Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (0 μέλη και 345 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πρέπει να ήταν σε αγώνα κυπέλλου με τον Πανηλειακό όταν ήταν προπονητής ο Όγιος. Κάτι έτρεχε με τους παίκτες που είχε κάνει αλλαγή αλλά ο Ολυμπιακός δεν έκανε ένσταση αν και μπορούσε επειδή πριν λίγες μέρες είχε πεθάνει η μητέρα του Όγιος και ο Ολυμπιακός δέχθηκε πως κάτω ύπο τέτοιες συνθήκες το λάθος δεν είχε γίνει εσκεμμένα. Κάτι τέτοιο θυμάμαι.
με τις σερρες ηταν

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα εισαι στον κοσμο σου...και τι ειναι οι παιχτες δηλαδη;;;ΟΛΟΙοι παιχτες εχουν καποιον μανατζερ....αρα αν τους πει κατι ο μανατζερ αυτοι θα κανουν αυτο που θα τους πει;;;τι λες ρε μαλακαςςςτι πινεις;;;βαλε παντελονια...εχει κρυο...
δηλαδη αμα πιασουν οι αγγελοπουλαιοι τον μανατζερ του χλεμπονιαρη η του μπατιστ το πηρα τρι μηδεν;;;
η αντιστοιχα αμα πιασου οι κοντοι ρουφιανοι τον μανατζερ του μιλος και του μπουρουσομαλακα τοχασα 3-0;;;τι λετε ρε μαλακες στην προσπαθεια σας να δικαιολογησετε το μπουρδερλο σας;;;;
ξυπνα και διαβασε καλα τι εγραψα...δεν ειπα οτι ο ιδιοκτητης του ηλισιακου επιασε τους παικτες της αντιπαλης ομαδας,αλλα οτι ο ιδιοκτητης του ηλισιακου ΗΤΑΝ ο μανατζερ των παικτων της αντιπαλης ομαδας...ειναι σαν ο διαμαντιδης να χει μανατζερ τον αγγελοπουλο..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι νόμοι σαφώς και φτιάχνονται για να τηρούνται. Στα ευνομούμενα κράτη.
Στην Ελλάδα, είναι περισσότερο trial & error. Ψηφίζουμε έναν νόμο, και βλέπουμε αν θα εφαρμοστεί.

Το γελοίο του πράγματος, δεν είναι αν η κούλα θα κάνει την ένσταση.
Δικαίωμα της, και σωστό μάλιστα, γιατί κάποια στιγμή τα σουλατσαρίσματα παραγόντων πρέπει να κοπούν.
Και δεν είναι μόνο ο μπέος, πχ. και οι κοντοί στο μπάσκετ σουλατσάριζαν και ενίοτε μπούκαραν κιόλας.

Το γελοίο του πράγματος, είναι ότι η ομάδα "ηθική πρωταθλήτρια" & "οι αγώνες κερδίζονται στα χαρτιά"
έχει ξαφνικά ανακαλύψει και αυτοί τους νόμους και τις παραβάσεις τους. Παρά τις διάφορες παπαριές που
ακούσαμε με τον Βάλνερ (και να σημειώσω ότι η αντικανονική συμμετοχή παίκτη, επηρεάζει το αποτέλεσμα
του αγώνα άμεσα, η γυροβολιά ενός παράγοντα ίσως να το επηρεάζει αλλά σίγουρα έμμεσα), τελικά και απ'
ότι φαίνεται όλοι ίδιοι είναι.

Πουτάνα που μπορεί να γίνει η ιστορία μερικές φορές...
Όταν πέσουν στην μέση τα μπικικίνια όλοι θυμούνται τους νόμους...

Προσωπικά θέλω να δω ένσταση της κούλας και τον μπέο να πηγαίνει CAS με παρέμβαση του λαγού.
εισαι πολυ λαθος εδω,το ολο θεμα με τον γκευ ειχε δημιουργηθει γιατι το 06 υποστηριζε οτι δεν επρεπε να εφαρμοστει ο νομος γιατι ηταν αδικος,αν θυμασαι το 06 δεν ξεκινησε ο αγωνας πανιωνιος-γκευ λογω εισβολης οπαδων της ομαδας του γονιμηδη.και ειχε πεσει τρομερο κλαμα στην βουλη,στις τηλεορασεις,και εβγαινε ο πρακτορας και ελεγε οτι τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται στους αγωνιστικους χωρους.και μετα το 08 υποστηριζε το αντιθετο.εκει επεσε το σιχαμα ολων των φιλαθλων εναντιον του γκευ,ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Η προσπαθεια ειναι πολυ δυσκολη αλλα και πολυ καλη,δεν ξερω με αυτη τη κριση κατα ποσο περισσευουν στο κοσμο,εστω τα 200 ευρω..

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες ήρθε η ώρα να δείξουμε αν είμαστε ΑΕΚτζήδες ή κούλες. Αν όντως αγαπάμε την ομάδα και γουστάρουμε να είμαστε ΑΕΚτζήδες ή αν είμαστε γιαλατζί. Αν είμαστε όσοι λέμε ότι είμαστε ή όχι. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες τους. Ή να κάτσει να περιμένει τον Τίγρη και τον Λιοντάρι, τον Μεσσία και την Παναγιά την κανάλα ή ας κάνει επιτέλους κάτι.
Πάντως εγώ με τις ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα θα φροντίσω να δώσω και τη συνδρομή μου στο κλάμπ. Αυτή που μου επιτρέπουν τα όποια οικονομικά μου. Εξάλλου το στάδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια οι φίλαθλοι της ΑΕΚ το έφτιαξαν με τα χέρια τους, ούτε το κράτος ούτε κανένας μεσσίας...Επιστροφή στο παρελθόν το λοιπόν.
Πάντως αν δε μπορέσουμε να μαζευτούμε 50 χιλιάδες κόσμος μετά δε θα έχουμε δικαίωμα να λέμε ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

Φίλε μαζί σου
θα δώσω και εγώ ότι μπορώ διότι το να παρακαλάμε τον κάθε ένα έχει παραπάει.
Εξάλλου όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έτσι δουλεύουν

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ξυπνα και διαβασε καλα τι εγραψα...δεν ειπα οτι ο ιδιοκτητης του ηλισιακου επιασε τους παικτες της αντιπαλης ομαδας,αλλα οτι ο ιδιοκτητης του ηλισιακου ΗΤΑΝ ο μανατζερ των παικτων της αντιπαλης ομαδας...ειναι σαν ο διαμαντιδης να χει μανατζερ τον αγγελοπουλο..
Χιτ εγω μιλησα για τον συγκεκριμενο αγωνα και μονο,γκευ βολου-αεκ.το τι εκαναν πριν και πως ανεβηκαν,ολα τα ξερουμε και τα γνωριζουμε.και επισης και το τι εκανε φετος με τον φιλο του.αλλα ο εισαγγελεας αποφασισε να βαλει στο συρταρι τις κασετες και τις καταγγελιες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η προσπαθεια ειναι πολυ δυσκολη αλλα και πολυ καλη,δεν ξερω με αυτη τη κριση κατα ποσο περισσευουν στο κοσμο,εστω τα 200 ευρω..
αν δεν πληρωσουν μονοι τους τη φετινη τρυπα θα παρουνε τα αρχιδια μου...απο μενα τουλαχιστον ;)

ας δουμε την κατασταση πριν το αυριανο ματσ...λυμπε εξω,μπλανκο κλεισμενος(ισως στο βαζελο;; ),μπαχα ασχολιαστος...
επι της ουσιας χωρις φορ...απο το κεντρο λειπουν οι καφες μιτσελ,και απο την αμυνα οι γεωργεας μανωλας,δελλας...

δυσκολα βλεπω να αποφευγουμε την ηττα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εμενα παντως μου περισσευουν,και θα τα δωσω.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
αν δεν πληρωσουν μονοι τους τη φετινη τρυπα θα παρουνε τα αρχιδια μου...απο μενα τουλαχιστον ;)

ας δουμε την κατασταση πριν το αυριανο ματσ...λυμπε εξω,μπλανκο κλεισμενος(ισως στο βαζελο;; ),μπαχα ασχολιαστος...
επι της ουσιας χωρις φορ...απο το κεντρο λειπουν οι καφες μιτσελ,και απο την αμυνα οι γεωργεας μανωλας,δελλας...

Δυσκολα τα πραγματα για αυριο,εστω με μιση ομαδα να παρουμε το Χ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

κατσε μην φαμε και βαρυ σκορ...εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτος ο μπαχα σε τι ειναι καλυτερος του Παυλη,που εκδιωχθηκε.
δεν λεω οτι ειναι κανας παιχταρας,αλλα ειναι πολυ πιο κινητικος απο τον απαραδεκτο μαροκινο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ζητας απο μενα να ξυπνησω;;;την ωρα που εσυ βλεπεις ονειρα;;;ακριβως τα ιδια λεμε...τους επιασε η οχι για να εχουν μειωμενη αποδοση;;;αλλοιως τι νοημα εχει η ενσταση;;;αν δεν εγινε πουστια το κερδισε η οχι στα γηπεδο ο ηλυσιακος;;;;προσεχε ειναι παγιδα για να διορθωσεις μια μαλακια να χρησιμοποιεις αλλες δεκα...το πιο ωραιο ειναι να πεις λαθος και μετα ολα καλα... ;) ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε μη καπνίζεις εσύ και τα λεφτά για τα τσιγάρα που δίνεις σε έναν χρόνο δώστα στην ΑΕΚ...Είμαι σίγουρος ότι δίνεις πάνω από 1000 το χρόνο....Σου φέρνω εγώ τσιγάρα από την Κίνα. Ούτε 1 ευρώ το πακέτο φιλαράκι. Το βγάζεις κιόλας σε κανενα τραπέζι το βλέπει και καμιά γκόμενα και ψαρώνει και τι ρίχνεις....Άντε και πήδημα θα σου φέρει το κινέζικο τσιγάρο....

Πάντως στα σοβαρά όντως πολύ μπορεί να μην έχουν ούτε τα 200. Αλλά από τα 1εκ ΑΕΚτζήδες ούτε το 5% δε μπορεί να τα δώσει τα 200;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ζητας απο μενα να ξυπνησω;;;την ωρα που εσυ βλεπεις ονειρα;;;ακριβως τα ιδια λεμε...τους επιασε η οχι για να εχουν μειωμενη αποδοση;;;αλλοιως τι νοημα εχει η ενσταση;;;αν δεν εγινε πουστια το κερδισε η οχι στα γηπεδο ο ηλυσιακος;;;;προσεχε ειναι παγιδα για να διορθωσεις μια μαλακια να χρησιμοποιεις αλλες δεκα...το πιο ωραιο ειναι να πεις λαθος και μετα ολα καλα... ;) ;)
η ενσταση εγινε γιατι βαση νομου απαγορευεται μανατζερ να ειναι ιδιοκτητης ομαδας.
δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις οτι ο μανατζερ δεν επηρεασε την εξελιξη του ματσ..
ο νομοθετης που θεσπισε τη διαταξη ομως εχει αλλη γνωμη..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η ενσταση της ΑΕΚ στο μπασκετ ηταν ανηθικη
διοτι εγινε οχι την στιγμη που ανακαλυφθηκε η παρατυπια αλλα οταν συνεφερε την ΑΕΚ
ολα τα αλλα ειναι μαλακιες σας για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ρε μη καπνίζεις εσύ και τα λεφτά για τα τσιγάρα που δίνεις σε έναν χρόνο δώστα στην ΑΕΚ...Είμαι σίγουρος ότι δίνεις πάνω από 1000 το χρόνο....Σου φέρνω εγώ τσιγάρα από την Κίνα. Ούτε 1 ευρώ το πακέτο φιλαράκι. Το βγάζεις κιόλας σε κανενα τραπέζι το βλέπει και καμιά γκόμενα και ψαρώνει και τι ρίχνεις....Άντε και πήδημα θα σου φέρει το κινέζικο τσιγάρο....

Πάντως στα σοβαρά όντως πολύ μπορεί να μην έχουν ούτε τα 200. Αλλά από τα 1εκ ΑΕΚτζήδες ούτε το 5% δε μπορεί να τα δώσει τα 200;
Όλοι μαζί θα πάμε την ομάδα μπροστά
Σκεφτείτε
200χ10000=2000000
Δεν είναι και λίγα!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τρομερα δυσκολη προσπαθεια...απλη (θεωρητικα) αλλα δυσκολη...οπως συνηθως στη ζωη τα πολυ απλα ειναι και δυσκολα...
μακαρι να μπορουσε για ολες τιςε ομαδες αυτο...μακαρι να μπορουσανςε να στηριχτουνε στον κοσμο τους...αλλα ειδικα εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει η αναλογη συνειδηση ωστε να γινει κατι τετοιο...εδω με τα εσ εμ εσ που ειναι 1 ευρω και εχει βαλτωσει...
πραγματικα ευχομαι να βγω ψευτης (επειδη αυτη ειναι μια υγιης προσπαθεια και οφειλω να την επικροτησω) αλλα πιστευω οτι αν δωσουν το διακοσαρι 7 με 10 χιλιαδες ανθρωποι θα ειναι επιτυχια...
μακαρι να βγω ψευτης..ειλικρινα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Γρηγορη μηχανικος σε ναυπηγειο εισαι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

καμια κινεζα να μας φερεις  :2funny: :2funny: :2funny:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

λες να κάτσουμε σαν κότες;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom