Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από αλάζονεία και δηλώσεις είπα αλλά ΟΚ. Πάντως δεν έχει και τι κότα που γεννάει 500ευρά κάθε λεπτό! Φέτος έβαλε πόσα; 100; Δε νομίζω να σπρώξει πάλι τόσα του χρόνου

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Φτύνει αίμα ο Μάκης!

Ρίγη... συγκίνησης μετά τις αποκαλύψεις του δικηγόρου του ότι είναι σε νοσοκομείο της Καβάλας με συνεχίσεις «αιμοπτύσεις» - Νέα αναβολή στην εκδίκαση για τις 7 Δεκέμβρη!

Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει. Όλοι περίμεναν από τις 8.30 το πρωί στο Εφετείο να εκδικαστεί η υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη. Τελικά πέντε λεπτά πριν το κλείσιμο του Εφετείου (στις 14.55 δηλαδή) ανακοίνωθηκε νέα αναβολή της εκδίκασης με νέα ημερομηνία (κρατηθείτε...) για τις 7 Δεκεμβρίου!

Ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη τόνισε ότι συνεχίζονται οι... «αιμοπτύσεις» του, με τον πρόεδρο της Καβάλας να στέλνει άλλον μάρτυρα στο δικαστήριο ο οποίος και προσκόμισε χαρτί το οποίο τόνισε ότι είναι κλινήρης σε νοσοκομείο της Καβάλας! Ο εισαγγελέας τόνισε στη συνέχεια: «Αναγκαστικά είναι αναβλητική η απόφαση», με την πρόεδρο του δικαστηρίου να ορίζει νέα δικάσιμο για τις 7 Δεκεμβρίου.

Στην ΑΕΚ φυσικά προκάλεσε οργή η απόφαση για νέα αναβολή της εκδίκασης, ασχέτως αν και όπως είχε γράψει το aek365.gr από την Παρασκευή περίμεναν και αυτό το ενδεχόμενο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εδω ο Λαλιωτης δεν μπορεσε να τον χωσει φυλακη

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
To θέμα είναι πως το "φέτος" είναι ο πρώτος του χρόνος!!!! Δηλαδή τι να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια από αλαζονεία, παλικαρισμούς και δηλώσεις;

Τύπε, όπως οι λαγοί βγαίνουν και φωνάζουν "τζίγγερ αγόρασε", σε λίγο θα βγαίνετε και θα φωνάζετε "Κόκκαλη γύρισε πίσω".

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ολο το αρθρο βασικα ειναι αφιερωμενο σε σενα, μην καθεσαι μονο στη φωτο αν και το κειμενο ειναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ για σενα και τους ομοιους σου.Ποιο βιντεο με μπαλα του Καντε, αυτο που δειχνει μια μπαλα να πεφτει στα μουτρα του Ζιλμπερτο Σιλβα; Χαχαχ τοσους γαβρους τριγυρω και σημαδεψε τον συμπαικτη του ο Καντε; Αλλα ξερω, μετα οι 4-5 παικτες ΣΟΥΠΕΡΜΕΝ του ΠΑΟ εδειραν τους δεκαδες οπαδους του Ολυμπιακου. Αξιος ο μισθος σου απο τον Μαρινακη. Και για να τελειωνουμε, η μερα εκεινη ηταν μερα ΝΤΡΟΠΗΣ για τον Ολυμπιακο και για οποιον Ολυμπιακο ζητα καθαρες νικες εντος γηπεδου. Ουτε σφαγες απο διαιτησια (που εγινε), ουτε εισβολες, φωτοβολιδες και καφριλες απο αποβλητα/γνωστους αγνωστους/ζωα ουτε ψευτομαγκιες και βρισιδια απο παραγοντες ΜΑΣ. Μπροστα στο χαλι αυτο η "Ριζουπολη" ειναι κατηχητικο
σου εχω πει να πας στον γιατρο....λες λες λες και στην ουσια δεν εχεις πει τιποτα...
μια ερωτηση θα σου κανω ευθεως και περιμενω ευθεως απαντηση...βασει αυτων που εχεις δει και μονο ποιος ξεκινησε τις αψιμαχιες;;;οι φιλαθλοι η οι παιχτες;;;φορα παντελονια τιμα τα και απαντα...με μαγκιες για σουπερμαν και μαλακιες δεν παιρνω χαμπαρι...αμφισβητεις οτι πεταει στο μπουγιο την μπαλλα;;;αμφισβητεις οτι απροκλητα κλωτσανε απο πισω τους οπαδους;;;αμφισβητεις οτι ανθρωοι ασφαλειας τους πιεζουν να πανε γρηγορα στη φυσουνα προληπτικα και αυτοι ενω βλεπουν τον κοσμο σπρωχνουν τους ανθρωπους ασφαλειας και πανε αργα και με το πασο τους προβοκατορικα;;;θυμισου πως τρχανε οι ιδιοι η και αλλοι απο οακα και τουμπα οταν πραγματικα κινδυνευαν...ξερεις την λεξη προβοκατσια;;;αν οχι ανοιξε ενα λεξικο και μαθε την...
ενταξει οταν (κακως) μπει ο κοσμος μεσα και εσυ προκαλεις θα γινει μπερδεμα....ειναι η οχι προβοκατσια;;;θυμισου πως ετερχε στην τουμπα ο κηπουρος και τον κυνηγαγαν για να τον δειρουν εκει δεν υπαρχει προβοκατσια...το ιδιο και με ζεβλακοφ με βαζελο στο οακα και με παντελιτς με αεκ...ετρχαν στα αποδυτηρια και τους προλαβαν και τους κοπανησαν....
τραβα γαμισου ρε μπομπα...βαλε την φουστιτσα σου και αντε για ψωνια ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μάλλον εσύ δεν την καταλαβαίνεις
και στα δύο το ίδιο ισχύει.
στο μεν πρώτο ΔΕΝ παίχτηκε παιχνίδι καν ελέω φιλάθλων (και είπε πως πρέπει να παίζεται το παιχνίδι στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά), στο δε δεύτερο παίχτηκε το παιχνίδι με αντικανονικό τρόπο. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;;;
μόνο εσείς βρίσκετε συσχέτιση.

αλλά ακόμα και να το πάρουμε σχετικό...κωλοτούμπα δις φέτος από μεριά σας.
κανεις λαθος...μιλαω εγω τωρα και τουμπεκι...
πρωτον κακως εφαγε πρωτοδικα αφαιρεση βαθμων γιατι αυτη ειναι ποινη για παιχνιδι που διακοπτεται και οχι για παιχνιδι που δεν ξεκιναει...ηταν κακοδικια...και ετσι και αλλοιως ο ολυμπιακος επισημα δεν ειχε παρει εισητηρια (λογω των προκλησεων του....μπεου) αρα βασει κανονισμου ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ;) ;) ;)
δευτερον τα επεισοδια εγιναν μια ωρα πριν την σεντρα η αστυνομια ανελαμβανε την ευθυνη να ξεκινησει και με πρωτοβουλια του διαιτητη αρνηθηκε ΑΥΤΟΣ να το ξεκινησει...υποπτο...να θυμισω παιχνιδια που ειχαν γινει επεισοδια πριν την σεντρα αλλα ΠΟΤΕ δεν αποφασιστηκε να μην ξεκινησουν ;;;δεν νομιζω να χρειαζεται...ειναι παρα πολλα...να πω μερικα προσφατα...
αεκ ατρομητος φετο και παο αρης τελικος κυπελλου περσινος....τα παιχνιδια ξεκινησαν κανονικα...
τα υπολοιπα ειναι μαλακιες αλλοθρησκων που κατα το δοκουν ερμηνευουν γεγονοτα...οπως για παραδειγμα οι ''ηθικοι'' πρωταθλητες με το ''χαρτινο'' που απο τοτε εχουν κανει καμμια δεκαρια ενστασεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το λάθος είναι ότι ο Πρόεδρος στην Ελλάδα είναι κάποιος που έχει φράγκα και τα ρίχνει
Στη Γερμανία και στην Αγγλία οι πρόεδροι δεν είναι πλούσιοι που δεν θέλουν να πάνε φυλακή (εξαιρείται ο Αμπράμοβιτς) και πέρνουν ομάδες για να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους
Όταν αλλάξει αυτό τότε θα δούμε και μπάλα στη χώρα μας
Εχεις ενα λαθος εδω ....στον θρυλο ο προεδρος χωνει στις αλλες ομαδες ο προεδρος ειναι υπαλληλος διαχειριστης που προσπαθει να μπαλωσει τα χρεη των ομαδων ωστε να φαινονται συνεπεις και να συμμετεχουν στο πρωταθλημα σαν να μην τρεχει τιποτα.. ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Από αλάζονεία και δηλώσεις είπα αλλά ΟΚ. Πάντως δεν έχει και τι κότα που γεννάει 500ευρά κάθε λεπτό! Φέτος έβαλε πόσα; 100; Δε νομίζω να σπρώξει πάλι τόσα του χρόνου
ρε γρηγορη σιγα ....χωνει μια 150αρα και θα στεκομαστε μονιμως στο υφος;;;τι μαλακιες ειναι αυτες....φυσικα και θα εινα αλλαζονας απεναντι στον αδαμιδη και τον γοντυκα και τον σισσε που πληρωνεται με 3 μυρια τον χρονο για να δινει συνεντευξη τυπου στο αραισκακη και να λεει χαρειτε με τωρα και απολαυστε με γιατι το καλοκαιρι φευγω και δεν θα με εχετε;;;και λιγα του εχωσε...αμα ημουνα εγω θα ετρωγε με καλαμακι για κανα δυο μηνες...θα ειχε γαμηθει στη σουπα...αιντε γιατι θα χαθουμε στο τελος...ψυχοραγει το ποδοσφαιρο ερχεται ο αλλος χωνει 150 ζεστα και εμεις ψαχνουμε γιατι ειπε του σισε δκριου γιου....δε γαμιομαστε λεω εγω;;;εχει χαθει το μετρο...
ενταξει μπορω να καταλαβω οτι ο μαρινακης ειναι αντιπαθης για τους αλλοθρησκους γιατι με την παρουσια του εγγυαται την προοδο του θρυλου....αλλα ειναι τερστια υποκρισια να τον μεμφουν επειδη δεν ειναι πολιτικαλι κορεκτ...ελεος πια με την υποκρισια...πειτε ρε στα ισα οτι τρελλαινομαστε γιατι τα χωενει στον θρυλο και τρελλαινομαστε και εμεις που ταλαιπωρουμαστε εδω και χρονια με κατι περιεργους περαστικους προεδρους διαχειριστες και φυσικα θα θελαμε ενα μαρινακη η ενα κοκκαλη....η πιστευεις γρηγορη οτι οι ομοιδεατες σου αμα ειχαν την τυχη να εχουν προεδρο τον πρακτορα η τον χοντρο θα ελεγαν τα ιδια που λενε τωρα και θα ελεγαν να φυγει απο το ποδοσφαιρο επειδη ειπε του σισε να πα να γαμηθει;;
αδερφουλες ειναι που δεν εχουν τα αρχιδια να πουν αυτο που λεω εγω....οτι φθονουν και ζηλευουν...αιντε για να ακουστει καμμια αληθεια πρεπει να γραψω εγω ντε και καλα;;; :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αδερφουλες ειναι που δεν εχουν τα αρχιδια να πουν αυτο που λεω εγω....οτι φθονουν και ζηλευουν...αιντε για να ακουστει καμμια αληθεια πρεπει να γραψω εγω ντε και καλα;;; :grin: :grin:

βαζελος μεν, συμφωνω με αυτο. οπαδικα, ολοι θελουμε εναν μαρινακη και ενα κοκκαλη. θεσμικα ομως ειναι για το πουτσο τετοιοι προεδροι για το ποδοσφαιρο. ολοι δηλαδη αυτη τη στιγμη.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε γρηγορη σιγα ....χωνει μια 150αρα
εχωσε 150 εκατ.?  :2funny:
γιατι δεν δινει τοτε 150 χιλιαδες να σωσει τον ερασιτεχνη η να ακυρωσει την εις βαρος του ερασιτεχνη συμβαση του γηπεδου;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατι δεν δινει τοτε 150 χιλιαδες να σωσει τον ερασιτεχνη η να ακυρωσει την εις βαρος του ερασιτεχνη συμβαση του γηπεδου;
καμμια συμβαση δεν ειναι εις βαρος κανενος ερασιτεχνη...αμα ηταν ετσι παο και βαζελος που εχουν συμβαση γιατι εχουν προβλημα;;
τα λεφτα των μελων δεν πανε στον ερασιτεχνη;;;;ποιανου ιδεα ηταν;;;και ποιος την συνεχιζει;;;εχεις ακουσει ποτε τον ερασιτεχνη να κατηγορει ποτε την παε οπως στην ενστασουλα και στον βαζελο;;;
αντιθετως συνεχεια την ευχαριστει την παε....
οσο γιατι δεν αναλαμβανει εξ'ολοκληρου τον ερασιτεχνη ειναι αλλο θεμα...ρωτα τον ιδιο εγω τι να σου πω;;;θα ηθελα να το κανει,πιστευω οτι μπορει να το κανει αλλα δεν μπορω να ξερω γιατι δεν το κανει...
οτι εχωσε συνολικα μαζι με τα λεφτα του ριερα 150 ειναι γεγονος...το αμφισβητεις;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και την συμβαση την υπεγραψε ο ερασιτεχνης...αμα υπηρχε προβλημα ας μην υπογραφε...
ο ολυμπιαος ειναι αδιαιρετος αδερφε...μην την ψαχνεις...και τον ερασιτεχνη μην τον φοβασαι θα την βρει την ακρη...εδω θα ειμαστε...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Απ τη στιγμη που μπαινουν οι οπαδοι στον αγωνιστικο χωρο, τον χωρο των παικτων και ΜΟΝΟ των παικτων, ειμαστε φαουλ και αυτο επισυρει τιμωρια! Απο εκει και περα το να αναλυσω ενα βιντεο ειναι αποσπασματικο και δεν παρεχει το συνολο των πληροφοριων. Αφου εχεις λυσσαξει ομως Χρηστιδη, βλεπεις τον Καντε να πεταει τον μπαλα (στον Σιλβα) ; Εγω ΔΕΝ το βλεπω και πολυ αμφιβαλλω οτι σε τοσο κοσμο πετυχαινει τον συμπαικτη του! Αν δεις τη φορα της μπαλας ειναι απ τα δεξια οπως βλεπουμε! ΑΝ πεταει λοιπον τη μπαλα ο Καντε γιατι δεν πανε οι οπαδοι σ αυτον αλλα τρεχουν στον Γκοβου; Δε με πειθεις..Ναι, μετα βλεπουμε τον Γκοβου να χτυπα εναν ασχετο (ενω ηδη βεβαια κινουνται διαφοροι εναντιον του), αντε λοιπον να τιμωρηθει κ αυτος! Εμεις, ατιμωρητοι ομως; Και μη μου πεις οτι ΟΛΟΙ οσοι κινηθηκαν προς Καντε προκληθηκαν, τζαμπα μαγκες απλως που πανε να βαρεσουν πανω στην ευκαιρια.

Αμ το αλλο, ΓΙΑΤΙ να τρεξουν οι παικτες του ΠΑΟ; Ο κοσμος δε μπηκε για να πανηγυρισει; Τους υποχρεωνει κανεις να τρεξουν και να φυγουν; Οχι φυσικα, αυτα λοιπον περι προκλησης να τα πεις στο Νικολακοπουλο που ψαχνει και αλλοθι το ζωον.

Και φυσικα το κλασικο επιχειρημα (του κωλου) που λεει καθε καφρος, οταν ετρεχαν οι δικοι μου τοτε και και και..ΟΛΟΙ πρεπει να τιμωρηθουν, τελειωσε το παραμυθι, κανενας οπαδος μεσα στο γηπεδο αν θελετε να γινετε ποτε ανθρωποι. Ωρα να παω στην συγκεντρωση, κατσε εσυ να βγεις για διαμαρτυρια οταν δε σου δωσουν κανα πεναλτυ και να κλεισεις το λιμανι του Πειραια

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και την συμβαση την υπεγραψε ο ερασιτεχνης
θα μπορουσαν να κανουν κατι διαφορετικο;
θα τους ειχαν λιντσαρει και κρεμασει σε στυλους στο πασαλιμανι για παραδειγματισμο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απ τη στιγμη που μπαινουν οι οπαδοι στον αγωνιστικο χωρο, τον χωρο των παικτων και ΜΟΝΟ των παικτων, ειμαστε φαουλ και αυτο επισυρει τιμωρια! Απο εκει και περα το να αναλυσω ενα βιντεο ειναι αποσπασματικο και δεν παρεχει το συνολο των πληροφοριων. Αφου εχεις λυσσαξει ομως Χρηστιδη, βλεπεις τον Καντε να πεταει τον μπαλα (στον Σιλβα) ; Εγω ΔΕΝ το βλεπω και πολυ αμφιβαλλω οτι σε τοσο κοσμο πετυχαινει τον συμπαικτη του! Αν δεις τη φορα της μπαλας ειναι απ τα δεξια οπως βλεπουμε! ΑΝ πεταει λοιπον τη μπαλα ο Καντε γιατι δεν πανε οι οπαδοι σ αυτον αλλα τρεχουν στον Γκοβου; Δε με πειθεις..Ναι, μετα βλεπουμε τον Γκοβου να χτυπα εναν ασχετο (ενω ηδη βεβαια κινουνται διαφοροι εναντιον του), αντε λοιπον να τιμωρηθει κ αυτος! Εμεις, ατιμωρητοι ομως; Και μη μου πεις οτι ΟΛΟΙ οσοι κινηθηκαν προς Καντε προκληθηκαν, τζαμπα μαγκες απλως που πανε να βαρεσουν πανω στην ευκαιρια.

Αμ το αλλο, ΓΙΑΤΙ να τρεξουν οι παικτες του ΠΑΟ; Ο κοσμος δε μπηκε για να πανηγυρισει; Τους υποχρεωνει κανεις να τρεξουν και να φυγουν; Οχι φυσικα, αυτα λοιπον περι προκλησης να τα πεις στο Νικολακοπουλο που ψαχνει και αλλοθι το ζωον.

Και φυσικα το κλασικο επιχειρημα (του κωλου) που λεει καθε καφρος, οταν ετρεχαν οι δικοι μου τοτε και και και..ΟΛΟΙ πρεπει να τιμωρηθουν, τελειωσε το παραμυθι, κανενας οπαδος μεσα στο γηπεδο αν θελετε να γινετε ποτε ανθρωποι. Ωρα να παω στην συγκεντρωση, κατσε εσυ να βγεις για διαμαρτυρια οταν δε σου δωσουν κανα πεναλτυ και να κλεισεις το λιμανι του Πειραια
ρε συ μπομπα δεν μου αρεσει να σου μιλαω ασχημα ...αληθεια ...αλλα με προκαλεις...διαβασε ρε ανθρωπε καλα τι γραφω...δεν ειπα προκλητικα...λεω τους λενε να βιαστουν Π Ρ Ο Λ Η Π Τ Ι Κ Α.....που σημαινει οτι βλεπουν την εισοδο του κοσμου να πανηγυρισει αλλα καλου κακου προχωρα να μην γινει μανουρα...και τι λεει με την συμπεριφορα του ο παιχτης;;;ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΡΑ...δεν μπορω πιο απλα μπομπα...συγνωμη...και εχω ηδη κουραστει...να εισαι καλα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το να τιμωρησεις την ομαδα δεν οδηγει πουθενα
χιλιες φορες εγραψα οτι ο ΠΑΟΚ εχει πληρωσει ακριβα τετοια σκηνικα
ειδες να σταματουν;
μονο αν κατι κανουν με τους συνδεσμους και μονο αν υπαρξει τιμωρια των ταραξιων θα  δουμε βελτιωση

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα μπορουσαν να κανουν κατι διαφορετικο;
θα τους ειχαν λιντσαρει και κρεμασει σε στυλους στο πασαλιμανι για παραδειγματισμο
ελα τωρα...ξερεις οτι αμα εχει παραπονο ο ερασιτεχνης απο την παε τα χωνει και γινεται και ηρωας...αντ'αυτου συνεχεια ευχαριστουν την παε....ενταξει να μην χωνουν αλλα να ευχαριστουν κιολας;;;αστο αδερφε...δεν υπαρχει κανενα θεμα ετσι οπως πας να το θεσεις

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ελα τωρα...ξερεις οτι αμα εχει παραπονο ο ερασιτεχνης απο την παε τα χωνει και γινεται και ηρωας...αντ'αυτου συνεχεια ευχαριστουν την παε....ενταξει να μην χωνουν αλλα να ευχαριστουν κιολας;;;αστο αδερφε...δεν υπαρχει κανενα θεμα ετσι οπως πας να το θεσεις
ενταξυ το σταματαμε εδω
δεν αδεισε ο Κοκκαλης τον ερασιτεχνη με το νεο γηπεδο
ουτε μαζευε μελη για να τους βουλωσει το στομα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ολο το αρθρο βασικα ειναι αφιερωμενο σε σενα, μην καθεσαι μονο στη φωτο αν και το κειμενο ειναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ για σενα και τους ομοιους σου.Ποιο βιντεο με μπαλα του Καντε, αυτο που δειχνει μια μπαλα να πεφτει στα μουτρα του Ζιλμπερτο Σιλβα; Χαχαχ τοσους γαβρους τριγυρω και σημαδεψε τον συμπαικτη του ο Καντε; Αλλα ξερω, μετα οι 4-5 παικτες ΣΟΥΠΕΡΜΕΝ του ΠΑΟ εδειραν τους δεκαδες οπαδους του Ολυμπιακου. Αξιος ο μισθος σου απο τον Μαρινακη. Και για να τελειωνουμε, η μερα εκεινη ηταν μερα ΝΤΡΟΠΗΣ για τον Ολυμπιακο και για οποιον Ολυμπιακο ζητα καθαρες νικες εντος γηπεδου. Ουτε σφαγες απο διαιτησια (που εγινε), ουτε εισβολες, φωτοβολιδες και καφριλες απο αποβλητα/γνωστους αγνωστους/ζωα ουτε ψευτομαγκιες και βρισιδια απο παραγοντες ΜΑΣ. Μπροστα στο χαλι αυτο η "Ριζουπολη" ειναι κατηχητικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom