Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
73
Πόντοι
1
Τι γέλιο ρε μαλάκα με τα ανύπαρκτα κομπλεξικα ψυχακια!
Έχουν αποτρελαθεί!
Ο άλλος ο λεφτας ποσταρε 5200 !
:2funny::2funny:
Δεν έχουν γαμήσει ούτε μισή μπανικη γκόμενα χωρίς να πληρώσουν και τους τσουρουφλαει η ανωτερότητα του άλλου.
Σε λέει ο θλιβερος παρανοϊκος κομπάρσος κατσαπλιας ή τιζεργουμαν:"Γιατί ο άλλος να γαμαει καλλιγραμα νεαρα μουνάκια τζάμπα και εμείς μια ζωή στο περιθώριο να γαμαμε μονο πουτανες που μας βλέπουν και θέλουν να ξερασουν?"
Και το κόμπλεξ μεγαλώνει!
Και κλάμα οι κύριες.
Ντρεπονται να βγάλουν φωτογραφίες την κουζίνα με ντουλαπια κόντρα πλακέ και το πράσινο μωσαϊκό!
Ντρεπονται να βγάλουν φωτογραφίες το παιδικό δωμάτιο τους τα Ημισκούμπρια!
Τις γκόμενες δε ντρέπονται να τις φωτογραφίσουν, γιατί απλά γκόμενες δεν υπήρξαν,δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν!

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.777
Πόντοι
2.306
Τι γέλιο ρε μαλάκα με τα ανύπαρκτα κομπλεξικα ψυχακια!
Έχουν αποτρελαθεί!
Ο άλλος ο λεφτας ποσταρε 5200 !
Δεν έχουν γαμήσει ούτε μισή μπανικη γκόμενα χωρίς να πληρώσουν και τους τσουρουφλαει η ανωτερότητα του άλλου.
Σε λέει ο θλιβερος παρανοϊκος κομπάρσος κατσαπλιας ή τιζεργουμαν:"Γιατί ο άλλος να γαμαει καλλιγραμα νεαρα μουνάκια τζάμπα και εμείς μια ζωή στο περιθώριο να γαμαμε μονο πουτανες που μας βλέπουν και θέλουν να ξερασουν?"
Και το κόμπλεξ μεγαλώνει!
Και κλάμα οι κύριες.
Ντρεπονται να βγάλουν φωτογραφίες την κουζίνα με ντουλαπια κόντρα πλακέ και το πράσινο μωσαϊκό!
Ντρεπονται να βγάλουν φωτογραφίες το παιδικό δωμάτιο τους τα Ημισκούμπρια!
Τις γκόμενες δε ντρέπονται να τις φωτογραφίσουν, απλά γκόμενες δεν υπήρξαν,δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν!
Με εχεις προβληματισει…
μηπως ποσταρεις τη γκομενα, το σπιτι κλπ γιατι εισαι κουκχολντ και θες «εξυπηρέτηση»?
μιλα ανοιχτα κι ασε τα υπονοουμενα.:coffee:

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
73
Πόντοι
1
Με εχεις προβληματισει…
μηπως ποσταρεις τη γκομενα, το σπιτι κλπ γιατι εισαι κουκχολντ και θες «εξυπηρέτηση»?
μιλα ανοιχτα κι ασε τα υπονοουμενα.:coffee:
Την γκόμενα την ποσταρα γιατί μια ανύπαρκτη κομπλεξικη κομπαρσα τιζεργουμαν έγραψε οτι δεν εχω δει θηλυκά γατα
:2funny:
Τη δεύτερη γκόμενα την ποσταρα γιατί το ψυχανωμαλο πρόβλημα κατσαπλιας έλεγε ότι η πρώτη γκόμενα είναι άντρας!
Τη δεύτερη φωτογραφία της δεύτερης γκόμενας την ποσταρα γιατί ο θλιβερος παρανοϊκος πουστης-φιλος του Χυσε μέσα - τιζεργουμαν έγραψε οτι η δεύτερη γκόμενα είναι βιζιτα και το δωμάτιο μου είναι ξενοδοχείο
Ναι θέλω βοήθεια με τις γκόμενες και τη ζητάω από δύο τρελους μικροτσουτσουνους σκαταδες που δεν κατάφεραν να χτυπήσουν ούτε μισή γκόμενα στη ζωή τους.
Τι γέλιο ρε μαλάκα!
Λοιπόν την κάνω πριν αρχίσει η βροχα.
Πάω στο "σπίτι" της πρώτης "γκόμενας" να φάω και να γαμήσω.
Καλή συνέχεια στη δυστυχισμένη ζωή σας φίλοι μου
:2funny::2funny::2funny:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.777
Πόντοι
2.306
:2funny::2funny:Την γκόμενα την ποσταρα γιατί μια ανύπαρκτη κομπλεξικη κομπαρσα τιζεργουμαν έγραψε οτι δεν εχω δει θηλυκά γατα
Τη δεύτερη γκόμενα την ποσταρα γιατί το ψυχανωμαλο πρόβλημα κατσαπλιας έλεγε ότι η πρώτη γκόμενα είναι άντρας!
Τη δεύτερη φωτογραφία της δεύτερης γκόμενας την ποσταρα γιατί ο θλιβερος παρανοϊκος πουστης-φιλος του Χυσε μέσα - τιζεργουμαν έγραψε οτι η δεύτερη γκόμενα είναι βιζιτα και το δωμάτιο μου είναι ξενοδοχείο
Ναι θέλω βοήθεια με τις γκόμενες και τη ζητάω από δύο τρελους μικροτσουτσουνους σκαταδες που δεν κατάφεραν να χτυπήσουν ούτε μισή γκόμενα στη ζωή τους.
Τι γέλιο ρε μαλάκα!
Λοιπόν την κάνω πριν αρχίσει η βροχα.
Πάω στο "σπίτι" της πρώτης "γκόμενας" να φάω και να γαμήσω.
Καλή συνέχεια στη δυστυχισμένη ζωή σας φίλοι μου
:2funny::2funny::2funny:
ενταξει…εισαι σε δυσκολη θεση, καταλαβαινουμε…
αντε, πήγαινε μη βραχεις και λειωσει ο κουραμπιες…:2funny::2funny:
στειλε κι αλλες φωτογραφιες, αν πειστουμε με τον φιλο @kachaplias θα σου το κανουμε το ψυχικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom