Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
ετσι ειναι τι να κανουμε...
μεινε εσυ με το μιλκο καπ για παρηγορια στη ζωη σου...
Έτσι είναι ρε άρχοντα.
Έχω βάλει τα κλάματα μετά από τα απίστευτα μουνια που ποσταρες και την έπαυλη που ζεις!
Παω να πάρω υπνωτικά για να κοιμηθώ.
Έχεις 4 ολόκληρα χιλιάρικα σε μετρητά!
Απίστευτο!
Πρέπει να είσαι κροίσος!
Μήπως είσαι στη λίστα του Forbes?
:2funny:

1275099-3ae88974db3a03064d57003176b69586.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Έτσι είναι ρε άρχοντα.
Έχω βάλει τα κλάματα μετά από τα απίστευτα μουνια που ποσταρες και την έπαυλη που ζεις!
Παω να πάρω υπνωτικά για να κοιμηθώ.
Έχεις 4 ολόκληρα χιλιάρικα σε μετρητά!
Απίστευτο!
Πρέπει να είσαι κροίσος!
Μήπως είσαι στη λίστα του Forbes?

1275099-3ae88974db3a03064d57003176b69586.jpg
δε ξερεις να μετρας. αλλα αυτο το παραβλεπω γιατι μπορει να εισαι και δυσλεκτικος.
τελος παντων. αυτα ειναι τα περισσευουμενα απο τον προυπολογισμο που εχω για να βγει καλα η χρονια.... αν με πιανεις

το πιθανοτερο ειναι να μη πιανεις ουτε τα ανυπαρκτα στηθη των "κοπελιων" που ποσταρες

την εικονα θελω να την κανεις φοντο στο κινητο η στον υπολογιστη σου. ισως σου δωσει καποια στιγμη το κινητρο να μας μοιασεις εστω και στα κομμενα μας νυχια

• Χαχα
Αντιδράσεις: Trump7

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
δε ξερεις να μετρας. αλλα αυτο το παραβλεπω γιατι μπορει να εισαι και δυσλεκτικος.
τελος παντων. αυτα ειναι τα περισσευουμενα απο τον προυπολογισμο που εχω για να βγει καλα η χρονια.... αν με πιανεις

το πιθανοτερο ειναι να μη πιανεις ουτε τα ανυπαρκτα στηθη των "κοπελιων" που ποσταρες

την εικονα θελω να την κανεις φοντο στο κινητο η στον υπολογιστη σου. ισως σου δωσει καποια στιγμη το κινητρο να μας μοιασεις εστω και στα κομμενα μας νυχια
Δεν πρόκειται ποτέ να σε φτάσω φίλε μου.
Δυστυχώς θα συνεχίσω να γαμώ αυτά τα μπάζα που ποσταρα και θα πληρώνω και από πάνω, παρόλο που είμαι εντελώς αφραγκος.
Έχεις δίκιο δεν είναι 4 χιλιάρικα, είναι 4600
:2funny::2funny:
Μιλάμε για τρελό χρήμα.
Ούτε στα όνειρα μας δεν τα έχουμε δει.
Θα την εκτυπώσω τη φωτογραφία και θα τη βάλω στη χεστρα για να με εμπνέει κάθε πρωί στο χέσιμο
:2funny::2funny::2funny:
Τι γέλιο είναι αυτό!
Ούτε στα 18 δεν είχα τους κοιλιακούς που έχτισα τις τελευταίες μέρες!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Δεν πρόκειται ποτέ να σε φτάσω φίλε μου.
Δυστυχώς θα συνεχίσω να γαμώ αυτά τα μπάζα που ποσταρα και θα πληρώνω και από πάνω, παρόλο που είμαι εντελώς αφραγκος.
Έχεις δίκιο δεν είναι 4 χιλιάρικα, είναι 4600
Μιλάμε για τρελό χρήμα.
Ούτε στα όνειρα μας δεν τα έχουμε δει.
Θα την εκτυπώσω τη φωτογραφία και θα τη βάλω στη χεστρα για να με εμπνέει κάθε πρωί στο χέσιμο
Τι γέλιο είναι αυτό!
Ούτε στα 18 δεν είχα τους κοιλιακούς που έχτισα τις τελευταίες μέρες!
ουτε τα μισα βρηκες αλλα οκ καταλαβαινω που να πιασεις τοσο κασερι στα χερια σου. καμια 10 πενηνταρικα να βγαζεις μια φορα το μηνα απο το ατμ.

τρελο ξετρελο ουτε με τζιεβσι τηλεοραση τη βγαζουμε, ουτε με ξυλινα πατωματα, ουτε με στολι, ουτε με αβυζες "γκομενες"(?) οπως ο τελευταιος αφραγκος χλεμπουρας της χωρας (δεν εννοω εσενα, εσυ εισαι ο προτελευταιος)

στο σπιτι αυτο πρεπει να τριζουν ολα εκτος απο ενα πραγμα...

α και δανεικα δε διδω. το μετανιωσα. μη δειχνεις πουθενα τη φωτο και μας ψαχνει η "γκομενα" σου...
γεμισαμε γκολντιγκερς...

• Χαχα

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
ουτε τα μισα βρηκες αλλα οκ καταλαβαινω που να πιασεις τοσο κασερι στα χερια σου. καμια 10 πενηνταρικα να βγαζεις μια φορα το μηνα απο το ατμ.

τρελο ξετρελο ουτε με τζιεβσι τηλεοραση τη βγαζουμε, ουτε με ξυλινα πατωματα, ουτε με στολι, ουτε με αβυζες "γκομενες"(?) οπως ο τελευταιος αφραγκος χλεμπουρας της χωρας (δεν εννοω εσενα, εσυ εισαι ο προτελευταιος)

στο σπιτι αυτο πρεπει να τριζουν ολα εκτος απο ενα πραγμα...

α και δανεικα δε διδω. το μετανιωσα. μη δειχνεις πουθενα τη φωτο και μας ψαχνει η "γκομενα" σου...
γεμισαμε γκολντιγκερς...
Σόρρυ τα μετρησα καλύτερα αυτή τη φορά.
Ήπια όλη τη στολι για να πνίξω τον πόνο μου.
5200 είναι τελικά.
Καλα δε φοβάσαι να έχεις μια ολόκληρη περιουσία μέσα στο σπίτι?
Σε ευχαριστώ πολύ που δε θα μου γαμήσεις την "γκόμενα", γιατί έτρεμα και μόνο στην ιδέα.
Μη μου την ποσταρεις και αυτή μαζί με ολες τις υπόλοιπες γκόμενες και τα σπίτια που ποσταρες!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Σόρρυ τα μετρησα καλύτερα αυτή τη φορά.
Ήπια όλη τη στολι για να πνίξω τον πόνο μου.
5200 είναι τελικά.
Καλα δε φοβάσαι να έχεις μια ολόκληρη περιουσία μέσα στο σπίτι?
Σε ευχαριστώ πολύ που δε θα μου γαμήσεις την "γκόμενα", γιατί έτρεμα και μόνο στην ιδέα.
Μη μου την ποσταρεις και αυτή μαζί με ολες τις υπόλοιπες γκόμενες και τα σπίτια που ποσταρες!
σιγα την περιουσια. δε θα υπαρχει σε ενα μηνα...

τι να ποσταρω σε αυτο το χρεπι που ανεβασες. ακομα και το σπιτακι του σκυλου να βαλω θα σε παρατησει η "γκομενα" σου και θα ερθει να μεινει εκει....

• Χαχα

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
σιγα την περιουσια. δε θα υπαρχει σε ενα μηνα...

τι να ποσταρω σε αυτο το χρεπι που ανεβασες. ακομα και το σπιτακι του σκυλου να βαλω θα σε παρατησει η "γκομενα" σου και θα ερθει να μεινει εκει....
Ποσταρε το ρε φίλε.
Θέλω να με εμπνευσεις να γίνω καλύτερος.
Σε παρακαλώ πολύ.
Χαλάλι σου η κοπέλα.
Αφού είσαι ακαταμάχητος άντρας.
Μήπως δεν ποσταρεις τη μεγαλοπρεπή βίλα που μένεις για να μη σου κλέψουν την αμύθητη περιουσία των 5200 ευρώ?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
Το ξενοδοχείο έγινε σπίτι μου τώρα?
10 ευρώ η φριτεζα,20 η aeg κουζινα,15 το Bosch πλυντήριο πιάτων και το χαλί δώρο.
Και οι δύο που ποσταρα βίζιτες, έχω δώσει μια περιουσία.
Περιμένω απο εσένα να ποσταρεις τις γκόμενες σου και τη σπιταρονα που μένεις.
Φαντάζομαι τα πανέμορφα νεαρά μουνια που σκιζεις μέσα στην έπαυλη σου!
τυπε δεν ειμαι διαταραγμενος ψυχικα για να βγαζω το σπιτι μου, τη γκομενα μου, την ιδιωτικη μου ζωη, φορα παρτιδα στον ζωολογικό κηπο που λεγεται μπου…
Για να μου πουνε μπραβο τα ναυάγια της ζωης που κατοικοεδρευουν εδω, τυπου Τραμπ 7 (που αμα ηξερε ο Τραμπ οτι χρησιμοποιεις το ονομα του θα έλεγε στον Πουτιν να φυτεψει τη «φουντουκια« στο σπιτι σου).
αυτό το κανουν οι ανασφαλεις ψυχανώμαλοι, ακομη να το παρεις χαμπαρι?
Σου ειπα να αφησεις τα πολλα λογια…εκτιθεσαι…
τι μου γραφεις τις συσκευές ρε συ? Τη προικα σου ποσταρεις?:2funny::2funny:
Για λεγε, έγιναν οι πατατες?
αντε, στρωσε τραπεζι, φερε και το κοριτσι αν …πειναει (που θα πειναει σιγουρα δηλαδη, ολο με …«κολατσιό» τη βγαζει ως τωρα)
Γρηγορα Τραμπ…κουνησου, πειναει ο αφεντης σου…
Ultimate Warrior Wrestling GIF by WWE

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
τυπε δεν ειμαι διαταραγμενος ψυχικα για να βγαζω το σπιτι μου, τη γκομενα μου, την ιδιωτικη μου ζωη, φορα παρτιδα στον ζωολογικό κηπο που λεγεται μπου…
Για να μου πουνε μπραβο τα ναυάγια της ζωης που κατοικοεδρευουν εδω, τυπου Τραμπ 7 (που αμα ηξερε ο Τραμπ οτι χρησιμοποιεις το ονομα του θα έλεγε στον Πουτιν να φυτεψει τη «φουντουκια« στο σπιτι σου).
αντε, στρωσε τραπεζι, φερε και το κοριτσι αν …πειναει (που θα πειναει σιγουρα δηλαδη, ολο με …«κολατσιό» τη βγαζει ως τωρα)
Καλα κάνεις και δε βγάζεις τη φανταστική (ή πλαστική)γκόμενα σου φωτογραφίες (εγώ έχω γκόμενες, όχι γκόμενα) στο σάπιο διαμέρισμα με το πράσινο μωσαϊκό που μένεις στον Κολωνό.
Καλά κάνεις και προστατεύεις την ανύπαρκτη θλιβερή ζωή σου!
Ποιο Πούτιν μωρή αυνανα ψέκα μου τσαμπούνας!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
οπως βλεπεις ο τυπος δε νιωθει τιποτα απολυτως. ειναι κλινικα και ψυχικα νεκρος... δε καταλαβε οτι το ματσακι αξιζει περισσοτερο απο ολη την οικοσκευη του (και την θλιβερη υπαρξη του)... αντιθετα αυτουνου δε του περισσευει μια, ωστε να εχει καταληξει να ζει σε εκεινη τη παραγκα...

στη φωτο τελικα παιζει να ειναι καμια ξαδερφη του.
τοσο βλακας μονο απο αιμομειξια βγαινεις...

το ξυλο που τρωει σε αυτο το νημα βεβαια εχει αμυθητη αξια! παιζει να ειναι ο μοναδικος γαυρος που τον γλεντανε ΑΕΚτζηδες αυτη την περιοδο και να μη το εχει παρει χαμπαρι!

• Χαχα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
Καλως τον, καλημερα, έχεις καμμία παραγγελια για τον Τραμπ 7?
Το νημα διαθετει πουτανακι ιδιωτικης χρησης, υπακουο και ταπεινο.
Να σου ψησει ενα καφε στην AEG κουζινα του?
οτι θελεις ζητα το, μη ντραπεις, είναι εδω ολο το 24 ωρο.:confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Καλως τον, καλημερα, έχεις καμμία παραγγελια για τον Τραμπ 7?
Το νημα διαθετει πουτανακι ιδιωτικης χρησης, υπακουο και ταπεινο.
Να σου ψησει ενα καφε στην AEG κουζινα του?
οτι θελεις ζητα το, μη ντραπεις, είναι εδω ολο το 24 ωρο.:confused:
εχει και συναγερμο στο σπιτι, γιατι μπορει κανεις να του κλεψει τα πατωματα για να τα καψει στο τζακι του...

και ωραιο ροζ σεντονακι που του εμεινε απο τα φοιτητικα του χρονια!!!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
οπως βλεπεις ο τυπος δε νιωθει τιποτα απολυτως. ειναι κλινικα και ψυχικα νεκρος... δε καταλαβε οτι το ματσακι αξιζει περισσοτερο απο ολη την οικοσκευη του (και την θλιβερη υπαρξη του)... αντιθετα αυτουνου δε του περισσευει μια, ωστε να εχει καταληξει να ζει σε εκεινη τη παραγκα...

στη φωτο τελικα παιζει να ειναι καμια ξαδερφη του.
τοσο βλακας μονο απο αιμομειξια βγαινεις...

το ξυλο που τρωει σε αυτο το νημα βεβαια εχει αμυθητη αξια! παιζει να ειναι ο μοναδικος γαυρος που τον γλεντανε ΑΕΚτζηδες αυτη την περιοδο και να μη το εχει παρει χαμπαρι!
Μη του μιλας ετσι τυπε, θα φυγει και δεν θα εχουμε ιδιωτικο πουτανακι πλεον.
Θα μας τον φανε οι βαζελοι, ηδη ο @athinaios44 εσκασε μυτη να δει αν μπορει να το κλεισει μεταγραφη για το νημα του βαζελου με μιση μπουγατσα και μια καποτα.
προσεχε λιγο το πουλαιν μας:2funny:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
εχει και συναγερμο στο σπιτι, γιατι μπορει κανεις να του κλεψει τα πατωματα για να τα καψει στο τζακι του...

και ωραιο ροζ σεντονακι που του εμεινε απο τα φοιτητικα του χρονια!!!
Τυπε ο συναγερμος δεν ειναι για να μη μπαινουν μεσα οι κλεφτες.
Ειναι για να μην βγαινει εξω αυτος, εχουν εγκαταστησει οι δικοι του συστημα για να μην γινονται ρεζιλι στη γειτονια οταν βγαινει.
Κωσταλεξι ο καϋμενος ο Τραμπ, αστα να πανε…

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Μη του μιλας ετσι τυπε, θα φυγει και δεν θα εχουμε ιδιωτικο πουτανακι πλεον.
Θα μας τον φανε οι βαζελοι, ηδη ο @athinaios44 εσκασε μυτη να δει αν μπορει να το κλεισει μεταγραφη για το νημα του βαζελου με μιση μπουγατσα και μια καποτα.
προσεχε λιγο το πουλαιν μας:2funny:
θα φτιαξει αλλο προφιλ μωρε σιγα... δε του φτανουν τα φραγκα για να ζησει ζωη εξω απο εδω...
μας ποσταρει απο τα ροζ σεντονια του τους οριζοντες της ζωης του καθε μερα...

ουτε στο γηπεδο μπορει να παει ο καρμιρης...
τον λυπαμαι πραγματικα

ουτε λεφτα να πιει ενα Βαρβαγιαννη εχει. με πλωμαρι τη βγαζει και με στολι.... λογικο μετα στη ζωη του να χαιρεται με τον γαυρο... σκεψου να μην ηταν και γαυρος δηλαδη. θα ειχε αυτοκτονησει απο χρονια τοσο αποτυχια!!! απο που να πιαστει?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
θα φτιαξει αλλο προφιλ μωρε σιγα... δε του φτανουν τα φραγκα για να ζησει ζωη εξω απο εδω...
μας ποσταρει απο τα ροζ σεντονια του τους οριζοντες της ζωης του καθε μερα...

ουτε στο γηπεδο μπορει να παει ο καρμιρης...
τον λυπαμαι πραγματικα
Τυπε ειναι ρομαντικο παιδι ο Τραμπ 7 , γιατι κοροϊδευεις τα ροζ του σεντονια?
@Trump7 πες του οτι εισαι ρομαντικος ρε…πες του να μην σε λυπαται, οτι εχεις αυτοπεποιθηση και ποσταρεις τη προικα σου εδω μεσα μη και βρεις κανενα κιτρινομαυρο παληκαρι να σε κανει …κιουρια

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
Τι γέλιο ρε μαλάκα με τα ανύπαρκτα κομπλεξικα ψυχακια!
Έχουν αποτρελαθεί!
Ο άλλος ο λεφτας ποσταρε 5200 !
Δεν έχουν γαμήσει ούτε μισή μπανικη γκόμενα χωρίς να πληρώσουν και τους τσουρουφλαει η ανωτερότητα του άλλου.
Σε λέει ο θλιβερος παρανοϊκος κομπάρσος κατσαπλιας ή τιζεργουμαν:"Γιατί ο άλλος να γαμαει καλλιγραμα νεαρα μουνάκια τζάμπα και εμείς μια ζωή στο περιθώριο να γαμαμε μονο πουτανες που μας βλέπουν και θέλουν να ξερασουν?"
Και το κόμπλεξ μεγαλώνει!
Και κλάμα οι κύριες.
Ντρεπονται να βγάλουν φωτογραφίες την κουζίνα με ντουλαπια κόντρα πλακέ και το πράσινο μωσαϊκό!
Ντρεπονται να βγάλουν φωτογραφίες το παιδικό δωμάτιο τους τα Ημισκούμπρια!
Τις γκόμενες δε ντρέπονται να τις φωτογραφίσουν, γιατί απλά γκόμενες δεν υπήρξαν,δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν!

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
Τι γέλιο ρε μαλάκα με τα ανύπαρκτα κομπλεξικα ψυχακια!
Έχουν αποτρελαθεί!
Ο άλλος ο λεφτας ποσταρε 5200 !
Δεν έχουν γαμήσει ούτε μισή μπανικη γκόμενα χωρίς να πληρώσουν και τους τσουρουφλαει η ανωτερότητα του άλλου.
Σε λέει ο θλιβερος παρανοϊκος κομπάρσος κατσαπλιας ή τιζεργουμαν:"Γιατί ο άλλος να γαμαει καλλιγραμα νεαρα μουνάκια τζάμπα και εμείς μια ζωή στο περιθώριο να γαμαμε μονο πουτανες που μας βλέπουν και θέλουν να ξερασουν?"
Και το κόμπλεξ μεγαλώνει!
Και κλάμα οι κύριες.
Ντρεπονται να βγάλουν φωτογραφίες την κουζίνα με ντουλαπια κόντρα πλακέ και το πράσινο μωσαϊκό!
Ντρεπονται να βγάλουν φωτογραφίες το παιδικό δωμάτιο τους τα Ημισκούμπρια!
Τις γκόμενες δε ντρέπονται να τις φωτογραφίσουν, απλά γκόμενες δεν υπήρξαν,δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν!
Με εχεις προβληματισει…
μηπως ποσταρεις τη γκομενα, το σπιτι κλπ γιατι εισαι κουκχολντ και θες «εξυπηρέτηση»?
μιλα ανοιχτα κι ασε τα υπονοουμενα.:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom