Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μη σου πω οτι εκεινη η ομαδα μου αρεσε περισοτερο απο αυτη του 2008 με ριμπο... για να μην ξεχνιομαστε ειχες μεσα και ασουνσαο,αλβες,λυμπε,κατσουρανη και σοαρες στην καλυτερη χρονια του... μπουρμπος,κρασσας,καπανταης απλα συμπληρωσαν το παζλ και υπερεβαλαν εαυτους σε ορισμενα ματς...
Μπαλα δεν παιξαμε εκεινη την χρονια φιλε,αλλα ειχαμε πολυ συμπαγης ομαδα,που δυσκολα εχανε.η ομαδα του 2008 ηταν πιο θεαματικη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Aν θεωρείς πως η ομάδα που παίρνει τους τίτλους παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο ΟΚ, τότε έχουμε διαφοερετική άποψη...Εγώ θεωρώ πως ο ΟΣΦΠ με τους Σοβιετικούς έπαιζαν μπάλα που γούσταρες να βλέπεις...Τότε βέβαια εγώ στα 15 ήμουν μέσα στη σκεπαστή και ΟΣΦΠ για μένα δεν υπήρχε...Αλλά η ΑΕΚ του 94-96 όπως και να το δεις όπως και να το κάνουμε έπαιξε μπάλα που οι Έλληνες φίλαθλοι δεν είχαν ξαναδεί. Και δε το λέω εγώ, το λένε πολλοί, μεταξύ άλλων και δημοσιογράφοι (και όχι τύπου Καραλήδες και τα σχετικα)...

Όσο για τα λεφτά και εγώ 500μύρια είχα διαβάσει...Αν είναι 1δις να του τα πάρει το Ελληνικό κράτος να πληρώσει κανένα ομολογιάκη και να πάρει πίσω κανέναν κεφαλικό φόρο να πίνουμε όλοι οι Έλληνες νερό στην υγιά των Ψωμό κιόλας!!!
αντιθέτως
δεν είπα εγώ πως πάντα παίζει η ομάδα που παίρνει πρωτάθλημα το καλύτερο ποδόσφαιρο
αν και η αλήθεια είναι πως πιστεύω δύσκολα θα βρεις πολλούς που να συμφωνήσουνε μαζί σου πως ο Ολυμπιακός τότε έπαιζε καλύτερα από την ΑΕΚ που λες.

ο κανόνας αυτός είναι πάντως. εξαιρέσεις όπως σε όλα τα πράγματα, υπάρχουνε και σε αυτό

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τεσπα...
πρέπει σαν λαός να ανοίξουμε τα μάτια μας
ακόμα κυκλοφοράμε με ιδεολογικά αγκιλώματα
και μας κάνουνε ό,τι θέλουνε

το ξαναλέω
πρέπει να καταλάβετε πως όσο σωστοί και να νιώθετε εσείς, δυστυχώς σας κάνουνε γιογιο κάποιοι
και δεν είναι κάποιοι της άλλης ομάδας
είναι συμμορία
εγω λεω επειδη εχουμε μαυρα χρονια μπροστα μας σε αυτη τη χωρα να μετακομισω για λιγο και να βλεπω ντιναμο βουκουρεστιου  :tooth:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ελα ντε... χαμενος απο χερι ηταν... αυτο δε λεμε? ο θειος ηταν τοσο ισχυρος που και η φαση με την ενσταστη να μην ειχε γινει θα εβρισκε τροπο να το παρει αλιως... ο ντεμακος απλα πιστεψε οτι θα μπορεσει να νικησει το κατεστημενο εκεινη τη χρονια μονο με την ομαδα... παρα τριχα παντως να το καταφερει...
η διαφωνία είναι ως προς το αγαθό του Ντέμη
τι σε κάνει να πιστεύεις πως ήταν αγαθούλης; Επειδή στο λέει;
χαχαχα
έλα ρε συ
....
σοβαρέψου λιγάκι...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μπαλα δεν παιξαμε εκεινη την χρονια φιλε,αλλα ειχαμε πολυ συμπαγης ομαδα,που δυσκολα εχανε.η ομαδα του 2008 ηταν πιο θεαματικη.
ειχαμε αμυνα,κεντρο αλλα οχι επιθεση... ολες οι ομαδες του σαντος ετσι ειναι... αν βαλουν σε κανα ματς πανω απο 2 γκολ θα γκρεμιστουν τα τσιμεντα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω λεω επειδη εχουμε μαυρα χρονια μπροστα μας σε αυτη τη χωρα να μετακομισω για λιγο και να βλεπω ντιναμο βουκουρεστιου  :tooth:
σου είπα θα σφαχτούμε
εγώ θα είμαι Ραπίντ :)
χαχααχαχα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η διαφωνία είναι ως προς το αγαθό του Ντέμη
τι σε κάνει να πιστεύεις πως ήταν αγαθούλης; Επειδή στο λέει;
χαχαχα
έλα ρε συ
....
σοβαρέψου λιγάκι...
αγαθουλης μπορει να μην ηταν αλλα ουτε παραγκαρχη μπορεις να τον πεις... δες παλι τα παιχνιδια εκεινης της σεζον... στα μισα τουλαχιστον ειχε κοντρα διαιτησια την στιγμη που ο θειος κερδισε βαθμους μεχρι και στα χαρτια...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Dinamo_Bucuresti.jpg
    Dinamo_Bucuresti.jpg
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 12

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αγαθουλης μπορει να μην ηταν αλλα ουτε παραγκαρχη μπορεις να τον πεις... δες παλι τα παιχνιδια εκεινης της σεζον... στα μισα τουλαχιστον ειχε κοντρα διαιτησια την στιγμη που ο θειος κερδισε βαθμους μεχρι και στα χαρτια...
ελα πάλι από την αρχή λέμε
μπορείς να καταλάβεις πως αυτοί ΔΕΝ παίζουνε ποδόσφαιρο;
μπορείς να καταλάβεις πως η παράγκα τους έχει ΟΛΟΥΣ; Μπορείς να καταλάβεις πως ΔΕΝ τους ενδιαφέρει το πρωτάθλημα καθαυτό παρά μόνο για επικοινωνιακούς λόγους;

ΔΕΝ είναι το παιχνίδι τους αυτό

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ελα πάλι από την αρχή λέμε
μπορείς να καταλάβεις πως αυτοί ΔΕΝ παίζουνε ποδόσφαιρο;
μπορείς να καταλάβεις πως η παράγκα τους έχει ΟΛΟΥΣ; Μπορείς να καταλάβεις πως ΔΕΝ τους ενδιαφέρει το πρωτάθλημα καθαυτό παρά μόνο για επικοινωνιακούς λόγους;

ΔΕΝ είναι το παιχνίδι τους αυτό
και για να στο εξηγήσω λίγο καλύτερα
λέει ας πούμε ο Μάκης στις συνδιαλέξεις πως κρατάει τον έναν, τον άλλον, θα του δείξει κλπ
πού τους κρατάει;
και πώς θα τους δείξει;

τροφή για σκέψη

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μόνο και μόνο για να σου πάω κόντρα...
χαχαχαχα
ντιναμο εχω κονε σου λεω... διπλα στο γηπεδο ειναι νοσοκομειο που δουλευει γιατρινα φιλη μου... μας ανεβαζει στην οροφη και βλεπουμε τζαμπα τον αγωνα... ο αγωνιστικος χωρος πιατο μπροστα σου λεμε... :tooth:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ντιναμο εχω κονε σου λεω... διπλα στο γηπεδο ειναι νοσοκομειο που δουλευει γιατρινα φιλη μου... μας ανεβαζει στην οροφη και βλεπουμε τζαμπα τον αγωνα... ο αγωνιστικος χωρος πιατο μπροστα σου λεμε... :tooth:
καλα, άμα είναι και υπάρχει γιατρίνα...θα κάνω πέτρα την καρδιά μου :Π

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.397
Πόντοι
266
α..ρε μπουχεσακο με τα κονε σου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom