Μη με σαλταρίζεις και έχω και νεύρα με τους εδώ μαλάκες που έχω μπλέξει....
Αν μιλούσε σαν πρόσωπο Αδαμίδης με το Ψωμό ΔΕΝ θα έπρεπε καν να αναφερθει ΚΑΝ ούτε στον κοντό ούτε στην ορίτζιναλ!!! Ας τον ρωτούσε τι καιρό κάνει στη καβάλα ή αν έχει κανένα ξεγυρισμένο μουνί στα μαγαζιά του ο Ψωμό να του την κάνει πάσα γιατί τον έχει φάει η
...Αλλά μίλησε ΣΑΝ πρόεδρος της ΑΕΚ. Και σαν ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΕΚ ο Ψωμό είναι ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ εχθρός του ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ που η ΑΕΚ στην οποία είναι πρόεδρος ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ (το σοβαρότερος μετααξύ άλλων εννοείτε)...Για να σου δώσω να καταλάβεις, δε γίνεται εγώ να είμαι παντρεμένος με μια τύπισα (πρόεδρος ομάδας) και να μιλώ με τον πρώιν της (Μάκης) που της έχει φάει σπίτια, καταστήματα, λεφτά και ννα βρίζω τον αδερφό της (ορίτζιναλ) και έναν άλλον πρώην της (κοντό) ο οποίος πήγε τον πρωην με τον οποίο συνομιλώ (Μάκης) στα δικαστήρια τον οποίο ΚΥΝΗΓΑΩ και εγώ!!! Δε ΚΟΛΛΑΕΙ...
Και τι λεμε τώρα; Δεν είναι μάγκας που μίλησε μαζί του, αλλά είναι μάγκας που το παραδέχτηκε; Είμαστε σοβαροί;
Για να κάνω και μια σημείωση...Τον Αδαμίδη τον παραδέχτηκα στην κόντρα με τον Μαρινάκη και τον Μπέο, όταν έλεγε (χωρίς να ξέρει περί στησιμάτων, φαντάζομαι) ότι ο Μπέος είναι βρώμικος και του την έπεφταν κάτι άλλο αντικειμενικοί δημοσιογράφοι και τον έπιαναν στο ψιλό...Γιατί όταν είσαι απο κάτω και ο άλλος σε έχει κάνει κλωτσοσκούφι θέλει μεγάλο θάρος για να τη λες κιόλας σε αυτόν που σε πάει όπως σε πάει...Αλλά για κάτι άλλα (πχ ανακοίνωση μετά τον τελικό για με τον Ατρόμητο) ε όχι ρε μάστορα, ΔΕΝ είναι μάγκας...Άλλο το θάρρος και το θράσσος και άλλο η μαγκιά