Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πριν από 20 μέρες έλεγαν 900
τώρα έγιναν 550
σε λίγο θα γίνουνε 150

και στο τέλος δεν θα βρούνε τίποτα

να δεις πώς το λέει ο άλλος...
α,ναι, κάντε τις αναγωγές σας...
χαχαχαχαχαχαχ
τα σωστά νέα τα μαθαίνετε πάντως από το αεκ365 ...
χαχαχαχαχαχα
τα 900 που τα ειδες να το γραφουν;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
έχουμε και λέμε...Το 2008 τη χρονιά του ΚΑΣ για την ΑΕΚ και τη χρονιά που άρχισε (ξανά) η κατρακύλα η ΑΕΚ μπήκε ΜΕΣΑ....Τώρας αν βγάλαμε τα λεφτά του Ρίμπο από φανέλες, κάλτσες και λοιπά αντικείμενα ΛΙΓΟ με νοιάζει ΑΦΟΥ δεν ήταν ΜΟΝΟ ο Ρίμπο στην ΑΕΚ (Λύμπε, Δέλλας, Ζήκος και λοιποί δεν έπαιζαν για ένα κομμάτι ψωμί)....Και μπήκαμε μέσα εν ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ των ΜΕΤΟΧΩΝ και του Ντέμη (που εντομεταξύ ήξερε για την παράγκα νο1 και μου κάνει λίγο απίθανο να μην ήξερε για την παράγκα νο2)...Άρα κουβέντα αν βγάλαμε τα λεφτά του Ρίμπο ΑΚΥΡΗ.

Ο ΟΣΦΠ της περιόδου 97-98 ή 98-99 (πότε είναι που αποκλείστηκε από τη Γιούβε επειδή ο Ελέ έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου) ΕΠΑΙΞΕ Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η μπάλα, και αν δεν είχε παίξει η ΑΕΚ τη διαστημική μπάλα το 94-96 ο ΤΟΤΕ ΟΣΦΠ θα ήταν σημείο αναφοράς...Επίσης και ο ΠΑΟ με τον Κυράστα στον πάγκο έπαιξε μπάλα...Η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα και το 96-97 και θεωρώ ότι είχε και τότε ακόμα την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα.

Μοικανε γράψε λάθος...Νόμιζα πως με τους Σοβιετικούς προπονητής του ΟΣΦΠ ήταν ο Λιμπρεχτς και μετά ο Αλέφαντος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ
δίνεις απαντήσεις ενώ δεν ρωτάς
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

αχχαχαχαχαχα
άκου ποσοστά της πούμα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ναι, ρε
το ποδόσφαιρο είναι αγγελικά πλασμένο
πού πουλάνε τέτοια ροζ συννεφάκια γμτ;;
ρε κοιτα να δεις τι ψηφίζει το Γιωργάκη....χαχαχαχα
Οκ ρε τα ξερεις καλυτερα εσυ. :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
έχουμε και λέμε...Το 2008 τη χρονιά του ΚΑΣ για την ΑΕΚ και τη χρονιά που άρχισε (ξανά) η κατρακύλα η ΑΕΚ μπήκε ΜΕΣΑ....Τώρας αν βγάλαμε τα λεφτά του Ρίμπο από φανέλες, κάλτσες και λοιπά αντικείμενα ΛΙΓΟ με νοιάζει ΑΦΟΥ δεν ήταν ΜΟΝΟ ο Ρίμπο στην ΑΕΚ (Λύμπε, Δέλλας, Ζήκος και λοιποί δεν έπαιζαν για ένα κομμάτι ψωμί)....Και μπήκαμε μέσα εν ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ των ΜΕΤΟΧΩΝ και του Ντέμη (που εντομεταξύ ήξερε για την παράγκα νο1 και μου κάνει λίγο απίθανο να μην ήξερε για την παράγκα νο2)...Άρα κουβέντα αν βγάλαμε τα λεφτά του Ρίμπο ΑΚΥΡΗ.

Ο ΟΣΦΠ της περιόδου 97-98 ή 98-99 (πότε είναι που αποκλείστηκε από τη Γιούβε επειδή ο Ελέ έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου) ΕΠΑΙΞΕ Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η μπάλα, και αν δεν είχε παίξει η ΑΕΚ τη διαστημική μπάλα το 94-96 ο ΤΟΤΕ ΟΣΦΠ θα ήταν σημείο αναφοράς...Επίσης και ο ΠΑΟ με τον Κυράστα στον πάγκο έπαιξε μπάλα...Η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα και το 96-97 και θεωρώ ότι είχε και τότε ακόμα την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα.

Μοικανε γράψε λάθος...Νόμιζα πως με τους Σοβιετικούς προπονητής του ΟΣΦΠ ήταν ο Λιμπρεχτς και μετά ο Αλέφαντος.
Το ειχε πει και ο ιδιος τοτε ρε για το 08 οτι φτιαξανε ομαδα να διεκδικησει το πρωταθλημα.το οτι μπηκαμε μεσα με τα μπουνια,ειναι γνωστο.γκρεμισαν πολλα εκεινη την χρονια.και περισσοτερα,την αμεσως επομενη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εδώ είχε γραφτεί στο θρεντ σας
με κάποιο λινκ
προσωπικά δεν το ψάχνω καν - δεν με ενδιαφέρει άλλωστε
Τα 550 εκ.ειναι αποδεδειγμενα.για τα 900 που λες δεν εχω ακουσει κατι.μπορει να κανεις λαθος.η να εκανε λαθος οποιος το εγραψε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

νο πρόμπλεμ
άλλωστε το τι θεωρεί ο καθείς καλύτερο ποδόσφαιρο είναι προσωπικό θέμα

πάντως αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τα κόμματα και με τις ομάδες δεν υπάρχει μιλάμε
Ό,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΖΑ
κάργα στην επικοινωνία

και κάργα πάνω στον ψυχισμό
κάθονται οι άλλοι και μαλλώνουνε για το τι έγινε 50 χρόνια και πλεόν πριν
κάθονται και μαλλώνουνε για διαιτησίες, για για για
και όλοι παίζουνε γαμώ τα παιχνίδια μεταξύ τους

χαχαχαχαχαχαχ
τέτοιο πράγμα.....απίστευτο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα 550 εκ.ειναι αποδεδειγμενα.για τα 900 που λες δεν εχω ακουσει κατι.μπορει να κανεις λαθος.η να εκανε λαθος οποιος το εγραψε.
βαριέμαι να ψάξω στο θρεντ πιο πριν.
είμαι σίγουρος πως το είδα εδώ γραμμένο γιατί θυμάμαι πως σχολιάστηκε κιόλας
κι αυτά τα 900 στην τράπεζα τα είχανε βρει "αποδεδειγμένα"

αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος (και φυσικά αποδέχομαι την καζούρα αν κάνω λάθος - θα φανεί) πως σε λίγο καιρό δεν θα βρούνε τίποτα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλά ρε πάτε καλά; Κάθεστε και ασχολείστε πόσο στοίχησε ο Ρίμπο στην ΑΕΚ; Υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα...Το συμβόλαιο που υπογράφει ένας παίκτης είναι αυτό για το οποίο η ομάδα πληρώνει εφορία. Όμως επειδή παίκτες σαν το Ρίμπο σιγά μη πληρώνουν νοίκια, εισητήρια, τηλέφωνα, μπέιμπι σίτερ, αυτοκίνητα βενζίνες και τα λοιπά υπογράφεται και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με όλα αυτά μέσα...Τώρα αν περνάνε στα έξοδα της ομάδας ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά μαζί ή μόνο το συμβόλαιο δε ξέρω. Πάντως η ΑΕΚ έχει κάνει χοντρές μαλακίες με αυτά...Και συνεχίζει να κάνει...Εδώ πληρώνει στον Γκρέτανσον το σπίτι του και 2 αμάξια και κινήτα και του δίνει και 100χιλιάρικα το χρόνο :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ειχε πει και ο ιδιος τοτε ρε για το 08 οτι φτιαξανε ομαδα να διεκδικησει το πρωταθλημα.το οτι μπηκαμε μεσα με τα μπουνια,ειναι γνωστο.γκρεμισαν πολλα εκεινη την χρονια.και περισσοτερα,την αμεσως επομενη.
πώς θα έπαιρνε πρωτάθλημα αφού ήτανε στημένο;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλά ρε πάτε καλά; Κάθεστε και ασχολείστε πόσο στοίχησε ο Ρίμπο στην ΑΕΚ; Υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα...Το συμβόλαιο που υπογράφει ένας παίκτης είναι αυτό για το οποίο η ομάδα πληρώνει εφορία. Όμως επειδή παίκτες σαν το Ρίμπο σιγά μη πληρώνουν νοίκια, εισητήρια, τηλέφωνα, μπέιμπι σίτερ, αυτοκίνητα βενζίνες και τα λοιπά υπογράφεται και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με όλα αυτά μέσα...Τώρα αν περνάνε στα έξοδα της ομάδας ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά μαζί ή μόνο το συμβόλαιο δε ξέρω. Πάντως η ΑΕΚ έχει κάνει χοντρές μαλακίες με αυτά...Και συνεχίζει να κάνει...Εδώ πληρώνει στον Γκρέτανσον το σπίτι του και 2 αμάξια και κινήτα και του δίνει και 100χιλιάρικα το χρόνο :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
όχι βέβαια
ας πούμε ο Γιαννακό στο μπάσκετ δηλώνει όλα τα μεγάλα συμβόλαια στη Φαρμακευτική
και παίρνει και επιστροφή εφορίας για αυτό το λόγο
χαχαχαχ
γαμώ ο παίκτης....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
βαριέμαι να ψάξω στο θρεντ πιο πριν.
είμαι σίγουρος πως το είδα εδώ γραμμένο γιατί θυμάμαι πως σχολιάστηκε κιόλας
κι αυτά τα 900 στην τράπεζα τα είχανε βρει "αποδεδειγμένα"

αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος (και φυσικά αποδέχομαι την καζούρα αν κάνω λάθος - θα φανεί) πως σε λίγο καιρό δεν θα βρούνε τίποτα
φιλε εγω σε ολα τα σαιτ που διαβασα και οσες ειδησεις ακουσα στην τιβι,ραδιο κτλ για 550-600 ελεγαν... για 900 δεν ακουσα πουθενα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε εγω σε ολα τα σαιτ που διαβασα και οσες ειδησεις ακουσα στην τιβι,ραδιο κτλ για 550-600 ελεγαν... για 900 δεν ακουσα πουθενα...
εδώ σου λέω γραφτηκε...
εγώ δεν μπαίνω σε αθλητικά σάιτ να διαβάζω ειδήσεις
γιαυτό και δεν θα δεις από εμένα ποτέ λινκ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πώς θα έπαιρνε πρωτάθλημα αφού ήτανε στημένο;
ελα ντε... χαμενος απο χερι ηταν... αυτο δε λεμε? ο θειος ηταν τοσο ισχυρος που και η φαση με την ενσταστη να μην ειχε γινει θα εβρισκε τροπο να το παρει αλιως... ο ντεμακος απλα πιστεψε οτι θα μπορεσει να νικησει το κατεστημενο εκεινη τη χρονια μονο με την ομαδα... παρα τριχα παντως να το καταφερει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ελα ντε... χαμενος απο χερι ηταν... αυτο δε λεμε? ο θειος ηταν τοσο ισχυρος που και η φαση με την ενσταστη να μην ειχε γινει θα εβρισκε τροπο να το παρει αλιως... ο ντεμακος απλα πιστεψε οτι θα μπορεσει να νικησει το κατεστημενο εκεινη τη χρονια μονο με την ομαδα... παρα τριχα παντως να το καταφερει...
Εδω παρα λιγο να τα καταφερουμε με τον μπουρμπο και τον κρασσα ρε  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
νο πρόμπλεμ
άλλωστε το τι θεωρεί ο καθείς καλύτερο ποδόσφαιρο είναι προσωπικό θέμα

πάντως αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τα κόμματα και με τις ομάδες δεν υπάρχει μιλάμε
Ό,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΖΑ
κάργα στην επικοινωνία

και κάργα πάνω στον ψυχισμό
κάθονται οι άλλοι και μαλλώνουνε για το τι έγινε 50 χρόνια και πλεόν πριν
κάθονται και μαλλώνουνε για διαιτησίες, για για για
και όλοι παίζουνε γαμώ τα παιχνίδια μεταξύ τους

χαχαχαχαχαχαχ
τέτοιο πράγμα.....απίστευτο
Aν θεωρείς πως η ομάδα που παίρνει τους τίτλους παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο ΟΚ, τότε έχουμε διαφοερετική άποψη...Εγώ θεωρώ πως ο ΟΣΦΠ με τους Σοβιετικούς έπαιζαν μπάλα που γούσταρες να βλέπεις...Τότε βέβαια εγώ στα 15 ήμουν μέσα στη σκεπαστή και ΟΣΦΠ για μένα δεν υπήρχε...Αλλά η ΑΕΚ του 94-96 όπως και να το δεις όπως και να το κάνουμε έπαιξε μπάλα που οι Έλληνες φίλαθλοι δεν είχαν ξαναδεί. Και δε το λέω εγώ, το λένε πολλοί, μεταξύ άλλων και δημοσιογράφοι (και όχι τύπου Καραλήδες και τα σχετικα)...

Όσο για τα λεφτά και εγώ 500μύρια είχα διαβάσει...Αν είναι 1δις να του τα πάρει το Ελληνικό κράτος να πληρώσει κανένα ομολογιάκη και να πάρει πίσω κανέναν κεφαλικό φόρο να πίνουμε όλοι οι Έλληνες νερό στην υγιά των Ψωμό κιόλας!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εδω παρα λιγο να τα καταφερουμε με τον μπουρμπο και τον κρασσα ρε  :grin:
μη σου πω οτι εκεινη η ομαδα μου αρεσε περισοτερο απο αυτη του 2008 με ριμπο... για να μην ξεχνιομαστε ειχες μεσα και ασουνσαο,αλβες,λυμπε,κατσουρανη και σοαρες στην καλυτερη χρονια του... μπουρμπος,κρασσας,καπανταης απλα συμπληρωσαν το παζλ και υπερεβαλαν εαυτους σε ορισμενα ματς...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τεσπα...
πρέπει σαν λαός να ανοίξουμε τα μάτια μας
ακόμα κυκλοφοράμε με ιδεολογικά αγκιλώματα
και μας κάνουνε ό,τι θέλουνε

το ξαναλέω
πρέπει να καταλάβετε πως όσο σωστοί και να νιώθετε εσείς, δυστυχώς σας κάνουνε γιογιο κάποιοι
και δεν είναι κάποιοι της άλλης ομάδας
είναι συμμορία

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κοίτα 2 συμβαίνουν...Ή όντως ήταν τόοοοοοοοσο μαλάκας και νόμιζε πως θα κέρδιζε μέσα στις 4 γραμμές τον πράκτορα ή κάτι άλλο παιζόταν...Βεβαια υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση, δηλαδή να πίστευε ότι ΔΕΝ υπήρχε τότε παράγκα αλλά τότε θα ήταν ηλίθιος...Εγώ πάντως τον κοντό μαλάκα και ηλίθιο δε τον θεωρώ....
Άγιος δεν ήταν, αλλά για την ΑΕΚ, και για το ελληνικό ποδόσφαιρο πήγε να κάνει 1 καλό, να εξαφανίσει τους χουλιγκάνους, τότε η ορίτζιναλ άρχισε τον πόλεμο (ρουφιάνο τον ανέβαζε, καρφί τον κατέβαζε) και οι πρόεδροι των άλλων ομάδων έλεγαν "μπράβο Ντέμη προχώρα και εμείς εδώ μαζί σου"...Πήρε τα @@ μου, και αυτό η ΑΕΚ το πλήρωσε και θα το πληρώνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom