Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποια λεφτα για τζιμπουρ?αν θυμασαι ο πανιωνιος φωναζε οτι δε πηρε ολο το ποσο
του σκοκο του χρωσταγανε 1,5 φετος
μη πιστευεις περι αποτυχημενων μεταγραφων,ενα ποδοσφαιριστης οπως ο ντεμης ξερει απο ποδοσφαιρο και ποιον πρεπει να παρει

κι όχι μόνο την ΑΕΚ έχω να προσθέσω
κι όχι μόνο αυτοί έχω να προσθέσω
και το παιχνίδι (οι δραστηριοτητες) δεν έχουνε να κάνουνε με το ποδόσφαιρο έχω να προσθέσω ΑΜΕΣΑ
καλα, με το πρωτάθλημα δεν έχουνε να κάνουνε και καθόλου
λίγο έχουν να κάνουνε με την Ευρώπη και άλλο λίγο (περισσότερο) με τους υποβιβασμους και τις ανόδους από τις άλλες εθνικές κατηγορίες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χμ...μαλακία παράθεση έκανα...
ήταν για αυτό που έλεγε ο Χιλνίκ πως είναι σίγουρο πως χρησιμοποίησαν την ΑΕΚ για αλλες δραστηριότητες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατί τον Λαγό τον πήραμε τη σήμερον ημέρα;;;;; Θες να σου πω παίκτες που έχουν μείνει 10ετία σε Ελληνική ομάδα;
Παλιοτερα εμεναν, ναι.
Τωρα εναν Μανωλα εχουμε που θα μπορουσε να μεινει 15 χρονια και παρακαλαμε να τον πουλησουμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε πάρτε πακέτο Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη-Κατσικογιάννη-Γ.Παπαδόπουλο να σωθείτε!!!
Τζάμπα είναι, πόσα λεφτά να θέλουν ποια;;;; Ευκαιρία να κάνουν καριέρα θέλουν, ευκαιρία που
δεν τους έδωσαν ποτέ οι (κατά δήλωση) "προπονητές" μας.

ΥΓ: Και ναι, αν τους βάζετε να παίζουν, θα κάθομαι να παρακολουθώ τα παιχνίδια της Κούλας.
ενημερωτικά, μήπως έχεις ιδέα πόσο του πλήρωνε του Νιγκλητσιώτη ο Ολυμπιακός ενοίκιο;
έτσι πληροφοριακά σου λέω 1050 γιούργια
βέβαια μετά πήγε δανεικός
οπότε η καημένη η αδερφούλα του έπρεπε να βρει κάπου αλλού να μείνει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Ολυμπιακός συμμετείχε πριν 1-2 χρόνια σε τουρνουά νέων 7x7 στο Ντουμπάι.
Με Μίλαν και κάτι Αγγλικές-Γερμανικές νομίζω.

Ο Νικλητσιώτης έριξε 2 ΠΑΣΤΕΛΙΑ στους νέους της Μίλαν και απ'ότι διαβάζω, το ένα γκολάρα.
Συνολικά έβαλε 8 γκολ, βγήκε 1ος σκόρερ και MVP της διοργάνωσης.
Οι προπονηταράδες μας  :jerking: :jerking: προτίμησαν να βάλουν όλη τη χρονιά τον Όσκαρ. :jerking: :jerking:
Και ο Βαλβίδας το Χα-Χαβίτο. :jerking: :jerking: :jerking:
Μετά αντιμετώπισε πρόβλημα ταχυκαρδίας, αλλά όπως διάβασα του το θεράπευσαν.
Στυλ, ύψος, ταχύτητα, ντρίμπλα φαντάσου σαν το Χριστοδουλόπουλο.

"Οργια έκανε ο Γιώργος Νικλητσιώτης και δεν είναι τυχαίο ότι αναδείχθηκε MVP του τουρνουά. Μάλιστα στο παιχνίδι με τη Μίλαν ο νεαρός μέσος έβαλε και το γκολ της χρονιάς, όπως έλεγαν οι Πειραιώτες.
Γιατί, πολύ απλά, ο «Νίκλη» πέρασε και τους έξι Ιταλούς για να πλασάρει μετά τον τερματοφύλακα. Κοινώς πέρασε όλη την ομάδα της Μίλαν, αφού στο τουρνουά τα παιχνίδια ήταν επτά εναντίον επτά, στο μισό γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες χειροκρότησαν τον νεαρό μέσο για το γκολ που πέτυχε."
καλά όλα αυτά...αλλά τότε γιατί δεν  τον έχουνε διπλαρώσει από το εξωτερικό ρε μεγαλέφα; γιατί η Μίλαν που της έβγαλε τα μάτια δεν τον έχει ήδη καπαρώσει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στους Οσκαρομαρέσκες τι ακριβώς έβλεπαν και τους είχαν βασικούς την περσινή καταστροφική χρονιά;;;
Χρειάστηκε μια ολόκληρη χρονιά για να καταλάβουν στην ομάδα ότι έπρεπε να τους δώσουν πούλο!! :headbang: :headbang:
Αν δεν ήταν κ' ο Μήτρογλου, θα παλεύαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Πιστεύω ακράδαντα ότι με νέους αντί των παλτών θα είχαμε τερματίσει σε καλύτερη θέση απ'την 5η.
τίποτα
δεν ξεκολλάτε με τίποτα
δεν παίζεται τέτοιο παιχνίδι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παλιοτερα εμεναν, ναι.
Τωρα εναν Μανωλα εχουμε που θα μπορουσε να μεινει 15 χρονια και παρακαλαμε να τον πουλησουμε.
Τον Μανωλά ψάχνουμε να τον πουλήσουμε (ΑΝ δε δεχτεί τη προσφαρά της ΑΕΚ, που κάτι μου λέει πως δε θα τη δεχτεί) για λόγους πως δε βγαίνουμε πλέον οικονομικά. Εσυ μου μιλάς για τα οικονομικά δεδομένα του 2011 και εγώ για αυτά του 2006-07 (πότε τον πήραμε τον Λαγό) Λες να ήξερα το 2007 ότι μετά από 4 χρόνια θα είμαστε ξανά μέσα στα ίδια σκατά;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τον Μανωλά ψάχνουμε να τον πουλήσουμε (ΑΝ δε δεχτεί τη προσφαρά της ΑΕΚ, που κάτι μου λέει πως δε θα τη δεχτεί) για λόγους πως δε βγαίνουμε πλέον οικονομικά. Εσυ μου μιλάς για τα οικονομικά δεδομένα του 2011 και εγώ για αυτά του 2006-07 (πότε τον πήραμε τον Λαγό) Λες να ήξερα το 2007 ότι μετά από 4 χρόνια θα είμαστε ξανά μέσα στα ίδια σκατά;;;
καλά..κάποιοι αρνούντουσαν να δούνε πως και τότε η χώρα ήταν στα σκατά...
κάποιοι θεωρούσαν πως έβγαινε και με διακοποδάνεια η δουλειά
αλλά τέλος πάντων
η μεταγραφή Λαγού ήταν σωστή από κάθε αποψη
τώρα, αν χρειάζονται 5 χρόνια για να αποδώσει, αυτό δεν το ξέρεις από πριν
πόσα ταλέντα άλλωστε έχουνε αθεί λόγω τραυματισμώς, κακής διαχείρισης ή κακών επιλογών τους

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλά..κάποιοι αρνούντουσαν να δούνε πως και τότε η χώρα ήταν στα σκατά...
κάποιοι θεωρούσαν πως έβγαινε και με διακοποδάνεια η δουλειά
αλλά τέλος πάντων
η μεταγραφή Λαγού ήταν σωστή από κάθε αποψη
τώρα, αν χρειάζονται 5 χρόνια για να αποδώσει, αυτό δεν το ξέρεις από πριν
πόσα ταλέντα άλλωστε έχουνε αθεί λόγω τραυματισμώς, κακής διαχείρισης ή κακών επιλογών τους
Αυτό λέω, πως ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΕΛΕΓΑ πως από αριστερά είμαστε καλυμένοι, που να ήξερα ότι 1ον θα έχανε μια χρονιά και λόγο τραυματισμού και πως 2ον από αριστερό χαφ που ήταν (αν και στον Ηρα κάλυπτε νομίζω όλη την αριστερή πλευρά) θα τον κάνουν αριστερό μπακ;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μόνος του και όλοι τους!

Όπως εξελίσσεται η υπόθεση της απόκτησης του επιθετικού στην ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαντάζει ως τον πιο παραγωγικό ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης των «κιτρινόμαυρων». Το sday.gr σας παρουσιάζει τη φαρέτρα του Μανόλο Χιμένεθ και πως μέσα από αυτή ξεχωρίζει ο «Λύμπε»!

Οι πιθανότητες του Ναμπίλ Μπαχά να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι πολλές. Στην περίπτωση που ο Μαροκινός συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» κίνηση για άλλο επιθετικό δεν πρόκειται να γίνει. Αυτό σημαίνει ότι ο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεσή του για τη «γραμμή κρούσης» τους Λυμπερόπουλο, Μπέλεκ, Σιαλμά και τον Μπαχά.

Του Γιάννη Σταυρόπουλου

Από τους τέσσερις επιθετικούς ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αυτός που ξέρει καλύτερα να «βρίσκει» τα αντίπαλα δίχτυα. Έτσι όλα δείχνουν πως ο 35χρονος φορ θα είναι και αυτός που θα κληθεί να βγάλει σε αρκετές περιπτώσεις τα κάστανα από τη φωτιά.

Ο Στιβ Μπέλεκ είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στον Πανθρακικό. Ωστόσο δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει το «πρώτο βιολί» στη γραμμή κρούσης. Στην Ουντινέζε, από την οποία αποκτήθηκε ως δανεικός, δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και πλέον ο 19χρονος επιθετικός καλείται να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Το όπλο του θα είναι η ουσία – το γκολ -.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς αποκτήθηκε ως τελευταία επιλογή για την επίθεση. Ο 25χρονος βάσει των προηγούμενων του σεζόν στις ομάδες που αγωνίστηκε είχε επαφή με τα δίχτυα. Όμως τα δεδομένα στην ΑΕΚ θα είναι διαφορετικά και θα χρειαστεί πολλή σκληρή δουλειά να ανταποκριθεί στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Ναμπίλ Μπαχά ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στην «Ένωση» έπειτα από εισήγηση του Ανδαλουσιανού τεχνικού. Ο 30χρονος φορ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί άμεσα, ωστόσο, ο Χιμένεθ τον προτιμούσε αρκετές φορές σε σχέση με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Οι 15 συμμετοχές του σε αγώνες πρωταθλήματος και οι 3 στο Κύπελλο με μόλις ένα γκολ δεν δείχνουν ένα παίκτη που μπορεί να αποτελέσει «φόβητρο» για τις αντίπαλες άμυνες.

Από τη μεριά του ο «Λύμπε», παρά το πέρασμα των χρόνων είναι «λίρα εκατό». Μπορεί να μην είναι ο κλασικός φορ περιοχής που αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» μια ομάδας αλλά η απλότητά του είναι αυτή που θα του δώσει φανέλα βασικού και βάσει αριθμών πιθανότατα θα αποτελέσει τον άνθρωπο που θα «ξελασπώσει» αρκετές φορές  την ΑΕΚ
και τον Χιμένεθ.

Εγώ γιατί βλέπω να ανοίγουμε σαμπάνιες σε κάθε γκολ της ΑΕΚ;;; :think: :think: :think:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους τους περηφανους ενωσιτες του σαιτ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Aek_Oaka_laos.jpg
    Aek_Oaka_laos.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 14

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημερα σε ολους τους περηφανους ενωσιτες του σαιτ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Καλημέρες, πάντως η φωτό πρέπει να είναι ή με Μίλαςν στο Τσ Λ ή κανέναν ΠΑΟ, ΟΣΦΠ στα πρώτα 3 χρόνια τη μετά 2004 εποχής

Έρχονται αποχωρήσεις

Επιτακτική είναι η ανάγκη να «κοπούν» παίκτες από το ρόστερ της ΑΕΚ καθώς ο αριθμός του είναι αρκετά μεγάλος σε σημείο που δεν θα επιτρέπει στον Μανόλο Χιμένεθ να δουλεύει όπως θα θέλει.

Η Ένωση θα φτάσει να έχει στις τάξεις της περίπου 36 ποδοσφαιριστές. Έτσι τις επόμενες ημέρες ο Ισπανός τεχνικός πρόκειται να κάνει κάποιες εισηγήσεις του για δανεισμούς και λύσεις συμβολαίων σε παίκτες, με τη διοίκηση να ελπίζει ότι θα μπορέσει να αποφορτίσει το ρόστερ.

Με τον Κλαούντιο Νταντόμο υπάρχει συμφωνία και αναμένεται να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Αντώνης Ρίκκα, όπως και ο Σταμάτης Καλαμιώτης. Η μεγαλύτερη δυσκολία για τη διοίκηση είναι η περίπτωση του Γκερέιρο με τους «κιτρινόμαυρους» να ευελπιστούν ότι τελικά θα βρεθεί ο τρόπος ώστε να λυθεί η συνεργασία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αποφασίσει να δουλέψει με τους Βίκτωρα Κλωναρίδη και Γιώργο Νικόλτση. Σίγουρη είναι η παρουσία του Νίκου Εγγλέζου, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων και πριν από λίγο χρονικό διάστημα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για τον Τζόζεφ Αγκιρίμπα, ο οποίος αναμένεται να λάβει μέρος στην προετοιμασία. Ο Γκανέζος χαφ αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στον Διαγόρα και είχε καλή παρουσία για τα δεδομένα της δεύτερη κατηγορίας, όμως ο Χιμένεθ θέλει να τον τσεκάρει πριν πάρει την οριστική απόφασή του.

Δανεικοί αναμένεται να δοθούν δανεικοί οι Δημήτρης Φροξυλιάς, ο Ανέστης Αργυρίου, ο Σπύρος Ματεντζίδης και ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι. Σε περίπτωση που ο ο τελευταίος δεν δεχτεί να δοθεί δανεικός είναι πολύ πιθανό να λυθεί το συμβόλαιό του.

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι δύσκολα θα προχωρήσει η Ένωση σε μεταγραφικές κινήσεις πέρα από αυτές που χρειάζονται. Οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι με τις προσθήκες του τερματοφύλακα, του κεντρικού αμυντικού (Χέλγκασον) και του επιθετικού ολοκληρώνονται οι κινήσεις τους

Αρα οι ορέξεις μου περί Παπαδόπουλου, Σολεϊδη κτλπ μένουν ορέξεις...Αλήθεια αυτός ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ επιθετικός ποιος θα είναι; Γιατί θα μείνουμε με τον 35χρονο Λύμπε και θα παίρνουμε τ αρχίδια μας στην επίθεση....Και από ότι κατάλαβα οι Ισπανοί δε θέλουν πάνω από 25 παίκτες στο ρόστερ...Α ρε πούστη μου έτσι και κάτσει τίποτα στραβή χρονιά με τραυμάτισμούς να δω τι θα κάνουμε πάλι! Θα δούμε κανέναν Γεωργέα στα χαφ να τραβάμε τα βυζιά μας

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οι επιθετικοι για φετος ειναι λυμπε-μπαχα... δεν βλεπω να κανουμε αλλη μεταγραφη,εκτος αν αποχωρησουν γκερειρο,λεοναρτνο... για κεντρο αμυνα οπως φενετε υπογραφει ο χελγκανσον... και ο θεος βοηθος... παντως αν ο χιμενεθ καταφερει με αυτο το ροστερ να φτιαξει ομαδα της προκοπης που να παιζει λιγο μπαλιτσα εγω θα τον χειροκροτησω ανεξαρτητος θεσης στην βαθμολογια...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παρε και μια προσφατη  :P

Συνημμένα

• Aek_laos2011.jpg
    Aek_laos2011.jpg
    90,4 KB · Εμφανίσεις: 18

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στα απανταχού ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ αυτής της γης.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon:ΑΑΑΑ :rockon: :rockon:ΑΑΑ :rockon: :rockon:ΑΑΑΑ :rockon: :rockon:ΑΑΑ :rockon:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑΑ :s&m_2: :s&m_2:ΑΑΑ :s&m_2:ΑΑΑΑ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Που είστε όλοι ρε;;;;
χαθήκατε στας παραλίας για να δείτε μουνάκια;;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εγω κυριακες δεν παω παραλια... ολη η καφριλα της κυριακες στις παραλιες ειναι... μονο καθημερινες...

α καλά είσαι.Ούτε εγώ.Εκτός και αν είμαι εκτός Αθηνών,που συνήθως είμαι-πλην αυτού του Σ/Κ που έχω φιλοξενούμενους.
Η κάθε παραλία στην Αθήνα έχει την δική της αποικία.Π.χ. σε Αλεποχώρι-Πορτο Γερμενό Αλβανοί,σε Φλοίσβο-΄Αλιμο όλοι οι Πάκηδες που οι παλιοβρωμιάρηδες πέφτουν με τα ρούχα κ κάνουν μπάνιο.Μέχρι κ στον Πειραιά στα Βοτσαλάκια έχει γίνει παροικία Ιρανο-αφγανών,με τις μπούργκες μπαίνουν οι γυναίκες μέσα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
α καλά είσαι.Ούτε εγώ.Εκτός και αν είμαι εκτός Αθηνών,που συνήθως είμαι-πλην αυτού του Σ/Κ που έχω φιλοξενούμενους.
Η κάθε παραλία στην Αθήνα έχει την δική της αποικία.Π.χ. σε Αλεποχώρι-Πορτο Γερμενό Αλβανοί,σε Φλοίσβο-΄Αλιμο όλοι οι Πάκηδες που οι παλιοβρωμιάρηδες πέφτουν με τα ρούχα κ κάνουν μπάνιο.Μέχρι κ στον Πειραιά στα Βοτσαλάκια έχει γίνει παροικία Ιρανο-αφγανών,με τις μπούργκες μπαίνουν οι γυναίκες μέσα.
λες να μην τα ξερω... εδω πλεον ολα αυτα που λες τα βλεπουμε και εκτος αθηνων... χαλια μαυρα στο ελλαντα... ετοιμοι για μεταναστευση ειμαστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom