gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Σοβαρά τώρα; Επειδή έβαλε 150εκ θα πρέπει να κάνουμε και τουμπέκα σε αυτά που λέει, και γάμησετα αυτά που λέει, αλλά στον τρόπο που τα λέει; Όχι ρε φίλε. Δε γίνεται να κάνεις τουμπέκα όταν βγαίνει και λέει "έγκλημα κατά της Ελλάδος", δε γίνεται να κάνεις τουμπέκα όταν λέει "διδάξαμε ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό" όταν έχουν γίνει τα μύρια όσα στο Καραισκάκη (δε θα κάτσω να αναλύσω τι και πως έγινε γιατί χάνεται η ουσία). Μη λέμε και ότι θέλουμε. Στα αρχίδια μου τι λέει για στον Αδαμίδη. Ο Αδαμίδης σε 3,4 μήνες δε θα είναι. Την ΑΕΚ (σαν ομάδα) δε μπορώ να πω. Δεν την έχει βάλει στο στόμα του (ίσως γιατί δεν την υπολογίζει) όπως ο Μπέος πχ. Αλλά το ύφος του Μαρινάκη μου θυμίζει πολύ το ύφος του Κόκκαλη αφού είχε φάει 8 χρόνια στον ΟΣΦΠ. Γιατί στην αρχή ο Κόκκαλης μόνο έσπρωχνε και ήταν μούγκα στη στρούγκα, μετά άρχιζε να παίρνει τα πρωταθλήματα το ένα πίσω από τ άλλο και έβγαλε και γλώσσα. Αυτός ΠΡΙΝ καν ΠΑΡΕΙ την έβγαλε. Γι αυτό λέω. Αν ο ΟΣΦΠ πάρει τα 5 επόμενα (γιατί τόσα θα έχει σερί, γιατί όποιος πιστεύει πως υπάρχει αυτή τη στιγμή που γράφουμε ΟΜΑΔΑ που θα μπορέσει να χτυπήσει στα ίσα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου τον ΟΣΦΠ μάλλον βλέπει άλλο πρωτάθλημα) τι θα λέει; "Σας γαμώ τη μάνα" ;ρε γρηγορη σιγα ....χωνει μια 150αρα και θα στεκομαστε μονιμως στο υφος;;;τι μαλακιες ειναι αυτες....φυσικα και θα εινα αλλαζονας απεναντι στον αδαμιδη και τον γοντυκα και τον σισσε που πληρωνεται με 3 μυρια τον χρονο για να δινει συνεντευξη τυπου στο αραισκακη και να λεει χαρειτε με τωρα και απολαυστε με γιατι το καλοκαιρι φευγω και δεν θα με εχετε;;;και λιγα του εχωσε...αμα ημουνα εγω θα ετρωγε με καλαμακι για κανα δυο μηνες...θα ειχε γαμηθει στη σουπα...αιντε γιατι θα χαθουμε στο τελος...ψυχοραγει το ποδοσφαιρο ερχεται ο αλλος χωνει 150 ζεστα και εμεις ψαχνουμε γιατι ειπε του σισε δκριου γιου....δε γαμιομαστε λεω εγω;;;εχει χαθει το μετρο...
ενταξει μπορω να καταλαβω οτι ο μαρινακης ειναι αντιπαθης για τους αλλοθρησκους γιατι με την παρουσια του εγγυαται την προοδο του θρυλου....αλλα ειναι τερστια υποκρισια να τον μεμφουν επειδη δεν ειναι πολιτικαλι κορεκτ...ελεος πια με την υποκρισια...πειτε ρε στα ισα οτι τρελλαινομαστε γιατι τα χωενει στον θρυλο και τρελλαινομαστε και εμεις που ταλαιπωρουμαστε εδω και χρονια με κατι περιεργους περαστικους προεδρους διαχειριστες και φυσικα θα θελαμε ενα μαρινακη η ενα κοκκαλη....η πιστευεις γρηγορη οτι οι ομοιδεατες σου αμα ειχαν την τυχη να εχουν προεδρο τον πρακτορα η τον χοντρο θα ελεγαν τα ιδια που λενε τωρα και θα ελεγαν να φυγει απο το ποδοσφαιρο επειδη ειπε του σισε να πα να γαμηθει;;
αδερφουλες ειναι που δεν εχουν τα αρχιδια να πουν αυτο που λεω εγω....οτι φθονουν και ζηλευουν...αιντε για να ακουστει καμμια αληθεια πρεπει να γραψω εγω ντε και καλα;;;
Δηλαδή για να καταλάβω. Ο Γιαννακόπουλος είναι για σένα συμπαθείς; Τόσα χρόνια (από τη στιγμή που έφυγε ο Κόκκαλης) συντηρεί το Ελληνικό μπάσκετ, συν ότι έχει ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ. Γιατί αν ΔΕΝ ήταν οι Γιαννακοπουλαίοι Ελληνικό μπάσκετ δε θα υπήρχε, και το γράφω εν πλήρη επίγνωση. Ο αδερφός του Γιαννακό ο καράφλας σου είναι συμπαθείς με τις προκλητικές του δηλώσεις; Όχι γιατί αν δεν σου είναι τότε τι να πω;
Το έχω γράψει. Θα γούσταρα έναν Κόκκαλη στο τιμόνι της ομάδας. Έναν Γιαννακόπουλο. Που να είναι τρελλαμένοι με την ΑΕΚ. Που να χώνουν 30μύρια το χρόνο και την επομένη να 2πλασιάζουν την ασπιρίνη. Μη λέμε μαλακίες τώρα.
Δε θα του έλεγαν να σηκωθεί και να φύγει. Και δε θέλω να φύγει ο Μαρινάκης ή ο Τζίγγερ από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είναι πιο συγκρατειμένοι. Στο μπούθ βρίσε την ΑΕΚ και την Τουρκία. Στις δηλώσεις σου ΟΦΕΙΛΕΙΣ, σα πρόεδρος του ΟΣΦΠ, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς να είσαι πιο συγκρατημένος. Και ο Μαρινάκης ΔΕΝ είναι. Μπορεί να μάθει ο άνθρωπος και να είναι στο μέλλον. Επίσης αν μπορούσα να πω κάτι στο Μαρινάκη αυτό θα ήταν να προσέχει και τις παρέες του στη Σούπερ Λιγκ. Γιατί κακά τα ψέμματα ο Μαρινάκης ΔΕ λέει να έχει από κοντά του τον Μπέο!!! Δε του ταιριάζει ρε παιδί μου πως να σου το πω.