Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
70
Πόντοι
1
δε μπορω να στο κανω αυτο τυπε γιατι τοτε δε θα γινεις ποτε καλα στη ζωη σου απο το φθονο.... μπορεις απλα να υποθετεις οτι για καθε χαρτι που βλεπεις πανω μπορω να εχω 3 πιπινακια να μου γλυφουν τα παπαρια ολο το βραδυ ενω εσυ δεν μπορεις να τον παιξεις ουτε με τσοντα στο αλτερ! μαλλον περιμενεις τα πρωινα να δεις καμια τσιμτσιλη και λοιπες πατσαβουρες στο γυαλι...

φαε εσυ τα περισσευματα! και ηλπιζε οτι δεν εχουμε θωπευσει το κοριτσι σου. γιατι τα δικα μας εσυ σιγουρα δε τα εχεις αγγιξει ουτε με τα ματια...
Σε ζηλεύω τρομερα μεγιστε γαμιά!
Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή έχεις ενα χαρέμι να σε υπηρετεί!
Είσαι τρομερα ερωτευσιμος.
Μπροστά σου είμαστε ενα τίποτα.
Είμαι σίγουρος ότι οι μουναρες γκόμενες μου, Ε σόρρυ οι βίζιτες που ποσταρα απο το σπίτι μου εννοώ,θα με παρατούσαν με το που θα σε έβλεπαν.
Σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στο Σπαλιαρα του bou!
:2funny::2funny::2funny:
Σε ευχαριστώ που δε μου στέλνεις τα άπειρα μουνια που έχουν πέσει θύματα της γοητείας σου για να μη μου δημιουργήσεις κομπλεξ κατωτερότητας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
Σε ζηλεύω τρομερα μεγιστε γαμιά!
Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή έχεις ενα χαρέμι να σε υπηρετεί!
Είσαι τρομερα ερωτευσιμος.
Μπροστά σου είμαστε ενα τίποτα.
Είμαι σίγουρος ότι οι μουναρες γκόμενες μου, Ε σόρρυ οι βίζιτες που ποσταρα απο το σπίτι μου εννοώ,θα με παρατούσαν με το που θα σε έβλεπαν.
Σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στο Σπαλιαρα του bou!
Σε ευχαριστώ που δε μου στέλνεις τα άπειρα μουνια που έχουν πέσει θύματα της γοητείας σου για να μη μου δημιουργήσεις κομπλεξ κατωτερότητας
ετσι ειναι τι να κανουμε...
μεινε εσυ με το μιλκο καπ για παρηγορια στη ζωη σου...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Trump7

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
70
Πόντοι
1
ετσι ειναι τι να κανουμε...
μεινε εσυ με το μιλκο καπ για παρηγορια στη ζωη σου...
Έτσι είναι ρε άρχοντα.
Έχω βάλει τα κλάματα μετά από τα απίστευτα μουνια που ποσταρες και την έπαυλη που ζεις!
Παω να πάρω υπνωτικά για να κοιμηθώ.
Έχεις 4 ολόκληρα χιλιάρικα σε μετρητά!
Απίστευτο!
Πρέπει να είσαι κροίσος!
Μήπως είσαι στη λίστα του Forbes?
:2funny:

1275099-3ae88974db3a03064d57003176b69586.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
Έτσι είναι ρε άρχοντα.
Έχω βάλει τα κλάματα μετά από τα απίστευτα μουνια που ποσταρες και την έπαυλη που ζεις!
Παω να πάρω υπνωτικά για να κοιμηθώ.
Έχεις 4 ολόκληρα χιλιάρικα σε μετρητά!
Απίστευτο!
Πρέπει να είσαι κροίσος!
Μήπως είσαι στη λίστα του Forbes?

1275099-3ae88974db3a03064d57003176b69586.jpg
δε ξερεις να μετρας. αλλα αυτο το παραβλεπω γιατι μπορει να εισαι και δυσλεκτικος.
τελος παντων. αυτα ειναι τα περισσευουμενα απο τον προυπολογισμο που εχω για να βγει καλα η χρονια.... αν με πιανεις

το πιθανοτερο ειναι να μη πιανεις ουτε τα ανυπαρκτα στηθη των "κοπελιων" που ποσταρες

την εικονα θελω να την κανεις φοντο στο κινητο η στον υπολογιστη σου. ισως σου δωσει καποια στιγμη το κινητρο να μας μοιασεις εστω και στα κομμενα μας νυχια

• Χαχα

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
70
Πόντοι
1
δε ξερεις να μετρας. αλλα αυτο το παραβλεπω γιατι μπορει να εισαι και δυσλεκτικος.
τελος παντων. αυτα ειναι τα περισσευουμενα απο τον προυπολογισμο που εχω για να βγει καλα η χρονια.... αν με πιανεις

το πιθανοτερο ειναι να μη πιανεις ουτε τα ανυπαρκτα στηθη των "κοπελιων" που ποσταρες

την εικονα θελω να την κανεις φοντο στο κινητο η στον υπολογιστη σου. ισως σου δωσει καποια στιγμη το κινητρο να μας μοιασεις εστω και στα κομμενα μας νυχια
Δεν πρόκειται ποτέ να σε φτάσω φίλε μου.
Δυστυχώς θα συνεχίσω να γαμώ αυτά τα μπάζα που ποσταρα και θα πληρώνω και από πάνω, παρόλο που είμαι εντελώς αφραγκος.
Έχεις δίκιο δεν είναι 4 χιλιάρικα, είναι 4600
:2funny::2funny:
Μιλάμε για τρελό χρήμα.
Ούτε στα όνειρα μας δεν τα έχουμε δει.
Θα την εκτυπώσω τη φωτογραφία και θα τη βάλω στη χεστρα για να με εμπνέει κάθε πρωί στο χέσιμο
Τι γέλιο είναι αυτό!
Ούτε στα 18 δεν είχα τους κοιλιακούς που έχτισα τις τελευταίες μέρες!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
Δεν πρόκειται ποτέ να σε φτάσω φίλε μου.
Δυστυχώς θα συνεχίσω να γαμώ αυτά τα μπάζα που ποσταρα και θα πληρώνω και από πάνω, παρόλο που είμαι εντελώς αφραγκος.
Έχεις δίκιο δεν είναι 4 χιλιάρικα, είναι 4600
Μιλάμε για τρελό χρήμα.
Ούτε στα όνειρα μας δεν τα έχουμε δει.
Θα την εκτυπώσω τη φωτογραφία και θα τη βάλω στη χεστρα για να με εμπνέει κάθε πρωί στο χέσιμο
Τι γέλιο είναι αυτό!
Ούτε στα 18 δεν είχα τους κοιλιακούς που έχτισα τις τελευταίες μέρες!
ουτε τα μισα βρηκες αλλα οκ καταλαβαινω που να πιασεις τοσο κασερι στα χερια σου. καμια 10 πενηνταρικα να βγαζεις μια φορα το μηνα απο το ατμ.

τρελο ξετρελο ουτε με τζιεβσι τηλεοραση τη βγαζουμε, ουτε με ξυλινα πατωματα, ουτε με στολι, ουτε με αβυζες "γκομενες"(?) οπως ο τελευταιος αφραγκος χλεμπουρας της χωρας (δεν εννοω εσενα, εσυ εισαι ο προτελευταιος)

στο σπιτι αυτο πρεπει να τριζουν ολα εκτος απο ενα πραγμα...

α και δανεικα δε διδω. το μετανιωσα. μη δειχνεις πουθενα τη φωτο και μας ψαχνει η "γκομενα" σου...
γεμισαμε γκολντιγκερς...

• Χαχα

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
70
Πόντοι
1
ουτε τα μισα βρηκες αλλα οκ καταλαβαινω που να πιασεις τοσο κασερι στα χερια σου. καμια 10 πενηνταρικα να βγαζεις μια φορα το μηνα απο το ατμ.

τρελο ξετρελο ουτε με τζιεβσι τηλεοραση τη βγαζουμε, ουτε με ξυλινα πατωματα, ουτε με στολι, ουτε με αβυζες "γκομενες"(?) οπως ο τελευταιος αφραγκος χλεμπουρας της χωρας (δεν εννοω εσενα, εσυ εισαι ο προτελευταιος)

στο σπιτι αυτο πρεπει να τριζουν ολα εκτος απο ενα πραγμα...

α και δανεικα δε διδω. το μετανιωσα. μη δειχνεις πουθενα τη φωτο και μας ψαχνει η "γκομενα" σου...
γεμισαμε γκολντιγκερς...
Σόρρυ τα μετρησα καλύτερα αυτή τη φορά.
Ήπια όλη τη στολι για να πνίξω τον πόνο μου.
5200 είναι τελικά.
Καλα δε φοβάσαι να έχεις μια ολόκληρη περιουσία μέσα στο σπίτι?
Σε ευχαριστώ πολύ που δε θα μου γαμήσεις την "γκόμενα", γιατί έτρεμα και μόνο στην ιδέα.
Μη μου την ποσταρεις και αυτή μαζί με ολες τις υπόλοιπες γκόμενες και τα σπίτια που ποσταρες!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
Σόρρυ τα μετρησα καλύτερα αυτή τη φορά.
Ήπια όλη τη στολι για να πνίξω τον πόνο μου.
5200 είναι τελικά.
Καλα δε φοβάσαι να έχεις μια ολόκληρη περιουσία μέσα στο σπίτι?
Σε ευχαριστώ πολύ που δε θα μου γαμήσεις την "γκόμενα", γιατί έτρεμα και μόνο στην ιδέα.
Μη μου την ποσταρεις και αυτή μαζί με ολες τις υπόλοιπες γκόμενες και τα σπίτια που ποσταρες!
σιγα την περιουσια. δε θα υπαρχει σε ενα μηνα...

τι να ποσταρω σε αυτο το χρεπι που ανεβασες. ακομα και το σπιτακι του σκυλου να βαλω θα σε παρατησει η "γκομενα" σου και θα ερθει να μεινει εκει....

• Χαχα

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
70
Πόντοι
1
σιγα την περιουσια. δε θα υπαρχει σε ενα μηνα...

τι να ποσταρω σε αυτο το χρεπι που ανεβασες. ακομα και το σπιτακι του σκυλου να βαλω θα σε παρατησει η "γκομενα" σου και θα ερθει να μεινει εκει....
Ποσταρε το ρε φίλε.
Θέλω να με εμπνευσεις να γίνω καλύτερος.
Σε παρακαλώ πολύ.
Μήπως δεν ποσταρεις τη μεγαλοπρεπή βίλα που μένεις για να μη σου κλέψουν την αμύθητη περιουσία των 5200 ευρώ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom