Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε στο CAS, τα παραμύθια τελειώνουν.
Αν οι κούλες είχαν μείνει Ελλάδα, θα μπορούσαν να συνεχίσουν την κλαψομουνίαση που τους χαρακτηρίζει.
Πήγαν Ελβετία, πήραν τ' αρχίδια τους, αλλά βέβαια σαν γνήσιες κούλες, συνεχίζει το παραμύθι.
Μαρμαρωμένος βασιλιάς, ηθικό πρωτάθλημα και τα συναφή.

Μα ακριβώς κάνεις ένσταση για τελείως εξωαγωνιστικό θέμα μιας και απ' ότι ξέρω ο μπέος δεν παίζει μπάλα.

Το τι παπαριά έχει ακουστεί σήμερα στον ΝΟΒΑ...

Το κάναμε λέει για τον Μπέο. Ναι ρε παπάρες, τώρα τον μάθατε τον Αχιλλέα. Που σας πήγε κωλοφεράντζα τρεις φορές φέτος καθαρά.
Όπως με τον Ηλυσιακό, θυμάστε ιδιότητες και ποινικά μητρώα όταν έχετε φάει το καυλί.
Αν τα είχατε με τον Μπέο, να τον μαζεύατε όταν σας τα έχωνε, όχι όταν σας πέταξε εκτός ΤΣΟΥΛΟΥ.

Θέλουμε να τιμωρήσουμε τον Μπέο μόνο, και όχι τον Ολυμπιακό Βόλου. Ναι αλλά αν χάσει το εισητήριο ο ΟΒ δεν τιμωρείται η ομάδα;
Αν τα είχατε με τον Μπέο, ας κάνετε έγκληση στον εισαγγελέα ή παρέμβαση στην δίκη.

Το κάνουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό το λένε οπαδοί της ομάδας που τα έκανε πουτάνα σε τελικό κυπέλλου με τον... Ατρόμητο.
Ρε ειλικρινά, δεν φοβάστε τις ντομάτες; Είστε τόσο ξετσίπωτοι ή τόσο πωρωμένοι;

Δεν είμαστε σαν τον Ολυμπιακό. Φυσικά και δεν είστε. κούλες είστε και θα είστε μια ζωή.
Κατ' αρχάς, τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός με τα ξεφτιλίκια σας; Ποιος σας ρώτησε αν είστε σαν εμάς;
Ξεκολλάτε μια φορά με τον Ολυμπιακό που μια ζωή κάνετε σαν την χήρα στο κρεββάτι.
το CAS δεχτηκε απλα την αποφαση του γκαγκατση,που δικαιωσε φυσικα τον γκευ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γράφει ο Αντώνης Καρπετόπουλος

Δεν θα την έκανα

Να κάνει ένσταση η ΑΕΚ; Το άρθρο 19 του ΚΑΠ, παράγραφος 5, της δίνει το σχετικό δικαίωμα και η πιθανότητα να δικαιωθεί είναι μεγάλη. Αλλά εγώ δεν θα την έκανα την ένσταση για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί προσωπικά πίστευα και πιστεύω ότι τα ματς πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά: αν θέλει, ας κάνει ένσταση ο αθλητικός εισαγγελέας -είναι στη διακριτική ευχέρειά του. Δεύτερον, αν ήμουν Αδαμίδης, θα χρησιμοποιούσα το περιστατικό για να καταδείξω τη διοργανωτική φαυλότητα -θα παρουσίαζα δηλαδή την απόλυτη αδυναμία της Σούπερ Λίγκας να διοργανώσει ένα πρωτάθλημα της προκοπής. Διότι στη συγκεκριμένη ιστορία περισσότερο πρόβλημα και από τις βόλτες του τιμωρημένου Αχιλλέα Μπέου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια είναι ότι ο παρατηρητής της Λίγκας και ο διαιτητής δεν είδαν και δεν έγραψαν τίποτα! Ειδικά ο παρατηρητής της Λίγκας είναι δυνατόν να έχει γίνει τέτοιας έκτασης περιστατικό και να μη σημειώσει το παραμικρό; Είναι δυνατόν να έχει διατάξει ο εισαγγελέας να μεταφερθεί πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας στο νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικών, και ο παρατηρητής να μην έχει πάρει είδηση τι έγινε; Σε αυτό θα εστίαζα την προσοχή μου αν ήμουν η διοίκηση της ΑΕΚ: θα ζητούσα την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου ανθρώπου, αν και εφόσον οι εκθέσεις του είναι κενές. Γιατί το βασικό δεν είναι το δέντρο, αλλά το δάσος.

Η ΑΕΚ και όποιος άλλος θεωρεί τη λειτουργία της Σούπερ Λίγκας μια προβληματική υπόθεση πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία για να υπενθυμίζει στην κοινή γνώμη διαπιστωμένες αδυναμίες. Το να πάρει η ΑΕΚ ένα ματς στα χαρτιά δεν λέει και τίποτα. Το να καταδείξει στην κοινή γνώμη ότι η Σούπερ Λίγκα, έτσι όπως λειτουργεί, είναι προβληματική και ως εκ τούτου πρέπει να ξαναδεί την οργάνωσή της σε κάθε επίπεδο είναι χρήσιμο. Οχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για το ποδόσφαιρο γενικά. Βέβαια, για να τα σκέφτεσαι αυτά πρέπει να σε ενδιαφέρουν το πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο -δεν μου προκύπτει ότι η ΑΕΚ κοιτάζει αυτόν τον καιρό κάτι περισσότερο από την καμπούρα της...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Δεν θα την έκανα

Να κάνει ένσταση η ΑΕΚ; Το άρθρο 19 του ΚΑΠ, παράγραφος 5, της δίνει το σχετικό δικαίωμα και η πιθανότητα να δικαιωθεί είναι μεγάλη. Αλλά εγώ δεν θα την έκανα την ένσταση για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί προσωπικά πίστευα και πιστεύω ότι τα ματς πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά: αν θέλει, ας κάνει ένσταση ο αθλητικός εισαγγελέας -είναι στη διακριτική ευχέρειά του. Δεύτερον, αν ήμουν Αδαμίδης, θα χρησιμοποιούσα το περιστατικό για να καταδείξω τη διοργανωτική φαυλότητα -θα παρουσίαζα δηλαδή την απόλυτη αδυναμία της Σούπερ Λίγκας να διοργανώσει ένα πρωτάθλημα της προκοπής. Διότι στη συγκεκριμένη ιστορία περισσότερο πρόβλημα και από τις βόλτες του τιμωρημένου Αχιλλέα Μπέου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια είναι ότι ο παρατηρητής της Λίγκας και ο διαιτητής δεν είδαν και δεν έγραψαν τίποτα! Ειδικά ο παρατηρητής της Λίγκας είναι δυνατόν να έχει γίνει τέτοιας έκτασης περιστατικό και να μη σημειώσει το παραμικρό; Είναι δυνατόν να έχει διατάξει ο εισαγγελέας να μεταφερθεί πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας στο νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικών, και ο παρατηρητής να μην έχει πάρει είδηση τι έγινε; Σε αυτό θα εστίαζα την προσοχή μου αν ήμουν η διοίκηση της ΑΕΚ: θα ζητούσα την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου ανθρώπου, αν και εφόσον οι εκθέσεις του είναι κενές. Γιατί το βασικό δεν είναι το δέντρο, αλλά το δάσος.

Η ΑΕΚ και όποιος άλλος θεωρεί τη λειτουργία της Σούπερ Λίγκας μια προβληματική υπόθεση πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία για να υπενθυμίζει στην κοινή γνώμη διαπιστωμένες αδυναμίες. Το να πάρει η ΑΕΚ ένα ματς στα χαρτιά δεν λέει και τίποτα. Το να καταδείξει στην κοινή γνώμη ότι η Σούπερ Λίγκα, έτσι όπως λειτουργεί, είναι προβληματική και ως εκ τούτου πρέπει να ξαναδεί την οργάνωσή της σε κάθε επίπεδο είναι χρήσιμο. Οχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για το ποδόσφαιρο γενικά. Βέβαια, για να τα σκέφτεσαι αυτά πρέπει να σε ενδιαφέρουν το πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο -δεν μου προκύπτει ότι η ΑΕΚ κοιτάζει αυτόν τον καιρό κάτι περισσότερο από την καμπούρα της...

το είχα ξαναγράψει πριν από πολλές σελίδες
ο Έλληνας είναι σε σύγχυση
μιλάμε για σοβαρή κατάσταση
και δεν το καταλαβαίνει κανείς μιλάμε

καλά...ο ζαν κλώντης δεν είναι σε σύγχυση...είναι σε παράκρουση

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Δεν θα την έκανα

Kαλή σου μέρα Γρηγόριε !!!
την άλλη φορά που θα σου επιτίθενται κατα κύματα οι αλλόθρησκοι μην κάθεσαι και τους απαντάς.
Χρησιμοποίησε ένα τέτοιο  :grin:

gunfight32.gif

ή ενα τέτοιο
gunfight6.gif

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Κόψτε το τσιγάρο να σωθεί η ΑΕΚ 
lol-045.gif

Γιάννης Ξενάκης
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/324838.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/324838.html[/url]

Το κάπνισμα βλάπτει την ΑΕΚ και το βραβείο που απονεμήθηκε προσφάτως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στον Έλληνα πρωθυπουργό για τα αντικαπνιστικά μέτρα, να παραδοθεί πάραυτα στην ΑΕΚ και τον κόσμο της. Ο Γιάννης Ξενάκης σχολιάζει το μεγαλόπνοο σχέδιο των Supporters. H αποστολή για Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ ΑΕΚ για την ένσταση. Πρόταση σε Σιαλμά η ΑΕΚ.
Όσο κι αν θέλεις να αποδεχθείς με συμπάθεια το μεγαλόπνοο σχέδιο των Υποστηρικτών της ΑΕΚ, όσο κι αν προσπαθήσεις να δεις την (πιο) αισιόδοξη πλευρά του πράγματος, η αλήθεια είναι ότι το εγχείρημα που ξεκινάει, ένα μέχρι πρότινος κλειστό και ελιτίστικο κλαμπ, μπάζει από παντού.
Ο,τι δεν κατάφερε να κάνει πριν από 15 χρόνια ο κ.Τροχανάς, να προσελκύσει δηλαδή - μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο - φιλάθλους της ΑΕΚ που θα συμμετείχαν ενεργά στα επενδυτικά προγράμματα του ιδρυτή του SoE, προσπαθεί να το πετύχει το 2011 το Supporters Club. Άνθρωποι που αγαπάνε την ΑΕΚ, όχι μεγιστάνες αλλά επιφανείς οικονομικά, που γούσταραν όλα αυτά τα χρόνια να πληρώνουν περισσότερα χρήματα από τους απλούς φιλάθλους και να έχουν το προνόμιο να συνομιλούν με τη διοίκηση, να σφίγγουν το χέρι του προπονητή και του αρχηγού, ζητούν από τον κόσμο της ΑΕΚ να κάνει το ίδιο πράγμα, στο βαθμό που το επιτρέπει η τσέπη του καθενός.
Στο ερώτημα, ποιος θα αναλάβει την ΑΕΚ αν δεν βγουν μπροστά οι supporters, απάντηση δεν έχω. Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι η λύση αυτή είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ. Ένα μήνα πριν τη λήξη της τρέχουσας σεζόν (σε οικονομικό επίπεδο), ο Παππάς και ο Νοτιάς, δεν είναι δυνατόν να το βάζουν στα πόδια και να πετάνε το μπαλάκι στον κόσμο. Όφειλαν να καθαρίσουν με τις υποχρεώσεις και να βρουν συγκεκριμένη λύση για την ΑΕΚ. Έχω την αίσθηση, ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν πραγματικά να ψάξουν για διάδοχο κατάσταση. Σαν να θέλουν να πατάνε και μέσα και έξω. Να είμαστε λίγο στην ΑΕΚ, πολύ απ' έξω και να μην βάζουμε πολλά. Αλλά να μην φύγουμε κι εντελώς, ιδίως ο Νοτιάς που έχει χτίσει και τα Σπάτα (Τα οποία μίκρυναν επικίνδυνα... Τόσο, που δεν χωράνε τις ακαδημίες. Που είναι τα 5 γήπεδα, τα κολυμβητήρια, οι ξενώνες...) Για Παππά και Νοτιά, λοιπόν, ισχύει το “ο,τι χάσαμε χάσαμε από το περίσσευμά μας, καιρός να βάλει και ο κόσμος το χέρι στην τσέπη του. Από το υστέρημά του.” Λες και δεν το βάζει τόσα χρόνια...
Ξεκινούν λοιπόν οι Supporters με προίκα το 23% των μετοχών που ευελπιστούν πως θα αυξηθεί άμεσα, μόλις δώσει και το δικό του ποσοστό ο Ντέμης. Έχει πλάκα αυτή η ιστορία με τις μετοχές στην ΑΕΚ. Τις ενεχυριασμένες στην Morgan Stanley. Τις υποθηκευμένες. Ο Κανελλόπουλος και ο Κούλης τις πασάρουν στην ερασιτεχνική. Ο Γκίκας και ο Πόλυς δίνουν το 18% στον Παππά. Δεκαπέντε μήνες αργότερα ο Παππάς κάνει πάσα αυτό το 18% στους supporters. Αν έγιναν όλα όπως ορίζει ο νόμος και πληρώθηκε ο φόρος μεταβίβασης; Ψιλά γράμματα, ουδείς ασχολείται! Εδώ βγαίνουν και λένε ότι οι νέες μετοχές δεν είναι υποθηκευμένες. Στη σελίδα 52 του διαχειριστικού ελέγχου, πάντως, άλλα πράγματα αναφέρονται. Στη σύμβαση για το ομολογιακό (Απρίλιος 2006), γίνεται λόγος για ενέχυρο και συμπληρωματικών μετοχών, νέων και πρόσθετων.
Εν πάση περιπτώσει, το 23% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ αρχίζει μια προσπάθεια να συγκεντρώσει σε πρώτη φάση 18.250.000 ευρώ. Τεράστιο ποσό για τα σημερινά δεδομένα. Πως προκύπτει το νούμερο; Ένα ευρώ την ημέρα, 365 τον χρόνο, επί 50.000 μετόχους. Για το υπόλοιπο 77% των μετοχών δεν ακούσαμε τίποτα. Πόσα θα βάλει, τι θα βάλει. Γενικότητες και αοριστολογίες, ότι θα συνδράμουν οικονομικά και θα βοηθήσουν το εγχείρημα των supporters.
Ο μισθοσυντήρητος οπαδός της ΑΕΚ που κατά μέσο όρο έχει απώλεια εισοδήματος πέντε χιλιάρικα ετησίως και δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει αύριο στη ζωή του, καλείται να δώσει από 200 έως 700-800 ευρώ τον χρόνο, αναλόγως το διαρκείας που θα επιλέξει, μαζί με το 200άρι για να πάρει μετοχές, όχι της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά της εταιρείας των supporters. Μέσα σ' ένα περιβάλλον λεηλατημένο, με τον ΦΠΑ στα τρόφιμα να εκτοξεύεται στο 23% και χιλιάδες κόσμο να αγωνιά αν αύριο θα έχει δουλειά, είναι ουτοπιστικό να ψάχνεις βοήθεια από τους μη έχοντες. Όταν ο φίλαθλος της ΑΕΚ δεν γνωρίζει πόσο θα συνδράμουν και αν θα συνδράμουν οι έχοντες και κατέχοντες.
Θα ήταν περισσότερο έντιμο, αν από την πρώτη μέρα παρουσίαζαν σχέδιο ολοκληρωμένο. Να πουν στον κόσμο, ότι στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν μ' αυτά τα ποσά ο Μελισσανίδης, ο Χατζηιωάννου, ο Γκούμας, ο Κανελλόπουλος, ο Φιλίππου, ο Νικολαΐδης, οι νυν μεγαλομέτοχοι και άλλοι επιχειρηματίες. Και η μαγιά να είναι πολύ μεγαλύτερη από τα 565 χιλιάρικα. Επίσης θα ήταν πιο δελεαστικό για τον οπαδό να αποκτά μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι μιας νεοσύστατης ανώνυμης εταιρείας. Αλλά εδώ έχουν γίνει του κόσμου οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση (λεφτάδων αλλά και απλών φιλάθλων), τι να συζητάμε τώρα.
Όσο για τα προνόμια που θα απολαμβάνουν όσοι γίνουν μέτοχοι, δεν στέκομαι στα σουβενίρ, τα αυτόγραφα, την παρακολούθηση προπονήσεων (ο προπονητής το ξέρει;), τη συμμετοχή στα “διπλά” (ο προπονητής το ξέρει;) και τα γεύματα με τους παίκτες (οι οποίοι προφανώς, θα πρέπει να μην γευματίζουν πλέον με τις οικογένειες τους, αν μαζευτούν πενήντα χιλιάδες οπαδοί με μετοχές και προνόμια στα χέρια). Δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι προτεραιότητα θα έχουν όσοι πάρουν μετοχές για την αγορά διαρκείας. Ξαφνικά θα σπρώχνονται όλοι για να προλάβουν να πάρουν διαρκείας και δεν θα τους χωράει το ΟΑΚΑ; Κι αν οι μέτοχοι και κάτοχοι διαρκείας είναι 50.000, θα χτίσουν τετραώροφες εξέδρες στη Ν.Φιλαδέλφεια για να χωρέσουν όλοι;
Μακάρι να ανταποκριθεί στο κάλεσμα ο φίλαθλος της ΑΕΚ. Να κόψει από δω, να κόψει από κει, να τα δώσει στην ομάδα που αγαπά και θέλει να βλέπει πρωταγωνίστρια. Κι αν είναι να κόψει το τσιγάρο, όπως αστειεύτηκε ο κ.Κασνακίδης και να φτερουγίσει η ΑΕΚ, ακόμα καλύτερα. Θα βάλει και δεύτερη στάμπα το υπουργείο Υγείας, στα πακέτα: Το κάπνισμα βλάπτει την ΑΕΚ. Και το βραβείο που απονεμήθηκε προσφάτως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στον Έλληνα πρωθυπουργό για τα αντικαπνιστικά μέτρα (ναι, δεν είναι ανέκδοτο), να παραδοθεί πάραυτα στην ΑΕΚ και τον κόσμο της...
ΥΓ: Η ένσταση κατατέθηκε και ορθώς έπραξε η διοίκηση. Να μπει λίγο στην πρίζα η νοοτροπία "ημίχρονο διπλό - άσος τελικό". Αρκεί να πάρει έστω μια ισοπαλία το βράδυ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ. Και με τους 3 βαθμούς της ένστασης, να χάσει ο κύριος "52-48 και τα σπόρια στον Άρη", εξαιτίας της αλαζονείας του (και όχι μόνο), αυτό που κέρδισε επάξια στους αγωνιστικούς χώρους η συμπαθέστατη κατά τάλλα ομάδα του Βόλου. Από εκεί και πέρα, εναπόκειται στην κρίση της ΑΕΚ, αν το μεσημέρι της Πέμπτης θα αποσύρει την ένσταση. Τον σκοπό της θα τον έχει πετύχει...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μπομπα εισαι μεγαλο νουμερο ...στο εχω πει πολλες φορες...φυσικα και η φωτο δειχνει μετα τις αλητειες των παιχτων του παναθηναικου να καταδιωκονται στα αποδυτηρια...αν ειναι δυνατον φυσικα και εγινε...δειξε το βιντεο που δειχνει στην αρχη τον καντε να πεταει την μπαλλα ΑΠΡΟΚΛΗΤΟΣ!!!!!στον κοσμο που ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ και μετα γκοβου και καντε να χτυπανε απο πισω ΑΠΡΟΚΛΗΤΟΙ  οπαδους και τον γιατρο του ολυμπιακου....
σε προκαλω μωρη τρυπα...βαλτο...εχεις αρχιδια;;;;και μετα μου το αφιερωνεις....γιουσουφακι οσφυοκαμπτη....

Ολο το αρθρο βασικα ειναι αφιερωμενο σε σενα, μην καθεσαι μονο στη φωτο αν και το κειμενο ειναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ για σενα και τους ομοιους σου.Ποιο βιντεο με μπαλα του Καντε, αυτο που δειχνει μια μπαλα να πεφτει στα μουτρα του Ζιλμπερτο Σιλβα; Χαχαχ τοσους γαβρους τριγυρω και σημαδεψε τον συμπαικτη του ο Καντε; Αλλα ξερω, μετα οι 4-5 παικτες ΣΟΥΠΕΡΜΕΝ του ΠΑΟ εδειραν τους δεκαδες οπαδους του Ολυμπιακου. Αξιος ο μισθος σου απο τον Μαρινακη. Και για να τελειωνουμε, η μερα εκεινη ηταν μερα ΝΤΡΟΠΗΣ για τον Ολυμπιακο και για οποιον Ολυμπιακο ζητα καθαρες νικες εντος γηπεδου. Ουτε σφαγες απο διαιτησια (που εγινε), ουτε εισβολες, φωτοβολιδες και καφριλες απο αποβλητα/γνωστους αγνωστους/ζωα ουτε ψευτομαγκιες και βρισιδια απο παραγοντες ΜΑΣ. Μπροστα στο χαλι αυτο η "Ριζουπολη" ειναι κατηχητικο

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για την ενσταση της ΑΕΚ εχω να πω οτι το σκεπτικο της με βρισκει αντιθετο. Απ τη στιγμη που ευαγγελιζεσαι το "μονος εναντιον ολων, καθαρος εγω/βρωμικοι αλλοι" ΔΕΝ ζητας τους βαθμους που εχασες στον αγωνα ΑΛΛΑ ζητας την τιμωρια του Μπεου που νομιζει οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι κτημα του. Σε κατι τετοιο εχει χιλια δικια η ΑΕΚ και θα εβρισκε συμφωνους τους περισσοτερους, μην πω ολους, τους οπαδους ανεξαρτητως ομαδας. Τωρα ομως που ουσιαστικα το κανει για βαθμοθηρια, οταν οι μνημες του τελικου Κυπελλου ειναι ακομα νωπες, δεν με βρισκει συμφωνο. Τα ειχα πει αλλωστε κ παλιοτερα, τι Μαρινακης, τι Αδαμιδης, τα ιδια σκατα ειναι και οι 2.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για την ενσταση της ΑΕΚ εχω να πω οτι το σκεπτικο της με βρισκει αντιθετο. Απ τη στιγμη που ευαγγελιζεσαι το "μονος εναντιον ολων, καθαρος εγω/βρωμικοι αλλοι" ΔΕΝ ζητας τους βαθμους που εχασες στον αγωνα ΑΛΛΑ ζητας την τιμωρια του Μπεου που νομιζει οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι κτημα του. Σε κατι τετοιο εχει χιλια δικια η ΑΕΚ και θα εβρισκε συμφωνους τους περισσοτερους, μην πω ολους, τους οπαδους ανεξαρτητως ομαδας. Τωρα ομως που ουσιαστικα το κανει για βαθμοθηρια, οταν οι μνημες του τελικου Κυπελλου ειναι ακομα νωπες, δεν με βρισκει συμφωνο. Τα ειχα πει αλλωστε κ παλιοτερα, τι Μαρινακης, τι Αδαμιδης, τα ιδια σκατα ειναι και οι 2.
:rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε bobas μήπως είσαι τελικά κρυφοαεκτζής;;;
Ελα ομολόγα το να ξελαφρώσεις  :grin:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εντελως καμια σχεση. Τρελα φραγκα εχει ριξει ο ενας, ουτε ευρω ο αλλος

Στα τετοια μου τα φραγκα, το υφος και τη συμπεριφορα κρινω εγω. ΜΙΚΡΟΣ (αφου ειναι αφραγκος) Μαρινακης ο Αδαμιδης, χαλιφης στη θεση του χαλιφη θελει να γινει. Τον ατρομητο, ως μικροτερο σωματειο, τον ξεφτιλισε με επιστολη και στυλ που φερνει σε Μπεο-Μαρινακη, δεν το ειδες; Ε, τα ιδια του κανει κ ο Μπεος (λογω επιρροης) και ο Μαρινακης (λογω μεγεθους), ας μη το παιζει ιστορια κ καθαροτητα λοιπον. Αλλωστε κ οι ΑΕΚτζηδες (και εδω) τον εχουν παρει χαμπαρι

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.440
Πόντοι
206
Στα τετοια μου τα φραγκα, το υφος και τη συμπεριφορα κρινω εγω. ΜΙΚΡΟΣ (αφου ειναι αφραγκος) Μαρινακης ο Αδαμιδης, χαλιφης στη θεση του χαλιφη θελει να γινει. Τον ατρομητο, ως μικροτερο σωματειο, τον ξεφτιλισε με επιστολη και στυλ που φερνει σε Μπεο-Μαρινακη, δεν το ειδες; Ε, τα ιδια του κανει κ ο Μπεος (λογω επιρροης) και ο Μαρινακης (λογω μεγεθους), ας μη το παιζει ιστορια κ καθαροτητα λοιπον. Αλλωστε κ οι ΑΕΚτζηδες (και εδω) τον εχουν παρει χαμπαρι
Eγω ξερω οτι στον αθλητισμο μεγαλος προεδρος ειναι αυτος που σπρωχνει φραγκα. Εκει ειναι η μαγκια. Ο Μαρινακης πρωτα εσπρωξε τρελα φραγκα και μετα ειπε (κακως) και δυο κουβεντες παραπανω
Ας βρεθουν καποιοι να σπρωξουν μαρουλι και μετα τα λεμε. Αλλα δεν θα το παιζουν μαγκες και οι μπαταχτσηδες
Το 99% ενος προεδρου ειναι το ποσα φραγκα θα ριξει. Ετσι απλα. Παει και τερμα. Πικρη αληθεια

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Eγω ξερω οτι στον αθλητισμο μεγαλος προεδρος ειναι αυτος που σπρωχνει φραγκα. Εκει ειναι η μαγκια. Ο Μαρινακης πρωτα εσπρωξε τρελα φραγκα και μετα ειπε (κακως) και δυο κουβεντες παραπανω
Ας βρεθουν καποιοι να σπρωξουν μαρουλι και μετα τα λεμε. Αλλα δεν θα το παιζουν μαγκες και οι μπαταχτσηδες
Το 99% ενος προεδρου ειναι το ποσα φραγκα θα ριξει. Ετσι απλα. Παει και τερμα. Πικρη αληθεια

Το λάθος είναι ότι ο Πρόεδρος στην Ελλάδα είναι κάποιος που έχει φράγκα και τα ρίχνει
Στη Γερμανία και στην Αγγλία οι πρόεδροι δεν είναι πλούσιοι που δεν θέλουν να πάνε φυλακή (εξαιρείται ο Αμπράμοβιτς) και πέρνουν ομάδες για να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους
Όταν αλλάξει αυτό τότε θα δούμε και μπάλα στη χώρα μας

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι για καθε προεδρο να διατηρει ενα υγιες σωματειο! Τι θα πει να σπρωχνει (τρελα) φραγκα; Ο Παπουτσακης χωρις να σπρωχνει φραγκα, διατηρει ενα υγιες σωματειο; Η ξανθη, με τα καλα της κ τα στραβα της, ειναι ενα υγιες σωματειο; Οταν η μιση σουπερλιγκα χρωστα σε παικτες, εφοριες και τριτους τι δειχνει αυτο; Το αν ο Μαρινακης εχει λεφτα για ξοδεμα και ριχνει παραπανω απ τους αλλους μπραβο του αλλα ως εκει. Αυτο ομως ΔΕΝ τον νομιμοποιει να βγαινει οποτε γουσταρει και να επιδεικνυει δυναμη (αλαζονεια) και παλικαρισμους. Εδω μια Μπαρτσελονα και μια Μαντσεστερ και δεν ακους τιποτα, παρα μονο κατι ψιλα για τη Ρεαλ (που ο Γκαρντιολα εριξε ακυρο κιολας) κ εναν σερ Τσιχλα να σκουζει που κ που. Και οι δηλωσεις των παραγοντων ΦΕΤΟΣ ειδικα εχουν ξεφυγει! Αλλα ποτε ειχαμε πολιτισμο στη συγχρονη ιστορια για να αποκτησουμε στο ποδοσφαιρο;

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.440
Πόντοι
206
Το αν ο Μαρινακης εχει λεφτα για ξοδεμα και ριχνει παραπανω απ τους αλλους μπραβο του αλλα ως εκει. Αυτο ομως ΔΕΝ τον νομιμοποιει να βγαινει οποτε γουσταρει και να επιδεικνυει δυναμη (αλαζονεια) και παλικαρισμους.
Nταξει, ειπαμε οτι παραφερθηκε καπως φετος. Αλλα η σουμα ειναι συν πιστευω εγω

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
To θέμα είναι πως το "φέτος" είναι ο πρώτος του χρόνος!!!! Δηλαδή τι να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια από αλαζονεία, παλικαρισμούς και δηλώσεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom