Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μοικανέ ακόμα να δείς τα πμ σου.Τί σκατά δεν βλέπεις ρεεεεεεεεεεεεεεεε  :grin:
τα είδα ρε παπάρα
θες δημόσιο ευχαριστώ για το τηλέφωνο;
(μου το είχε δώσει άλλος πιο πριν - αλλά ευχαριστώ και εσένα)

χαχα
οκ...ευχαριστώ λοιπόν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σου λέμε δεν βλέπει και συ του λές διάβασε
χαααααααααααααχαχααχααχαχαχα
διαβάζω αυτά που μου μπαίνουνε στο μάτι
και αυτά θυμάμαι
σιγά μην κάτσω να κάνω αναδρομή 2000 σελιδες για να του την πω του άλλου

γενικά μιλούσα ναύαρχε - δεν πήγαινε ειδικά σε εσένα
όταν μιλάω ειδικά σε κάποιον το κάνω σαφές

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από ότι είχα διαβάσει ο Φυντανίδης (αν δε κάνω λάθος) συμμετείχε αντικανονικά. Τώρα μη με ρωτάς λεπτομέρειες έχουν περάσει και σχεδόν 4 χρόνια και είχα και πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ τότε από τη μαλακία αυτή.
Επίσης οι "ηθικοί πρωταθλητές" που λες του 08 καμία σχέση με τους ΜΑΛΑΚΕΣ του 11. Έχουν φύγεθ ΟΛΟΙ, σχεδόν. Άλλη διοίκηση, άλλη νοοτροπία. Για γέλια θα ήταν ΑΝ ήταν πρόεδρος ακόμα ο Ντέμης.
Για γέλια και γελοίος ήταν ο Κόκκαλης πού από το "οι αγώνες κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου" έφτασε στο ΚΑΣ  :sunglasses:  ;)
μεγάλη συζήτηση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
4. Ποίος είναι;
6. Σεβαστή η άποψή σου, διαφωνώ όμως
7. Ποίον είχατε πέρσι; Όσο για τον Νινιάδη τι να πω ρε παιδάκι μου;;; Ακόμα και αυτός ο Σαβέσκι καλύτερος είναι!!!!
δεν θα ήθελα να πω το όνομα
το έχω ξαναγράψει πάντως πιο παλιά

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά ο Σπανός δικαιούται να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, έχοντας έννομο συμφέρον; Γνωρίζει κανείς; Ακούστηκε στα ραδιόφωνα σαν πρόταση ήδη!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και μετά θα καταθέση και ο ΠΑΟ για τον αγώνα του Καραϊσκάκη και τον αγώνα της ριζούπολης το 2004....Σε δουλεία να βρισκόμαστε αδέρφιάάάάάά :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
τα είδα ρε παπάρα
θες δημόσιο ευχαριστώ για το τηλέφωνο;
(μου το είχε δώσει άλλος πιο πριν - αλλά ευχαριστώ και εσένα)

χαχα
οκ...ευχαριστώ λοιπόν
Βρε βλάκα για να μου πείς ευχαριστώ στο είπα ή αν σου ήταν τελικά χρήσιμο (γιατί οι απόψεις διίστανται ως προς την χρήση μόνο του τηλ.)
Αντε όλοι σας τα ρούχα σας έχετε δευτεριάτικα   :idiot:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δε νομίζω. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Γελοίος και για γέλια είναι κάποιος που ενώ τη μια στιγμή δε δέχεται τους νόμους και τις διατάξεις αυτών, την άλλη στιγμή τρέχει και ζητάει την αμεσή εφαρμογή τους Α.Κ.Α Κοσκωτάς.

Το ίδιο θα ίσχυε ΑΝ τώρα πρόεδρος στην ΑΕΚ ήταν ο Ντέμης. Η εταιρεία όμως άλλαξε πρόεδρο, οπότε άλλαξε και η πολιτική της.

Άρα γελοίος ο Κοσκωτάς με την κολοτούμπα του, όχι γελοίος ο Αδαμίδης. Γελοίοι θα είναι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που το 2008 φώναζαν για αρπαγή εκτός αγωνιστικού χώρου του πρωταθλήματος ενώ τώρα θα χειροκροτάνε, αν τελικά γίνει έφεση...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πωπωπω πωπωπωπω κάτι ξεκάθαρα μυνήματααααααα!!! Έχει χεστεί απάνω του ο Μαρινάκης λέμε!!!!!

"Δεν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της επόμενης περιόδου"

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που έστειλε ο Παναγιώτης Μπιτσαξής στη σύσκεψη κατά της βίας που έγινε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αν δεν υπάρξουν όλες οι απαραίτητες συνθήκες για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό προέκυψε μετά τη σύσκεψη για τη βία στα γήπεδα, που έγινε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στη σύσκεψη μετείχαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Πατρίκ Κομνηνός και Γιώργος Μποροβήλος εκ μέρους της Σούπερ Λίγκας, οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιάννης Οικονομίδης εκ μέρους της ΕΠΟ και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Λευτέρης Οικονόμου.

"Με τις προϋποθέσεις που υπάρχουν σήμερα δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τη νέα σεζόν", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Μπιτσαξής στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης. "Θέλουμε συνθήκες πολιτισμού, που δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή. Είμαστε πολύ κοντά σε επίτευξη συμφωνίας, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά" πρόσθεσε.

Οσον αφορά στην πρόταση της Σούπερ Λίγκας για την επαναφορά του ιδιώνυμου, ο γ.γ.Αθλητισμού υπογράμμισε: "Η πρόταση αυτή χρήζει μελέτης από νομικούς. Και οι νομικοί αυτοί όροι είναι υπό μελέτη". Σχετικά με την πρόταση για μεγαλύτερες αρμοδιότητες των σεκιούριτι στα γήπεδα, επισήμανε ο κ.Μπιτσαξής:"Οι πιστοποιημένοι σεκιούριτι μπορούν να έχουν πιο ενεργό ρόλο, υπό την επίβλεψη, όμως, της Αστυνομίας. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία οι σεκιούριτι μπορούν να κάνουν έλεγχο".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βρε βλάκα για να μου πείς ευχαριστώ στο είπα ή αν σου ήταν τελικά χρήσιμο (γιατί οι απόψεις διίστανται ως προς την χρήση μόνο του τηλ.)
Αντε όλοι σας τα ρούχα σας έχετε δευτεριάτικα  :idiot:
απαντάω σε αυτό και την κάνω ταχιστα
πήρα τηλέφωνο
μου ζήτησε μέχρι ΑΦΜ
νομίζω πως με γείωσε
βέβαια με ρώτησε ποιος με σύστησε και δεν ήξερα όνομα...
τα υπόλοιπα πμ όταν μπορέσω
πάντως δεν πήγα τελικά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε νομίζω. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Γελοίος και για γέλια είναι κάποιος που ενώ τη μια στιγμή δε δέχεται τους νόμους και τις διατάξεις αυτών, την άλλη στιγμή τρέχει και ζητάει την αμεσή εφαρμογή τους Α.Κ.Α Κοσκωτάς.

Το ίδιο θα ίσχυε ΑΝ τώρα πρόεδρος στην ΑΕΚ ήταν ο Ντέμης. Η εταιρεία όμως άλλαξε πρόεδρο, οπότε άλλαξε και η πολιτική της.

Άρα γελοίος ο Κοσκωτάς με την κολοτούμπα του, όχι γελοίος ο Αδαμίδης. Γελοίοι θα είναι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που το 2008 φώναζαν για αρπαγή εκτός αγωνιστικού χώρου του πρωταθλήματος ενώ τώρα θα χειροκροτάνε, αν τελικά γίνει έφεση...
μιλάς για τον κόκκαλη και όχι για τον Κοσκωτά
είναι όμως όντως μεγάλη συζήτηση
και όχι της ώρας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Επί Ντέμη η ΑΕΚ είχε ένα υποτυπώδες έστω σκάουτιγκ. Αλλά είχε. Είχε τον Ιβιτς θα μου πεις. Ναι μαζί σου, αλλά ο Μπλάνκο λόγο σκαουτιγκ βρέθηκε. Το ίδιο και ο Σκόκο. Μετά ήρθε ο Ντούσαν που έχει τα κυκλωματάκια του με τους μανατζαρέους το γάμησε το σκάουτιγκ.
Για μένα το σκάουτιγκ είναι ΙΣΩΣ η σωτηρία κάθε ομάδας με οικονομικά προβλήματα όπως η ΑΕΚ. Γιατί εάν έχω ένα Μαρινάκη(ή τώρα τους Κυπρίους στον Πανιώνιο που από ότι διάβασα λένε ότι θα σπρώξουν 50εκ σε 5 χρόνια!!!!!! ) να μου σπρώχνει 20 εκ το χρόνο στον μπούντζο μου το σκάουτιγκ. Και πέρσι ο βάζελος αρχίδια σκάουτιγκ είχε. Έσπρωξαν ένα σκασμό λεφτά έφεραν Σισσέ, Λέττο, τη Παναγιά την Κανάλα, το έκαναν το ντάμπλ. Φέτος που έκλεισε η κάνουλα, πήραν τα αρχίδια μου. Του χρόνου που όχι μόνο θα κλείσει η κάνουλα, αλλά θα πρέπει να ρίξουν και νερό στη δεξαμενή να δούμε τι θα κάνουν. Βλέπω ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, στη πρώτη δυάδα και Άρη για 3η θέση, και θα ψαχνόμαστε μετά τι έγινε!!!
ε οχι και υποτυπωδη.θυμησου τι παιχτες εφεραν τοτε.Μπλανκο,Τοζερ,Χετεμαι,Σεζαρ,αρκετους παιχτες που εφεραν λεφτα στην ομαδα.μακαρι να ειχαμε και τωρα ανθρωπους που θα εφερναν φθηνους και καλους παιχτες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Για μενα ειναι μαλακια να χανει η ομαδα το παιχνιδι στα χαρτια.Ναι πρεπει να τιμωρηθει ο Μπεος,δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι γουσταρει,αλλα αφαιρεσε του την φιλαθλη ιδιοτητα,ξεσκισε τον σε χρηματικο προστιμο,αλλα οχι και να χανει το παιχνιδι στα χαρια η ομαδα που δεν φταιει σε τιποτα,ειναι μεγαλη μαλακια και πολυ αδικος νομος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ε οχι και υποτυπωδη.θυμησου τι παιχτες εφεραν τοτε.Μπλανκο,Τοζερ,Χετεμαι,Σεζαρ,αρκετους παιχτες που εφεραν λεφτα στην ομαδα.μακαρι να ειχαμε και τωρα ανθρωπους που θα εφερναν φθηνους και καλους παιχτες.
Για τα ευρωπαικά δεδομένα υπτυπώδες ήταν το τμήμα σκαουτιγκ. Για τα Ελληνικά δεδομένα ήταν μια χαρά και με προοπτικές. Μετά ήρθαν οι μέλισσες........

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Την απολυτη ξεφτιλα της ανομιας ζουμε στο ελληνικο ποδοσφαιρο,για μενα δεν πρεπει να τιμορηθει ο Βολος αλλα αυτος ο υπεροχος ανθρωπος που λεγετε Μπεος...Απιστευτα πραγματα που μονο στην Ελλαδα συμβαινουν ,τιμορημενος και εχει το θρασος να μπαινει στα αποδυτηρια και να κανει τα δικα του,αλλα δεν φταιει αυτος..Σαπιλα και παλι σαπιλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Την απολυτη ξεφτιλα της ανομιας ζουμε στο ελληνικο ποδοσφαιρο,για μενα δεν πρεπει να τιμορηθει ο Βολος αλλα αυτος ο υπεροχος ανθρωπος που λεγετε Μπεος...Απιστευτα πραγματα που μονο στην Ελλαδα συμβαινουν ,τιμορημενος και εχει το θρασος να μπαινει στα αποδυτηρια και να κανει τα δικα του,αλλα δεν φταιει αυτος..Σαπιλα και παλι σαπιλα...
Σωστος η ομαδα του Βολου δεν φταιει σε τιποτα.αλλα πρεπει να τιμωρηθει αυτος ο πουστης,κανει οτι θελει στο ελληνικο ποδοσφαιρο,ειναι απαραδεκτος.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σωστος η ομαδα του Βολου δεν φταιει σε τιποτα.αλλα πρεπει να τιμωρηθει αυτος ο πουστης,κανει οτι θελει στο ελληνικο ποδοσφαιρο,ειναι απαραδεκτος.
Οταν το ιδιο συστημα ειναι σαπιο πως θα τιμωρηθει???
Οποτε αναγκαζεσαι να τους αντιμετωπισεις με τα ιδια κολπα,δηλαδη εκτος γηπεδων,τετοιο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο,παρασκηνιακο,δυστηχως..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
πουτανες....μια ζωη,,,σας το εχω πει...αυτο ειστε γιαυτο και η φυσικη σας θεση θα ειναι στα γονατα...
εχω πει ειναι πουτανα η ζωη...εσεις οι ηθικοι,οι οπαδοι μιας ιδεας που σας αδικησε ο κοκκαλης και πηρε το χαρτινο εσεις που πανω απο ολα βαζετε την ηθικη εχετε ριξει μια ομαδουλα στην α2 για να μην πεσετε εσεις στηριγμενοι σε μαλακισμενες αιτιασεις και στις Δ.Σ. που εχετε με τους φορεις...μια ομαδουλα με με κοπο κερδισε πεντακαθαρα την παραμονη της μεσα στους αγωνιστικους χωρους για να μην πεσει το μπουρδελο σας....
εσεις τωρα θελετε να ακυρωσετε τις προσπαθειες ενος σωματειου ποθ θαυμασε ολη η ελλαδα υγιες και ποδοσφαιρικο που δεν εχει καμμια σχεση με το μπουρδελο το δικο σας που συντηριεται στη ζωη απο μηχανικη υποστηριξη που απλοχερα του προσφερει το κρατος... στο διαολο σιχαμενη ομαδα...φιδια...υαινες...μια ζωη κλαμα και και κηνυγια σκιων απο τους γαμημενους οπαδους δημοσιοκαφρους που κατεχουν ποστα στα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΜΕ!!!!
καραληδες μπραουδακηδες δηματους σαμπρακους κατζατζογλου τσακιρηδες κλπ....
στο διαολο κωλομαδα καλα σας εκανε και σας ξεκωλιασε ο πρακτορας...ενα πρωταθλημα σας επεφτε στα εικοσι χρονια και σας το πηρε μεσα απο τα χερια...
αλλα επειδη ειστε φιδια το μονο που θα καταφερετε θα ειναι να ξευτιλιστειτε για ακομα μια φορα...θα παρετε τους βαθμους αλλα θα το χτυπησετε και εσεις και ο βαζελος ,θα ερθετε Χ και θα βγει πρωτη η ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!(δεν ξερω σε ισοβαθμια με βαζελο και παοκ τι γινεται ,παντως εσεις πρωτοι δεν βγαινετε)

γαματε τα φιδια ασαλιωτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• γαμιαδες βιαστες.jpg
    γαμιαδες βιαστες.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom