Καλά ρε συς τώρα κάθεστε και μιλάτε αν ο Ντέμης έβγαλε λεφτά από την ΑΕΚ;;;; Είστε σοβαροί; Την εταιρεία 11 (έντεκα) πως την έφτιαξε; Μη λέμε ότι θέλουμε!!! Εδώ έβγαλε λεφτά ο Κόκκαλης από τον ΟΣΦΠ (όχι απευθείας από αυτόν αλλά μέσω αυτού) και ο καπετάνιος και όλοι τους από τότε που η μπαλίτσα έγινε επαγγελματική...Νομίζετε πως ζούμε στην εποχή του Γουλανδρή και του Μπάρλου;;; ΕΛΕΟΣ....Δε ξέρω πριν αν ήξερε ή όχι, αυτό που ξέρω και που δηλώνει άλλωστε και ο ίδιος είναι πως το 2006 ΕΜΑΘΕ, και από τη στιγμή που έμαθε ΕΠΡΕΠΕ να το κυνηγήσει...Η δικαιολογία πως δεν είχε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές της Ελλάδας και τα σχετικά εμένα με βάζουν σε σκέψη και με κάνουν να κρατάω πισινη ΑΝ όσα λέει είναι αλήθεια και δε λέει τριάρια...
@ Μαστερ...Και όμως την εποχή που η ΑΕΚ έπαιζε ΜΑΚΡΑΝ τη καλύτερη μπάλα (και που δεν έχει ξαναπαίξει ελληνική ομάδα από τότε) είναι τη περίοδο 94-96 και το μόνο που πήρε ήταν ένα κύπελλο...Τις χρονιές που πήρε τα πρωταθλήματα ΔΕΝ έπαιζε την καλύτερη μπάλα...Πχ ο ΟΣΦΠ των Σοβιετικών ήταν χαρμα ειδέσθαι, αλλά ΔΕΝ είχε σοβαρό προπονητή στο τιμόνι γι αυτό και πήρε τα αρχίδια μου..Επίσης μη ξεχναμε πως ένα πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ήθελε με την ΚΑΜΙΑ να το πάρει ο βάζελος (με τα σημερινά δεδομένα αυτό το πρωτάθλημα θα το λέγαμε στημένο)
@Αλάνι....Μη λέμε και ότι θέλουμε!!!! Δε περιμέναμε να δούμε από το Ρίμπο τρεξίματα, κοψίματα.Περιμέναμε να δούμε κάθετες πάσες, φάουλ και τα σχετικά...Ο Ρίμπο ήθελε πίσω του 2 να τρέχουν γι αυτόν (όπως και ο Τσιάρτας) Απλά στον ΟΣΦΠ είχε Ντούσαν που είναι γνωστό ότι ποτέ του δε τα πήγαινε καλά με τις φίρμες...Στην ΑΕΚ είχε πρώτον ένα προπονητή που τον ήξερε καλά και χρησιμοποιήθηκε καλύτερα από ότι στον ΟΣΦΠ και δεύτερο ένα Ζήκο που ήταν σκυλί. Πάντως θα γούσταρα να φέρει μια ομάδα έναν παίκτη σα τον Κακά ή τον Ντιέγκο της Βρέντερ.
όσο για τον Ολυμπιακό των σοβιετικών, εγώ διαφωνώ
διοίκηση δεν είχε τότε
προπονητή είχε - Μπλαχίν
και γαμώ τους προπονητές - χαλαρά θα τον ξαναήθελα πίσω
το ξαναλέω γιατί έχετε χάσει την μπάλα
το ποιος διοικεί μια ομάδα καθορίζει το πώς θα παιχτεί το παιχνίδι
δεν είναι θέμα ομάδας
είναι θέμα δύναμης (κυρίως οικονομικής) του παράγοντα
μόνο φέτος να δείτε το πρωτάθλημα καταλαβαίνετε τι γίνεται.
ο ΠΑΟ από πρωταθλητής πέρσι (με εύνοια της διαιτησίας αλλά το σημαντικότερο έχοντας επικοινωνιακή εύνοια) με το ζόρι δεύτερος την επόμενη χρονιά - φυσικά με υπό διάλυση διοίκηση. Ο Τζίγγερ, .οντας έξω από το παιχνίδι δεν μετράει στην πιάτσα
ο Βόλος....είχε Μπέο
η Καβάλα.... είχε Μάκη
οι υπόλοιποι....ακολουθούσανε τους μάστορες - αυτούς που είχανε τη δύναμη
ο Μαρινάκης είχε την οικονομική δύναμη. Όλοι περιμένουνε κομμάτι ψωμί από αυτόν. Αφού άλλωστε όλοι οι λοιποί είναι μπατήρηδες
πας ποτέ κόντρα σε αυτόν που σε ταίζει; Δεν είναι ανάγκη να πληρώσει κάποιο ποσό. Μπορεί να κάνει άλλες εκδουλεύσεις. Μη μπω σε λεπτομέρειες. Αλλωστε και που θα τα λέω θα βγούνε οι γκασμάδες και θα πούνε για διαιτησία και φάλτσα.
Η ουσία δεν είναι εκεί.
απλά δεν θέλετε να τη δείτε γιατί δεν θέλετε να μπείτε στη λογική αυτή
Γιατί έχασε ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα πέρσι;
γιατί έκανε τα κουμάντα ο Πατέρας; ΟΧΙ
το έχασε γιατί ο Κόκκαλης την έκανε με ελαφρά. Και ο Πατέρας ήταν το next best thing. Η καινούργια δύναμη. Αλλά μουσαντό ο τύπος.
Ερώτηση για ψαγμένους:
γιατί ο Μάκης πάει να κάνει ντήλι με τον Ηρακλή;;
τι κερδίζει από αυτή την κίνηση;