Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 396 άτομα (0 μέλη και 396 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απο που και ως που 5 εκατ.;
αν νικησεις τον ΠΑΟ
και αν περασεις στους ομιλους του γιουροπα η στα πλει οφ
Γιατί έγραψα ότι τα έχει σίγουρα; Διαβάστε προηγούμενα ποστ ρε γαμώτη μου.....
Η ΑΕΚ ΑΝ νικήσει τον ΠΑΟ (πράγμα καθόλου εύκολο αλλά διόλου απίθανο) θα περάσει στον γ προκριματικό, αλλά στο γκρουπ των αδυνάτων. ΑΝ κοιμηθεί κανένας εκεί ψηλά και περάσει στα πλέυ ωχ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. Αλλά και να αποκλειστεί περνάει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους ομίλους του Γιουρόπα. Τώρα δε ξέρω ΑΝ δε τερματίσει πρώτη στα ελληνικά πλέυ ωχ αν πάει κατευθείαν ομίλους λόγο Κυπέλλου ή όχι.
Πάντως στη τελική αυτό που κυνηγάει η διοίκηση είναι να έχει μια ευκαιρία (έστω και μικρή) για τα 5μύρια. Γιατί ξέρουν ότι στο χαρτί τα νούμερα δε τους βγαίνουν

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Γιατί έγραψα ότι τα έχει σίγουρα; Διαβάστε προηγούμενα ποστ ρε γαμώτη μου.....
Η ΑΕΚ ΑΝ νικήσει τον ΠΑΟ (πράγμα καθόλου εύκολο αλλά διόλου απίθανο) θα περάσει στον γ προκριματικό, αλλά στο γκρουπ των αδυνάτων. ΑΝ κοιμηθεί κανένας εκεί ψηλά και περάσει στα πλέυ ωχ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. Αλλά και να αποκλειστεί περνάει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους ομίλους του Γιουρόπα. Τώρα δε ξέρω ΑΝ δε τερματίσει πρώτη στα ελληνικά πλέυ ωχ αν πάει κατευθείαν ομίλους λόγο Κυπέλλου ή όχι.
Πάντως στη τελική αυτό που κυνηγάει η διοίκηση είναι να έχει μια ευκαιρία (έστω και μικρή) για τα 5μύρια. Γιατί ξέρουν ότι στο χαρτί τα νούμερα δε τους βγαίνουν
Και με ισοπαλια θα περναει η ΑΕΚ.Αν παρουμε τους βαθμους νομιζω ο ΠΑΟΚ δεν εχει μαθηματικες πιθανοτητες..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε φίλε ο πρώτος αθλητικός σταθμός της χώρας (σπορτ φμ) τον έχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Τη δε εκπομπή με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα (καρπετοπανουτσοι) την κάνουν άνθρωποι ο οποίος ένας από αυτούς έχει συνεργαστεί με τον ΟΣΦΠ για την έκδοση του περιοδικού του.
Από τις λεγόμενες "ανεξάρτητες" εφημερίδες (σπορνταίη, εξέδρα, γκολ γιατί οι άλλες είναι τόσο ανεξάρτητες όσο και εγώ ΟΣΦΠ) αυτή με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία είναι η σπορ φμ όπου η μεγαλύτερη πλοιοψηφία των δημοσιογράφων είναι υποστηρικτές του ΟΣΦΠ (άσχετο αλλά αν το διαβάζουν αυτό οι δημοσιογράφοι θα τρίβουν τα χεράκια τους). Και να μη πάω στους δημοσιογραφίσκους Κατσαρό και τον άλλον που έκαναν επί σειρά ετών την Αθλητική Κυριακή και αν έβλεπες ζωντανό αγώνα από το Καραισκάκη δε πίστευες στα αυτιά σου. Δεν είναι ο ΟΣΦΠ ο αδικημένος στα ΜΜΕ. Μη λέμε και ότι θέλουμε; Οι 3 μεγάλοι έχουν πάνω κάτω ίδια κομμάτια στην πίτα.
πρωτον κανεις λαθος οταν νομιζεις πως με το να δηλωνει καποιος κατι αυτοματως και καθοριζει την πορεια του και δειχνει την ευνοια του....
η αεκ σου ξαναλεω εχει ''μαχητικους'' δημοσιογραφους ταλιμπαν...ναι ο σπορ εφ εμ εχει νικολακο μπαμπη και τσωχο αλλα αμα διαβασεις τσωχο θα νομισεις οτι ειναι ουδετερος (παροτι ειναι γαυρος) δεν μιλαω για μπαμπη και νικολακο που ειναι γαυροι γαυροι...
στον σπορ εφ εμ ειναι πρωτο βιολι ο καραλης   τον εχεις υποψι σου ;;;ο μεγαλυτερο;ς αντιολυμπιακος δημοσιογραφος...
σημερα την μεγαλυτερη δουλεια την κανουν τα σαιτ,,,ψαξε να δεις τι γινεται...
δεν ειπα εγω οτι δεν υπαρχουν ολυμπιακοι δημοσιογραφοι αλλα αναρωτησου και εσυ...αν κανανε αυτοι κουμαντο θα ειχε φαει ολα αυτα τα χρονια τοση λασπη ο ολυμπιακπος;;;;κανε ανγωγες και στο μπασκετ που και εκει υπαρχει ''αυτοκρατορια''
αλλα και διαμαρτυριες ολυμπιακου για διαιτησιες και ''συστημα'' και δες αν κουνιεται φυλλο και αν πεφτει λασπη...που δικαια η αδικα θα μπορουσε να στμβαινει...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και με ισοπαλια θα περναει η ΑΕΚ.Αν παρουμε τους βαθμους νομιζω ο ΠΑΟΚ δεν εχει μαθηματικες πιθανοτητες..
Αν δε κάνω λάθος (βαριέμαι να ψάχνω)
ΠΑΟ 10
ΠΑΟΚ 9
ΑΕΚ 8
Βολος 6

Αν όλα πάνε στο Χ ΠΑΟ 1ος. Αν χάσει ο ΠΑΟΚ (στη τούμπα χλωμό) και νικήσει η ΑΕΚ τότε πρώτη η ΑΕΚ. Αν νικήσει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πρώτος ο ΠΑΟΚ. Αν χάσει η ΑΕΚ να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους....

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αν δε κάνω λάθος (βαριέμαι να ψάχνω)
ΠΑΟ 10
ΠΑΟΚ 9
ΑΕΚ 8
Βολος 6

Αν όλα πάνε στο Χ ΠΑΟ 1ος. Αν χάσει ο ΠΑΟΚ (στη τούμπα χλωμό) και νικήσει η ΑΕΚ τότε πρώτη η ΑΕΚ. Αν νικήσει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πρώτος ο ΠΑΟΚ. Αν χάσει η ΑΕΚ να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους....
Mιλαω σε περιπτωση που κανουμε ενσταση και παρουμε τους 3 βαθμους..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πρωτον κανεις λαθος οταν νομιζεις πως με το να δηλωνει καποιος κατι αυτοματως και καθοριζει την πορεια του και δειχνει την ευνοια του....
η αεκ σου ξαναλεω εχει ''μαχητικους'' δημοσιογραφους ταλιμπαν...ναι ο σπορ εφ εμ εχει νικολακο μπαμπη και τσωχο αλλα αμα διαβασεις τσωχο θα νομισεις οτι ειναι ουδετερος (παροτι ειναι γαυρος) δεν μιλαω για μπαμπη και νικολακο που ειναι γαυροι γαυροι...
στον σπορ εφ εμ ειναι πρωτο βιολι ο καραλης   τον εχεις υποψι σου ;;;ο μεγαλυτερο;ς αντιολυμπιακος δημοσιογραφος...
σημερα την μεγαλυτερη δουλεια την κανουν τα σαιτ,,,ψαξε να δεις τι γινεται...
δεν ειπα εγω οτι δεν υπαρχουν ολυμπιακοι δημοσιογραφοι αλλα αναρωτησου και εσυ...αν κανανε αυτοι κουμαντο θα ειχε φαει ολα αυτα τα χρονια τοση λασπη ο ολυμπιακπος;;;;κανε ανγωγες και στο μπασκετ που και εκει υπαρχει ''αυτοκρατορια''
αλλα και διαμαρτυριες ολυμπιακου για διαιτησιες και ''συστημα'' και δες αν κουνιεται φυλλο και αν πεφτει λασπη...που δικαια η αδικα θα μπορουσε να στμβαινει...
Ο Χρήστογλου μετά στο ματς της Ριζούπολης στην εκπμπή που έκανε έλεγε καθαρά στους βάζελους που τον έπαιρναν "είμαστε μάγκες και είστε κότες. Να τα κάνετε και εσείς". Τον Τσώχο τον πάω πολύ και αν δω κάτι πυ με ενδιαφέρει τον διαβάζω. Όπως και τον Σωτηρακόπουλο και τον Σπυρόπουλο (που νομίζω πως είναι ΑΕΚ αλλά δε τον κόβω κιόλας).
Φίλε τον Καραλή τον ξέρω πολύ καλά. ΔΕΝ ειναι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΑΝτικοκκαλικός είναι. Τώρα εάν έχει γίνει και ΑΝΤΙμαρινακικός τι να σου πω!
Και στον σπορ φμ δεν είναι πρώτο βιολί ο Καραλής που ήρθε από τον σέντρα (; ). Είναι αυτοί που κάνουν τις μεγαλύτερες ακροάσεις. Πνίξε τον φουνταριστό και Καρπετοπανούτσοι που τα μεσημέρια όλη η Ελλάδα γυρνάει να τους ακούσει.
Στα σάιτ τύπε γράφει ο κάθε μαλάκας. Σπορ φμ μπαίνω και που και που Εξέδρα.
Λάσπη ο ΟΣΦΠ; Δε νομίζω τύπε...Τι λάσπη έφαγε; Για τη Ριζούπολη; Άδικα; Δε νομίζω! Για τη Νέα Σμύρνη; Άδικα; Δε νομίζω; Ακόμα και για τις κασσέτες οι περισσότερες εφημερίδες έβριζαν τους προέδρους των μεγάλων ομάδων (δε μιλάω για τις οπαδικές). Και η ΑΕΚ λάσπη έχει φάει για τα επεισόδια στη Λειβαδιά και όχι άδικα. Λάσπη για το ξύλο στον Ντούσαν και όχι άδικα, λάσπη για τον τελικό και όχι άδικα.
Οι περισσότερες από  τις "ανεξάρτητες" εφημερίδες θέλουν να κρατούν μια ισορροπία για να πουλάνε σε όλους του οπαδούς. Οπότε η λάσπη ή η αποθέωση είναι σχεδόν ισόποσα μοιρασμένη.

A! Και ο Παπανικολάου της εξέδρας είναι και γαμώ τους ταλιμπάν πάντως  :grin:

Στο μπάσκετ καλώς ή κακώς ο βάζελος έχει τα πρωτεία στους δημοσιογράφους (και που να δεις τις γενιές που έρχονται) γιατί είναι η σπουδαιότερη ευρωπαική ομάδα της τελευταίας 10ετίας. Γι αυτό. Αν και οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν μεγαλώσει με τον Αρη και τον ΠΑΟΚ κρυφοάρηδες και μπαοκια είναι στο μπάσκετ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Mιλαω σε περιπτωση που κανουμε ενσταση και παρουμε τους 3 βαθμους..
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ναι γιατί πάει

ΑΕΚ 11
ΠΑΟ 10
ΠΑΟΚ 9
Βόλος 3

Με ισοπαλία ισοβαθμούμε με ΠΑΟΚ (αν κερδίσει). Δε ξέρω αν πάει πρώτα το τι έγινε στα μεταξύ τους παιχνίδια και μετά η συνολική διαφορά τερμάτων ή το ανάποδο

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ναι γιατί πάει

ΑΕΚ 11
ΠΑΟ 10
ΠΑΟΚ 9
Βόλος 3

Με ισοπαλία ισοβαθμούμε με ΠΑΟΚ (αν κερδίσει). Δε ξέρω αν πάει πρώτα το τι έγινε στα μεταξύ τους παιχνίδια και μετά η συνολική διαφορά τερμάτων ή το ανάποδο
:thumbsup: τα μεταξυ τους παιχνιδια μετρανε..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είδανε τον μπέο τα χανούμια και δεν μπορούσαν να κλωτσήσουν το τόπι. :2funny:
να μιλάτε ρε χανούμια για την ένσταση του γαύρου που πήρε το πρωτάθλημα, γιατί έπαιξε παίχτης που δεν έπρεπε,
και από την άλλη να επικροτείτε την ένσταση που πάτε να κάνετε, επειδή είδατε τον μπεο στο γήπεδο.
:fuck2: δόξα και τιμή στον μπέο, που μέσα σε ένα χρόνο σας έχει δημιουργήσει ψυχολογικά και σας στέρησε και το τσου-λου.

ο άσσος του παοκ παίζει από αύριο να κλειδωθεί. ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
είδανε τον μπέο τα χανούμια και δεν μπορούσαν να κλωτσήσουν το τόπι. :2funny:
να μιλάτε ρε χανούμια για την ένσταση του γαύρου που πήρε το πρωτάθλημα, γιατί έπαιξε παίχτης που δεν έπρεπε,
και από την άλλη να επικροτείτε την ένσταση που πάτε να κάνετε, επειδή είδατε τον μπεο στο γήπεδο.
:fuck2: δόξα και τιμή στον μπέο, που μέσα σε ένα χρόνο σας έχει δημιουργήσει ψυχολογικά και σας στέρησε και το τσου-λου.

ο άσσος του παοκ παίζει από αύριο να κλειδωθεί. ;)
ποιον ειδες να επικροτει την ενσταση;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εσυ πανηγηρισες το "πρωταθλημα" του 08;
ποσο ανοητος μπορει να εισαι με το να επικροτεις ατομα σαν τον Μπεο.μπραβο,δοξα και τιμη.
αύτό σε νοιάζει ε;
να γίνεις ίδιος με εμένα απλά να μην με ξεπεράσεις.
αφού το κάνουν οι άλλοι γιατί να μην το κάνεις και εσύ, ε;

αυτή είναι ομάδα με όραμα.
σου λέει ιδέα μετά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αύτό σε νοιάζει ε;
να γίνεις ίδιος με εμένα απλά να μην με ξεπεράσεις.
αφού το κάνουν οι άλλοι γιατί να μην το κάνεις και εσύ, ε;

αυτή είναι ομάδα με όραμα.
σου λέει ιδέα μετά.
ρε συ μαστουρα παιρνεις;ειδες ΕΝΑΝ να λεει ναι στην ενσταση;
μαλακια ειναι αυτος ο νομος,να τιμωρουνται οι ομαδες για τις μαλακιες των παραγοντων τους.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
και οι μεταξύ τους ενστάσεις

Αχαχαχαχα...

Τελικά η κούλα θα καταθέσει ένσταση για τα καραγκιοζιλίκια του μπέου,
για να φάει το εισιτήριο του ευρωπέου, εκτός και αν την προλάβουν τα γυφτάκια στην στροφή;

Σουρεάλ τελείως. Αλλά γουστάρω, γιατί εκεί που λες ότι δεν πάει παρακάτω, κάποιοι ξεφτιλίζονται περισσότερο.

ΥΓ. Μετά το μπάσκετ, ένσταση και στο ποδόσφαιρο;
Δεν μου λέτε ρε κούλες, κάνατε καμία και στο χάντμπολ ή το βόλλευ;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΜΑΝΑ ΑΕΚ ΓΕΡΑ,
ΤΣΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και μετά καθόμαστε και καυλαντριζόμαστε εδώ μέσα

Διαφωνία Μπιτσαξή-Μαρινάκη για τις δηλώσεις!

Οι δηλώσεις των παραγόντων που ρίχνουν λάδι στη φωτιά και προκαλούν τη βία, βρέθηκαν στο στόχαστρο της πολιτείας, με τον Πάνο Μπιτσαξή να απαιτεί να σταματήσουν! Τι απάντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και που διαφώνησε. Η αφαίρεση βαθμών για επεισόδια και το «ιδιώνυμο», τα σημεία τριβής μεταξύ πολιτείας-ποδοσφαίρου, όπως προέκυψαν κατά την ευρεία σύσκεψη της Δευτέρας στη ΓΓΑ.

Να σταματήσουν οι δηλώσεις των παραγόντων που δυναμιτίζουν το κλίμα και προκαλούν τη βία, ζήτησε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, στη διάρκεια της σύσκεψης μεταξύ ΓΓΑ-Αστυνομίας-ΕΠΟ-Σούπερ Λίγκας.

Στην τοποθέτηση του, ο κ. Μπιτσαξής ανέφερε πως «οι εμπρηστικές δηλώσεις των παραγόντων δεν βοηθούν στην καταπολέμηση της βίας και πρέπει να σταματήσουν άμεσα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που κάθισε για λίγο στη σύσκεψη, απάντησε: «Δεν μπορεί να μην γίνονται δηλώσεις όταν χρειάζονται. Εγώ για τον Κάκο δεν έκανα δηλώσεις. Απλώς εξέφρασα την άποψή μου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ». Πάντως, θεωρείται βέβαιο πως ενόψει της νέας περιόδου, οι ποινές για συμπεριφορές παραγόντων θα αυστηροποιηθούν.

Η πολιτεία, εξάλλου, επέμεινε στο να επιβάλλεται αφαίρεση βαθμών στα σοβαρά επεισόδια. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία από την πλευρά της, το δέχεται, αλλά μαζί με τις ΠΑΕ εκφράζουν διαφωνία στο αν θα επιβάλλεται αμέσως ή στην περίπτωση υποτροπής.

Όσον αφορά τα αιτήματα της Σούπερ Λίγκας για σωματικούς ελέγχους από σεκιούριτι και τοποθέτηση-χρήση των καμερών από την αστυνομία, αυτά φαίνεται να γίνονται δεκτά. Ωστόσο, κύκλοι της ΓΓΑ, εκφράζουν την άποψη ότι «δεν είναι ακόμη ώριμες οι συνθήκες για εφαρμογή του ιδιώνυμου στα αδικήματα γηπεδικής βίας». Το θέμα συζητείται, έχει πολλές νομικές πτυχές και το πώς θα διαμορφωθεί στην πράξη θα προκύψει προσεχώς.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αχαχαχαχα...

Τελικά η κούλα θα καταθέσει ένσταση για τα καραγκιοζιλίκια του μπέου,
για να φάει το εισιτήριο του ευρωπέου, εκτός και αν την προλάβουν τα γυφτάκια στην στροφή;

Σουρεάλ τελείως. Αλλά γουστάρω, γιατί εκεί που λες ότι δεν πάει παρακάτω, κάποιοι ξεφτιλίζονται περισσότερο.

ΥΓ. Μετά το μπάσκετ, ένσταση και στο ποδόσφαιρο;
Δεν μου λέτε ρε κούλες, κάνατε καμία και στο χάντμπολ ή το βόλλευ;
Τυπε οταν οι γκευ πηραν το πρωταθλημα το 08 δεν ελεγαν οτι οι νομοι πρεπει να τηρουνται,κατι που δεν συμφωνουσαν βεβαια το 06.τελικα τι θα γινει,να τηρουνται η οχι;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οι νομοι πρεπει να τηρουνται.Να κανει ενσταση η αεκ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν θυμάμαι ποιος ήταν ο λόγος που δεν έκανε πέρσι ένσταση ο ολυμπιακός. Κάτι είχε γίνει πάλι. Αλλά δεν θυμάμαι.
Αν θυμάται κάποιος ας μου πει.

στην ουσία τώρα, υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο να κάνεις ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη και αντικανονική είσοδο παράγοντα. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει νόμος, καλά κάνει και κάνει ένσταση.
Το σωστό είναι να τιμωρηθούν και οι δύο (Μπέος και Βόλος). Οι τσάμπα μαγκιές πληρώνονται κάποια στιγμή. Αν και εδώ έχουμε να κάνουμε με το εξής σενάριο:
ΑΝ καταθέσει ένσταση
ΑΝ την κερδίσει
ΑΝ φέρει τουλάχιστον ισοπαλία με τον ΠΑΟ
ΑΝ καταφέρει να περάσει γύρο στο τσουλου

ΑΝ η γιαγιά μου είχε ρόδες....
γιατί ειδικά το τρίτο ΑΝ είναι όλα τα λεφτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom