Απ τη στιγμη που μπαινουν οι οπαδοι στον αγωνιστικο χωρο, τον χωρο των παικτων και ΜΟΝΟ των παικτων, ειμαστε φαουλ και αυτο επισυρει τιμωρια! Απο εκει και περα το να αναλυσω ενα βιντεο ειναι αποσπασματικο και δεν παρεχει το συνολο των πληροφοριων. Αφου εχεις λυσσαξει ομως Χρηστιδη, βλεπεις τον Καντε να πεταει τον μπαλα (στον Σιλβα) ; Εγω ΔΕΝ το βλεπω και πολυ αμφιβαλλω οτι σε τοσο κοσμο πετυχαινει τον συμπαικτη του! Αν δεις τη φορα της μπαλας ειναι απ τα δεξια οπως βλεπουμε! ΑΝ πεταει λοιπον τη μπαλα ο Καντε γιατι δεν πανε οι οπαδοι σ αυτον αλλα τρεχουν στον Γκοβου; Δε με πειθεις..Ναι, μετα βλεπουμε τον Γκοβου να χτυπα εναν ασχετο (ενω ηδη βεβαια κινουνται διαφοροι εναντιον του), αντε λοιπον να τιμωρηθει κ αυτος! Εμεις, ατιμωρητοι ομως; Και μη μου πεις οτι ΟΛΟΙ οσοι κινηθηκαν προς Καντε προκληθηκαν, τζαμπα μαγκες απλως που πανε να βαρεσουν πανω στην ευκαιρια.
Αμ το αλλο, ΓΙΑΤΙ να τρεξουν οι παικτες του ΠΑΟ; Ο κοσμος δε μπηκε για να πανηγυρισει; Τους υποχρεωνει κανεις να τρεξουν και να φυγουν; Οχι φυσικα, αυτα λοιπον περι προκλησης να τα πεις στο Νικολακοπουλο που ψαχνει και αλλοθι το ζωον.
Και φυσικα το κλασικο επιχειρημα (του κωλου) που λεει καθε καφρος, οταν ετρεχαν οι δικοι μου τοτε και και και..ΟΛΟΙ πρεπει να τιμωρηθουν, τελειωσε το παραμυθι, κανενας οπαδος μεσα στο γηπεδο αν θελετε να γινετε ποτε ανθρωποι. Ωρα να παω στην συγκεντρωση, κατσε εσυ να βγεις για διαμαρτυρια οταν δε σου δωσουν κανα πεναλτυ και να κλεισεις το λιμανι του Πειραια