Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατσε φρονιμα,παντρεμενη γυναικα με παιδια... για ατασθαλιες θα παμε αλλου...
είπα εγώ τίποτα;
άλλωστε εγώ δεν κάνω τίποτα
να σου πω...εκεί θα έχεις φαντάζομαι ρουμάνικο νούμερο, ντα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχει ανεβει επιπεδο βλεπω... εκτος αν εχεις ανοιχτο κανα σαιτ με μεταφρασεις  :P
όχι ρε παπάρα
αλλά κάποια βασικά ξέρω
αλλά μην με βάλεις να κάνω κουβέντα...περισσότερο καταλαβαίνω
με το καλό να πας να μου βρεις και μια καθηγήτρια της προκοπής να τη μάθω καλά τη γλώσσα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
όχι ρε παπάρα
αλλά κάποια βασικά ξέρω
αλλά μην με βάλεις να κάνω κουβέντα...περισσότερο καταλαβαίνω
με το καλό να πας να μου βρεις και μια καθηγήτρια της προκοπής να τη μάθω καλά τη γλώσσα
χωρις πλακα ξερω μια που κανει αυτη τη δουλεια και ειναι μιση ελληνιδα (μιλαει και ελληνικα) αλλα μενει εκτος βουκουρεστιου (με πιανεις σε ποια πολη) και ειναι 50 χρονων  :P διδασκει ρουμανικα σε ελληνες και ελληνικα σε ρουμανους με 5 ευρω την ωρα  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Τί έγραψαν οι άνθρωποι σε μισή μερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Τις κάλτσες τους γράψανε  :grin:

Ρε μοικανε να σου κάνω μια ερώτηση δεν πιστεύεις σε ιδέες γιατί δεν είσαι ρομαντικός, μαλάκας (χρησιμποιώ τον δικό σου όρο)
πιστεύεις οτι ειναι  ψυχρές ΑΕ χωρις κανένα ιχνος σεβασμού στους κανόνες που διέπουν τον αθλητισμό και γενικότερα χωρις ηθική
Το αιγάλεω και ο οσφπ να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε,
ποιότητα δεν υπάρχει παιχτάκια να βγάζουν μάτια (Ελληνόπουλα δεν υπάρχουν) αξιόλογοι ξενοι τώρα πια δεν υπάρχουν
Πες μου τί σου αρέσει ακόμα και ασχολείσαι?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Αν και το έγραψε το alani
εγώ λεω να το διανθίσω και με λιγο χιούμορ  :grin:

Μπαχά: "Πολλές πιθανότητες να μείνω" γιατί ρε σουβλακομπυροκοιλιά
gercek_bira_gobegi_1.jpg
μας το κάνεις αυτό, εαν φύγεις κοίτα τι σου έχω

43ce60563228014adc68dd8f181feaf6.jpg
patates-kizartmanin-sirlari.jpg
URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοίτα 2 συμβαίνουν...Ή όντως ήταν τόοοοοοοοσο μαλάκας και νόμιζε πως θα κέρδιζε μέσα στις 4 γραμμές τον πράκτορα ή κάτι άλλο παιζόταν...Βεβαια υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση, δηλαδή να πίστευε ότι ΔΕΝ υπήρχε τότε παράγκα αλλά τότε θα ήταν ηλίθιος...Εγώ πάντως τον κοντό μαλάκα και ηλίθιο δε τον θεωρώ....
Άγιος δεν ήταν, αλλά για την ΑΕΚ, και για το ελληνικό ποδόσφαιρο πήγε να κάνει 1 καλό, να εξαφανίσει τους χουλιγκάνους, τότε η ορίτζιναλ άρχισε τον πόλεμο (ρουφιάνο τον ανέβαζε, καρφί τον κατέβαζε) και οι πρόεδροι των άλλων ομάδων έλεγαν "μπράβο Ντέμη προχώρα και εμείς εδώ μαζί σου"...Πήρε τα @@ μου, και αυτό η ΑΕΚ το πλήρωσε και θα το πληρώνει...
Για μενα και μαλακας και ηλιθιος,και βλακας ηταν ο ντεμης τυπε.Εκανε χοντρες μαλακιες.η πρωτη ηταν οταν αρνηθηκε τα εκατομμυρια που του εδινε ο κοκκαλης λεγοντας,η στην ΑΕΚ η μενω στον Απολλωνα.Και επελεξε να ερθει στην ΑΕΚ του τροχανα,με λιγοτερα απο οσα του εδινε ο κροκους.Η δευτερη μαλακια του ηταν οταν σταματησε το ποδοσφαιρο για να σωσει την ΑΕΚ,οταν κανεις αλλος δεν το εκανε,ενω μπορουσε να παιξει 2-3 χρονια ακομη,να βγαλει τα λεφτακια του και να παει στο καλο,αυτος προτιμησε να σωσει την ΑΕΚ,οταν κανεις αλλος δεν το εκανε,την στιγμη που ο "σωτηρας" της ΑΕΚ ελεγε οτι η τρελος η λαμογιο θα εμπαινε στην ΑΕΚ.Και τριτη και μεγαλυτερη,οταν αποφασισε να πολεμησει την οριτζιναλ για το καλο της ΑΕΚ.Και ηταν και το τελος του νικολαιδη αλλα και της ΑΕΚ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Για μενα και μαλακας και ηλιθιος,και βλακας ηταν ο ντεμης τυπε.Εκανε χοντρες μαλακιες.η πρωτη ηταν οταν αρνηθηκε τα εκατομμυρια που του εδινε ο κοκκαλης λεγοντας,η στην ΑΕΚ η μενω στον Απολλωνα.Και επελεξε να ερθει στην ΑΕΚ του τροχανα,με λιγοτερα απο οσα του εδινε ο κροκους.Η δευτερη μαλακια του ηταν οταν σταματησε το ποδοσφαιρο για να σωσει την ΑΕΚ,οταν κανεις αλλος δεν το εκανε,ενω μπορουσε να παιξει 2-3 χρονια ακομη,να βγαλει τα λεφτακια του και να παει στο καλο,αυτος προτιμησε να σωσει την ΑΕΚ,οταν κανεις αλλος δεν το εκανε,την στιγμη που ο "σωτηρας" της ΑΕΚ ελεγε οτι η τρελος η λαμογιο θα εμπαινε στην ΑΕΚ.Και τριτη και μεγαλυτερη,οταν αποφασισε να πολεμησει την οριτζιναλ για το καλο της ΑΕΚ.Και ηταν και το τελος του νικολαιδη αλλα και της ΑΕΚ.
τα πες ολα master !!! :rockon:

Επισκέπτης
ο ντεμης προσπαθησε να κανει πραγματα που δεν ηταν σωστα για την εποχη εκεινη.σημαντικοτερα απο ολα ηταν η μη αποδοχη στο να περνει λεφτα απο το κρατος η ομαδα αν και χρωσταγε και αυτο θα τον βοηθουσε.η ιστορια με την οριτζιναλ τον δικαιωνει απολυτα αφου αυτη ειναι που κατεστρεψε την ερασιτεχνικη αεκ και αυτη που εχει φτασει σε σημειο να υπαρχουν νταβατζηδες και να κανουν οτι γουσταρουν.τη θυρα 7 κοροιδευετε αλλα η οριτζιναλ ειναι χειροτερη αφου αυτοι δεν ελεγχονται απο κανενα και κανουν κακο στην ομαδα ;)για μενα ο κοντος σε αλλη στιγμη θα ηταν πρωτοπορος απλα ηταν ατυχος που και στην ποδοσφαιρικη αλλα και στην παραγοντικη του καριερα επεσε πανω στον κοκαλη ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο ντεμης προσπαθησε να κανει πραγματα που δεν ηταν σωστα για την εποχη εκεινη.σημαντικοτερα απο ολα ηταν η μη αποδοχη στο να περνει λεφτα απο το κρατος η ομαδα αν και χρωσταγε και αυτο θα τον βοηθουσε.η ιστορια με την οριτζιναλ τον δικαιωνει απολυτα αφου αυτη ειναι που κατεστρεψε την ερασιτεχνικη αεκ και αυτη που εχει φτασει σε σημειο να υπαρχουν νταβατζηδες και να κανουν οτι γουσταρουν.τη θυρα 7 κοροιδευετε αλλα η οριτζιναλ ειναι χειροτερη αφου αυτοι δεν ελεγχονται απο κανενα και κανουν κακο στην ομαδα ;)για μενα ο κοντος σε αλλη στιγμη θα ηταν πρωτοπορος απλα ηταν ατυχος που και στην ποδοσφαιρικη αλλα και στην παραγοντικη του καριερα επεσε πανω στον κοκαλη ;)
Ρε τυπε τι λες και εσυ,οσοι ΑΕΚτζηδες εχουμε λιγο μυαλο,καρκινο την ανεβαζουμε καρκινο την κατεβαζουμε την οριτζιναλ.Οι διχονοιες που εχει προκαλεσει κατα καιρους,και οι τιμωριες της ομαδας μας εχουν στοιχισει ανεπανορθωτα.για να μην θυμισω τα αισχη του φετινου τελικου,που ΚΑΚΩΣ εληξε.

Επισκέπτης
Ρε τυπε τι λες και εσυ,οσοι ΑΕΚτζηδες εχουμε λιγο μυαλο,καρκινο την ανεβαζουμε καρκινο την κατεβαζουμε την οριτζιναλ.Οι διχονοιες που εχει προκαλεσει κατα καιρους,και οι τιμωριες της ομαδας μας εχουν στοιχισει ανεπανορθωτα.για να μην θυμισω τα αισχη του φετινου τελικου,που ΚΑΚΩΣ εληξε.
δεν καταλαβαινω που διαφωνουμε.λεω οτι η οριτζιναλ ειναι καρκινος :headbang:απλα ο ντεμης ειχε την ατυχια να μην μπορει να βρει υποστηριχτες για να κοψει το αποστημα.που διαφωνεις δεν εχω καταλαβει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν καταλαβαινω που διαφωνουμε.λεω οτι η οριτζιναλ ειναι καρκινος :headbang:απλα ο ντεμης ειχε την ατυχια να μην μπορει να βρει υποστηριχτες για να κοψει το αποστημα.που διαφωνεις δεν εχω καταλαβει
Δεν διαφωνησα,απλα σου ειπα οτι οι περισσοτεροι αεκτζηδες το ιδιο πιστευουμε για το καρκινωμα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
o ντεμης αν και ειμαι φιλαθλος του ολυμπιακου φανηκε να εχει αγνες προθεσεις  
ομως εκανε ενα λαθος,ομαδες οπως οι τρεις του κεντρου και ο παοκ στη θεσσαλονικη δε μπορουν να διοικουνται απο προεδρους που δεν εχουν μεγαλη οικονομικη επιφανεια και οταν χρειαστει θα πρεπει να βαλουν το χερι στη τσεπη
οταν ανελαβε επρεπε να πει, κυριοι, αναλαμβανω την ομαδα για δυο -τρια χρονια την φερνω σ ενα σωστο δρομο και μετα ας ερθουν ν αναλαβουν αυτοι που μπορουν
αυριο  εγω μπορει να παρω μια πορσε,μπορω να τη συντηρησω?
επιπλεον απ οτι εχω ακουσει στη πορεια εχει κανει και αλλα λαθη,αλλα επειδη δε μπορω να ξερω ,το αναφερω ως λαθη γενικοτερα
Υ.Γ Οντως ρε παιδες τι τσακωνεστε,αφου το ιδιο πραγμα λετε,αρα συμφωνειται :)

Επισκέπτης
Δεν διαφωνησα,απλα σου ειπα οτι οι περισσοτεροι αεκτζηδες το ιδιο πιστευουμε για το καρκινωμα.
οταν μια παρεα κανει κουμαντο και εκβιαζει διοικησεις τοτε δεν μπορεις να πας πουθενα.το ιδιο προβλημα ειχε ο κοκαλης αλλα αυτος το χειριστηκε εξυπνα και τους κουμανταρε αφου τους εκανε υπαλληλους.ο δε βαρδινο γιαννης τους εδιωξε αλλα και αυτο εχει το τιμημα του.παντως συνδεσμοι να κανουν κουμαντο μονο στην ελλαδα συμβαινει.

Επισκέπτης
o ντεμης αν και ειμαι φιλαθλος του ολυμπιακου φανηκε να εχει αγνες προθεσεις  
ομως εκανε ενα λαθος,ομαδες οπως οι τρεις του κεντρου και ο παοκ στη θεσσαλονικη δε μπορουν να διοικουνται απο προεδρους που δεν εχουν μεγαλη οικονομικη επιφανεια και οταν χρειαστει θα πρεπει να βαλουν το χερι στη τσεπη
οταν ανελαβε επρεπε να πει, κυριοι, αναλαμβανω την ομαδα για δυο -τρια χρονια την φερνω σ ενα σωστο δρομο και μετα ας ερθουν ν αναλαβουν αυτοι που μπορουν
αυριο  εγω μπορει να παρω μια πορσε,μπορω να τη συντηρησω?
επιπλεον απ οτι εχω ακουσει στη πορεια εχει κανει και αλλα λαθη,αλλα επειδη δε μπορω να ξερω ,το αναφερω ως λαθη γενικοτερα
ο ντεμης λεφτα ο ιδιος δεν ειχε αλλα υπηρχαν πισω του ανθρωποι με μεγαλη επιφανεια οπως ο νοτιας ο παππας που εχουν βαλει πολλα λεφτα.το θεμα ειναι οτι αυτοι που τα διαχειρηστκαν εκαναν λαθος επιλογες και αυτοι δεν επενεβησαν ποτε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο ντεμης λεφτα ο ιδιος δεν ειχε αλλα υπηρχαν πισω του ανθρωποι με μεγαλη επιφανεια οπως ο νοτιας ο παππας που εχουν βαλει πολλα λεφτα.το θεμα ειναι οτι αυτοι που τα διαχειρηστκαν εκαναν λαθος επιλογες και αυτοι δεν επενεβησαν ποτε.
Και οταν επενεβησαν,τα εκαναν χειροτερα,βαζοντας μπροστα τον Κιντη και τον Θανοπουλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom