Επισκέπτης
εισαι θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςηθελες και τσου λου ε;
παρτα
εισαι θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςηθελες και τσου λου ε;
παρτα
καλα ολα αυτα απλα εγω αλλο ειπα.τελος παντων αν πιστευεις πως μπορεις με τατοιε ςενεργειες να σωθει οποιαδηποτε ομαδα εγω παω πασοΚοίτα καλώς ή κακώς όλες τα ερασιτεχνικα σωματεία στηρίζονται στις ΠΑΕ και ΚΑΕ. Χρήματα παίρνουν από τα ποσοστά των εισητηρίων, από το "νοίκιασμα" του συμβόλου και ονόματος, πιθανώς από πωλήσεις μπλουζών κτλπ. Τα έσοδα από τα εισητήρια αγώνων πόλο, χαντμπαλ κτλπ είναι λίγα. Οπότε η επιτυχία των ΠΑΕ και ΚΑΕ ουσιαστικά λίγο πολυ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη.
Στην ΑΕΚ ήξερα ότι πριν κάποια χρόνια είχε δημιουργηθεί θέμα γιατί της όφειλαν τα ποσοστά από τα εισητήρια (κοντά στο μύριο αν δε κάνω λάθος) τα οποία και η μαμά τα είχε ανάγκη.
Είναι περίεργη φάση η αλληλεπίδραση μαμάς και ΠΑΕ, ΚΑΕ και γι αυτό σχεδόν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ (δε ξέρω για πανιώνιο, παοκ, άρη) έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Προσωπική μου άποψη είναι πως η μαμα ΑΕΚ μπορεί να σωθεί με στάδιο στη Ν. Φιλαδέλφεια το οποίο θα έχει 30 με 35 χιλιάδες θέσεις και κάποια μαγαζία. Κάτι σα το Καραισκάκη. Που όμως θα έχει και γήπεδο για το μπάσκετ/βόλευ/χαντμπαλ για να μη πληρώνει ενοίκια. Μέχρι τότε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ναι έτσι θα σώζεται.Με μυνήματα (και όχι μόνο η ΑΕΚ, αλλά σχεδόν ΟΛΟΙ). Με μυνήματα και δωρεές τρελλαμένων ΑΕΚτζήδων (δες τον άλλον που έστειλε 20 χιλιάρικα για να μοιραστούν στους παίκτες του χαντμπαλ). Γιατί δε βλέπω κανέναν λεφτά να ασχολείται με τον Ερασιτεχνισμό. Γιατί πολύ απλά δεν έχει μπικικίνια. Ο Τζίγκερ τόσα χρόνια δεν έχει ασχοληθεί. Ο Παππάς και Νοτιάς δε το συζητάω (δε πρέπει να ξέρουν ΚΑΝ που είναι τα γραφεία). Μόνο ο Μαρινάκης (αν δε κάνω λάθος έδωσε κάποια χρήματα, αλλά λίγα σε σχέση με αυτά που μπορούσε να δώσει γιατί ο Μαρινάκης ΑΝ θέλει αύριο τον ερασιτάχνη όχι τον σώζει αλλά του αφήνει και καβάτζα για τα επόμενα 5 χρόνια)
στην τουμπα που ακριβως σε σφαξανε;γιατι μαλλον εσυ αλλο παιχνιδι εβλεπες ;)τι τρωγεστε ρε ?? καλα κανει ο αδαμιδης και κανει ενσταση , ειδικα στον μπεο. εχουμε καταντησει οι μαλακες !!! ρομαντικοι και γραφικοι. ελεος !!!! καμια σχεση η δικη μας ενσταση με αυτητου γαβρου. εδω εχουμε παιχνιδι αυριο και το πιθανοτερο ειναι να μην κερδισουμε με τοσες απουσιες και χωρις κοσμο. δεν ειναι σιγουρο οτι αν κερδισουμε την ενσταση θα παμε στουσ ομιλους ( εχουμ ε και 2 προκριματικους) . στην τουμπα μας εσφαξαν, εκει δεν ηταν αδικια ? ο καθενας πολεμα με τα οπλα που διαθετει. καλα κανει ο αδαμιδης ( μακαρι να το νειχαμε προεδρο χρονια πριν, στην αρχη τον εβριζα αλλα απεδειξε οτι ειναι μαγκας )
στην τουμπα που ακριβως σε σφαξανε;γιατι μαλλον εσυ αλλο παιχνιδι εβλεπες ;)
πλακα κανεις?
στην τουμπα μας εσφαξαν, εκει δεν ηταν αδικια ?
καμια σχεση η δικη μας ενσταση με αυτητου γαβρου.
αρχιδια μας εσφαξαν.οταν εισαι μεγαλη ομαδα κερδιζεις τετοια παιχνιδια,εμεις σαν μαλακες πηγαμε και χασαμε απο μπεο και παοκακι.τι τρωγεστε ρε ?? καλα κανει ο αδαμιδης και κανει ενσταση , ειδικα στον μπεο. εχουμε καταντησει οι μαλακες !!! ρομαντικοι και γραφικοι. ελεος !!!! καμια σχεση η δικη μας ενσταση με αυτητου γαβρου. εδω εχουμε παιχνιδι αυριο και το πιθανοτερο ειναι να μην κερδισουμε με τοσες απουσιες και χωρις κοσμο. δεν ειναι σιγουρο οτι αν κερδισουμε την ενσταση θα παμε στουσ ομιλους ( εχουμ ε και 2 προκριματικους) . στην τουμπα μας εσφαξαν, εκει δεν ηταν αδικια ? ο καθενας πολεμα με τα οπλα που διαθετει. καλα κανει ο αδαμιδης ( μακαρι να το νειχαμε προεδρο χρονια πριν, στην αρχη τον εβριζα αλλα απεδειξε οτι ειναι μαγκας )
Είπες αν μια ομάδα μπορεί να λέγεται μεγάλη όταν σώνεται με μυνήματα. ΟΧΙ φυσικά!!! Αλλά σου λέω στην ελλάδα τα ερασιτεχνικά σωματεία στηρίζουν πολλά στις ΠΑΕ και ΚΑΕ. Σε κάποια φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που γουστάρουν τα ερασιτεχνικα αθλήματα και τον ερασιτεχνισμο γενικότερα (πχ βεντούρης) Σε αυτούς εγώ βγάζω καπέλο τύπε. Γιατί για μένα πιο φίλαθλος μιας ομάδας είναι αυτός που ασχολείται ΚΑΙ με τον Ερασιτεχνισμό (ή κάποια αθλήτα αυτού) παρά αυτός που ασχολειται ΜΟΝΟ με μπάλα και μπάσκετ!καλα ολα αυτα απλα εγω αλλο ειπα.τελος παντων αν πιστευεις πως μπορεις με τατοιε ςενεργειες να σωθει οποιαδηποτε ομαδα εγω παω πασο
καλα για τον βεντουρη κρατα και καμια πισινη ;)αν δεν υπαρχει χρηματοδοτης τοτε αστα φιλε....με sms και καποιες δωρεες δεν σωζετε η κατασταση.ο πανιωνιος που λες εισπρατει πολλα και απο τις ακαδημιες που εχει αλλα εχει και βοηθεια απο λιανο και δημο.Είπες αν μια ομάδα μπορεί να λέγεται μεγάλη όταν σώνεται με μυνήματα. ΟΧΙ φυσικά!!! Αλλά σου λέω στην ελλάδα τα ερασιτεχνικά σωματεία στηρίζουν πολλά στις ΠΑΕ και ΚΑΕ. Σε κάποια φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που γουστάρουν τα ερασιτεχνικα αθλήματα και τον ερασιτεχνισμο γενικότερα (πχ βεντούρης) Σε αυτούς εγώ βγάζω καπέλο τύπε. Γιατί για μένα πιο φίλαθλος μιας ομάδας είναι αυτός που ασχολείται ΚΑΙ με τον Ερασιτεχνισμό (ή κάποια αθλήτα αυτού) παρά αυτός που ασχολειται ΜΟΝΟ με μπάλα και μπάσκετ!
Εεεεετσι , πέστα ρε φίλε . Μα είναι δυνατόν η ένσταση της αεκ να είναι ίδια με αυτή του Γαύρου ? Αφού ως γνωστόν είναι διαφορετικό να είσαι αεκ .
και οταν δεν μπορεις ξερεις εσυ.......ενσταση και ξερω για το καλο του ποδοσφαιρου την κανατε και για τον μπεο για τον ψωμιαδη δεν ξερω αν ειχατε τετοιες ευαισθησιες ο μακαρος εκτος απο ολα τα αλλα κοπαναγε και τους δικου του παιχτεςαρχιδια μας εσφαξαν.οταν εισαι μεγαλη ομαδα κερδιζεις τετοια παιχνιδια,εμεις σαν μαλακες πηγαμε και χασαμε απο μπεο και παοκακι.
τυπε απο ποια ομαδα ειπαμε οτι αποκλειστικε η υπερομαδα του γκευ στην ευρωπη;και οταν δεν μπορεις ξερεις εσυ.......ενσταση και ξερω για το καλο του ποδοσφαιρου την κανατε και για τον μπεο για τον ψωμιαδη δεν ξερω αν ειχατε τετοιες ευαισθησιες ο μακαρος εκτος απο ολα τα αλλα κοπαναγε και τους δικου του παιχτες
Κοίτα το μόνο που ξέρω για τους Βεντουραίους είναι πως είναι Κιμωλιώτες (πως έγιναν Πανιώνιοι δε ξέρω αφού στα Ταμπούρια έμεναν στον Πειραιά) και πως κάποτε το θρυλικό "Παναγία Τήνου" έκανε κόντρες με το "ΝΑΙΑΣ ΙΙ" στη χρυσή εποχή της ενχώρειας ναυτιλίας (ο αστικός μύθος λέει ότι πολλές φορές οι καπετάνιοι έπαιζαν τη "κότα" στην έξοδο του λιμανιού του Πειραιά). Επίσης ΛΟΓΙΚΑ ο Βεντουρής του Πανιωνίου πρέπει να έχει κάποια σχέση (αδερφός ;;; ) του Απ. Βεντούρη της ΝΕΛ. Α! Και ότι έχουν κξαι ένα περίεργο ιστορικό με τα πλοία τους. Κάτι άλλο δε ξέρω για τον Βεντούρη...καλα για τον βεντουρη κρατα και καμια πισινη ;)αν δεν υπαρχει χρηματοδοτης τοτε αστα φιλε....με sms και καποιες δωρεες δεν σωζετε η κατασταση.ο πανιωνιος που λες εισπρατει πολλα και απο τις ακαδημιες που εχει αλλα εχει και βοηθεια απο λιανο και δημο.
οπως παντα παντως σχετικος στα παπαρια μου για το γαυρο και το βαζελο.εδω μιλαμε για εσας αλλα οταν ακους ψωμιαδης βλεπω αλλαζουμε κουβεντα καλα κανεις τυπε παντως δειχνεις οτι εστω και αργα δεν εχεις επιλεκτικη μνημη ;)τυπε απο ποια ομαδα ειπαμε οτι αποκλειστικε η υπερομαδα του γκευ στην ευρωπη;
Κοίτα το μόνο που ξέρω για τους Βεντουραίους είναι πως είναι Κιμωλιώτες (πως έγιναν Πανιώνιοι δε ξέρω αφού στα Ταμπούρια έμεναν στον Πειραιά) και πως κάποτε το θρυλικό "Παναγία Τήνου" έκανε κόντρες με το "ΝΑΙΑΣ ΙΙ" στη χρυσή εποχή της ενχώρειας ναυτιλίας (ο αστικός μύθος λέει ότι πολλές φορές οι καπετάνιοι έπαιζαν τη "κότα" στην έξοδο του λιμανιού του Πειραιά). Επίσης ΛΟΓΙΚΑ ο Βεντουρής του Πανιωνίου πρέπει να έχει κάποια σχέση (αδερφός ;;; ) του Απ. Βεντούρη της ΝΕΛ. Α! Και ότι έχουν κξαι ένα περίεργο ιστορικό με τα πλοία τους. Κάτι άλλο δε ξέρω για τον Βεντούρη...
Αυτό σου λέω και γώ. Πως χωρίς κάποιον να σπρώχνει για την καύλα του στη μαμα η κατάσταση σώνεται (αν σώνεται) με μυνήματα και δωρεές (δε ξέρω αν παίρνουν και λεφτά από το κράτος)
ο βεντουρης αυτος που λες δεν εχι καμια σχεσει με τον αλλον.απο οσο ξερω ηταν ξαδερφια.ο συγκεκριμενος εδω και πολλα χρονια ηταν υπαλληλος στο γερομαρινακη ;)Κοίτα το μόνο που ξέρω για τους Βεντουραίους είναι πως είναι Κιμωλιώτες (πως έγιναν Πανιώνιοι δε ξέρω αφού στα Ταμπούρια έμεναν στον Πειραιά) και πως κάποτε το θρυλικό "Παναγία Τήνου" έκανε κόντρες με το "ΝΑΙΑΣ ΙΙ" στη χρυσή εποχή της ενχώρειας ναυτιλίας (ο αστικός μύθος λέει ότι πολλές φορές οι καπετάνιοι έπαιζαν τη "κότα" στην έξοδο του λιμανιού του Πειραιά). Επίσης ΛΟΓΙΚΑ ο Βεντουρής του Πανιωνίου πρέπει να έχει κάποια σχέση (αδερφός ;;; ) του Απ. Βεντούρη της ΝΕΛ. Α! Και ότι έχουν κξαι ένα περίεργο ιστορικό με τα πλοία τους. Κάτι άλλο δε ξέρω για τον Βεντούρη...
Αυτό σου λέω και γώ. Πως χωρίς κάποιον να σπρώχνει για την καύλα του στη μαμα η κατάσταση σώνεται (αν σώνεται) με μυνήματα και δωρεές (δε ξέρω αν παίρνουν και λεφτά από το κράτος)
Kι εγω φίλε....Έσκασα στα γέλια με τις εμπνεύσεις των γαύρων...Έλα ρε ναύαρχε τώρα. Δεν είναι δικό μου, αλλά ήταν κορυφαίο.
Από το πρωί που το διάβασα γελάω.
Και τον Ψωμιάδη τον κυνηγάει η ΑΕΚ. Εξάλλου πρωτόδικα ο Μάκης πρέπει να πληρώσει την ΑΕΚ 45 μύρια που έχουν φτάσει πλέον τα 70 - να τα κατοστίσουμε, και όταν τα φτάσουμε να πούμε στο Ελληνικό κράτος να πάει να τα πάρει και να έρθουμε ίσα βάρκα ίσα νερά με αυτά που του χρωστάμε- . Έγινε ή μάλλον πήγε να γίνει δίκη πριν από 2 βδομάδες. Αλλά ο Μάκης είπε πως είναι άρρωστος. Τι Μπέος και μαλακίες τώρα. 3 Μπέους τρώει ο Μάκης στη καθισιά του. Και είναι και δαμάλι ο πούστης (ο Μάκης). 2 μέτρα και 200 κιλά (τον έχω δει ζωντάνα και σκιάχτηκα και δεν είμαι 170.... )και οταν δεν μπορεις ξερεις εσυ.......ενσταση και ξερω για το καλο του ποδοσφαιρου την κανατε και για τον μπεο για τον ψωμιαδη δεν ξερω αν ειχατε τετοιες ευαισθησιες ο μακαρος εκτος απο ολα τα αλλα κοπαναγε και τους δικου του παιχτες