Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 432 άτομα (0 μέλη και 432 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τρομερα δυσκολη προσπαθεια...απλη (θεωρητικα) αλλα δυσκολη...οπως συνηθως στη ζωη τα πολυ απλα ειναι και δυσκολα...
μακαρι να μπορουσε για ολες τιςε ομαδες αυτο...μακαρι να μπορουσανςε να στηριχτουνε στον κοσμο τους...αλλα ειδικα εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει η αναλογη συνειδηση ωστε να γινει κατι τετοιο...εδω με τα εσ εμ εσ που ειναι 1 ευρω και εχει βαλτωσει...
πραγματικα ευχομαι να βγω ψευτης (επειδη αυτη ειναι μια υγιης προσπαθεια και οφειλω να την επικροτησω) αλλα πιστευω οτι αν δωσουν το διακοσαρι 7 με 10 χιλιαδες ανθρωποι θα ειναι επιτυχια...
μακαρι να βγω ψευτης..ειλικρινα...
δεν μπορει να τσουλισει κατι τετοιο
ο ΠΑΟΚ που ειχε και καψουρα με τον Ζαγορακη και την ομαδα και δεν μπορουσε να μαζεψει σε μετοχες πανω απο 2 εκατ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η ενσταση εγινε γιατι βαση νομου απαγορευεται μανατζερ να ειναι ιδιοκτητης ομαδας.
δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις οτι ο μανατζερ δεν επηρεασε την εξελιξη του ματσ..
ο νομοθετης που θεσπισε τη διαταξη ομως εχει αλλη γνωμη..
ρε μαλακα ξεκολλα...ξυπνα...δεν αντιλεγω οτι απο νομικης αποψεως εχει βαση...αν ειναι δυνατον!!!φυσικα και θα εχει γιαυτο και δικαιωθηκες σε πρωτο βαθμο...μιλαω για την ηθικη μερια με οπαδους της ''ηθικης'' πρωταθλητριας του 2008...
μηπως εμενα δεν ηταν νομοτυπη η ενσταση;;;φυσικα και ηταν...τι λεγατε ομως τοτε;;;ΟΛΟΙ σας...θυμισου μην πας να με τρελλανεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν μπορει να τσουλισει κατι τετοιο
ο ΠΑΟΚ που ειχε και καψουρα με τον Ζαγορακη και την ομαδα και δεν μπορουσε να μαζεψει σε μετοχες πανω απο 2 εκατ.
το ξερω και γιαυτο το ειπα...δυστυχως ειμαστε ουννοι πανηγυρτζιδες....δεν εχουμε συνειδηση....
τι ειναι 200 ευρω για εναν που εργαζεται;;;;στην ουσια σχεδον τιποτα,,μια απλη περικοπη απο μη βασικα εξοδα και νατα αν συνειδητα θελει να βοηθησει την ομαδα του...ομως δεν το κανει..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επειδή λόγο εργασίας στη κίνα θα γυρίσω περί τα τέλη Ιουλίου και επειδή από ότι διάβασα οι συνδρομές είναι μέχρι τέλη Ιουνίου έστειλα μύμημα από το σάιτ για να μου διευκρινήσουν κάποια πράγματα. Έχω μπλοκάρει και το ι μπάκιγκ ο ΜΑΛΑΚΑΣ....
Πάντως χιτ μη περιμένεις να κλείσουν την τρύπα οι μέτοχοι. Καλώς ή κακώς μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί πλέον.
Επίσης ίσως να έπρεπε να κοιτάξουν κάποια πράαγματα. Πχ εγω και ο πιστολέρο δε μπορούμε να δώσουμε 200 ευρώ, αλλά μπορούμε από 100 ο καθένας που μας κάνει πάλι 200. Θα έπρεπε να μπορείς να βάλεις συνδικαιούχο ή κάτι τέτοιο. Μπορεί βέβαια να υπάρχει κόλλημα νομικό (ποιος παίρνει τις μετοχές)...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακα ξεκολλα...ξυπνα...δεν αντιλεγω οτι απο νομικης αποψεως εχει βαση...αν ειναι δυνατον!!!φυσικα και θα εχει γιαυτο και δικαιωθηκες σε πρωτο βαθμο...μιλαω για την ηθικη μερια με οπαδους της ''ηθικης'' πρωταθλητριας του 2008...
μηπως εμενα δεν ηταν νομοτυπη η ενσταση;;;φυσικα και ηταν...τι λεγατε ομως τοτε;;;ΟΛΟΙ σας...θυμισου μην πας να με τρελλανεις...
ολο τις ιδιες και τις ιδιες μαλακιες λες.θυμησου τι λεγατε το 06,μετα τι λεγατε το 08,παραδεξου οτι εισαστε πουστηδες και αντε και γαμησου.αλλα σιγα μην το παραδεχτεις εσυ.μονο θα πας να γαμηθεις. :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το ξερω και γιαυτο το ειπα...δυστυχως ειμαστε ουννοι πανηγυρτζιδες....δεν εχουμε συνειδηση....
τι ειναι 200 ευρω για εναν που εργαζεται;;;;στην ουσια σχεδον τιποτα,,μια απλη περικοπη απο μη βασικα εξοδα και νατα αν συνειδητα θελει να βοηθησει την ομαδα του...ομως δεν το κανει..
Και επειδή είμαστε στο μπου! Τι είναι 200 ευρά; Ένα φουλ πρόγραμμα με το Ευάκι και το ξενοδοχείο  :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λες να κάτσουμε σαν κότες;;;;
τι να κατσουμε σαν κοτες ρε φιλε;;;δε διαβασες τι εγραψα;;;7 βασικες απουσιες εχουμε...
με γιαχιτσ-γεωργεα εξω δε μπορω να σκεφτω ποιος θα παιξει δεξια(μη ξεχναμε απο κει παιζει ο λετο)...
στοπερ θα παιξει ο νασουτι που θα φυγει σιγουρα,και εχει να αγωνιστει 2 μηνες...
επιθετικο δεν εχουμε καν..για μενα θα ναι μεγαλη εκπληξη η αποφυγη της ηττας στο αδειο οακα αυριο..
με την οικομικη κατασταση στην ελλαδα και τα 200 ευρω ειναι λεφτα πια....
θα παει απατο το πλανο,αλλα η αιτια δε θα ναι οικονομικη..
λειπει ο ανθρωπος που θα εμπνευσει τον κοσμο και θα τον κανει να βαλει το χερι στην (τρυπια) τσεπη..

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ρε μη καπνίζεις εσύ και τα λεφτά για τα τσιγάρα που δίνεις σε έναν χρόνο δώστα στην ΑΕΚ...Είμαι σίγουρος ότι δίνεις πάνω από 1000 το χρόνο....Σου φέρνω εγώ τσιγάρα από την Κίνα. Ούτε 1 ευρώ το πακέτο φιλαράκι. Το βγάζεις κιόλας σε κανενα τραπέζι το βλέπει και καμιά γκόμενα και ψαρώνει και τι ρίχνεις....Άντε και πήδημα θα σου φέρει το κινέζικο τσιγάρο....

Πάντως στα σοβαρά όντως πολύ μπορεί να μην έχουν ούτε τα 200. Αλλά από τα 1εκ ΑΕΚτζήδες ούτε το 5% δε μπορεί να τα δώσει τα 200;
:grin: Ετσι οπως το θετεις εχει λογικη,αν κοψεις πχ το καπνισμα η κατι αλλο που εχεις σαν χομπι και σου κοστιζει χρημα,το θεμα ειναι κατα ποσο ο δυσπιστος ΑΕΚτζης θα βαλει λεφτα σε μια δυσκολη εποχη,που θα τα διαχειριστουν καποιοι αλλοι..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορη μηχανικος σε ναυπηγειο εισαι;
Μηχανικός σε ναυπηγείο όχι, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα ήμουν μόνιμος κάτοικος Κίνας και με τα άβυζα κινεζάκια θα γαμούσα αγελάδες για να έρθς στα ίσια μου  :grin:

Ο επίσημος τίτλος μου είναι assistant site manager director αλλά σε απλά ελληνικά αρχιμηχανικός σε μια ετααιρεία που φτιάχνει πλοία. Μέχρι πριν 3 μήνες περίπου και για 3 περίπου χρόνια (από το καλοκαίρι του 08 που μας πήρε στα χαρτιά ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημε  ;) )μέχρι και το τσουνάμι ήμουν μεταξύ Ιαπωνίας και Κορέας και τώρα έχω έρθει σε ένα χωριό της Κίνας που ΕΤΥΧΕ να έχει και ναυπηγείο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μηχανικός σε ναυπηγείο όχι, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα ήμουν μόνιμος κάτοικος Κίνας και με τα άβυζα κινεζάκια θα γαμούσα αγελάδες για να έρθς στα ίσια μου  :grin:

Ο επίσημος τίτλος μου είναι assistant site manager director αλλά σε απλά ελληνικά αρχιμηχανικός σε μια ετααιρεία που φτιάχνει πλοία. Μέχρι πριν 3 μήνες περίπου και για 3 περίπου χρόνια (από το καλοκαίρι του 08 που μας πήρε στα χαρτιά ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημε  ;) )μέχρι και το τσουνάμι ήμουν μεταξύ Ιαπωνίας και Κορέας και τώρα έχω έρθει σε ένα χωριό της Κίνας που ΕΤΥΧΕ να έχει και ναυπηγείο
παρε με και μενα ρε μονο φαι θελω νερο και κινεζες.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

για ναυτιλιακη δεν δουλευεις;
αν δεν φερεις τσιγαρα φερε κατι ωραια εδεσματα που εχουν εκει
κατσαριδες καλαμακι ,μεταξοσκωλικες στην σουβλα κτλ  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και επειδή είμαστε στο μπου! Τι είναι 200 ευρά; Ένα φουλ πρόγραμμα με το Ευάκι και το ξενοδοχείο  :grin: :grin:
για να μην παρεξηγηθω...δεν ειπα δεν ειναι πολλα τα 200 ευρα ...ειναι φυσικα...αλλα για εναν που εργαζεται (και δεν παιρνει 600) και εχει καψουρα με την ομαδα του και θελει να την βοηθησει να αποκτησει ΥΓΙΕΙΑ...ε τοτε δεν ειναι και ενα νουμερο απαγορευτικο...αυτο θελω να πω...και στο κατω κατω οπως ειπε και ο λυμπε αν δεν πετυχει αυτο μετα υπαρχει τετρτη εθνικη...αυτο και μονο σαν επιχειρημα ειναι αρκετο να βρεις τη διακοσαρα...ετσι δεν ειναι;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

καλα ρε...σε στειλε ο πραχτορας κινα;;;;αχαχαχαχαχα σας εχει τρελλανει ρε...πιο κοντα δεν ειχε να πας;;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
παρε με και μενα ρε μονο φαι θελω νερο και κινεζες.
Πωπω ρε μαλάκα είσα άρρωστος εσύ! Με άκολη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ άβυζη γυναίκα απλά δε μου σηκώνεται ούτε με κρένι 50 τόνων.....Ενώ οι Γιαπωνεζούλες  :* :* :* :smitten: :smitten: :smitten: ήταν πιο μπάστι αυτό αυτές τις οδοντογλυφίδες. Πριν 1 βδομάδα έτυχε να δω από το αυτοκίνητο μια με βυζία και έχυσα τα βρακιά μου  :2funny: :2funny: :2funny:

@Χρηστίδη. Αυτό λέω και εγώ. Αν εργάζεσαι και δε παίρνεις τον βασικό αλλά κάπου γύρω στο χιλιάρικο ε κόψε κάτι. Ένα ευρώ την ημέρα είναι (στο περίπου). Εκτός αν είσαι όλο μπούρου μπούρου "επενδυτή" και μπλα μπλά "σωτήρες".
Και στην τελική για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους θα γούσταρα να έχω έναν Γιανακόπουλο ή έναν Μαρινάκη να τα σπώχνει χοντρά και στην μπούντζα του. Αλλά δεν έχω. Να κάτσω και να κλαίγομαι (προσωπικά μιλάω) δε μου πάει. Πολύ καιρό πριν είχα πει στον διομίδη να έχει το νου του αν βγουν μετοχές στην αγόρα (με τότε αυξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε βγει βρώμα) γιατί θέλω να δώσω ένα Α ποσό για να πάρω για να βοηθήσω την ομάδα. Τώρα έκατσε αυτό και θα την βοηθήσω έτσι. Και στην τελική και ο Άρης έτσι δουλεύει. Εγώ πιστεύω πως ΑΝ δουλέψει όλο αυτό το σύστημα και η ΑΕΚ αρχίζει να βγάζει ΥΓΕΙΑ θα βρεθούν και άνθρωποι που θα σπρώξουν λεφτά στην ομάδα. Μακάρι να μαζευτούμε 100 χιλιάδες μέλη και να δίνουμε από 1000 ευρώ το χρόνο, αλλά και 30 χιλιάδες να μαζευτούμε τον πρώτο χρόνο με 200 ευρώ είναι ένα πρώτο θετικό βήμα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για ναυτιλιακη δεν δουλευεις;
αν δεν φερεις τσιγαρα φερε κατι ωραια εδεσματα που εχουν εκει
κατσαριδες καλαμακι ,μεταξοσκωλικες στην σουβλα κτλ  :2funny:
Πέρα από τα εδέσματα που λες, τρώνε σκύλους (μάλιστα θεωρείται και γκουρμε φαγητό!!!!)
Αλλά τα κανονικά τους είναι και γαμώ πλάκα πλάκα. Ελάχιστα τηγανιτά τα πιο πολλά βραστά, ελαφριά. Αν δεν είσαι περίεργος στο φαγητό σου δεν έχεις πρόβλημα. Α! Έχω φάει και φίδι και ήτο και γαμώ.

@ Χρηστίδη....Είπα να έρθω Κίνα να πάρω καμιά μούφα αντιπροσωπία τηλεφώνων να γυρίσω ελλάδα να τη προωθήσω στον ΟΤΕ (με την απαραίτητη μίζα φυσικά) να πάρει μπρος η μηχανή. Αφού ο χοχοχοχο έδειξε τον δρόμο γιατί όχι και εγω!!!!!  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και αυτο δεν σε ανησυχει;
Ο Άρης πριν τον πάρει ο Σούπερ 3 (;;;) ήταν για τον πούτσο καβάλα. Με τον Σούπερ 3 κατάφερε και έφερε προπονητή που καμιά Ελληνική ομάδα δεν έχει φέρει. Γιατί ο Κούπερ κάτι Βαλδερβοχιμενοφερέιρες τους είχε για γεύμα. Και πορεία στην Ευρώπη έκανε. Και δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν ή όχι λεφτάδες Αρειανοί. Αλλά θέλω να ΠΙΣΤΕΥΩ πως αν το όλο εγχείρημα βγει και η ΟΜΑΔΑ ΒΓΑΖΕΙ ΥΓΕΙΑ σε όλους τους τομείς, τότε μπορεί να δεις και τον Φιλίπου να σπρώχνει, και τον Τίγρη και τον Πόλυ.....
Αν δε πετύχει τότε είναι αυτό που είπε ο Λύμπε. Δ εθνική.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τι να κατσουμε σαν κοτες ρε φιλε;;;δε διαβασες τι εγραψα;;;7 βασικες απουσιες εχουμε...
με γιαχιτσ-γεωργεα εξω δε μπορω να σκεφτω ποιος θα παιξει δεξια(μη ξεχναμε απο κει παιζει ο λετο)...
στοπερ θα παιξει ο νασουτι που θα φυγει σιγουρα,και εχει να αγωνιστει 2 μηνες...
επιθετικο δεν εχουμε καν..για μενα θα ναι μεγαλη εκπληξη η αποφυγη της ηττας στο αδειο οακα αυριο..με την οικομικη κατασταση στην ελλαδα και τα 200 ευρω ειναι λεφτα πια....
θα παει απατο το πλανο,αλλα η αιτια δε θα ναι οικονομικη..
λειπει ο ανθρωπος που θα εμπνευσει τον κοσμο και θα τον κανει να βαλει το χερι στην (τρυπια) τσεπη..

Δηλαδή οι άλλοι που θα παίξουν είναι κουτσοί;;;;
Ο Ματέος δηλαδή δεν είναι καλός;;; Οι αναπληρωματικοί μας δεν μπορούν να ταμπουρωθούν και να πάρουν το γαμημένο Χ για να πάνε ΤΣΛ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom