Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε γρηγορη σιγα ....χωνει μια 150αρα και θα στεκομαστε μονιμως στο υφος;;;τι μαλακιες ειναι αυτες....φυσικα και θα εινα αλλαζονας απεναντι στον αδαμιδη και τον γοντυκα και τον σισσε που πληρωνεται με 3 μυρια τον χρονο για να δινει συνεντευξη τυπου στο αραισκακη και να λεει χαρειτε με τωρα και απολαυστε με γιατι το καλοκαιρι φευγω και δεν θα με εχετε;;;και λιγα του εχωσε...αμα ημουνα εγω θα ετρωγε με καλαμακι για κανα δυο μηνες...θα ειχε γαμηθει στη σουπα...αιντε γιατι θα χαθουμε στο τελος...ψυχοραγει το ποδοσφαιρο ερχεται ο αλλος χωνει 150 ζεστα και εμεις ψαχνουμε γιατι ειπε του σισε δκριου γιου....δε γαμιομαστε λεω εγω;;;εχει χαθει το μετρο...
ενταξει μπορω να καταλαβω οτι ο μαρινακης ειναι αντιπαθης για τους αλλοθρησκους γιατι με την παρουσια του εγγυαται την προοδο του θρυλου....αλλα ειναι τερστια υποκρισια να τον μεμφουν επειδη δεν ειναι πολιτικαλι κορεκτ...ελεος πια με την υποκρισια...πειτε ρε στα ισα οτι τρελλαινομαστε γιατι τα χωενει στον θρυλο και τρελλαινομαστε και εμεις που ταλαιπωρουμαστε εδω και χρονια με κατι περιεργους περαστικους προεδρους διαχειριστες και φυσικα θα θελαμε ενα μαρινακη η ενα κοκκαλη....η πιστευεις γρηγορη οτι οι ομοιδεατες σου αμα ειχαν την τυχη να εχουν προεδρο τον πρακτορα η τον χοντρο θα ελεγαν τα ιδια που λενε τωρα και θα ελεγαν να φυγει απο το ποδοσφαιρο επειδη ειπε του σισε να πα να γαμηθει;;
αδερφουλες ειναι που δεν εχουν τα αρχιδια να πουν αυτο που λεω εγω....οτι φθονουν και ζηλευουν...αιντε για να ακουστει καμμια αληθεια πρεπει να γραψω εγω ντε και καλα;;; :grin: :grin:
Σοβαρά τώρα; Επειδή έβαλε 150εκ θα πρέπει να κάνουμε και τουμπέκα σε αυτά που λέει, και γάμησετα αυτά που λέει, αλλά στον τρόπο που τα λέει; Όχι ρε φίλε. Δε γίνεται να κάνεις τουμπέκα όταν βγαίνει και λέει "έγκλημα κατά της Ελλάδος", δε γίνεται να κάνεις τουμπέκα όταν λέει "διδάξαμε ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό" όταν έχουν γίνει τα μύρια όσα στο Καραισκάκη (δε θα κάτσω να αναλύσω τι και πως έγινε γιατί χάνεται η ουσία). Μη λέμε και ότι θέλουμε. Στα αρχίδια μου τι λέει για στον Αδαμίδη. Ο Αδαμίδης σε 3,4 μήνες δε θα είναι. Την ΑΕΚ (σαν ομάδα) δε μπορώ να πω. Δεν την έχει βάλει στο στόμα του (ίσως γιατί δεν την υπολογίζει) όπως ο Μπέος πχ. Αλλά το ύφος του Μαρινάκη μου θυμίζει πολύ το ύφος του Κόκκαλη αφού είχε φάει 8 χρόνια στον ΟΣΦΠ. Γιατί στην αρχή ο Κόκκαλης μόνο έσπρωχνε και ήταν μούγκα στη στρούγκα, μετά άρχιζε να παίρνει τα πρωταθλήματα το ένα πίσω από τ άλλο και έβγαλε και γλώσσα. Αυτός ΠΡΙΝ καν ΠΑΡΕΙ την έβγαλε. Γι αυτό λέω. Αν ο ΟΣΦΠ πάρει τα 5 επόμενα (γιατί τόσα θα έχει σερί, γιατί όποιος πιστεύει πως υπάρχει αυτή τη στιγμή που γράφουμε ΟΜΑΔΑ που θα μπορέσει να χτυπήσει στα ίσα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου τον ΟΣΦΠ μάλλον βλέπει άλλο πρωτάθλημα) τι θα λέει; "Σας γαμώ τη μάνα" ;

Δηλαδή για να καταλάβω. Ο Γιαννακόπουλος είναι για σένα συμπαθείς; Τόσα χρόνια (από τη στιγμή που έφυγε ο Κόκκαλης) συντηρεί το Ελληνικό μπάσκετ, συν ότι έχει ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ. Γιατί αν ΔΕΝ ήταν οι Γιαννακοπουλαίοι Ελληνικό μπάσκετ δε θα υπήρχε, και το γράφω εν πλήρη επίγνωση. Ο αδερφός του Γιαννακό ο καράφλας σου είναι συμπαθείς με τις προκλητικές του δηλώσεις; Όχι γιατί αν δεν σου είναι τότε τι να πω;

Το έχω γράψει. Θα γούσταρα έναν Κόκκαλη στο τιμόνι της ομάδας. Έναν Γιαννακόπουλο. Που να είναι τρελλαμένοι με την ΑΕΚ. Που να χώνουν 30μύρια το χρόνο και την επομένη να 2πλασιάζουν την ασπιρίνη. Μη λέμε μαλακίες τώρα.

Δε θα του έλεγαν να σηκωθεί και να φύγει. Και δε θέλω να φύγει ο Μαρινάκης ή ο Τζίγγερ από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είναι πιο συγκρατειμένοι. Στο μπούθ βρίσε την ΑΕΚ και την Τουρκία. Στις δηλώσεις σου ΟΦΕΙΛΕΙΣ, σα πρόεδρος του ΟΣΦΠ, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς να είσαι πιο συγκρατημένος. Και ο Μαρινάκης ΔΕΝ είναι. Μπορεί να μάθει ο άνθρωπος και να είναι στο μέλλον. Επίσης αν μπορούσα να πω κάτι στο Μαρινάκη αυτό θα ήταν να προσέχει και τις παρέες του στη Σούπερ Λιγκ. Γιατί κακά τα ψέμματα ο Μαρινάκης ΔΕ λέει να έχει από κοντά του τον Μπέο!!! Δε του ταιριάζει ρε παιδί μου πως να σου το πω.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ρε γρηγορη σιγα ....χωνει μια 150αρα και θα στεκομαστε μονιμως στο υφος;;;τι μαλακιες ειναι αυτες....φυσικα και θα εινα αλλαζονας απεναντι στον αδαμιδη και τον γοντυκα και τον σισσε που πληρωνεται με 3 μυρια τον χρονο για να δινει συνεντευξη τυπου στο αραισκακη και να λεει χαρειτε με τωρα και απολαυστε με γιατι το καλοκαιρι φευγω και δεν θα με εχετε;;;και λιγα του εχωσε...αμα ημουνα εγω θα ετρωγε με καλαμακι για κανα δυο μηνες...θα ειχε γαμηθει στη σουπα...αιντε γιατι θα χαθουμε στο τελος...ψυχοραγει το ποδοσφαιρο ερχεται ο αλλος χωνει 150 ζεστα και εμεις ψαχνουμε γιατι ειπε του σισε δκριου γιου....δε γαμιομαστε λεω εγω;;;εχει χαθει το μετρο...
ενταξει μπορω να καταλαβω οτι ο μαρινακης ειναι αντιπαθης για τους αλλοθρησκους γιατι με την παρουσια του εγγυαται την προοδο του θρυλου....αλλα ειναι τερστια υποκρισια να τον μεμφουν επειδη δεν ειναι πολιτικαλι κορεκτ...ελεος πια με την υποκρισια...πειτε ρε στα ισα οτι τρελλαινομαστε γιατι τα χωενει στον θρυλο και τρελλαινομαστε και εμεις που ταλαιπωρουμαστε εδω και χρονια με κατι περιεργους περαστικους προεδρους διαχειριστες και φυσικα θα θελαμε ενα μαρινακη η ενα κοκκαλη....η πιστευεις γρηγορη οτι οι ομοιδεατες σου αμα ειχαν την τυχη να εχουν προεδρο τον πρακτορα η τον χοντρο θα ελεγαν τα ιδια που λενε τωρα και θα ελεγαν να φυγει απο το ποδοσφαιρο επειδη ειπε του σισε να πα να γαμηθει;;
αδερφουλες ειναι που δεν εχουν τα αρχιδια να πουν αυτο που λεω εγω....οτι φθονουν και ζηλευουν...αιντε για να ακουστει καμμια αληθεια πρεπει να γραψω εγω ντε και καλα;;;
:grin: :grin:
Ποιός είναι αδερφή ρε μαλάκα

Επισκέπτης
θα συμφωνησω σε πολλα με τον gregory35 ολοι θα θελαμε εναν μαρινακη η γιαννακοκοπουλο η εναν κοκαλη.και ο χρηστιδης εχει σε πολλα δικιο.ομως πολλες φορες ενω εχει δικιο το χανει με τον τροπο που τα λεει.στο μπασκετ ας πουμε τα χωνει στους κοντους εκει ομως δεν υπαρχει οτι αυτοι εχουν βαλει εναν σκασμο λεφτα;σιγουρα σαν οπαδο τον δυασαρεστει πολλες φορες η συμπεριφορα τους αλλα θα συμφωνησω οτι ο μαρινακης εχει ενα πολυ αλλαζονικο υφος που τον κανει αντιπαθη ακομα και στους ιδιους του ολυμπιακου.και ο σωκρατες μπορει καποια εποχη να τα εκανε αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειχε ουτε το υφος ουτε την επαρση του μαρινακη.αυτη τη στιγμη παιζει μπαλα μονος του καλο θα ειναι ολοι να κρατανε μια πισινη η ιστορια εχει διδαξει οτι ο τροχος γυριζει και το πιο τρανο παραδειγμα αειναι ο ''καπετανιος''που βρεθηκε απο βασιλιας σε αυλικο ;)δεν σημαινει οτι επειδη βαζει καποιος 150 εκ μπορει να εχει και συμπεριφορα καισαρα.αυτη ειναι η αποψη μου και ξερω οτι σε πολλους δεν θα αρεσει.

Επισκέπτης
Eγω ξερω οτι στον αθλητισμο μεγαλος προεδρος ειναι αυτος που σπρωχνει φραγκα. Εκει ειναι η μαγκια. Ο Μαρινακης πρωτα εσπρωξε τρελα φραγκα και μετα ειπε (κακως) και δυο κουβεντες παραπανω
Ας βρεθουν καποιοι να σπρωξουν μαρουλι και μετα τα λεμε. Αλλα δεν θα το παιζουν μαγκες και οι μπαταχτσηδες
Το 99% ενος προεδρου ειναι το ποσα φραγκα θα ριξει. Ετσι απλα. Παει και τερμα. Πικρη αληθεια
μπορω να σου αντιπαραθεσω ενα παραδειγμα που καταριπτει ολα αυτα .ο βαρδινογιαννης λεφτα εριχνε αλλα εκανε και αλλα που ολοι τα κατακριναμε.δεν σημαινει επειδη καποιος βαζει λεφτα μπορει να κανει και να λεει οτι γουσταρει ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ γρηγορη ηρεμησε...δεν διαφωνουμε ...μην σου πω οτι λεμε σχεδον τα ιδια...συμφωνω για το παραδειγμα σου για τους κοντους...εκτος απο κραυγες δικες μας για την συμπεριφορα και την αλλαζονεια τους εχεις δει κανενας στο μπασκετικο συστημα να λεει να φυγουν απο το μπασκετ η τιποτα τετοιο;;;ακριβως το αντιθετο γινεται...τους λοιδωρουν και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ γιατι οπως ειπες τα χωνουν (μαζι με τους δικους μου τα τελευταια χρονια) σε ενα αθλημα που αργοπεθαινει κι θα ειχε ηδη πεθανει αν δεν υπηρχαν θρυλος και παο...
μην μου πεις αντιθετα οτι δεν βλεπεις ''πεσιμο'' απο ολους στον μαρινακη οτι καταστερφει το ποδοσφαιρο,επιστολες σε ουεφα φιφα δντ εοκ εοκα β' φιμπα ουνεσκο γιουνισεφ νατο οπεκ κλπ λπ...για το τι κακο κανει η παρουσια του και πως πρεπει να ''εξαφανιστει'' απο τον χωρο ...ο παο δεν παει σουπε λιγκ η αεκ το ιδιο συνεχεια ανακοινωσεις ,οι δημοσιογραφοι οπαδοι γραφουν λιβελους σε ραδια σαιτ κλπ...
μην μου πεις οτι δεν το βλεπεις...
εδω ειναι η ενσταση μου ...αναγνωριζω πρωτος οτι μιλαει με επαρση και αλλαζονεια...αλλο το ενα αλλο το αλλο...αυτο σου λεω...
ελπιζω να το βελτιωσει...αλλα καπου δεν γινεται ρε φιλε να μην μιλας με αλλαζονεια σε καποιον που σου κουνιεται ενω εσυ εχεις χωσει 150 ζεστα ενω αυτος παιρνει 1000 ευρω μισθο...να εισαι σιγουρος οτι αμα ηταν να μιλησει με παππα η τζιγγερ δεν θα ειχε αυτο το υφος ;) ;)ανθρωπινο ειναι...ασχημο συμφωνω αλλα ανθρωπινο..σκεψου το λιγο ετσι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπορω να σου αντιπαραθεσω ενα παραδειγμα που καταριπτει ολα αυτα .ο βαρδινογιαννης λεφτα εριχνε αλλα εκανε και αλλα που ολοι τα κατακριναμε.δεν σημαινει επειδη καποιος βαζει λεφτα μπορει να κανει και να λεει οτι γουσταρει ;)
σωστα το λες αλλα τι προτιμας και τελικα τι ειναι καλυτερο για το ποδοσφαιρο;;;να μπουν αλλοι τρεις τεσσερις μαρινακηδες που δεν θα ειναι politically correct αλλα θα χωνουν 150αρες και θα λενε και δυο παπαριες η φλωρους υπαλληλους διεκπεραιωτες που πρωτα κανουν τους κοκορες και μετα αρχιζουν τα κλαμματα μαμα ο βαγγελης και ο αχιλλεας με εβρισαν ;;;και θα παιρνουν και το μισθο των χιλιων ευρω;;;ειλικρινα πες μου τι πιστευεις ειναι καλυτερο για το ποδοσφαιρο;;;και μη μου πεις την τριτη λυση να χωνουν και να μην μιλανε...πες μου απο τις δυο ποια ειναι πιστευεις η καλυτερη....γιατι αυτες οι δυο υπαρχουν τωρα...την τριτη περιπτωση την ιδανικη την ξερω αλλα ...ξεχνατην..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ποιός είναι αδερφή ρε μαλάκα
οσοι λενε οτι θελουν να φυγει απο το ποδοσφαιρο ο χοντρος και καλα γιατι ριχνει κανα μπινελικι και οχι γιατι φοβουνται οτι θα τους ξεκωλιαζει για καμμια 49ρια χρονακια  :grin:

Επισκέπτης
σωστα το λες αλλα τι προτιμας και τελικα τι ειναι καλυτερο για το ποδοσφαιρο;;;να μπουν αλλοι τρεις τεσσερις μαρινακηδες που δεν θα ειναι politically correct αλλα θα χωνουν 150αρες και θα λενε και δυο παπαριες η φλωρους υπαλληλους διεκπεραιωτες που πρωτα κανουν τους κοκορες και μετα αρχιζουν τα κλαμματα μαμα ο βαγγελης και ο αχιλλεας με εβρισαν ;;;και θα παιρνουν και το μισθο των χιλιων ευρω;;;ειλικρινα πες μου τι πιστευεις ειναι καλυτερο για το ποδοσφαιρο;;;και μη μου πεις την τριτη λυση να χωνουν και να μην μιλανε...πες μου απο τις δυο ποια ειναι πιστευεις η καλυτερη....γιατι αυτες οι δυο υπαρχουν τωρα...την τριτη περιπτωση την ιδανικη την ξερω αλλα ...ξεχνατην..
αυτο που μπαινει προεδρος για ενα χρονο και κανει το μαγκα με ξενα λεφτα συμφωνω 100% μαζι σου και με τον γρηγορη οτι ειναι ανακολουθη σε οτι λενε.απο τη μια ζητανε καθαρση και ειναι χαμηλων τονων και απο την αλλη οποτε μπορουν το παιζουν κοκορες σε ομαδες μικροτερου βεληνεκους.τωρα στην ερωτηση σου σιγουρα το πιο υγειες θα ηταν να μπορουσαν να μπου 7-8 μαρινακηδες βαρδινογιαννηδες κοκαλης και γιαννακοπουλοι και συμφωνω οτι οποιος βαζει λεφτα εχει και αποψη και πρεπει να τη λεει.η ενσταση μου ειναι ο τροπος που το κανεις και η συμπεριφορα σου προς τριτους.αυτος που ειναι large πρεπει να ειναι και σε ολα.δεν λεω να βαλει λεφτα και να τον πηδηξουν αλλα συμπεριφορες οπως αυτη στο καραισκακη αδικουν και τον ιδιο κα τα λεφτα που εβαλε αλλα και την ομαδα ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
οσοι λενε οτι θελουν να φυγει απο το ποδοσφαιρο ο χοντρος και καλα γιατι ριχνει κανα μπινελικι και οχι γιατι φοβουνται οτι θα τους ξεκωλιαζει για καμμια 49ρια χρονακια  :grin:
θα φύγει απο μόνος του σε δύο -τρία χρονάκια οταν θα του περάσει η καύλα και δει οτι δεν κάνει απόσβεση των επενδύσεων του
Η εποχή δεν είναι για ηρωισμούς (είμαστε μια μικρή πτωχευμένη χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται για τον χώρο των άρτων και θεαμάτων)

*Γρηγόρη σήμερα έμαθα ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες του εξωτερικού δεν ασφαλίζουν τα εμπορεύματα προς Ελλάδα ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΠΡΙΝ Η ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥΣ  :think:

Επισκέπτης
θα φύγει απο μόνος του σε δύο -τρία χρονάκια οταν θα του περάσει η καύλα και δει οτι δεν κάνει απόσβεση των επενδύσεων του
Η εποχή δεν είναι για ηρωισμούς (είμαστε μια μικρή πτωχευμένη χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται για τον χώρο των άρτων και θεαμάτων)

*Γρηγόρη σήμερα έμαθα ότι οι ασφαλιστικές εταιρείς του εξωτερικού δεν ασφαλίζουν τα εμπορεύματα προς Ελλάδα ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΠΡΙΝ Η ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥΣ  :think:
αν πιστευεις πως μπαινουν μονο για την καυλα και για την αγαπη τους για την ομαδα εισαι πολυ ρομαντικος.υπαρχουν αλλοι λογοι που του βολευουν και να κανουν το χομπυ-καυλα αλλα και να βγουν οικονομικα κερδισμενοι ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
«Η ασθένεια θα… παρατείνεται»
Η απίστευτη ομολογία του συνηγόρου του Μάκη Ψωμιάδη ενώπιον του δικαστηρίου που έκανε άπαντες να… χαμογελάσουν

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε συ γρηγορη ηρεμησε...δεν διαφωνουμε ...μην σου πω οτι λεμε σχεδον τα ιδια...συμφωνω για το παραδειγμα σου για τους κοντους...εκτος απο κραυγες δικες μας για την συμπεριφορα και την αλλαζονεια τους εχεις δει κανενας στο μπασκετικο συστημα να λεει να φυγουν απο το μπασκετ η τιποτα τετοιο;;;ακριβως το αντιθετο γινεται...τους λοιδωρουν και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ γιατι οπως ειπες τα χωνουν (μαζι με τους δικους μου τα τελευταια χρονια) σε ενα αθλημα που αργοπεθαινει κι θα ειχε ηδη πεθανει αν δεν υπηρχαν θρυλος και παο...
μην μου πεις αντιθετα οτι δεν βλεπεις ''πεσιμο'' απο ολους στον μαρινακη οτι καταστερφει το ποδοσφαιρο,επιστολες σε ουεφα φιφα δντ εοκ εοκα β' φιμπα ουνεσκο γιουνισεφ νατο οπεκ κλπ λπ...για το τι κακο κανει η παρουσια του και πως πρεπει να ''εξαφανιστει'' απο τον χωρο ...ο παο δεν παει σουπε λιγκ η αεκ το ιδιο συνεχεια ανακοινωσεις ,οι δημοσιογραφοι οπαδοι γραφουν λιβελους σε ραδια σαιτ κλπ...
μην μου πεις οτι δεν το βλεπεις...
εδω ειναι η ενσταση μου ...αναγνωριζω πρωτος οτι μιλαει με επαρση και αλλαζονεια...αλλο το ενα αλλο το αλλο...αυτο σου λεω...
ελπιζω να το βελτιωσει...αλλα καπου δεν γινεται ρε φιλε να μην μιλας με αλλαζονεια σε καποιον που σου κουνιεται ενω εσυ εχεις χωσει 150 ζεστα ενω αυτος παιρνει 1000 ευρω μισθο...να εισαι σιγουρος οτι αμα ηταν να μιλησει με παππα η τζιγγερ δεν θα ειχε αυτο το υφος ;) ;)ανθρωπινο ειναι...ασχημο συμφωνω αλλα ανθρωπινο..σκεψου το λιγο ετσι...
Και σου ξαναγράφω το λοιπόν. Ο Μαρινάκης σε ότι αφορά θέματα επικοινωνιακά (γιατί το τι κάνει στον ΟΣΦΠ το γράφω στα παπάρια μου γιατί ειμαι ΑΕΚτζής) έχει κάνει πολλά φάουλ. Και ξαναλέω ότι ελπίζω να τα διορθώσει, γιατί διαφορετικά αν συνεχίσει αυτό το ύφος θα δημιουργήσει προβλήματα. Γιατί ο αλαζόνας γεννά μίση και υπάρχουν και φορές που τα μίση ξεσπάνε σε λάθος ανθρώπους. Πχ αλαζώνας ο Μαρινάκης, στην κράνα οι ΑΕΚτζήδες που δε θα ξεσπάσουν στον Μαρινάκη (εκτός και αν κατέβουν στον ΟΛΠ και του γαμήσουν τα γραφεία) αλλά στους παίκτες/οπαδούς του ΟΣΦΠ. Όταν ο Κόκκαλης με το υφάκι του έλεγε για "κότες" και "τέτοιους οπαδούς έχουμε αυτούς θέλουμε" είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ρίχνει λάδι στη φωτιά. Και ο Μαρινάκης ΔΕΝ ήταν μόνο αλαζόνας με τον Αδαμίδη (και τον κάθε Αδαμίδη). Ακόμα θυμάμαι τις ανακοινώσεις που έβγαζε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ για τον ΠΑΤΕΡΑ, που δεν ΗΤΑΝ ΚΑΝ πρόεδρος στον ΠΑΟ (όταν τις έβγαζε). Ναι ο Μαρινάκης έχει τρέλλα με τον ΟΣΦΠ, κανένας δε μπορεί να πει το αντίθετο, όπως και οι κοντοί με τον ΠΑΟ. Εγώ γουστάρω πιο πολύ τον Παύλο από τον Θανάση. Γιατί ο Παύλος τα σπρώχνει και είναι πιο "ταπεινός" από τον άλλον. Δε λέω ότι είναι παναγία, αλλά μπροστά στον Θανάση είναι παιδί του Κατηχητικού. Και δε θα πω για τον Τζίγγερ που ΚΑΙ αυτός τα έχωνε επί χρόνια στον ΠΑΟ και ήταν κύριος. Ο Μαρινάκης θα πρέπει σα παράδειγμα να πάρει αυτούς όχι τον Θάνο!
Αν είχα να διαλέξω παράγοντες που θα ήθελα έξω από τον Αθλητισμό πρώτοι θα ήταν Μπέος, Ψωμιάδης, Χατζημούσιας (αν και αυτός αρχίδια παράφοντας είναι). Όχι τον Μαρινάκη ή τον Πατέρα ή τον Τζίγγερ. Μη λέμε ότι θέλουμε!!! Αν φύγουν και αυτοί τότε όλες οι ομάδες θα κάνουν αυτό που πάει να κάνει η ΑΕΚ. Να μαζεύουν 40 50 χιλιάδες κόσμο και να τους ζητάνε από 200 και 500 ευρώ το χρόνο για να προχωρήσει η ομάδα (αν και το ιδανικό για μένα θα είναι να υπάρχει ένας λεφτάς που να λέει "όσα μαζέψουμε από τους οπαδούς με τη συνδρομή τους, άλλα τόσα θα βάλω και εγώ" να σε χτυπάει στο φιλότιμο).
Πάντως και εγώ (και μιλάω προσωπικά) για να μη λέω μαλακίες αν ήμουν ο Μαρινάκης τα ίδια και χειρότερα θα έλεγα. Εδώ όταν νίκησα τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ έλεγα τα μύρια όσα σε φίλους (συν όταν μπήκε και το γκολ βρέθηκα από τη κορυφή της 19 κάτω στην τάφρο και μόνο που δεν έβγλα έξω τον μπούντζο μου για να το δει καλά ο τερματοφύλακας του ΟΣΦΠ) δε είχα ύφος χίλιων καρδιναλίων αν είχα πάρει χαλαρά το πρωτάθλημα και ήξερα ότι για τα επόμενα 5 χρόνια στην Ελλάδα δε θα υπάρχει άλλη ομάδα πλην της ΑΕΚ;;; Απλά καλό είναι να υπάρχει ένα μετρο.

Υ.Γ Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στη Σουπερ Λιγκ πρέπει να βρουν έναν άνθρωπο για πρόεδρο που να είναι ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ο οποίος θα είναι ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ. Το κάθε χρόνο και άλλος έχει αποτύχει.

Επισκέπτης
ολα αυτα γρηγορη ειναι ωραια αλλα και ρομαντικα.μακαρι να μπορουσαν να γινουν ετσι αλλα τη λιγκα καλως κακος τη διοκουν οι ιδιοι.το θεωρουν κτημα τους και δεν θα αφησουν κανεναν να θιξει τα συμφεροντα τους αυτη ειναι η πραγματικοτητα.το προβλημα ειναι οτι ειμαστε η μοναδικη χωρα που δεν μπορει η πολιτεια -κρατος να επεμβει δραστικα.οταν ξεκινησουν απο τα απλα φτανουμε και στα πιο συνθετα ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
*Γρηγόρη σήμερα έμαθα ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες του εξωτερικού δεν ασφαλίζουν τα εμπορεύματα προς Ελλάδα ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΠΡΙΝ Η ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥΣ  :think:
είσαι σίγουρος για αυτό;;
γιατί αυτό σημαίνει πρακτικά πως οι εμπορικοί αντιπρόσωποι ψοφάνε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οχι δεν ξέρω κανέναν άλλο λόγο που μπορεί να χώνει ο άλλος λεφτά (που δεν εχει ή και που έχει αν θες) σε ομάδες εκτός απο την νομιμοποίηση προιόντων εγκλήματος
*Ευχαριστώ για τον όρο που μου πρόσαψες  με περιποιεί τιμή.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

*Γρηγόρη σήμερα έμαθα ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες του εξωτερικού δεν ασφαλίζουν τα εμπορεύματα προς Ελλάδα ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΠΡΙΝ Η ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥΣ  :think:
Δε γνωρίζω κάτι τέτοιο τι να σου πω. Δε μπορώ να πω ότι είναι ψέμα. Ίσως γι αυτό τα ναύλα να είναι και τόσο χαμηλά αυτή την περίοδο.

Πάντως κάτι ξένοι ευρωπαίοι που είναι εδώ, 4 μήνες τώρα όλο μας λένε "η Ελλάδα θα κυρήξει πτώχευση"....Η Ιστορία θα δείξει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε γνωρίζω κάτι τέτοιο τι να σου πω. Δε μπορώ να πω ότι είναι ψέμα. Ίσως γι αυτό τα ναύλα να είναι και τόσο χαμηλά αυτή την περίοδο.

Πάντως κάτι ξένοι ευρωπαίοι που είναι εδώ, 4 μήνες τώρα όλο μας λένε "η Ελλάδα θα κυρήξει πτώχευση"....Η Ιστορία θα δείξει.
και χρειάζεσαι αυτούς για να το μάθεις;

Επισκέπτης
Οχι δεν ξέρω κανέναν άλλο λόγο που μπορεί να χώνει ο άλλος λεφτά (που δεν εχει ή και που έχει αν θες) σε ομάδες εκτός απο την νομιμοποίηση προιόντων εγκλήματος
*Ευχαριστώ για τον όρο που μου πρόσαψες  με περιποιεί τιμή.
ξερεις κανεναν που να μη ξεπλενει χρημα η να χρησιμοποιει το ποδοσφαιρο για ιδιοτελεις σκοπους.θες ονοματα;βαρδινογιαννης μελισανιδης κοκαλης ;)δεν ξερω αν ειναι εγληματιες αλλα ολοι ειχαν πολλα ωφελη με την ενασχοληση τους με την μπαλα ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ολα αυτα γρηγορη ειναι ωραια αλλα και ρομαντικα.μακαρι να μπορουσαν να γινουν ετσι αλλα τη λιγκα καλως κακος τη διοκουν οι ιδιοι.το θεωρουν κτημα τους και δεν θα αφησουν κανεναν να θιξει τα συμφεροντα τους αυτη ειναι η πραγματικοτητα.το προβλημα ειναι οτι ειμαστε η μοναδικη χωρα που δεν μπορει η πολιτεια -κρατος να επεμβει δραστικα.οταν ξεκινησουν απο τα απλα φτανουμε και στα πιο συνθετα ;)
Η πολιτεία ΔΕ ΘΕΛΕΙ να επέμβει δραστικά, όχι δε μπορεί. Εδώ δε τολμούσανε να ακουμπήσουν τον Κόκκαλη γιατί την ίδια στιγμή θα έκλειναν τον Πειραιά οι άλλοι και στις εκλογές θα έτρωγαν μαύρο δαγκωτό. Τα ψηφαλάκια μετράνε. Τα ψηφαλάκια μέτρησαν και στην ΑΕΚ και έχασε το δρόμο ο εκπρόσωπος του κράτους και μπήκε στο 44, τα ψηφαλάκια μέτρησαν και ο Πανιώνιος έγινε "Νέος". Γιατί καλώς η κακώς οι Έλληνες είμαστε άρρωστοι με τις ομάδες μας, και μέχρι πρόσφατα και με τα κόμματα μας.
Το γαμημένο το σύμπαν μας χρωστάει μια Θάντσερ. Όχι ότι και αυτή τα έκανε τέλεια, αλλά ρε πούστη δε μετρούσε ψηφαλάκια (ειρήσθω εν παρόδο η Ελλάδα του τώρα μοιάζει πολύ με αυτή την Αγγλία του 80, όχι σε οικονομική κατάσταση, αλλά σε εικόνα λειτουργίας του κράτους)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
είσαι σίγουρος για αυτό;;
γιατί αυτό σημαίνει πρακτικά πως οι εμπορικοί αντιπρόσωποι ψοφάνε
Ενας πελάτης μου ήθελε να εισαγάγει απο γερμανία έπιπλα αξίας προ φπα 120.000€ (σημειωτέον δε πελάτης του συγκεκριμένου εργοστασίου χρόνια) και μας το ξεφούρνισαν ότι πίστωση ή προκαταβόλα γιοκ .Μόνο ολική εξόφληση.Γιατί δεν τους ασφαλίζουν τα εμπορεύματα οταν η φορτωτική γράφει σαν τόπο προορισμού Ελλάδα.Τώρα τί να σου πώ;;; Δεν γνωρίζω εαν είναι γενικευμένη πρακτική πλέον απο τις μαμάδες εταιρείες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom