τις χρονιές που πήρε τα πρωταθλήματα ΔΕΝ έπαιζε την καλύτερη μπάλα...Πχ ο ΟΣΦΠ των Σοβιετικών ήταν χαρμα ειδέσθαι, αλλά ΔΕΝ είχε σοβαρό προπονητή στο τιμόνι γι αυτό και πήρε τα αρχίδια μου..Επίσης μη ξεχναμε πως ένα πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ήθελε με την ΚΑΜΙΑ να το πάρει ο βάζελος (με τα σημερινά δεδομένα αυτό το πρωτάθλημα θα το λέγαμε στημένο)

@Αλάνι....Μη λέμε και ότι θέλουμε!!!! Δε περιμέναμε να δούμε από το Ρίμπο τρεξίματα, κοψίματα.Περιμέναμε να δούμε κάθετες πάσες, φάουλ και τα σχετικά...Ο Ρίμπο ήθελε πίσω του 2 να τρέχουν γι αυτόν (όπως και ο Τσιάρτας) Απλά στον ΟΣΦΠ είχε Ντούσαν που είναι γνωστό ότι ποτέ του δε τα πήγαινε καλά με τις φίρμες...Στην ΑΕΚ είχε πρώτον ένα προπονητή που τον ήξερε καλά και χρησιμοποιήθηκε καλύτερα από ότι στον ΟΣΦΠ και δεύτερο ένα Ζήκο που ήταν σκυλί. Πάντως θα γούσταρα να φέρει μια ομάδα έναν παίκτη σα τον Κακά ή τον Ντιέγκο της Βρέντερ.
κακα και ντιεγκο... βολεψου με μπαχα φετος... του πουστη δεν θα βαλει 5 γκολ? :tooth:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κακα και ντιεγκο... βολεψου με μπαχα φετος... του πουστη δεν θα βαλει 5 γκολ? :tooth:
Χέσε με ρε τύπε, διάβασα το άρθρο και ανέβασα πίεση...Πωωωωωω ρε πούστη μου......Από εκεί που λέγαμε για τον άλλον από τη Β Εθνική της Ισπανίας καταλήξαμε στον Μπα(κ)α  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Χέσε με ρε τύπε, διάβασα το άρθρο και ανέβασα πίεση...Πωωωωωω ρε πούστη μου......Από εκεί που λέγαμε για τον άλλον από τη Β Εθνική της Ισπανίας καταλήξαμε στον Μπα(κ)α  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
μην αγχωνεσε ρε συ... φετος θα αλλαξει νουμερο στη φανελα και θα αλλαξει το γουρι... βροχη θα πεφτουν τα μπαλακια... :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άρα όλα οκ
πρώτοι βγήκατε
στημένο ουδέν
μάλιστα
τι φωνάζετε λοιπόν;

εσύ τα ξέρεις καλά
και από επιχειρηματολογία δεν το συζητάμε
χαχαχαχχαα
άκου τα βγάλατε από φανέλες...χαχαχααχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories