Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.405
Πόντοι
266
γιατι;;;αυτα ειναι τα προτυπα σου;;;καλα λεω πως εχουμε πηξει στους φλωροπουστες...
αγορινα μου υπαρχει διαφορα στο πως τα βλεπουμε....
εσενα σου αρεσουνε τα φλωρια οι γιαπηδες στυλ αδραχμιδη γοντυκα κλπ...
εμενα παλι αυτες οι ρουλες μου προξενουν εμετο...τι να κανουμε τωρα...
:rockon: :rockon:
αλλα ο μπεος σε καμια περιπτωση δεν ειναι καρντασι...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γιατι;;;αυτα ειναι τα προτυπα σου;;;καλα λεω πως εχουμε πηξει στους φλωροπουστες...
Ο πατέρας του Ψωμό είναι, ήταν (δε ξέρω αν ζει ο άνθρωπος) παπάς....Τώρα για το κατηχητικό δε ξέρω...ΝΟΜΙΖΩ πως ήταν αθλητης του μποξ (ΝΟΜΙΖΩ μην αρχίσετε να πετάτε πέτρες)...Και κάποιος μπορεί να είναι γιάπης, αλλά να εξηγιέται καλά, άλλος πάλι μπορεί να είναι στη νύχτα και να το παίζι μαγκίτης (αν και η έννοια του μάγκα είναι πολύ περίεργη) και αλανιάρης και στην πρώτη στραβή (πχ φυλακή) να αρχίσει τις κλάψες και τα σχετικά (δες μπέος)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι,για αυτο θεωρεις θεο και προτυπο τον νικολακοπουλο,τον αρχιφλωρο.σε ποιον τα πουλας αυτα ρε φλουφλη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο πατέρας του Ψωμό είναι, ήταν (δε ξέρω αν ζει ο άνθρωπος) παπάς....Τώρα για το κατηχητικό δε ξέρω...ΝΟΜΙΖΩ πως ήταν αθλητης του μποξ (ΝΟΜΙΖΩ μην αρχίσετε να πετάτε πέτρες)...Και κάποιος μπορεί να είναι γιάπης, αλλά να εξηγιέται καλά, άλλος πάλι μπορεί να είναι στη νύχτα και να το παίζι μαγκίτης (αν και η έννοια του μάγκα είναι πολύ περίεργη) και αλανιάρης και στην πρώτη στραβή (πχ φυλακή) να αρχίσει τις κλάψες και τα σχετικά (δες μπέος)
σωστα ειπες  για τον μαγκα....μπορει να τον εννοουμε διαφορετικα...παντως για μενα δεν ειναι μαγκας οποιος μετα απο αποια κοντρα με καποιον στηριζεται στα μμε για να τον αβανταρουν και να στρεψουν εναντιον του την κοινη γνωμη...δηλαδη εννοω οτι ολο τον χρονο τριβονταν οι αδραχμιδηδες και οι γοντυκες στην γκλιτσα του μπεου και μολις αυτος τους τραβαγε καμμια στον κωλο αρχιζαν οι ομοβροντιες απο τους αντεικειμενικους....
εδω επρεπε να δουλεψει ο κοριος για να μαθουμε οτι ο λαιτ αδραχμιδης του ειχε βαλει μπραβοπουλα στο οακα...
η μηπως εσυ το ηξερες;;; ;) ;) ;) ;) ;)
και δεν ειδα κανεναν μπεο η μαρινακη να κανουν τιποτα καταγγελιες η να μυξοκλαινε οπως καποιοι αλλοι....
η μηπως οχι;;;γι'αυτο σου λεω ...αστο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Αδαμιδης μπορει να ειναι οτι ειναι,περαστικος,γιαπης.αλλα εχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ να βγει και να πει,ναι εγω ημουν στις συνομιλιες με τον ψωμιαδη.
Ποιος αλλος ειχε τα αρχιδια να το παραδεχτει;κανεις.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.405
Πόντοι
266
εγω δεν ξερω για τον ψωμιαδη
αλλα για τον σωματοφυλακα του
που ειναι και γαμω τα παιδια

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.405
Πόντοι
266
σωστα ειπες  για τον μαγκα....μπορει να τον εννοουμε διαφορετικα...παντως για μενα δεν ειναι μαγκας οποιος μετα απο αποια κοντρα με καποιον στηριζεται στα μμε για να τον αβανταρουν και να στρεψουν εναντιον του την κοινη γνωμη...δηλαδη εννοω οτι ολο τον χρονο τριβονταν οι αδραχμιδηδες και οι γοντυκες στην γκλιτσα του μπεου και μολις αυτος τους τραβαγε καμμια στον κωλο αρχιζαν οι ομοβροντιες απο τους αντεικειμενικους....
εδω επρεπε να δουλεψει ο κοριος για να μαθουμε οτι ο λαιτ αδραχμιδης του ειχε βαλει μπραβοπουλα στο οακα...
και δεν ειδα κανεναν μπεο η μαρινακη να κανουν τιποτα καταγγελιες η να μυξοκλαινε οπως καποιοι αλλοι....
για μενα παντως μαγκας ειναι αυτος που τα νικαει μεσα στο γηπεδο
και οχι εκτος...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η κόντρα του Αδαμίδη με τον Μπέο είναι τουλάχιστον 8-9 μήνες τώρα...Δε θυμάμαι (γιατί μου είναι και δύσκολο να παρακολουθήσω τις εξελίξεις) τον Αδαμίδη να τρίβεται στον Μπέο. Πρέπει να έχουν γίνει και πολύ ακραίες δηλώσεις εκατέρωθεν κιόλας....Από αντικειμενικούς που τα έχουν χώσει στον Μπέο μπορώ να σου πω σχεδόν το μισό σπορτ φμ, οπότε άστο...
Για τους μπράβους στο ΟΑΚΑ ΝΟΜΙΖΩ πως είχε αναφερθεί η ΠΑΕ ΟΣΦΠ με ανακοίνωση της μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου..

Υ.Γ Την καλύτερη ερμηνοία για το τι θα πει μάγκας την έχει πει σε ένα τραγούδι η Μαριώ η Κωνσταντινίδου, που λέει μεταξύ άλλων "μάγκας αν είσαι φίλε ποτέ να μη το λές/ο κόσμος θα σε κρίνει και εσύ δε πα να λες", και τόσο ο Μπέος όσο και ο αγαπούλας έχουν δηλώσει "εγώ είμαι μάγκας", οπότε.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Αδαμιδης μπορει να ειναι οτι ειναι,περαστικος,γιαπης.αλλα εχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ να βγει και να πει,ναι εγω ημουν στις συνομιλιες με τον ψωμιαδη.
Ποιος αλλος ειχε τα αρχιδια να το παραδεχτει;κανεις.
Καλά μη λέμε και μαλακίες μεταξύ μας....Αν είχε ΑΡΧΙΔΙΑ και ήταν πραγματικά ΜΑΓΚΑΣ δε θα μιλούσε με τον Ψωμό για την ορίτζιναλ (λες να μιλούσε ο πατέρας τους δικούς του οργανωμένους ή ο Μαρινάκης για την 7;;; ) που είναι και εσωτερικό θέμα της ομάδας, αλλα θα του έλεγε χύμα "τύπε μου χρωστάς 70μύρια, ρίξτα πρώτα και μετά μιλάμε και για την Κύπρο άμα θες...Μέχρι τότες ούτε καλημέρα από μένα"  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για μενα παντως μαγκας ειναι αυτος που τα νικαει μεσα στο γηπεδο
και οχι εκτος...
ποια μωρε;;;ποια κερδισε ο βολος εκτος;;;θα τρελλαθουμε τωρα;;;μοντες εκανε για το στοιχημα...αυτο ειναι ολο...και καλα τους εκανε και τους εστηνε τους μπουκαδορους...και εγω αμα μπορουσα το ιδιο θα εκανα...
επειδη ειπε του πιλαβιου οτι μου εβαλες τον ζαχαριαδη που με εκαψε;;;
πρωτον ο ζαχαριαδης οντως τον ειχε καψει(τον...παραγκαρχη  :2funny: :2funny:)
δετερον οντως του ξαναβαλε διαιτητη που τον ειχε καψει (τον...παραγκαρχη  :2funny: :2funny:)
και τριτον πατερας και κουγιας εστησαν αυτον και παρακολουθουνταν τα δικα του τηλεφωνα...λες αμα παρακολουθουνταν αλλονων να μην ειχαμε τα ιδια;;;
δηλαδη τι πιστευεις οτι ελεγε ο αδραχμιδης στον πιλαβιο για τον κουκουλακη μετα το αεκ αστερας;;;ευχαριστω που μου τον εβαλες και ξαναβαλτον μου;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφηστε ρε τις μαλακιες ...με μενα μιλατε...αυτα που εκανε ο μπεος τα εκαναν και τα κανουν ΟΛΟΙ...
απλα αυτον πιασανε κωτσο και τον εστησαν...
σε ξαναρωταω...ο μπεος ελεγε δεν σου ειπα να μην μου ξαναβαλεις τον ζαχαριαδη;;;
πες μου τι πιστευεις οτι ελεγε ο αδραχμιδης;;;ξαναβαλε μου τον κουκουλακη;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απο που ρε μαλακες θα τα μαθετε αυτα τα γραμματα;;;απο τους βεργηδες και απο τους μπραουδακηδες;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλά μη λέμε και μαλακίες μεταξύ μας....Αν είχε ΑΡΧΙΔΙΑ και ήταν πραγματικά ΜΑΓΚΑΣ δε θα μιλούσε με τον Ψωμό για την ορίτζιναλ (λες να μιλούσε ο πατέρας τους δικούς του οργανωμένους ή ο Μαρινάκης για την 7;;; ) που είναι και εσωτερικό θέμα της ομάδας, αλλα θα του έλεγε χύμα "τύπε μου χρωστάς 70μύρια, ρίξτα πρώτα και μετά μιλάμε και για την Κύπρο άμα θες...Μέχρι τότες ούτε καλημέρα από μένα"  ;)
ετσι μπραβο γρηγορη γατε....να ο πουστρακος που κοροιδευει αι εχει διπλο προσωπο...
κολλητος με τον μακαρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν τα χρωσταει σε αυτον,τα χρωσταει στην ΑΕΚ.μαγκας δεν ειναι,μετα απο οσα εγιναν και μιλαγε με τον πουστη που σε 1 χρονο εφαγε 40 εκ. απο την ομαδα μας,πιστευω για μας εχει τελειωσει.
αλλο αυτο,και αλλο το οτι τουλαχιστον το παραδεχτηκε οτι ηταν αυτος.δεν βγηκε να λεει οτι αυτα δεν μας αγγιζουν,και ειναι λασπη και τετοιες παπαριες.

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Η κόντρα του Αδαμίδη με τον Μπέο είναι τουλάχιστον 8-9 μήνες τώρα...Δε θυμάμαι (γιατί μου είναι και δύσκολο να παρακολουθήσω τις εξελίξεις) τον Αδαμίδη να τρίβεται στον Μπέο. Πρέπει να έχουν γίνει και πολύ ακραίες δηλώσεις εκατέρωθεν κιόλας....Από αντικειμενικούς που τα έχουν χώσει στον Μπέο μπορώ να σου πω σχεδόν το μισό σπορτ φμ, οπότε άστο...
Για τους μπράβους στο ΟΑΚΑ ΝΟΜΙΖΩ πως είχε αναφερθεί η ΠΑΕ ΟΣΦΠ με ανακοίνωση της μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου..

Υ.Γ Την καλύτερη ερμηνοία για το τι θα πει μάγκας την έχει πει σε ένα τραγούδι η Μαριώ η Κωνσταντινίδου, που λέει μεταξύ άλλων "μάγκας αν είσαι φίλε ποτέ να μη το λές/ο κόσμος θα σε κρίνει και εσύ δε πα να λες", και τόσο ο Μπέος όσο και ο αγαπούλας έχουν δηλώσει "εγώ είμαι μάγκας", οπότε.....
Με πρόλαβες, κι εμένα αυτό το κωλοτρίψιμο Μπέου - Αδαμίδη μου διαφεύγει. Αλλά είπαμε θα ζήσουμε να ακούσουμε πολλά ακόμη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα συγνωμη...οτι δεν σου αρεσει δεν ειναι σωστο...αλλη φορα θα βαλω κανενα περισπουδαστο και ψαγμενο αρθρο απο κανεναν τσακιρη,μιαουλη,μπραουδακη,καραλη,κατσατζογλου,κεσετζογλου,βεργη,δηματο,κυφωνιδη,σαμπρακου,κατσαρου κλπ...
ειναι και πολλοι οι πουστηδες....ζωη να χουν...
ολοι αυτοι ελεγχουν και κατευθηνουν τα παγκοσμια μιντια,κατα του ολυμπιακου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Βαριά φανέλα διάλεξε ο μικρός, άντε να τον δούμε κι αυτόν!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Όλοι μαζί ενορχηστρωμένα... είναι ξεκάθαρο αυτό!!! :2funny:
καλα...γελα οσο θες...εξηγησε μου ομως πως γινεται μια πολυ μικροτερη ομαδα να εχει απο μια μεγαλυτερη της και με πολυ περισσοτερο λαο σκορπισμενους καμικαζι δημοσιογραφους στα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μμε...προσεξε για να μην απαντησεις μαλακια...μιλαμε για κομαντα αυτοκτονιας διευθυντες συνταξης σταθμων ιδιοκτητες σαιτ αντικειμενικων κλπ...εφημεριδες και ρεστα...
και μην βαλεις στη συζητηση γαυρους πρωταθλητες κατι μαγικο και τετοια...μιλαμε για ''μεσαιο χωρο''
νικολακο νικολακο και ξανα μανα νικολακο...και μετα γλυκαναλατους ρεπορτερ αυστηρα επαγγελματιες...οχι νιντζα και ταλιμπαν ...βλεπε τσακιρης κετσε καζα μιαουλη καραλη κλπ κλπ...
ΥΓ.μην νομιζεις οτι νομιζω οτι θα παραδεχτεις την αληθεια ;) ;) ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν τα χρωσταει σε αυτον,τα χρωσταει στην ΑΕΚ.μαγκας δεν ειναι,μετα απο οσα εγιναν και μιλαγε με τον πουστη που σε 1 χρονο εφαγε 40 εκ. απο την ομαδα μας,πιστευω για μας εχει τελειωσει.
αλλο αυτο,και αλλο το οτι τουλαχιστον το παραδεχτηκε οτι ηταν αυτος.δεν βγηκε να λεει οτι αυτα δεν μας αγγιζουν,και ειναι λασπη και τετοιες παπαριες.
Μη με σαλταρίζεις και έχω και νεύρα με τους εδώ μαλάκες που έχω μπλέξει....
Αν μιλούσε σαν πρόσωπο Αδαμίδης με το Ψωμό ΔΕΝ θα έπρεπε καν να αναφερθει ΚΑΝ ούτε στον κοντό ούτε στην ορίτζιναλ!!! Ας τον ρωτούσε τι καιρό κάνει στη καβάλα ή αν έχει κανένα ξεγυρισμένο μουνί στα μαγαζιά του ο Ψωμό να του την κάνει πάσα γιατί τον έχει φάει η  :jerking:...Αλλά μίλησε ΣΑΝ πρόεδρος της ΑΕΚ. Και σαν ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΕΚ ο Ψωμό είναι ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ εχθρός του ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ που η ΑΕΚ στην οποία είναι πρόεδρος ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ (το σοβαρότερος μετααξύ άλλων εννοείτε)...Για να σου δώσω να καταλάβεις, δε γίνεται εγώ να είμαι παντρεμένος με μια τύπισα (πρόεδρος ομάδας) και να μιλώ με τον πρώιν της (Μάκης) που της έχει φάει σπίτια, καταστήματα, λεφτά και ννα βρίζω τον αδερφό της (ορίτζιναλ) και έναν άλλον πρώην της (κοντό) ο οποίος πήγε τον πρωην με τον οποίο συνομιλώ (Μάκης) στα δικαστήρια τον οποίο ΚΥΝΗΓΑΩ και εγώ!!! Δε ΚΟΛΛΑΕΙ...
Και τι λεμε τώρα; Δεν είναι μάγκας που μίλησε μαζί του, αλλά είναι μάγκας που το παραδέχτηκε; Είμαστε σοβαροί;
Για να κάνω και μια σημείωση...Τον Αδαμίδη τον παραδέχτηκα στην κόντρα με τον Μαρινάκη και τον Μπέο, όταν έλεγε (χωρίς να ξέρει περί στησιμάτων, φαντάζομαι) ότι ο Μπέος είναι βρώμικος και του την έπεφταν κάτι άλλο αντικειμενικοί δημοσιογράφοι και τον έπιαναν στο ψιλό...Γιατί όταν είσαι απο κάτω και ο άλλος σε έχει κάνει κλωτσοσκούφι θέλει μεγάλο θάρος για να τη λες κιόλας σε αυτόν που σε πάει όπως σε πάει...Αλλά για κάτι άλλα (πχ ανακοίνωση μετά τον τελικό για με τον Ατρόμητο) ε όχι ρε μάστορα, ΔΕΝ είναι μάγκας...Άλλο το θάρρος και το θράσσος και άλλο η μαγκιά

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μη με σαλταρίζεις και έχω και νεύρα με τους εδώ μαλάκες που έχω μπλέξει....
Αν μιλούσε σαν πρόσωπο Αδαμίδης με το Ψωμό ΔΕΝ θα έπρεπε καν να αναφερθει ΚΑΝ ούτε στον κοντό ούτε στην ορίτζιναλ!!! Ας τον ρωτούσε τι καιρό κάνει στη καβάλα ή αν έχει κανένα ξεγυρισμένο μουνί στα μαγαζιά του ο Ψωμό να του την κάνει πάσα γιατί τον έχει φάει η  :jerking:...Αλλά μίλησε ΣΑΝ πρόεδρος της ΑΕΚ. Και σαν ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΕΚ ο Ψωμό είναι ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ εχθρός του ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ που η ΑΕΚ στην οποία είναι πρόεδρος ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ (το σοβαρότερος μετααξύ άλλων εννοείτε)...Για να σου δώσω να καταλάβεις, δε γίνεται εγώ να είμαι παντρεμένος με μια τύπισα (πρόεδρος ομάδας) και να μιλώ με τον πρώιν της (Μάκης) που της έχει φάει σπίτια, καταστήματα, λεφτά και ννα βρίζω τον αδερφό της (ορίτζιναλ) και έναν άλλον πρώην της (κοντό) ο οποίος πήγε τον πρωην με τον οποίο συνομιλώ (Μάκης) στα δικαστήρια τον οποίο ΚΥΝΗΓΑΩ και εγώ!!! Δε ΚΟΛΛΑΕΙ...
Και τι λεμε τώρα; Δεν είναι μάγκας που μίλησε μαζί του, αλλά είναι μάγκας που το παραδέχτηκε; Είμαστε σοβαροί;
Για να κάνω και μια σημείωση...Τον Αδαμίδη τον παραδέχτηκα στην κόντρα με τον Μαρινάκη και τον Μπέο, όταν έλεγε (χωρίς να ξέρει περί στησιμάτων, φαντάζομαι) ότι ο Μπέος είναι βρώμικος και του την έπεφταν κάτι άλλο αντικειμενικοί δημοσιογράφοι και τον έπιαναν στο ψιλό...Γιατί όταν είσαι απο κάτω και ο άλλος σε έχει κάνει κλωτσοσκούφι θέλει μεγάλο θάρος για να τη λες κιόλας σε αυτόν που σε πάει όπως σε πάει...Αλλά για κάτι άλλα (πχ ανακοίνωση μετά τον τελικό για με τον Ατρόμητο) ε όχι ρε μάστορα, ΔΕΝ είναι μάγκας...Άλλο το θάρρος και το θράσσος και άλλο η μαγκιά
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε πουστη γρηγορη με μπερδεψες εκει στα συγγενολογια...για ξαναριχτα αλλη μια μηπως και πιασω τις αλλαξοκολιες με τους πρωην και τους νυν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom