Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
να μου επιτρεψεις να διαφωνησω ολιβερ οτι εχουν βαλει πολλα λεφτα,δεν το πιστευω
ποτε η αεκ δεν εκανε ακριβη μεταγραφη αρα παραμυθι πουλανε
ολοι τους βαζουν τοσα οσα παιρνουνε,συμπεριλαμβανομενου κοκκαλη και βαρδινογιαννη, ο κοκκαλης μπορει τη μια χρονια να βαζε πεντε παραπανω και τα επαιρνε την επομενη,χωρια η διαφημιση στις επιχειρησεις τους πρωι μεσημερι και βραδι

Επισκέπτης
να μου επιτρεψεις να διαφωνησω ολιβερ οτι εχουν βαλει πολλα λεφτα,δεν το πιστευω
ολοι τους βαζουν τοσα οσα παιρνουνε,συμπεριλαμβανομενου κοκκαλη και βαρδινογιαννη, ο κοκκαλης μπορει τη μια χρονια να βαζε πεντε παραπανω και τα επαιρνε την επομενη,χωρια η διαφημιση στις επιζχειρησεις τους πρωι μεσημερι και βραδι
ποιος εδινε τα λεφτα για τον τζιμπουρ;ποιος εδινε τα λεφτα για σκοκο για τον ζηκο οταν γυρισε για τον δελλα για το λεοναρντο .απλα εδιναν πολλα λεφτα και οι μεταφγραφες ηταν αποτυχια.

Επισκέπτης
Και οταν επενεβησαν,τα εκαναν χειροτερα,βαζοντας μπροστα τον Κιντη και τον Θανοπουλο.
καλα ασε ο κιντης ηταν η απολυτη σας καταστροφη.οπως και η δικη μας.οι ανθρωποι απο τον ντεμη και μετα εκαναν τις χειροτερες επιλογες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ποια λεφτα για τζιμπουρ?αν θυμασαι ο πανιωνιος φωναζε οτι δε πηρε ολο το ποσο
του σκοκο του χρωσταγανε 1,5 φετος
μη πιστευεις περι αποτυχημενων μεταγραφων,ενα ποδοσφαιριστης οπως ο ντεμης ξερει απο ποδοσφαιρο και ποιον πρεπει να παρει
ειναι σχεδον σιγουρο οτι την αεκ τη χρησιμοποιησανε για αλλες τους δραστηριοτητες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ολοι τους βαζουν τοσα οσα παιρνουνε,συμπεριλαμβανομενου κοκκαλη και βαρδινογιαννη, ο κοκκαλης μπορει τη μια χρονια να βαζε πεντε παραπανω και τα επαιρνε την επομενη,χωρια η διαφημιση στις επιχειρησεις τους πρωι μεσημερι και βραδι
Η ΑΕΚ δεν ηταν σε θεση να κανει ακριβη μεταγραφη,απο το 2004 και μετα.Ξεφυγαν πολυ απο το αρχικο πλανο,με αποκορυφωμα την χρονια του 2008 που μπηκαν πολυ μεσα.Και δεν χρειαζονταν να κανουν ακριβες μεταγραφες,ειχαν δανεια να πληρωνουν,τον διακανονισμο,συμβολαια παιχτων.Εβαλαν λεφτα,δεν μπορει κανεις να πει το αντιθετο.

Επισκέπτης
ποια λεφτα για τζιμπουρ?αν θυμασαι ο πανιωνιος φωναζε οτι δε πηρε ολο το ποσο
του σκοκο του χρωσταγανε 1,5 φετος
μη πιστευεις περι αποτυχημενων μεταγραφων,ενα ποδοσφαιριστης οπως ο ντεμης ξερει απο ποδοσφαιρο και ποιον πρεπει να παρει
ειναι σχεδον σιγουρο οτι την αεκ τη χρησιμοποιησανε για αλλες τους δραστηριοτητες
τον τζιμπουρ αργησαν αλλα τον ξεχρεωσαν.το σκοκο τωρα δεν του τα εδωσαν δυο χρονια δεν τα πηρε.επισης 1εκ για το λεοναρντο ηταν λιγα.απλα οι ανθρωποι ηταν ασχετοι και τους επιασαν κοροιδα λαμογια τυπου κιντη θανοπολου.δεν ξερω αν ηταν αυτα τα ποσα αλλα λεφτα εβαλαν και μαλιστα περισοτερα απο αυτα που επρεπε.απλα δεν τα διαχειρηστηκαν σωστα ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• skoulpartouza.jpg
    skoulpartouza.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 13

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ακόμα και αν αποδεσμευτεί ο Κλαοούντιο Νταντόμο η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε απόκτηση αριστερού μπακ

-Γιατί παρακαλώ?
-Γιατί έχετε γι' αυτήν την θέση τα αρχίδια του καράμπελα

www.aek365.gr/a-131157/to-dnt-trwei-ton-planas.htm]http://www.aek365.gr/a-131157/to-dnt-trwei-ton-planas.htm[/url]

Πέρσυ δε θέλατε το Τζαβέλλα;;;  :2funny:

Δυστυχώς για εσάς δεν αφήσαμε ελεύθερο αριστερό αμυντικό πιτσιρικά.
Και το κασέ του Ραούλ μπράβο δεν μπορεί να το καλύψει καμιά Ελληνική ομάδα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Πέρσυ δε θέλατε το Τζαβέλλα;;;  :2funny:

Δυστυχώς για εσάς δεν αφήσαμε ελεύθερο αριστερό αμυντικό πιτσιρικά.
Και το κασέ του Ραούλ μπράβο δεν μπορεί να το καλύψει καμιά Ελληνική ομάδα.
Δεν μου λες τον Σοιλέδη μπορούμε με τίποτα μαγικά να τον βάλουμε να παίξει αριστερό μπακ αριστερό χαφ πάνω στον ασβέστι (γιατί ο λαγός  :headbang:) και γενικώς να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά ή μπα?

Σοϊλέδης: Με ενδιαφέρει η ΑΕΚ

www.aek365.gr/a-131222/soledhs-me-endiaferei-h-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-131222/soledhs-me-endiaferei-h-aek.htm[/url]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μου λες τον Σοιλέδη μπορούμε με τίποτα μαγικά να τον βάλουμε να παίξει αριστερό μπακ αριστερό χαφ πάνω στον ασβέστι (γιατί ο λαγός  :headbang:) και γενικώς να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά ή μπα?

Σοϊλέδης: Με ενδιαφέρει η ΑΕΚ

www.aek365.gr/a-131222/soledhs-me-endiaferei-h-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-131222/soledhs-me-endiaferei-h-aek.htm[/url]

Μην κάψετε τον Σόλε σαν το Λαγό!!!  :headbang: :headbang: :headbang:  :cussing:
Θέλουμε να τον καμαρώσουμε και στην Εθνική!

Δε μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει τα πνευμόνια του Τζόλε (τουλάχιστον ακόμα), για να πάρει όλη την πλευρά μόνος του.
Αν του δώσετε ηλεκτρολύτες και πολυβιταμίνες βέβαια, αλλάζει το πράμα...

Βάλτε τον στη θέση του και δώστε του και ένα σέντερ φορ που να μπορεί να σκοράρει με κεφαλιές
(ο ιδανικός θα ήταν ο Μητρογκόλ αλλά δε θα σας δώσουμε και αυτόν!!  :tickedoff: )και πιθανόν να βρείτε ηγέτη για 10 χρόνια.
Ή να τον μοσχοπουλήσετε κάποια στιγμή.

Επισκέπτης
Μην κάψετε τον Σόλε σαν το Λαγό!!!  :headbang: :headbang: :headbang:  :cussing:
Θέλουμε να τον καμαρώσουμε και στην Εθνική!

Δε μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει τα πνευμόνια του Τζόλε (τουλάχιστον ακόμα), για να πάρει όλη την πλευρά μόνος του.
Βάλτε τον στη θέση του και δώστε του και ένα σέντερ φορ που να μπορεί να σκοράρει με κεφαλιές
(ο ιδανικός θα ήταν ο Μητρογκόλ αλλά δε θα σας δώσουμε και αυτόν!!  :tickedoff: )και πιθανόν να βρείτε ηγέτη για 10 χρόνια.
Ή να τον μοσχοπουλήσετε κάποια στιγμή.
κατσε ρε  :grin:ο μητρογλου ειναι δικος μας :2funny:τη διαολο για 6μηνες ηταν η συμφωνια!!!!!παντως απο οτι ξερω ακομα υπαρχει πιθανιτητα να τον κρατησουμε το κωστα.το θεμα με αυτον ειναι οτι δεν εχει μυαλο.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
κατσε ρε  :grin:ο μητρογλου ειναι δικος μας :2funny:τη διαολο για 6μηνες ηταν η συμφωνια!!!!!παντως απο οτι ξερω ακομα υπαρχει πιθανιτητα να τον κρατησουμε το κωστα.το θεμα με αυτον ειναι οτι δεν εχει μυαλο.

Το κεφάλι το έχει για να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Αν δεν αρχίσει τα καντήλια με τον προπονητή τι σε ενδιαφέρει αν είναι κάγκουρας;;;

Επισκέπτης
Το κεφάλι το έχει για να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Αν δεν αρχίσει τα καντήλια με τον προπονητή τι σε ενδιαφέρει αν είναι κάγκουρας;;;

κοιταξε με τον τακαρο δεν εχει τετοιο προβλημα.το θεμα ειναι να καταλαβει οτι το συμφερον του ειναι να παει καπου να παιξει ετσι ωστε να παρει θεση βασικου στην εθνικη ομαδα στο ευρωπαικο εφοσον παμε.εκει οι μετοχες του θα ανεβουν.αυτο εννοω αν εχει μυαλο .,.να κοιταξει το ποδοσφαιρικο του συμφερον που ειναι να παιξει μπαλα οπως περσι απο το γεναρη και μετα ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
κοιταξε με τον τακαρο δεν εχει τετοιο προβλημα.το θεμα ειναι να καταλαβει οτι το συμφερον του ειναι να παει καπου να παιξει ετσι ωστε να παρει θεση βασικου στην εθνικη ομαδα στο ευρωπαικο εφοσον παμε.εκει οι μετοχες του θα ανεβουν.αυτο εννοω αν εχει μυαλο .,.να κοιταξει το ποδοσφαιρικο του συμφερον που ειναι να παιξει μπαλα οπως περσι απο το γεναρη και μετα ;)

Συμφωνώ. Το μόνο που θέλει είναι να τον βάλει μέσα ο προπονητής.
Από κει και πέρα δεν έχει διαφορά αν έχει συμπαίκτη το Ζαϊρί ή τον κάθε άμπαλο του Νιόνιου,
τη μπάλα θα τη στείλει στα δίχτυα με κάποιο τρόπο, συχνά θεαματικό.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ρε πάρτε πακέτο Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη-Κατσικογιάννη-Γ.Παπαδόπουλο να σωθείτε!!!
Τζάμπα είναι, πόσα λεφτά να θέλουν ποια;;;; Ευκαιρία να κάνουν καριέρα θέλουν, ευκαιρία που
δεν τους έδωσαν ποτέ οι (κατά δήλωση) "προπονητές" μας.

ΥΓ: Και ναι, αν τους βάζετε να παίζουν, θα κάθομαι να παρακολουθώ τα παιχνίδια της Κούλας.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ρητορική ερώτηση
Το πρωτάθλημα θα αρχίσει  :think: ή τσάμπα μιλάμε

Γερουλάνος: Κάθαρση στο ποδόσφαιρο ή δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα

www.newpost.gr/post/59311/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82%3A-%CE%9A%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF-%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/]http://www.newpost.gr/post/59311/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82%3A-%CE%9A%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF-%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/[/url]

*Γιατί για να υπάρξει κάθαρση σε αυτήν την χώρα χλωμό το κόβω
οι κωλότουρκοι σε τρείς μέρες έβαλαν φυλάκη τον πρόεδρο της φενερ ο οποίος είναι μεσα στους τρείς πλουσιότερους ανθρώπους της κωλοχώρας τους (και κολλητός του μαλάκα του πρωθυπουργού τους) για το θέμα των στημένων αγώνων.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε πάρτε πακέτο Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη-Κατσικογιάννη-Γ.Παπαδόπουλο να σωθείτε!!!
Τζάμπα είναι, πόσα λεφτά να θέλουν ποια;;;; Ευκαιρία να κάνουν καριέρα θέλουν, ευκαιρία που
δεν τους έδωσαν ποτέ οι (κατά δήλωση) "προπονητές" μας.

ΥΓ: Και ναι, αν τους βάζετε να παίζουν, θα κάθομαι να παρακολουθώ τα παιχνίδια της Κούλας.
Σοϊλεδη, Παπαδόπουλο ναι μέσα (τους άλλους δε τους έχω δει ειδκά αυτόν τον Νικλητσιώτη ούτε καν ξέρω τι είναι)...Μήτρογλου τα έχω πει. Είναι και γαμώ τα ταλέντα ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός για την ηλικία του, μπορεί να σου βάλει γκολ με απλό αλλά και με θεαματικό τρόπο. ΑΛΛΑ έχω την εντύπωση ότι είναι παράξενος χαρακτήρας και αν έρθει θα τα σπάσει με τον Χιμένεθ. Δε ξέρω ποιο είναι το συμβόλαιο του, αλλά ακόμα και αν η ΑΕΚ μπορούσε να το καλύψει ΔΕ νομίζω ότι θα ερχόταν.

Πάντως ΜΑΛΛΟΝ η ΑΕΚ δε θα κυνηθεί για κανέναν από τους πιτσιρικάδες..Έχει κολλήσει η βελόνα στις μεταγραφές, και από Έλληνες μόνο τον Γεωργιάδη βλέπουμε...Κοιτάχτε και αλλού ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...Χέστε τον Γεωργιάδη, κοιτάχτε μπας και καπαρώσετε τον Ανακογλου

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σοϊλεδη, Παπαδόπουλο ναι μέσα (τους άλλους δε τους έχω δει ειδκά αυτόν τον Νικλητσιώτη ούτε καν ξέρω τι είναι)

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε πριν 1-2 χρόνια σε τουρνουά νέων 7x7 στο Ντουμπάι.
Με Μίλαν και κάτι Αγγλικές-Γερμανικές νομίζω.

Ο Νικλητσιώτης έριξε 2 ΠΑΣΤΕΛΙΑ στους νέους της Μίλαν και απ'ότι διαβάζω, το ένα γκολάρα.
Συνολικά έβαλε 8 γκολ, βγήκε 1ος σκόρερ και MVP της διοργάνωσης.
Οι προπονηταράδες μας  :jerking: :jerking: προτίμησαν να βάλουν όλη τη χρονιά τον Όσκαρ. :jerking: :jerking:
Και ο Βαλβίδας το Χα-Χαβίτο. :jerking: :jerking: :jerking:
Μετά αντιμετώπισε πρόβλημα ταχυκαρδίας, αλλά όπως διάβασα του το θεράπευσαν.
Στυλ, ύψος, ταχύτητα, ντρίμπλα φαντάσου σαν το Χριστοδουλόπουλο.

"Οργια έκανε ο Γιώργος Νικλητσιώτης και δεν είναι τυχαίο ότι αναδείχθηκε MVP του τουρνουά. Μάλιστα στο παιχνίδι με τη Μίλαν ο νεαρός μέσος έβαλε και το γκολ της χρονιάς, όπως έλεγαν οι Πειραιώτες.
Γιατί, πολύ απλά, ο «Νίκλη» πέρασε και τους έξι Ιταλούς για να πλασάρει μετά τον τερματοφύλακα. Κοινώς πέρασε όλη την ομάδα της Μίλαν, αφού στο τουρνουά τα παιχνίδια ήταν επτά εναντίον επτά, στο μισό γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες χειροκρότησαν τον νεαρό μέσο για το γκολ που πέτυχε."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom