Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και χρειάζεσαι αυτούς για να το μάθεις;
Όχι φυσικά...Εξάλλου στο δίλλημα ΔΝΤ ή ΠΤΩΧΕΥΣΗ ήμουν υπέρ της πτώχευσης....Τώρα απλά ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο...

Πάντως στους Γερμανούς που είναι εδώ όποτε τους βλέπω τους λέω "bollocks!! If you Germans pay us the money you own from the WW 2 we will be fine. But you are poor and you do not have them, that's why we are in that condition!!!" Και για μια βδομάδα δε μου λένε ούτε καλημέρα τα γκιρίζια χεχεχεχεχε

Επισκέπτης
Η πολιτεία ΔΕ ΘΕΛΕΙ να επέμβει δραστικά, όχι δε μπορεί. Εδώ δε τολμούσανε να ακουμπήσουν τον Κόκκαλη γιατί την ίδια στιγμή θα έκλειναν τον Πειραιά οι άλλοι και στις εκλογές θα έτρωγαν μαύρο δαγκωτό. Τα ψηφαλάκια μετράνε. Τα ψηφαλάκια μέτρησαν και στην ΑΕΚ και έχασε το δρόμο ο εκπρόσωπος του κράτους και μπήκε στο 44, τα ψηφαλάκια μέτρησαν και ο Πανιώνιος έγινε "Νέος". Γιατί καλώς η κακώς οι Έλληνες είμαστε άρρωστοι με τις ομάδες μας, και μέχρι πρόσφατα και με τα κόμματα μας.
Το γαμημένο το σύμπαν μας χρωστάει μια Θάντσερ. Όχι ότι και αυτή τα έκανε τέλεια, αλλά ρε πούστη δε μετρούσε ψηφαλάκια (ειρήσθω εν παρόδο η Ελλάδα του τώρα μοιάζει πολύ με αυτή την Αγγλία του 80, όχι σε οικονομική κατάσταση, αλλά σε εικόνα λειτουργίας του κράτους)
αυτο λεω τοσο καιρο.αγγλικο η γερμανικο μοντελο.μονο ετσι αν ΘΕΛΟΥΝ να ΣΩΣΟΥΝ το προιον.τωρα το οτι μετραει το πολιτικο κοστος αυτο ειναι χρονιο.οσο θα εξαρτονται οι πολιτικοι απο συμφεροντα δεν προκιεται ποτε να αλλαξει τιποτα.αλλα ρε αδερφε φταιμε και εμεις αφου οταν θιξουν τα συμφεροντα της ομαδας μας ειμαστε οι πρωτοι που στηρηζουμε τετοιες πρακτικες ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Η αποδοχή προιόντων εγκλήματος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο άλλος είναι φονιας μεγαλέμπορος coca-colas κτλ
Μπορεί λόγου χάρη να αγοράζει απο σένα ή απο τον Γρηγόρη κερδισμένα λαχεία  ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Η αποδοχή προιόντων εγκλήματος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο άλλος είναι φονιας μεγαλέμπορος coca-colas κτλ
Μπορεί λόγου χάρη να αγοράζει απο σένα ή απο τον Γρηγόρη κερδισμένα λαχεία  ;)
γιατι εβγαλες τους μιναρεδες απο το αβαταρ ρε προπαγανδιστη; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτο λεω τοσο καιρο.αγγλικο η γερμανικο μοντελο.μονο ετσι αν ΘΕΛΟΥΝ να ΣΩΣΟΥΝ το προιον.τωρα το οτι μετραει το πολιτικο κοστος αυτο ειναι χρονιο.οσο θα εξαρτονται οι πολιτικοι απο συμφεροντα δεν προκιεται ποτε να αλλαξει τιποτα.αλλα ρε αδερφε φταιμε και εμεις αφου οταν θιξουν τα συμφεροντα της ομαδας μας ειμαστε οι πρωτοι που στηρηζουμε τετοιες πρακτικες ;)
Δε διαφωνώ..Εξάλλου ένας λόγος που είχα κόψει να πηγαίνω γήπεδο ήταν γιατί είχα τσακωθεί με πολλούς ΑΕΚτζήδες που πηγαίναμε μαζί, γιατί ήμουν κατά να μπεί η ΑΕΚ στο 44 και αυτοι ήταν υπέρ και μάλιστα είχαν κατέβαι και σε πορείες και μαλακίες και τους έλεγα "ρε μαλάκες δεν έχετε απεργήσει ούτε μια μέρα και πάτε σε πορείες για να μη τολμήσει η πολιτεία να αγγίξει την ΑΕΚ; Πάτε καλά;". Αυτά τα έκανα και εγώ, μη λέω μαλακίες, μέχρι που πήγα Αγγλία και άνοιξαν τα μάτια μου (και είδα και μπαλίτσα της προκοπής)

Επισκέπτης
Δε διαφωνώ..Εξάλλου ένας λόγος που είχα κόψει να πηγαίνω γήπεδο ήταν γιατί είχα τσακωθεί με πολλούς ΑΕΚτζήδες που πηγαίναμε μαζί, γιατί ήμουν κατά να μπεί η ΑΕΚ στο 44 και αυτοι ήταν υπέρ και μάλιστα είχαν κατέβαι και σε πορείες και μαλακίες και τους έλεγα "ρε μαλάκες δεν έχετε απεργήσει ούτε μια μέρα και πάτε σε πορείες για να μη τολμήσει η πολιτεία να αγγίξει την ΑΕΚ; Πάτε καλά;". Αυτά τα έκανα και εγώ, μη λέω μαλακίες, μέχρι που πήγα Αγγλία και άνοιξαν τα μάτια μου (και είδα και μπαλίτσα της προκοπής)
αν σκεφτοντουσταν οι μισοι παραγοντες οπως εσυ και εγω να εισαι σιγουρος θα μπορουσαμε οχι να γινουμε αγγλια αλλα τουλαχιστον να βλεπουμε ενα καλυτερο ποδοσφαιρο ;)αλλα προσγειωσου αποτομα...εδω ειναι ελλαδα :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η πολιτεία ΔΕ ΘΕΛΕΙ να επέμβει δραστικά, όχι δε μπορεί. Εδώ δε τολμούσανε να ακουμπήσουν τον Κόκκαλη γιατί την ίδια στιγμή θα έκλειναν τον Πειραιά οι άλλοι και στις εκλογές θα έτρωγαν μαύρο δαγκωτό. Τα ψηφαλάκια μετράνε. Τα ψηφαλάκια μέτρησαν και στην ΑΕΚ και έχασε το δρόμο ο εκπρόσωπος του κράτους και μπήκε στο 44, τα ψηφαλάκια μέτρησαν και ο Πανιώνιος έγινε "Νέος". Γιατί καλώς η κακώς οι Έλληνες είμαστε άρρωστοι με τις ομάδες μας, και μέχρι πρόσφατα και με τα κόμματα μας.
Το γαμημένο το σύμπαν μας χρωστάει μια Θάντσερ. Όχι ότι και αυτή τα έκανε τέλεια, αλλά ρε πούστη δε μετρούσε ψηφαλάκια (ειρήσθω εν παρόδο η Ελλάδα του τώρα μοιάζει πολύ με αυτή την Αγγλία του 80, όχι σε οικονομική κατάσταση, αλλά σε εικόνα λειτουργίας του κράτους)
και με την εικόνα της Ουγγαρίας μεχρι την προηγούμενη κυβέρνηση.
Τελικά χρειαζόμαστε έναν κοντό. Κοντός είναι και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας και έχει γαμήσει όλη την ευρωπαϊκή ένωση τώρα, τάπερμαν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενας πελάτης μου ήθελε να εισαγάγει απο γερμανία έπιπλα αξίας προ φπα 120.000€ (σημειωτέον δε πελάτης του συγκεκριμένου εργοστασίου χρόνια) και μας το ξεφούρνισαν ότι πίστωση ή προκαταβόλα γιοκ .Μόνο ολική εξόφληση.Γιατί δεν τους ασφαλίζουν τα εμπορεύματα οταν η φορτωτική γράφει σαν τόπο προορισμού Ελλάδα.Τώρα τί να σου πώ;;; Δεν γνωρίζω εαν είναι γενικευμένη πρακτική πλέον απο τις μαμάδες εταιρείες
μάλλον έτυχε στην περίπτωση
εμένα δεν μου έχει αναφέρει κανένας δικός μου κάτι τέτοιο
θα ρωτήσω βέβαια
αλλά πώς σου ήρθε και το είπες;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ούγγρικο ρεεεεεεεεεεεεεε
και να γαμάμε και ασύστολα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αν σκεφτοντουσταν οι μισοι παραγοντες οπως εσυ και εγω να εισαι σιγουρος θα μπορουσαμε οχι να γινουμε αγγλια αλλα τουλαχιστον να βλεπουμε ενα καλυτερο ποδοσφαιρο ;)αλλα προσγειωσου αποτομα...εδω ειναι ελλαδα :headbang:
Καλά όταν είσαι έξω από το χωρό λες πολλά τραγούδια. Θα ήταν μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ και ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ τρελλά ο Έλληνας παράγοντας που θα έλεγε κάτι τέτοιο (να πάει η ομάδα Δ εθνική ή ερασιτεχνικό δε θυμάμαι ακριβως) και να διαγραφούν τα χρέη της από το να μπει στο 44 και να γίνει διακανονισμός και να μείνει στην Α Εθνική. ΑΝ και τότε είχα την εντύπωση(και ακόμα έχω) πως αν ο Ντέμης το καλοκαίρι του 2004 έλεγε "πάρτε μια πέτρα και πηγαίνετε να πνιγείτε" οι ΑΕΚτζήδες (οριτζινάλες, πειράτές, και μη) θα το έκαναν με το χαμόγελο στα χείλη. Δε ξέρω αν οι τότε μέτοχοι είχα θέσει ή όχι όρο πως αν δε περάσει η ΑΕΚ στο 44 αυτοί θα φύγουν, πάντως χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ

@Μοίκαν ο κοντός δεν έχει γαμήσει μόνο την ΕΕ. Έχει γαμήσει και τις τράπεζες της ουγγαρίας...Φίστιγκ τους έχει κάνει και τους έχει βάλει και τα 2 του χέρια στον κώλο τους και χτυπάει παλαμάκια στο μέσα στο κολάντερό τους  :offtopic:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
surprised-013.GIF

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του την ενδεκάδα και αυτή κρύβει μεγάλες εκπλήξεις. Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, οι ένδεκα που θα ξεκινήσουν το ματς είναι οι Σάχα, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντρπιτς, Ματέος, Μάκος, Λαγός, Γκέντσογλου, Καφές, Σκόκο, Μπαχά, ενώ έκπληξη υπάρχει και στην αποστολή, με τον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ να μένει εκτός 18άδας. Εκτός έμεινε και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος δεν ξεπέρασε τελικά το πρόβλημά του και δεν συμπεριλήφθηκε από τον Χιμένεθ. Όσο για το σύστημα, αυτό πιθανότατα θα είναι 4-4-2 με ρόμβο, όπου ο Καφές θα παίζει πίσω από τους επιθετικούς και ο Γκέντσογλου μπροστά από τα στόπερ. Ερωτηματικά αποτελεί μέχρι στιγμής ποιος εκ των Νταντόμο ή Καράμπελα θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο κοντός είναι μορφή τύπεεεεε
μαλάκα μου είναι αφασία τύπος, δεν χαμπαριάζει τίποτα

ας μην πω περισσότερα όμως και δώσω στίγμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
surprised-013.GIF

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του την ενδεκάδα και αυτή κρύβει μεγάλες εκπλήξεις. Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, οι ένδεκα που θα ξεκινήσουν το ματς είναι οι Σάχα, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντρπιτς, Ματέος, Μάκος, Λαγός, Γκέντσογλου, Καφές, Σκόκο, Μπαχά, ενώ έκπληξη υπάρχει και στην αποστολή, με τον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ να μένει εκτός 18άδας. Εκτός έμεινε και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος δεν ξεπέρασε τελικά το πρόβλημά του και δεν συμπεριλήφθηκε από τον Χιμένεθ. Όσο για το σύστημα, αυτό πιθανότατα θα είναι 4-4-2 με ρόμβο, όπου ο Καφές θα παίζει πίσω από τους επιθετικούς και ο Γκέντσογλου μπροστά από τα στόπερ. Ερωτηματικά αποτελεί μέχρι στιγμής ποιος εκ των Νταντόμο ή Καράμπελα θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.
να στη λύσω εγώ την απορία
ο Ντρίμπιτς θα το καλύψει
χαχααχαχχα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
surprised-013.GIF

Θα είναι και η γυναίκα του στο γήπεδο;;; Ν :tits: :cum:

Επισκέπτης
Καλά όταν είσαι έξω από το χωρό λες πολλά τραγούδια. Θα ήταν μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ και ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ τρελλά ο Έλληνας παράγοντας που θα έλεγε κάτι τέτοιο (να πάει η ομάδα Δ εθνική ή ερασιτεχνικό δε θυμάμαι ακριβως) και να διαγραφούν τα χρέη της από το να μπει στο 44 και να γίνει διακανονισμός και να μείνει στην Α Εθνική. ΑΝ και τότε είχα την εντύπωση(και ακόμα έχω) πως αν ο Ντέμης το καλοκαίρι του 2004 έλεγε "πάρτε μια πέτρα και πηγαίνετε να πνιγείτε" οι ΑΕΚτζήδες (οριτζινάλες, πειράτές, και μη) θα το έκαναν με το χαμόγελο στα χείλη. Δε ξέρω αν οι τότε μέτοχοι είχα θέσει ή όχι όρο πως αν δε περάσει η ΑΕΚ στο 44 αυτοί θα φύγουν, πάντως χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ

@Μοίκαν ο κοντός δεν έχει γαμήσει μόνο την ΕΕ. Έχει γαμήσει και τις τράπεζες της ουγγαρίας...Φίστιγκ τους έχει κάνει και τους έχει βάλει και τα 2 του χέρια στον κώλο τους και χτυπάει παλαμάκια στο μέσα στο κολάντερό τους  :offtopic:
εγω συμφωνω 1000%.σκεψου ομως τον κακαλη τον μελισανιδη το ζαγορακη το βαρδινογιαννη να λενε λυπουμαστε κυριοι αλλα δεν μπαινουμε σε ρυθμιση και πρεπει να πεσουμε οχι στη Δ αλλα στηΒ εθνικη!!!!αυτο να δω και εκλεισα απο ποδοσφαιρο.αυτος θα πρεπει να αλλαξει οχι χωρα αλλα ηπειρο το σπιτι του θα γινοταν εμπολεμη ζωνη.απλα δες τη παθαινουν καποιοι παιχτες που τολμησαν να μην πανε με τα συμφεροντα της εκαστοτε ομαδα ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχαχα...στο λυριότερο ματς της χρονιάς, που παίζονται όλα...πάει το μαυρίδι
επειδή αποκλείεται να έβγαζε τέτοιο μάτι ο τύπος...πιστεύω πως πρέπει να είναι τραυματίας
αν όχι...τότε μιλάμε για ξεβράκωμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω συμφωνω 1000%.σκεψου ομως τον κακαλη τον μελισανιδη το ζαγορακη το βαρδινογιαννη να λενε λυπουμαστε κυριοι αλλα δεν μπαινουμε σε ρυθμιση και πρεπει να πεσουμε οχι στη Δ αλλα στηΒ εθνικη!!!!αυτο να δω και εκλεισα απο ποδοσφαιρο.αυτος θα πρεπει να αλλαξει οχι χωρα αλλα ηπειρο το σπιτι του θα γινοταν εμπολεμη ζωνη.απλα δες τη παθαινουν καποιοι παιχτες που τολμησαν να μην πανε με τα συμφεροντα της εκαστοτε ομαδα ;)
ρε εδώ έχουνε λυσσάξει οι Ηρακλειδείς να μην πέσουνε, τι να λέμε....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μάλλον έτυχε στην περίπτωση
εμένα δεν μου έχει αναφέρει κανένας δικός μου κάτι τέτοιο
θα ρωτήσω βέβαια
αλλά πώς σου ήρθε και το είπες;
οσοι λενε οτι θελουν να φυγει απο το ποδοσφαιρο ο χοντρος και καλα γιατι ριχνει κανα μπινελικι και οχι γιατι φοβουνται οτι θα τους ξεκωλιαζει για καμμια 49ρια χρονακια  
Απάντηση στο post 69913 του κυρίου Χρηστίδη
Ο οποίος πιστεύει οτι σε 49 χρόνια θα υπάρχει ακόμα Ελλάδα  :grin:

Επισκέπτης
ρε εδώ έχουνε λυσσάξει οι Ηρακλειδείς να μην πέσουνε, τι να λέμε....
ο ηρακλης παει να κανει οτι εχουν κανει τα προηγουμενα χρονια ο ολυμπιακος ο πανιωνιος ο παοκ ο αρης η αεκ .δεν τους αδικω καθολου.απλα αυτοι δεν ειχαν την δυναμικη αλλα ηταν και υποτροποι δυο φορες σε ενα χρονο.το θεμα ειναι θα τολμησουν να ριξουν αλλη ομαδα;αν ας πουμε στη θεση του ηταν η αεκ ο ολυμπιακος η οπαναθηναικος θα επερναν την ιδια αποφαση;γιατι στην ιταλια στην αγγλια εχουν εχουν ριξει πρωταθλητριες ομαδες και ιστορικες ομαδες.εδω δυστυχως μετρανε αλλα ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οσοι λενε οτι θελουν να φυγει απο το ποδοσφαιρο ο χοντρος και καλα γιατι ριχνει κανα μπινελικι και οχι γιατι φοβουνται οτι θα τους ξεκωλιαζει για καμμια 49ρια χρονακια 
Απάντηση στο post 69913 του κυρίου Χρηστίδη
Ο οποίος πιστεύει οτι σε 49 χρόνια θα υπάρχει ακόμα Ελλάδα  :grin:
σόρρυ, αλλά δεν μίλησε για Ελλάδα
μπορεί να βρεθούμε σε παράλληλο σύμπαν και ακόμα να παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός...
χαχαχχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom