Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 370 άτομα (1 μέλη και 369 επισκέπτες)

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
δεν θα πω τιποτα γιατι θα με πειτε αντιαρειανο που δεν ειμαι
κοιτα μονο οικονομικα που βρισκεται η ομαδα και μετα μιλαμε
Αρκει που δεν περιμένει θεούς και σωτήρες και αυτό φτάνει!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εισαι πολυ λαθος εδω,το ολο θεμα με τον γκευ ειχε δημιουργηθει γιατι το 06 υποστηριζε οτι δεν επρεπε να εφαρμοστει ο νομος γιατι ηταν αδικος,αν θυμασαι το 06 δεν ξεκινησε ο αγωνας πανιωνιος-γκευ λογω εισβολης οπαδων της ομαδας του γονιμηδη.και ειχε πεσει τρομερο κλαμα στην βουλη,στις τηλεορασεις,και εβγαινε ο πρακτορας και ελεγε οτι τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται στους αγωνιστικους χωρους.και μετα το 08 υποστηριζε το αντιθετο.εκει επεσε το σιχαμα ολων των φιλαθλων εναντιον του γκευ,ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα.

Τύπε, η ένσταση του Ολυμπιακού ήταν μια χαρά νόμιμη (υπάρχει και η προσωρινή απόφαση του CAS πλέον), και αφορούσε καθαρά αγωνιστικό θέμα.
Η συμμετοχή του Βάλνερ στον αγώνα ήταν παράνομη, για λόγους που υπήρχαν πριν τον αγώνα και αν θυμάμαι καλά είχε και συμμετοχή στο γκολ.
Ο Ολυμπιακός την προχώρησε σε ένσταση μόλις έμαθε τα στοιχεία (φήμες λένε ότι τα πληροφορήθηκαν από τον Κομπότη που ήταν επίσης ενδιαφερόμενος).

Δεν βλέπω κάποια ανακολουθία. Επειδή το άθλημα παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους, δεν σημαίνει ότι η κάθε ομάδα χρησιμοποιεί όποιον γουστάρει.

Η ένσταση της κούλας στο μπάσκετ είναι επιεικώς αστεία. Όχι μόνο γιατί έχασε καθαρά, αλλά γιατί τα στοιχεία της υπόθεσης ήταν γνωστά εδώ και καιρό, για να μην πω χρόνια. Απλά, όπως λέει και ο vd μόλις ήταν να πάρει τον μπούλο, τότε το θυμήθηκε και έκανε την ένσταση.

Ομοίως η τωρινή ένσταση, δεν βασίζεται σε αγωνιστικό αλλά σε εξωαγωνιστικό θέμα. Στο γήπεδο η κούλα έχασε καθαρά. Για άλλη μια φορά.

ΑΕΚ ΓΕΡΑ
ΕΝΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αρκει που δεν περιμένει θεούς και σωτήρες και αυτό φτάνει!!!
και παιζει με Αδραβιδιδες Βαγκελι και Καζναφεριδες
και που εισαι ακομη
και η ομαδα του χωριου μου δεν περιμενει σωτηρες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν θα πω τιποτα γιατι θα με πειτε αντιαρειανο που δεν ειμαι
κοιτα μονο οικονομικα που βρισκεται η ομαδα και μετα μιλαμε
Δε μπορώ να ξέρω το τι γίνεται στην ομάδα του Άρη. Δε με ενδιαφέρει κιόλας. ΑΕΚτζης είμαι όχι Αρειανός. Παρόλα αυτά δε ντρέπομαι να πω ότι επί Κούπερ ο Άρης έπαιξε γενικά ποδόσφαιρο ελκυστικό. Και εμένα μου έδειχνε ότι είναι μια ομάδα η οποία τα 2-3 τελευταία χρόνια ΔΕΝ έκανε επεισόδια (κάτι είχε γίνει πριν 2 χρόνια με την ΑΕΚ αλλά δε μπόρεσα να μάθω τι και πως) και γενικά ανέβηκε επίπεδο από Β εθνική 4η, 5η και αν ο Τσιώλης μείνει και η διοίκηση κάνει το μίνιμουμ που ζητάει μπορεί να χτυπησει και 4άδα.
Εγώ πιστεύω πως ΑΝ υπήρχε ένας Αρειανός λεφτάς και να πει "μάγκες πάτρε και 1 μύριο από μένα" τότε θα άλλαζαν πολλά στον Άρη. Όπως και στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο πιστεύω. Αν δηλαδή δίπλα στα 2εκ που έχει μαζέψει από μετοχές βρεθεί και κάποιος να σπρώξει 1-2 εκ θα αλλάξει και ο ΠΑΟΚ επίπεδο.
Ε! Αυτό ΠΙΣΤΕΥΩ πως μπορεί να γίνει από την ΑΕΚ. Δηλαδή κάθες χρόνο να μαζεύονται 5-6μύρια από τους σαπόρτερς και να υπάρχει ο Α,Β,Γ (ο καθένας ας βάλει ότι όνομα πιστεύει) και να σπρώχνει από μισό μιριακη (και παραπάνω ευσπρώδεκτο).

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[size=30pt]ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ  :headbang:[/size]
*καλά αυτό ταιριάζει και αλλού βέβαια :grin:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
και παιζει με Αδραβιδιδες Βαγκελι και Καζναφεριδες
και που εισαι ακομη
και η ομαδα του χωριου μου δεν περιμενει σωτηρες

Αν μιλάς για την Δυναμό Αγρινίου τότε εντάξει!!!

Σιγά μην παρακαλάμε τον κάθε Μελισανίδη να πάρει την ΑΕΚΑΡΑ τσάμπα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε η τοποθέτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου ο οποίος τόνισε: "Είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου 18 χρόνια και από τότε που θυμάμαι την ΑΕΚ έχει προβλήματα. Έχουμε φτάσει στο 2011, φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού και ζητάμε από τον κόσμο να βάλει πλάτη σε μια στιγμή που το ένα ευρώ παίζει ρόλο. Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος και αυτό που έχω ανακαλύψει είναι πως η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια. Επικροτώ αυτή την κίνηση, γιατί είναι η μοναδική λύση. Δεν βλέπω κάτι άλλο. Επόμενη λύση είναι να πάει η ομάδα στη Δ' Εθνική. Αν δεν πετύχει, αυτοί οι 50.000 φίλαθλοι τι θα κάνουν; Θέλω να δοθεί μία άμεση λύση για να τελειώνει το απόστημα που υπάρχει στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια».

με το τσουλου τι γίνεται?  :grin:

Επισκέπτης
για αλλη μια φορα η πουτανα η ζωη τα φερνει ολα κωλοτουμπα.εκει που καποιοι φτυναν τωρα πανε και γλυφουν.στο θεμα ενστασης καποιος φιλος εγραψε οτι εχει 30%πιθανοτητες να την κερδισει.εγω νομικος δεν ειμαι αλλα ο μπεος δεν υπαρχει περιπτωση να χασει το ματς.ο κανονισμος μιλαει οτι μονο οταν γραφτει στο φυλλο αγωνα υπαρχει περιπτωση τιμωριας της ομαδας.ο μπεος καταφερε με την πονηρια να ισχυριστει οτι κατεβηκε στα αποδυτηρια για λογους τγειας.και οχι μονο αυτο αλλα νοσηλευτηκε και στο νοσοκομειο ;)οποτε στην ΑΕΚ δειχνουν αλλη μια φορα οτι δεν εχουν οργανωση σε κανενα επιπεδο και ξεφτυλιστικαν γιατι δεν θα την κερδισουν αλλα και για αλλη μια φορα ο μπεος φαινεται οτι ειναι πολυ ''εξυπνος'' ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΕΠΟΣ ΟΣΦΠ - ΑΕ6 : 6 - 0

ραΨΩΛΙΑ Α'
------------

Γύρω απ' το κάστρο το ψηλό(ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ),με τα γερά τα τείχη
καθοντ' οι ΚΛΑΨΕΣ ΜΑΣ βουβοί, και βλαστημούν την τύχη.

Μοίρα κακή τους έριξε στον κωλο 6 ψώλες
οι σουφρες τους λαχταρισαν, τους επεσαν στις σόλες

Αρχιζει ο γαυρος να γαμα, δεν σφυριξε ακομα
και απτη πολλη την καβλα τους, θα τους γαμαν ακομα!

Με φοβερούς αλαλαγμόυς ανάβουν τα δαβλιά τους
με τ' αλλο χέρι πιάνουνε τα κόκκινα καβλιά τους

μέσα στην AEK μπαίνουνε σαν Πριάποι βαρβάtοι
κι όποια κλαψομουνα βρουν την ρίχνουν στο κρεβάτι.

Μες το βαθή τον ύπνο τους οι ΚΟΥΛΕΣ κουρασμένοι
για πότε γαμηθίκανε, μύστήριο θα τους μένει

του κάκου εσκουζε ο Αγαμιδης να τους σκοτώσουν όλους
οι ΓΑΥΡΟΙ ομως ακράτητοι τους έσκαψαν τους κώλους.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ποιητής εκ του προχείρου,έχων τη μορφή του χοίρου....

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
για αλλη μια φορα η πουτανα η ζωη τα φερνει ολα κωλοτουμπα.εκει που καποιοι φτυναν τωρα πανε και γλυφουν.στο θεμα ενστασης καποιος φιλος εγραψε οτι εχει 30%πιθανοτητες να την κερδισει.εγω νομικος δεν ειμαι αλλα ο μπεος δεν υπαρχει περιπτωση να χασει το ματς.ο κανονισμος μιλαει οτι μονο οταν γραφτει στο φυλλο αγωνα υπαρχει περιπτωση τιμωριας της ομαδας.ο μπεος καταφερε με την πονηρια να ισχυριστει οτι κατεβηκε στα αποδυτηρια για λογους τγειας.και οχι μονο αυτο αλλα νοσηλευτηκε και στο νοσοκομειο ;)οποτε στην ΑΕΚ δειχνουν αλλη μια φορα οτι δεν εχουν οργανωση σε κανενα επιπεδο και ξεφτυλιστικαν γιατι δεν θα την κερδισουν αλλα και για αλλη μια φορα ο μπεος φαινεται οτι ειναι πολυ ''εξυπνος'' ;)
Πάντως για μη νομικός έχεις μεγάλη σιγουριά για την έκβαση της ένστασης, να υποθέσω έχεις εσωτερική πληροφόρηση;
Τι ακριβώς μπήκες να μας πεις πάλι, το πόσο καλά ο πρώην πρόεδρος σου έχει <<δέσει>> την παράνομη είσοδο του όντας τιμωρημένος ώστε να μην ξανατιμωρηθεί;
Συνέχιζε να βγάζεις τη χολή σου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μποντο παλι μπουρδες λες.Η εκθεση του παρατηρητη λεει καθαρα οτι ο μπεος πηγε στα αποδυτηρια και επειδη δεν του ανοιγαν εσπασε μια τζαμαρια.Και παλι,και λογος υγειας να υπηρχε,που δεν πιστευω οτι εισαι χρηστιδης για να το χαψεις,ΔΕΝ ειχε δικαιωμα να παει στα αποδυτηρια,μιας και ηταν τιμωρημενος.οταν εισαι τιμωρημενος,καθεσαι σπιτι σου.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εβγαλε και ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ ...μάλιστα. Δεν έχει καμιά σχέση λέει η δική τους ένσταση από αυτή του Γαύρου το 2008 .
Μπορούν να μας πουν οι αεκάρχες του φόρουμ για ποιο λόγο τα δικά σας σκατά ευωδιάζουν ενώ τα δικά μας βρωμούν ?

Οπως και να'χει , σας ευχαριστούμε φίλοι αεκτζήδες που μας επικυρώσατε οριστικά και αμετάκλητα πλέον το τιμημένο του 2008 .
(Α, και τέρμα τα "χάρτινος" , έτσι ?)

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ε! Αυτό ΠΙΣΤΕΥΩ πως μπορεί να γίνει από την ΑΕΚ. Δηλαδή κάθες χρόνο να μαζεύονται 5-6μύρια από τους σαπόρτερς και να υπάρχει ο Α,Β,Γ (ο καθένας ας βάλει ότι όνομα πιστεύει) και να σπρώχνει από μισό μιριακη (και παραπάνω ευσπρώδεκτο).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :'( :'( :'( :'( :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ο Σπιλμπεργκ εισαι τυπε?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ομοίως η τωρινή ένσταση, δεν βασίζεται σε αγωνιστικό αλλά σε εξωαγωνιστικό θέμα. Στο γήπεδο η κούλα έχασε καθαρά. Για άλλη μια φορά.

ΑΕΚ ΓΕΡΑ
ΕΝΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑ

To θέμα ήταν αγωνιστικότατο, γιατί οι παίκτες του βάζελου και της Κούλας,
κάνουν τσισάκια μόλις δουν τον τιτανοτεράστιο Μ-πέο.
Λογικό είναι, τόσες φάπες τους έχει ρίξει φέτος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
To θέμα ήταν αγωνιστικότατο, γιατί οι παίκτες του βάζελου και της Κούλας,
κάνουν τσισάκια μόλις δουν τον τιτανοτεράστιο Μ-πέο.
Λογικό είναι, τόσες φάπες τους έχει ρίξει φέτος.
να επικροτουν τετοια ατομα,μονο ατομα οπως εσυ και ο χρηστιδης μπορουν να το κανουν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :'( :'( :'( :'( :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ο Σπιλμπεργκ εισαι τυπε?
Καλά και με τα μυνήματα για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ λέγανε ότι ούτε τα 30 χιλιάρικα δε θα φτάσει και έφτασε τα 500000+ και συνεχίζει. Κάτσε να προχωρήσει το θέμα και εδώ θα είμαστε να κοροιδεύεις.....

Επισκέπτης
Μποντο παλι μπουρδες λες.Η εκθεση του παρατηρητη λεει καθαρα οτι ο μπεος πηγε στα αποδυτηρια και επειδη δεν του ανοιγαν εσπασε μια τζαμαρια.Και παλι,και λογος υγειας να υπηρχε,που δεν πιστευω οτι εισαι χρηστιδης για να το χαψεις,ΔΕΝ ειχε δικαιωμα να παει στα αποδυτηρια,μιας και ηταν τιμωρημενος.οταν εισαι τιμωρημενος,καθεσαι σπιτι σου.
δυστυχως αλλη μια φορα φαινεται οτι δεν ξερεις τη διαβαζεις.μπουρδες.ρε τιτανομεγιστοτεραστιε που εχεις γινει και εσυ εξυπνακιας.που ειδες να αναφερω για παρατηρητη;γραφω για το ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ :uglystupid:εκει δεν γραφετε απολυτως τιποτα.αλλα ξερεις μια παροιμια η πουτανα θελει να κρυφτει........και η χαρα δεν την αφηνει ;)αλλη μια φορα εισαι ανενημερωτος αλλα προπαντως ασχετος αλλα τωρα και τυφλος ;)πρωτα να ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.αλλα εχεις γινει και εσυ φερεφωνο :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom