Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
τι τρωγεστε ρε ?? καλα κανει ο αδαμιδης και κανει ενσταση , ειδικα στον μπεο. εχουμε καταντησει οι μαλακες !!! ρομαντικοι και γραφικοι. ελεος !!!! καμια σχεση η δικη μας ενσταση με αυτητου γαβρου. εδω εχουμε παιχνιδι αυριο και το πιθανοτερο ειναι να μην κερδισουμε με τοσες απουσιες και χωρις κοσμο. δεν ειναι σιγουρο οτι αν κερδισουμε την ενσταση θα παμε στουσ ομιλους ( εχουμ ε και 2 προκριματικους) . στην τουμπα μας εσφαξαν, εκει δεν ηταν αδικια ? ο καθενας πολεμα με τα οπλα που διαθετει. καλα κανει ο αδαμιδης ( μακαρι να το νειχαμε προεδρο χρονια πριν, στην αρχη τον εβριζα αλλα απεδειξε οτι ειναι μαγκας )

Επισκέπτης
Κοίτα καλώς ή κακώς όλες τα ερασιτεχνικα σωματεία στηρίζονται στις ΠΑΕ και ΚΑΕ. Χρήματα παίρνουν από τα ποσοστά των εισητηρίων, από το "νοίκιασμα" του συμβόλου και ονόματος, πιθανώς από πωλήσεις μπλουζών κτλπ. Τα έσοδα από τα εισητήρια αγώνων πόλο, χαντμπαλ κτλπ είναι λίγα. Οπότε η επιτυχία των ΠΑΕ και ΚΑΕ ουσιαστικά λίγο πολυ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη.
Στην ΑΕΚ ήξερα ότι πριν κάποια χρόνια είχε δημιουργηθεί θέμα γιατί της όφειλαν τα ποσοστά από τα εισητήρια (κοντά στο μύριο αν δε κάνω λάθος) τα οποία και η μαμά τα είχε ανάγκη.
Είναι περίεργη φάση η αλληλεπίδραση μαμάς και ΠΑΕ, ΚΑΕ και γι αυτό σχεδόν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ (δε ξέρω για πανιώνιο, παοκ, άρη) έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Προσωπική μου άποψη είναι πως η μαμα ΑΕΚ μπορεί να σωθεί με στάδιο στη Ν. Φιλαδέλφεια το οποίο θα έχει 30 με 35 χιλιάδες θέσεις και κάποια μαγαζία. Κάτι σα το Καραισκάκη. Που όμως θα έχει και γήπεδο για το μπάσκετ/βόλευ/χαντμπαλ για να μη πληρώνει ενοίκια. Μέχρι τότε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ναι έτσι θα σώζεται.Με μυνήματα (και όχι μόνο η ΑΕΚ, αλλά σχεδόν ΟΛΟΙ). Με μυνήματα και δωρεές τρελλαμένων ΑΕΚτζήδων (δες τον άλλον που έστειλε 20 χιλιάρικα για να μοιραστούν στους παίκτες του χαντμπαλ). Γιατί δε βλέπω κανέναν λεφτά να ασχολείται με τον Ερασιτεχνισμό. Γιατί πολύ απλά δεν έχει μπικικίνια. Ο Τζίγκερ τόσα χρόνια δεν έχει ασχοληθεί. Ο Παππάς και Νοτιάς δε το συζητάω (δε πρέπει να ξέρουν ΚΑΝ που είναι τα γραφεία). Μόνο ο Μαρινάκης (αν δε κάνω λάθος έδωσε κάποια χρήματα, αλλά λίγα σε σχέση με αυτά που μπορούσε να δώσει γιατί ο Μαρινάκης ΑΝ θέλει αύριο τον ερασιτάχνη όχι τον σώζει αλλά του αφήνει και καβάτζα για τα επόμενα 5 χρόνια)
καλα ολα αυτα απλα εγω αλλο ειπα.τελος παντων αν πιστευεις πως μπορεις με τατοιε ςενεργειες να σωθει οποιαδηποτε ομαδα εγω παω πασο

Επισκέπτης
τι τρωγεστε ρε ?? καλα κανει ο αδαμιδης και κανει ενσταση , ειδικα στον μπεο. εχουμε καταντησει οι μαλακες !!! ρομαντικοι και γραφικοι. ελεος !!!! καμια σχεση η δικη μας ενσταση με αυτητου γαβρου. εδω εχουμε παιχνιδι αυριο και το πιθανοτερο ειναι να μην κερδισουμε με τοσες απουσιες και χωρις κοσμο. δεν ειναι σιγουρο οτι αν κερδισουμε την ενσταση θα παμε στουσ ομιλους ( εχουμ ε και 2 προκριματικους) . στην τουμπα μας εσφαξαν, εκει δεν ηταν αδικια ? ο καθενας πολεμα με τα οπλα που διαθετει. καλα κανει ο αδαμιδης ( μακαρι να το νειχαμε προεδρο χρονια πριν, στην αρχη τον εβριζα αλλα απεδειξε οτι ειναι μαγκας )
στην τουμπα που ακριβως σε σφαξανε;γιατι μαλλον εσυ αλλο παιχνιδι εβλεπες ;)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
καμια σχεση η δικη μας ενσταση με αυτητου γαβρου.

Εεεεετσι , πέστα ρε φίλε . Μα είναι δυνατόν η ένσταση της αεκ να είναι ίδια με αυτή του Γαύρου ? Αφού ως γνωστόν είναι διαφορετικό να είσαι αεκ .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αρχιδια μας εσφαξαν.οταν εισαι μεγαλη ομαδα κερδιζεις τετοια παιχνιδια,εμεις σαν μαλακες πηγαμε και χασαμε απο μπεο και παοκακι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλα ολα αυτα απλα εγω αλλο ειπα.τελος παντων αν πιστευεις πως μπορεις με τατοιε ςενεργειες να σωθει οποιαδηποτε ομαδα εγω παω πασο
Είπες αν μια ομάδα μπορεί να λέγεται μεγάλη όταν σώνεται με μυνήματα. ΟΧΙ φυσικά!!! Αλλά σου λέω στην ελλάδα τα ερασιτεχνικά σωματεία στηρίζουν πολλά στις ΠΑΕ και ΚΑΕ. Σε κάποια φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που γουστάρουν τα ερασιτεχνικα αθλήματα και τον ερασιτεχνισμο γενικότερα (πχ βεντούρης) Σε αυτούς εγώ βγάζω καπέλο τύπε. Γιατί για μένα πιο φίλαθλος μιας ομάδας είναι αυτός που ασχολείται ΚΑΙ με τον Ερασιτεχνισμό (ή κάποια αθλήτα αυτού) παρά αυτός που ασχολειται ΜΟΝΟ με μπάλα και μπάσκετ!

Επισκέπτης
Είπες αν μια ομάδα μπορεί να λέγεται μεγάλη όταν σώνεται με μυνήματα. ΟΧΙ φυσικά!!! Αλλά σου λέω στην ελλάδα τα ερασιτεχνικά σωματεία στηρίζουν πολλά στις ΠΑΕ και ΚΑΕ. Σε κάποια φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που γουστάρουν τα ερασιτεχνικα αθλήματα και τον ερασιτεχνισμο γενικότερα (πχ βεντούρης) Σε αυτούς εγώ βγάζω καπέλο τύπε. Γιατί για μένα πιο φίλαθλος μιας ομάδας είναι αυτός που ασχολείται ΚΑΙ με τον Ερασιτεχνισμό (ή κάποια αθλήτα αυτού) παρά αυτός που ασχολειται ΜΟΝΟ με μπάλα και μπάσκετ!
καλα για τον βεντουρη κρατα και καμια πισινη ;)αν δεν υπαρχει χρηματοδοτης τοτε αστα φιλε....με sms και καποιες δωρεες δεν σωζετε η κατασταση.ο πανιωνιος που λες εισπρατει πολλα και απο τις ακαδημιες που εχει αλλα εχει και βοηθεια απο λιανο και δημο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εεεεετσι , πέστα ρε φίλε . Μα είναι δυνατόν η ένσταση της αεκ να είναι ίδια με αυτή του Γαύρου ? Αφού ως γνωστόν είναι διαφορετικό να είσαι αεκ .

Ακριβώς. Κατ΄ αρχάς το χαρτί της ένστασης θα έχει μουλιάσει από την κλάψα του αγαμίδη...

Επισκέπτης
αρχιδια μας εσφαξαν.οταν εισαι μεγαλη ομαδα κερδιζεις τετοια παιχνιδια,εμεις σαν μαλακες πηγαμε και χασαμε απο μπεο και παοκακι.
και οταν δεν μπορεις ξερεις εσυ.......ενσταση :2funny: :2funny:και ξερω για το καλο του ποδοσφαιρου την κανατε και για τον μπεο :2funny:για τον ψωμιαδη δεν ξερω αν ειχατε τετοιες ευαισθησιες :grin:ο μακαρος εκτος απο ολα τα αλλα κοπαναγε και τους δικου του παιχτες :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και οταν δεν μπορεις ξερεις εσυ.......ενσταση :2funny: :2funny:και ξερω για το καλο του ποδοσφαιρου την κανατε και για τον μπεο :2funny:για τον ψωμιαδη δεν ξερω αν ειχατε τετοιες ευαισθησιες :grin:ο μακαρος εκτος απο ολα τα αλλα κοπαναγε και τους δικου του παιχτες :2funny:
τυπε απο ποια ομαδα ειπαμε οτι αποκλειστικε η υπερομαδα του γκευ στην ευρωπη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλα για τον βεντουρη κρατα και καμια πισινη ;)αν δεν υπαρχει χρηματοδοτης τοτε αστα φιλε....με sms και καποιες δωρεες δεν σωζετε η κατασταση.ο πανιωνιος που λες εισπρατει πολλα και απο τις ακαδημιες που εχει αλλα εχει και βοηθεια απο λιανο και δημο.
Κοίτα το μόνο που ξέρω για τους Βεντουραίους είναι πως είναι Κιμωλιώτες (πως έγιναν Πανιώνιοι δε ξέρω αφού στα Ταμπούρια έμεναν στον Πειραιά) και πως κάποτε το θρυλικό "Παναγία Τήνου" έκανε κόντρες με το "ΝΑΙΑΣ ΙΙ" στη χρυσή εποχή της ενχώρειας ναυτιλίας (ο αστικός μύθος λέει ότι πολλές φορές οι καπετάνιοι έπαιζαν τη "κότα" στην έξοδο του λιμανιού του Πειραιά). Επίσης ΛΟΓΙΚΑ ο Βεντουρής του Πανιωνίου πρέπει να έχει κάποια σχέση (αδερφός ;;; ) του Απ. Βεντούρη της ΝΕΛ. Α! Και ότι έχουν κξαι ένα περίεργο ιστορικό με τα πλοία τους. Κάτι άλλο δε ξέρω για τον Βεντούρη...

Αυτό σου λέω και γώ. Πως χωρίς κάποιον να σπρώχνει για την καύλα του στη μαμα η κατάσταση σώνεται (αν σώνεται) με μυνήματα και δωρεές (δε ξέρω αν παίρνουν και λεφτά από το κράτος)

Επισκέπτης
τυπε απο ποια ομαδα ειπαμε οτι αποκλειστικε η υπερομαδα του γκευ στην ευρωπη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οπως παντα παντως σχετικος :2funny:στα παπαρια μου για το γαυρο και το βαζελο.εδω μιλαμε για εσας αλλα οταν ακους ψωμιαδης βλεπω αλλαζουμε κουβεντα :2funny:καλα κανεις τυπε παντως δειχνεις οτι εστω και αργα δεν εχεις επιλεκτικη μνημη ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοίτα το μόνο που ξέρω για τους Βεντουραίους είναι πως είναι Κιμωλιώτες (πως έγιναν Πανιώνιοι δε ξέρω αφού στα Ταμπούρια έμεναν στον Πειραιά) και πως κάποτε το θρυλικό "Παναγία Τήνου" έκανε κόντρες με το "ΝΑΙΑΣ ΙΙ" στη χρυσή εποχή της ενχώρειας ναυτιλίας (ο αστικός μύθος λέει ότι πολλές φορές οι καπετάνιοι έπαιζαν τη "κότα" στην έξοδο του λιμανιού του Πειραιά). Επίσης ΛΟΓΙΚΑ ο Βεντουρής του Πανιωνίου πρέπει να έχει κάποια σχέση (αδερφός ;;; ) του Απ. Βεντούρη της ΝΕΛ. Α! Και ότι έχουν κξαι ένα περίεργο ιστορικό με τα πλοία τους. Κάτι άλλο δε ξέρω για τον Βεντούρη...

Αυτό σου λέω και γώ. Πως χωρίς κάποιον να σπρώχνει για την καύλα του στη μαμα η κατάσταση σώνεται (αν σώνεται) με μυνήματα και δωρεές (δε ξέρω αν παίρνουν και λεφτά από το κράτος)

χαχα χρηματοδοτης ο βεντουρης. δεν εχει μαντηλι να κλαψει αυτη τη στιγμη

Επισκέπτης

ο βεντουρης αυτος που λες δεν εχι καμια σχεσει με τον αλλον.απο οσο ξερω ηταν ξαδερφια.ο συγκεκριμενος εδω και πολλα χρονια ηταν υπαλληλος στο γερομαρινακη ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και τον Ψωμιάδη τον κυνηγάει η ΑΕΚ. Εξάλλου πρωτόδικα ο Μάκης πρέπει να πληρώσει την ΑΕΚ 45 μύρια που έχουν φτάσει πλέον τα 70 - να τα κατοστίσουμε, και όταν τα φτάσουμε να πούμε στο Ελληνικό κράτος να πάει να τα πάρει και να έρθουμε ίσα βάρκα ίσα νερά με αυτά που του χρωστάμε- . Έγινε  ή μάλλον πήγε να γίνει δίκη πριν από 2 βδομάδες. Αλλά ο Μάκης είπε πως είναι άρρωστος. Τι Μπέος και μαλακίες τώρα. 3 Μπέους τρώει ο Μάκης στη καθισιά του. Και είναι και δαμάλι ο πούστης (ο Μάκης). 2 μέτρα και 200 κιλά (τον έχω δει ζωντάνα και σκιάχτηκα και δεν είμαι 170.... )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom