Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ετσι ειναι τυπε...Για να μην τα ριχνουμε και ολα στον γανυμηδη ολα αρχισαν επι Καπετανιου και Τριβελλα.Το οτι παιρναμε και εμεις καποια πρωταθληματα,ηταν καθαρα επειδη η ομαδα μας τοτε ηταν ετη φωτος μπροστα απο τον βαζελο,καλα γαυρος δεν υπηρχε καν.Μεχρι που ανελαβε ο κοκκαλης με τον θωμα...εκει γαμηθηκαν ολα.Πολυ καλυτερη η ΑΕΚ απο τον γαυρο,απο το 96 μεχρι 2002-3,πρωταθλημα κανενα...τοτε βεβαια ειχε ξεκινησει και το μελι του τσου λου...
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ηθική η ΑΕΚ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
άρα όλα οκ
πρώτοι βγήκατε
στημένο ουδέν
μάλιστα
τι φωνάζετε λοιπόν;

εσύ τα ξέρεις καλά
και από επιχειρηματολογία δεν το συζητάμε
χαχαχαχχαα
άκου τα βγάλατε από φανέλες...χαχαχααχαχαχαχα
μη γελας δικε μου... 85 ευρω ειχε η μια... δεν ξερω ακριβως το νουμερο των πωλησεων αλλα φανταζομαι θα ηταν πανω απο πεντοχιλιαρο... οποτε 5000 Χ 85= 425000 βαλε και τα διαρκειας... οπως και να χει παντως χρεη απο εκεινη τη χρονια εχουμε δοξα το θεο οσα θες να σου δωσουμε και σενα  :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
άρα όλα οκ
πρώτοι βγήκατε
στημένο ουδέν
μάλιστα
τι φωνάζετε λοιπόν;

εσύ τα ξέρεις καλά
και από επιχειρηματολογία δεν το συζητάμε
χαχαχαχχαα
άκου τα βγάλατε από φανέλες...χαχαχααχαχαχαχα
Μα εισαι χαζος ρε τυπε;Τα λεφτα τα εβγαλε με το παραπανω η ΑΕΚ,χωρια που ξεχασα οτι με την φυγη του ριμπο η ομαδα πηρε κοντα ενα μυριο απο τους ουζμπεκους.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ηθική η ΑΕΚ
ρε σεις οσο και να θελετε δεν μπορειτε να μας βαλετε στο ιδιο καζανι με εσας... τουλαχιστον ο κοσμος της αεκ ειναι ηθικοτερος,ποιο αντικειμενικος και ποιο περηφανος... δεν αλλαζουν αυτα τα πραγματα... στις διοικησεις ολων των ελληνικων ομαδων θα συναντησεις και λαμογια σε αλλες περισοτερα σε αλλες λιγοτερα,στην αεκ υπηρξαν λαμογια που το μονο κακο που εκαναν ηταν εις βαρος της ιδιας της ομαδας και οχι εις βαρος των αντιπαλων... στο γαυρο αν εξαφανιστει ενα πρωινο ο μαρινακης,τα φραγκα,η παραγκα και βγει για 2-3 χρονιες 4ος και 5ος θα εξαφανιστει και ο κοσμος οπως εχει γινει και στο παρελθον... ο αεκτζης θα ειναι παντα εκει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για τον ρομπάλντο, συμφωνώ, ήταν σωστότατη κίνηση και αθλητικά και οικονομικά.
Αν και είχαν ακουστεί διάφορα, ότι δηλαδή ο θείος τον έκανε πάσα στον κοντό.
Γενικά, ασχέτως αν ο κοντός τώρα λέει διάφορα παραμύθια, φέρεται να τον έχει μπάσει σε διάφορα κόλπα.
Η βιλλάρα στο Κεφαλάρι, δεν φτιάχνεται ούτε με τα νυχτοκάματα της Δέσποινας, ούτε με το εργομετρικό...

Το τραγελαφικό βέβαια της υπόθεσης ήταν ότι όταν έφερε τον παίκτη ο Ολυμπιακός, όλοι τον έλεγαν παππού και συνταξιούχο.
Όταν τα έσπασε με τον θείο, όλοι άρχισαν να τον λιγουρεύονται.
Μέχρι και το Derby είχε κυκλοφορήσει με μοντάζ τον ρομπάλντο στα πράσινα.
Οσοι ηξεραν απο λιγη μπαλα τον θαυμαζαν.Αν θυμασαι σε εναν αγωνα στο οακα,τα πρωτα χρονια του ντεμη,σε εναν αγωνα που εληξε 0-0 σηκωθηκε ολο σχεδον το γηπεδο και τον χειροκροταγε.
μπορει να ειναι ταληροφονιας,μπορει να μην εχει λογο,μπορει να ειναι χιλιαδυο,αλλα τεραστιος παιχτης.δεν προκειται να ξαναδουμε τετοιον πιστευω στο ελληνικο ποδοσφαιρο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλά ρε συς τώρα κάθεστε και μιλάτε αν ο Ντέμης έβγαλε λεφτά από την ΑΕΚ;;;; Είστε σοβαροί; Την εταιρεία 11 (έντεκα) πως την έφτιαξε; Μη λέμε ότι θέλουμε!!! Εδώ έβγαλε λεφτά ο Κόκκαλης από τον ΟΣΦΠ (όχι απευθείας από αυτόν αλλά μέσω αυτού) και ο καπετάνιος και όλοι τους από τότε που η μπαλίτσα έγινε επαγγελματική...Νομίζετε πως ζούμε στην εποχή του Γουλανδρή και του Μπάρλου;;; ΕΛΕΟΣ....Δε ξέρω πριν αν ήξερε ή όχι, αυτό που ξέρω και που δηλώνει άλλωστε και ο ίδιος είναι πως το 2006 ΕΜΑΘΕ, και από τη στιγμή που έμαθε ΕΠΡΕΠΕ να το κυνηγήσει...Η δικαιολογία πως δεν είχε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές της Ελλάδας και τα σχετικά εμένα με βάζουν σε σκέψη και με κάνουν να κρατάω πισινη ΑΝ όσα λέει είναι αλήθεια και δε λέει τριάρια...

@ Μαστερ...Και όμως την εποχή που η ΑΕΚ έπαιζε ΜΑΚΡΑΝ τη καλύτερη μπάλα (και που δεν έχει ξαναπαίξει ελληνική ομάδα από τότε) είναι τη περίοδο 94-96 και το μόνο που πήρε ήταν ένα κύπελλο...Τις χρονιές που πήρε τα πρωταθλήματα ΔΕΝ έπαιζε την καλύτερη μπάλα...Πχ ο ΟΣΦΠ των Σοβιετικών ήταν χαρμα ειδέσθαι, αλλά ΔΕΝ είχε σοβαρό προπονητή στο τιμόνι γι αυτό και πήρε τα αρχίδια μου..Επίσης μη ξεχναμε πως ένα πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ήθελε με την ΚΑΜΙΑ να το πάρει ο βάζελος (με τα σημερινά δεδομένα αυτό το πρωτάθλημα θα το λέγαμε στημένο)

@Αλάνι....Μη λέμε και ότι θέλουμε!!!! Δε περιμέναμε να δούμε από το Ρίμπο τρεξίματα, κοψίματα.Περιμέναμε να δούμε κάθετες πάσες, φάουλ και τα σχετικά...Ο Ρίμπο ήθελε πίσω του 2 να τρέχουν γι αυτόν (όπως και ο Τσιάρτας) Απλά στον ΟΣΦΠ είχε Ντούσαν που είναι γνωστό ότι ποτέ του δε τα πήγαινε καλά με τις φίρμες...Στην ΑΕΚ είχε πρώτον ένα προπονητή που τον ήξερε καλά και χρησιμοποιήθηκε καλύτερα από ότι στον ΟΣΦΠ και δεύτερο ένα Ζήκο που ήταν σκυλί. Πάντως θα γούσταρα να φέρει μια ομάδα έναν παίκτη σα τον Κακά ή τον Ντιέγκο της Βρέντερ.
όσο για τον Ολυμπιακό των σοβιετικών, εγώ διαφωνώ
διοίκηση δεν είχε τότε
προπονητή είχε - Μπλαχίν
και γαμώ τους προπονητές - χαλαρά θα τον ξαναήθελα πίσω

το ξαναλέω γιατί έχετε χάσει την μπάλα
το ποιος διοικεί μια ομάδα καθορίζει το πώς θα παιχτεί το παιχνίδι
δεν είναι θέμα ομάδας
είναι θέμα δύναμης (κυρίως οικονομικής) του παράγοντα

μόνο φέτος να δείτε το πρωτάθλημα καταλαβαίνετε τι γίνεται.
ο ΠΑΟ από πρωταθλητής πέρσι (με εύνοια της διαιτησίας αλλά το σημαντικότερο έχοντας επικοινωνιακή εύνοια) με το ζόρι δεύτερος την επόμενη χρονιά - φυσικά με υπό διάλυση διοίκηση. Ο Τζίγγερ, .οντας έξω από το παιχνίδι δεν μετράει στην πιάτσα
ο Βόλος....είχε Μπέο
η Καβάλα.... είχε Μάκη
οι υπόλοιποι....ακολουθούσανε τους μάστορες - αυτούς που είχανε τη δύναμη
ο Μαρινάκης είχε την οικονομική δύναμη. Όλοι περιμένουνε κομμάτι ψωμί από αυτόν. Αφού άλλωστε όλοι οι λοιποί είναι μπατήρηδες
πας ποτέ κόντρα σε αυτόν που σε ταίζει; Δεν είναι ανάγκη να πληρώσει κάποιο ποσό. Μπορεί να κάνει άλλες εκδουλεύσεις. Μη μπω σε λεπτομέρειες. Αλλωστε και που θα τα λέω θα βγούνε οι γκασμάδες και θα πούνε για διαιτησία και φάλτσα.
Η ουσία δεν είναι εκεί.
απλά δεν θέλετε να τη δείτε γιατί δεν θέλετε να μπείτε στη λογική αυτή
Γιατί έχασε ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα πέρσι;
γιατί έκανε τα κουμάντα ο Πατέρας; ΟΧΙ
το έχασε γιατί ο Κόκκαλης την έκανε με ελαφρά. Και ο Πατέρας ήταν το next best thing. Η καινούργια δύναμη. Αλλά μουσαντό ο τύπος.

Ερώτηση για ψαγμένους:
γιατί ο Μάκης πάει να κάνει ντήλι με τον Ηρακλή;;
τι κερδίζει από αυτή την κίνηση;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε σεις οσο και να θελετε δεν μπορειτε να μας βαλετε στο ιδιο καζανι με εσας... τουλαχιστον ο κοσμος της αεκ ειναι ηθικοτερος,ποιο αντικειμενικος και ποιο περηφανος... δεν αλλαζουν αυτα τα πραγματα... στις διοικησεις ολων των ελληνικων ομαδων θα συναντησεις και λαμογια σε αλλες περισοτερα σε αλλες λιγοτερα,στην αεκ υπηρξαν λαμογια που το μονο κακο που εκαναν ηταν εις βαρος της ιδιας της ομαδας και οχι εις βαρος των αντιπαλων... στο γαυρο αν εξαφανιστει ενα πρωινο ο μαρινακης,τα φραγκα,η παραγκα και βγει για 2-3 χρονιες 4ος και 5ος θα εξαφανιστει και ο κοσμος οπως εχει γινει και στο παρελθον... ο αεκτζης θα ειναι παντα εκει...
αχαχααχαχα
είστε από άλλο πλανήτη εσείς, ναι
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν είστε Έλληνες προφανώς

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ηθική η ΑΕΚ
Εαν με αυτο,ανακουφιζεσαι για το οσα βγαινουν στην φορα,συνεχισε,no problem,ανηθικη η ΑΕΚ,επι γιδοπουλου,γενερακη,μελισσανιδη,ειχε παραγκες.
πιστευε το.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επί της ευκαιρίας
όλοι το ίδιο λένε
Και οι ΠΑΟΚτζήδες
και οι Αρειανοί
οι δε Παναθηναϊκοί έχουνε άλλο τροπάρι: αυτοί εχουνε βρει το μοναδικό ανήθικο
οι Ολυμπιακοί είναι κατά DNA πρωταθλητές

και κατά βάση εγώ λέω πως όλες οι ομάδες έχουνε μαλάκες φιλάθλους που τρώνε το κουτόχορτο για παστίτσιο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μη γελας δικε μου... 85 ευρω ειχε η μια... δεν ξερω ακριβως το νουμερο των πωλησεων αλλα φανταζομαι θα ηταν πανω απο πεντοχιλιαρο... οποτε 5000 Χ 85= 425000 βαλε και τα διαρκειας... οπως και να χει παντως χρεη απο εκεινη τη χρονια εχουμε δοξα το θεο οσα θες να σου δωσουμε και σενα  :tooth:
ναι...και το 1,5 μύριο που βγάλατε "από τις φανέλες του Ρίμπο" (δεν το βγάλατε αλλά λέμε τώρα)
μόνο τον Ρίμπο είχατε να πληρώσετε
Υ.Γ. ο Ρίμπο δεν κόστισε 1,5 μύριο - 3 ήταν το κολατσιό του

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μα εισαι χαζος ρε τυπε;Τα λεφτα τα εβγαλε με το παραπανω η ΑΕΚ,χωρια που ξεχασα οτι με την φυγη του ριμπο η ομαδα πηρε κοντα ενα μυριο απο τους ουζμπεκους.
είπαμε...
εσύ στον κόσμο σου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν μου λες
αφού είναι κάποιος λαμόγιο
και κάνει κακό στην ομάδα του
σε ποιον κάνει καλό;
και .... τι προσφέρει για να πάρει αυτό το καλό;

μουμπλέ μπουμπλέ, που έλεγε και ο Ντόναλτ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά ρε συς τώρα κάθεστε και μιλάτε αν ο Ντέμης έβγαλε λεφτά από την ΑΕΚ;;;; Είστε σοβαροί; Την εταιρεία 11 (έντεκα) πως την έφτιαξε; Μη λέμε ότι θέλουμε!!! Εδώ έβγαλε λεφτά ο Κόκκαλης από τον ΟΣΦΠ (όχι απευθείας από αυτόν αλλά μέσω αυτού) και ο καπετάνιος και όλοι τους από τότε που η μπαλίτσα έγινε επαγγελματική...Νομίζετε πως ζούμε στην εποχή του Γουλανδρή και του Μπάρλου;;; ΕΛΕΟΣ....Δε ξέρω πριν αν ήξερε ή όχι, αυτό που ξέρω και που δηλώνει άλλωστε και ο ίδιος είναι πως το 2006 ΕΜΑΘΕ, και από τη στιγμή που έμαθε ΕΠΡΕΠΕ να το κυνηγήσει...Η δικαιολογία πως δεν είχε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές της Ελλάδας και τα σχετικά εμένα με βάζουν σε σκέψη και με κάνουν να κρατάω πισινη ΑΝ όσα λέει είναι αλήθεια και δε λέει τριάρια...

@ Μαστερ...Και όμως την εποχή που η ΑΕΚ έπαιζε ΜΑΚΡΑΝ τη καλύτερη μπάλα (και που δεν έχει ξαναπαίξει ελληνική ομάδα από τότε) είναι τη περίοδο 94-96 και το μόνο που πήρε ήταν ένα κύπελλο...Τις χρονιές που πήρε τα πρωταθλήματα ΔΕΝ έπαιζε την καλύτερη μπάλα...Πχ ο ΟΣΦΠ των Σοβιετικών ήταν χαρμα ειδέσθαι, αλλά ΔΕΝ είχε σοβαρό προπονητή στο τιμόνι γι αυτό και πήρε τα αρχίδια μου..Επίσης μη ξεχναμε πως ένα πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ήθελε με την ΚΑΜΙΑ να το πάρει ο βάζελος (με τα σημερινά δεδομένα αυτό το πρωτάθλημα θα το λέγαμε στημένο)

@Αλάνι....Μη λέμε και ότι θέλουμε!!!! Δε περιμέναμε να δούμε από το Ρίμπο τρεξίματα, κοψίματα.Περιμέναμε να δούμε κάθετες πάσες, φάουλ και τα σχετικά...Ο Ρίμπο ήθελε πίσω του 2 να τρέχουν γι αυτόν (όπως και ο Τσιάρτας) Απλά στον ΟΣΦΠ είχε Ντούσαν που είναι γνωστό ότι ποτέ του δε τα πήγαινε καλά με τις φίρμες...Στην ΑΕΚ είχε πρώτον ένα προπονητή που τον ήξερε καλά και χρησιμοποιήθηκε καλύτερα από ότι στον ΟΣΦΠ και δεύτερο ένα Ζήκο που ήταν σκυλί. Πάντως θα γούσταρα να φέρει μια ομάδα έναν παίκτη σα τον Κακά ή τον Ντιέγκο της Βρέντερ.
Συμφωνουμε απολυτα.Μονο θα διαφωνησω οτι δεν παιξαμε την καλυτερη μπαλα μονο για 2 χρονια,αλλα για 8.Μην ξεχνας οτι καθε χρονο σχεδον μεχρι το 2002 η ΑΕΚ εβγαινε η καλυτερη ομαδα στην ψηφοφορια του ΠΣΑΤ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ναι...και το 1,5 μύριο που βγάλατε "από τις φανέλες του Ρίμπο" (δεν το βγάλατε αλλά λέμε τώρα)
δεν τα πηρε ολα γιατι την εκανε τον 2ο χρονο... περιπου 1,7 πηρε νομιζω... οπως και να χει το θεμα εκεινη η χρονια ηταν καταστροφικη οικονομικα για την παε... γιατι λες σημερα δεν εχουμε φραγκο? εγινε η υπερβαση τοτε με δανεια κτλ πηραμε ριμπο κτλ και στο τελος βγηκαμε πρωτοι αλλα επειδη στο ελλαντα των λαμογιων γινοντε μαγικα βρεθηκαμε 3οι... αν περναμε τον τιτλο που μας αξιζε στο καπακι θα περναμε και τα φραγκα του τσουλου οποτε δεν θα ηταν τοσο μεγαλο το σημερινο ελειμα της παε και τα πραγματα θα ηταν εντελος διαφορετικα με σωστους χειρισμους...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εαν με αυτο,ανακουφιζεσαι για το οσα βγαινουν στην φορα,συνεχισε,no problem,ανηθικη η ΑΕΚ,επι γιδοπουλου,γενερακη,μελισσανιδη,ειχε παραγκες.
πιστευε το.
κι εσύ μην το πιστεύεις
δίνε τα λεφτά σου στην ΑΕΚ

Υ.Γ. εγώ έχω ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ λεφτά και από ΑΕΚ και από ΠΑΟ
από ΟΣΦΠ δεν έχω πάρει
οχι πως με ενδιαφέρει πια, αυτό ήταν μέχρι πριν 3 χρόνια, αλλά μιλάτε διαβάζοντας παπαριές

πες μου...μεταξύ μας είμαστε...
από πού ενημερώνεσαι;
διαβάζεις σάιτ; ποια;
εφημερίδες; ποιες;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν μου λες
σε ποιον κάνει καλό;

θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι κανει καλο στην τσεπη του;γυρνα λιγο την μανιβελλα ρε τυπε.
40 δις εφαγε ο Ψωμιαδης,εχουν ηδη επιδικαστει στην ΑΕΚ αυτα τα λεφτα,και εχουν φτασει με τα προστιμα στα 80.
και μου λες που εκανε καλο;νοιωσε λιγο,σταματα να σκεφτεσαι με το κατω κεφαλι,και το πανω πρεπει να φερνει καμια βολτα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν μου λες
σε ποιον κάνει καλό;

κανει καλο στην τσεπη του και ισως στον περιγυρο του οπου περιμενουν και αλλα λαμογια... τωρα τι ψαχνεις να βρεις? στην αεκ τη τελευταια 10ετια ποιοι ηταν μετοχοι? ντεμης,κανελοπουλος,νοτιας,παππας κτλ. λαθος κινισεις εχουν κανει οι περισοτεροι απο αυτους αλλα να τους κατηγορησεις για παραγκες δεν μπορεις... βαλε τωρα κατω τα ονοματα που εμπλεκοντε σε διοικησεις οσφπ και παο να γελασουμε... καμια σχεση ρε δικε μου η νυχτα με τη μερα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν τα πηρε ολα γιατι την εκανε τον 2ο χρονο... περιπου 1,7 πηρε νομιζω... οπως και να χει το θεμα εκεινη η χρονια ηταν καταστροφικη οικονομικα για την παε... γιατι λες σημερα δεν εχουμε φραγκο? εγινε η υπερβαση τοτε με δανεια κτλ πηραμε ριμπο κτλ και στο τελος βγηκαμε πρωτοι αλλα επειδη στο ελλαντα των λαμογιων γινοντε μαγικα βρεθηκαμε 3οι... αν περναμε τον τιτλο που μας αξιζε στο καπακι θα περναμε και τα φραγκα του τσουλου οποτε δεν θα ηταν τοσο μεγαλο το σημερινο ελειμα της παε και τα πραγματα θα ηταν εντελος διαφορετικα με σωστους χειρισμους...
ντσού σου λέωωωωωωωωωωωω
3 ήταν το μαλλίιιιιιιιιιιιιι
άσε τα λεφτά που πήρε η ΑΕΚ για τη μεταγραφή μετά
μιλάμε το τι πήρε ο παίκτης και τι υπολογίζει η ομάδαν να πληρώσει παίρνοντας τον παίκτη.
δεν μπορεί να σκεφτόταν πως θα τον μεταπουλούσε αε αυτή την ηλικία και μάλιστα με 1 μύριο (αυτό ήταν λαχειάκι)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειχαν συμφωνησει για 1,5 τον χρονο.νοιωσε λεμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι κανει καλο στην τσεπη του;γυρνα λιγο την μανιβελλα ρε τυπε.
40 δις εφαγε ο Ψωμιαδης,εχουν ηδη επιδικαστει στην ΑΕΚ αυτα τα λεφτα,και εχουν φτασει με τα προστιμα στα 80.
και μου λες που εκανε καλο;νοιωσε λιγο,σταματα να σκεφτεσαι με το κατω κεφαλι,και το πανω πρεπει να φερνει καμια βολτα.
εγώ ρωτάω για να απαντάτε εσείς
αφού έκανε καλό στην τσέπη του....πού έκανε κακό;;
και ΠΩΣ;;;;;;
μαλάκα, θα σου κάνω εγκεφαλογράφημα εσένα...μηδέν εις το πηλίκον λέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom