Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
To να έχεις το κακώς ενοούμενο χιούμορ και να λες σε θρεντ αεκτζήδων ότι ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ήταν αρειανός ειναι τουλάχιστον προβοκατόρικο
Το προσπερνώ γιατί είμαι σίγουρος οτι δεν το εννοείς για να μας πικάρεις

*Ναι ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας του αρη.

ΑΙΣΧΟΣ!!!
Ο Λουκάς έβαλε υποθήκη το σπίτι του για την ΑΕΚ και ήταν Αρειανός;;;
ΕΛΕΟΣ ρε παλικάρια. Αν δεν ξέρετε σεβαστείτε και εμάς του υπερήλικες που τα ζήσαμε τα έργα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
To να έχεις το κακώς ενοούμενο χιούμορ και να λες σε θρεντ αεκτζήδων ότι ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ήταν αρειανός ειναι τουλάχιστον προβοκατόρικο
Το προσπερνώ γιατί είμαι σίγουρος οτι δεν το εννοείς για να μας πικάρεις

*Ναι ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας του αρη.
:think:
δεν μιλησα και με τον ιδιο
ρωτα καποιο παλιο οπαδο να σου πει για τον Μπαρλο
ποιος τον εφερε στην ΑΕΚ;και γιατι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για τη Μπάγερ μου λες; Δε βλέπεις τι γίνεται στο Ντορμουμντ; Πριν 5 χρόνια η ομάδα διαλυόταν και τώρα είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας! 80χιλιάδες κόσμος βρέξει χιονίσει...Πάλι καλά που φοράνε κίτρινα και παίρνω χαρά και εγώ  :grin: :grin: :grin:
Όσο για τους Άραβες αν υποψιαστώ ότι κάνουν ξέπλημα χρήματοοοοοοοοος.
Δε γίνεται να σπρώχνεις συνέχεια ρε...Εκτός εάν έχεις τίποτα πλάκες με 500ευρα και τυπώνεις κάθε μέρα. Κάποια στιγμή θα σταματήσεις. Το θέμα είναι τι θα έχεις φτιάξει μέχρι τότε για να μπορέσεις να κάνεις συντήρηση. Η μισητή (για μένα) Μαντσεστερ Γιουν έχει αυτή τη γριά στον πάγκο και με έχει πάει κολοφεράτζα και δε λέει να σταματήσει ο πούστης να πάει σπιτάκι του, μπας και δω άσπρη μέρα με τον Κιγκ Κένυ τώρα στον πάγκο. Πούλησε ο πούστης τον Ρονάλντο έναντι 100εκ ευρώ και όμως οι γαμημένοι δε λένε να ξεκολήσουν το πόδι από το γκάζι (εντάξυ έχουν και κάποια διαλειματάκια). Όταν σταματήσουν οι Άραβες να δούμε τι θα έχει η Σίτυ για να συντηρηθεί.

Γι αυτό ρε παίζω football Manager 11 και στην ΑΕΚ έχω καμια 10αρια σκαουτερς και άλλους τόσους κοουτσάδες!!!!! :grin:
του χρόνου θα είναι δύσκολη χρονιά για τη Μάντσεστερ....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε μαγκες ο λουκας ηταν θεσσαλονικιος και μεχρι να ρθει στην αεκ ηταν σκουληκι...μετα αγαπησε την ομαδα...
αυτη ειναι η αληθεια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Δεν θέλω να πάρω από την ΑΕΚ, μόνο να δώσω ήθελα. Δεν είμαι επενδυτής εγώ και μάλλον δεν έχω θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο", Λουκάς Μπάρλος λίγο πριν αποχωρήσει από την ΑΕΚ

"Ευχαριστώ τον Θεό για τις στιγμές που μου χαρίζει στην ΑΕΚ, αυτή η ομάδα είναι ότι σημαντικότερο είχα στην ζωή μου", συνήθιζε να λέει.

Νταμπλ το 1978, πρωτάθλημα το 1979, ελκυστικό ποδόσφαιρο και εντυπωσιακή παρουσία μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, το 1977 οι κυριότερες αγωνιστικές επιτυχίες της ΑΕΚ με πρόεδρο τον Μπάρλο.

Επί των ημερών του, άλλαξε όψη και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς συνέβαλε καταλυτικά στην ανακατασκευή μεγάλου μέρους του, όντας ο άνθρωπος που ανέλαβε το κόστος ανέγερσης της "Σκεπαστής" και της "8-12", αλλά και του κλειστού σταδίου "Γεώργιος Μόσχος", στις βάσεις της θύρας "21".
[size=20pt]ΣΕΒΑΣΜΟΣ[/size]
Θα με πάρουν τα ζουμιά και δεν θέλω
Γαμώ τα μουνόπανα που μας ήρθαν μετα απο τον ΘΕΙΟ

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ηρέμησε λίγο μη σου ανέβει η πίεση και κατάλαβε ότι είναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που παίζονται για να τα αφήνεις στην τύχη τους..Δε μπορεί να παριστάνεις εσύ το ΒΡΑΧΟ ΗΘΙΚΗΣ σε εναν ΩΚΕΑΝΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!Ούτε μπορείς να αγωνίζεσαι εναντιον οπλοπολυβόλων με σφεντόνες......Εγω συμφωνώ κι επαυξάνω,μακάρι να τους μηδενίσουν για να μάθει το ΓΟΥΡΟΥΝΙ να λεει ότι "μετά από τσόντες δε μιλάω"!!!Και μην ακούσω κανέναν να μου πει για την υπόθεση Βάλνερ..Επιτέλους αποφασίστε,πουστιά στην πουστιά ή μια ζωή στην κλάψα!
:thumbsup:
Μαζί σου 1000%!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαγκες ο λουκας ηταν θεσσαλονικιος και μεχρι να ρθει στην αεκ ηταν σκουληκι...μετα αγαπησε την ομαδα...
αυτη ειναι η αληθεια.
οχι ρε τυπε
Σαλονικιος που επαιζε στον Αρη αλλα δεν ηταν αρειανος για να ταιριαζει στην μυθοπλασια του ελληνα οπαδου

προσφερε ομως τα μεγιστα στην ΑΕΚ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ηρέμησε λίγο μη σου ανέβει η πίεση και κατάλαβε ότι είναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που παίζονται για να τα αφήνεις στην τύχη τους..Δε μπορεί να παριστάνεις εσύ το ΒΡΑΧΟ ΗΘΙΚΗΣ σε εναν ΩΚΕΑΝΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!Ούτε μπορείς να αγωνίζεσαι εναντιον οπλοπολυβόλων με σφεντόνες......Εγω συμφωνώ κι επαυξάνω,μακάρι να τους μηδενίσουν για να μάθει το ΓΟΥΡΟΥΝΙ να λεει ότι "μετά από τσόντες δε μιλάω"!!!Και μην ακούσω κανέναν να μου πει για την υπόθεση Βάλνερ..Επιτέλους αποφασίστε,πουστιά στην πουστιά ή μια ζωή στην κλάψα!
χααααααααααααααααααααααχαχααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχααα
όταν τα λέγαμε εμείς πως δεν τα αφήνει τα λεφτά ο Κρόκους εσείς μας λέγατε πως τον δικαιολογούμε και μας λέγατε πως είμαστε ανήθικοι
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τουμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

πάει και η ηθική
χωρίς λεφτά, χωρίς ήθος, χωρίς τιποτα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παίδες ο θείος Σαλονικιός ήταν. Μάγκας (με την σωστή έννοια του όρου και όχι με τη γαμημένη σημερινή) και κυμπάρης. Στον Άρη έκανε κάποια ποδοσφαιρικά βήματα. Μετά ήρθε Αθήνα και αγάπησε την ΑΕΚ, και έδωσε τα πάντα γι αυτήν! Το κακό δε βλέπω που είναι! Αντί να τα δούνε αυτά κάποιοι που το παίζουν ΑΕΚτζήδες από κούνια καθόμαστε και λέμε ιστορίες!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε τύπε σεντόνι του Τσ Λ έγραψες αλλά ΟΚ νο προ. Πάμε

1.Για την ιστορία του Ντέμη και της ορίτζιναλ τα έχω χιλιογράψει. Έχω βγάλει κάλους στα δακτυλά μου και τώρα που θα γυρίσω Ελλάδα θα πάω να βρω κάτι φιλαράκια μου οριτζινάλες (αν είναι δυνατόν 35 και ακόμα στην ορίτζιναλ) να τους ρίξω 2 φάσκελα για αυτά που είπε πριν από 1 μήνα ο Χατζήμούσιας (τι κολοτούμπας θεέ μου!!! )

2. Όταν λέω σκάουτιγκ εννοείτε και για τις ακαδημίες. Για να μη πω ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ για τις ακαδημίες και μετά για την πρώτη ομάδα.

3. Και πέρσυ δεν υπήρχε. Παρόλο (αν δε κάνω λάθος) που τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ δεν είναι στο πρωταθλημά τους τόσο της πούτσας ομάδα. Και έτσι όπως το βλέπω για πολλά χρόνια δε θα υπάρχει.

4. Για τον Ισπανό λες; (μου διαφεύγει το όνομά του). Από ότι είχε πει ο ίδιος όταν έφυγε ήταν προσωπικοί λόγοι (ή οικογενειακοί). Πάντως ούτε ο ΟΣΦΠ τον κράτησε! Τα ίδια σκατά το λοιπόν και αυτός στο θέμα αυτό....Τυχαίο; Δε νομίζω

5. Αν αυτά που είπε ο Ντέμης (ότι δηλαδή κάποιοι από τους μετόχους έβαζαν βέτο για να πάρει η ομάδα τον αγαπημένο τους παίκτη, ισχύουν) τότε τι να κάνει και ο Ντέμης. Και για τον Ρίμπο νομίζω το είχε πεί. Πρώτον ήταν η πίεση από την κερκίδα και δεύτερον θεώρησε ότι με την προσθήκη του Ρίμπο η ΑΕΚ έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα. Και εδώ που τα λέμε ΔΕΝ έπεσε και έξω. Τώρα αν η ΕΠΟ σφύριξε στον ΟΣΦΠ την υπόθεση με την Καλαμαρία και ο ΟΣΦΠ κατέφυγε στο ΚΑΣ δε φταίει ο Ντέμης ΚΑΙ γι αυτό... ΊΣΩΣ θα έπρεπε να είχε κάνει ΚΑΙ αυτός το ίδιο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

6 Χτίστη εγώ θεωρώ ΚΑΙ τον Κούπερ ΚΑΙ τον Κετσπάγια

7. Έχει ο ΟΣΦΠ σκάουτιγξ στα μίκρα;  :think: :think: :think: :think: Σοβαρά δε το ήξερα!!! Αλήθεια τώρα. Θεωρούσα ότι τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει στην ελλάδα και η πρώτη ομάδα που θα το έκανε, θα πανηγύριζε λες και ξαναανακάλυψε την Αμερική!!!
4. Έλληνας ήταν (και είναι δηλαδή- δεν άλλαξε εθνικότητα)
6. Κανένας τους δεν είναι χτίστης
7. Έχει. Αλλά την κάνανε την παπαριά τους και βάλανε τώρα αρχισκάουτερ στους μικρούς το Νινιάδη. Αν κόψει και εκεί το μάτι του όπως στη Βραζιλία, βράσε όρυζα. Μέχρι πέρσι είχανε επιστήμονα πάντως.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μοικανέ ακόμα να δείς τα πμ σου.Τί σκατά δεν βλέπεις ρεεεεεεεεεεεεεεεε  :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
χααααααααααααααααααααααχαχααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχααα
όταν τα λέγαμε εμείς πως δεν τα αφήνει τα λεφτά ο Κρόκους εσείς μας λέγατε πως τον δικαιολογούμε και μας λέγατε πως είμαστε ανήθικοι
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τουμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

πάει και η ηθική
χωρίς λεφτά, χωρίς ήθος, χωρίς τιποτα
Τελευταίε Μοικανέ,διάβασε τα δικά μου ποστ κι αμα διαπιστώσεις τούμπα,να μου τα δείξεις να το μκουβεντιάσουμε..Αλλιώς όχι παραθέσεις στα λεγόμενα μου για προβοκατόρικα συμπερασματα..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τελευταίε Μοικανέ,διάβασε τα δικά μου ποστ κι αμα διαπιστώσεις τούμπα,να μου τα δείξεις να το μκουβεντιάσουμε..Αλλιώς όχι παραθέσεις στα λεγόμενα μου για προβοκατόρικα συμπερασματα..
Σου λέμε δεν βλέπει και συ του λές διάβασε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
4. Έλληνας ήταν (και είναι δηλαδή- δεν άλλαξε εθνικότητα)
6. Κανένας τους δεν είναι χτίστης
7. Έχει. Αλλά την κάνανε την παπαριά τους και βάλανε τώρα αρχισκάουτερ στους μικρούς το Νινιάδη. Αν κόψει και εκεί το μάτι του όπως στη Βραζιλία, βράσε όρυζα. Μέχρι πέρσι είχανε επιστήμονα πάντως.
4. Ποίος είναι;
6. Σεβαστή η άποψή σου, διαφωνώ όμως
7. Ποίον είχατε πέρσι; Όσο για τον Νινιάδη τι να πω ρε παιδάκι μου;;; Ακόμα και αυτός ο Σαβέσκι καλύτερος είναι!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε τύπε σεντόνι του Τσ Λ έγραψες αλλά ΟΚ νο προ. Πάμε

5. Αν αυτά που είπε ο Ντέμης (ότι δηλαδή κάποιοι από τους μετόχους έβαζαν βέτο για να πάρει η ομάδα τον αγαπημένο τους παίκτη, ισχύουν) τότε τι να κάνει και ο Ντέμης. Και για τον Ρίμπο νομίζω το είχε πεί. Πρώτον ήταν η πίεση από την κερκίδα και δεύτερον θεώρησε ότι με την προσθήκη του Ρίμπο η ΑΕΚ έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα. Και εδώ που τα λέμε ΔΕΝ έπεσε και έξω. Τώρα αν η ΕΠΟ σφύριξε στον ΟΣΦΠ την υπόθεση με την Καλαμαρία και ο ΟΣΦΠ κατέφυγε στο ΚΑΣ δε φταίει ο Ντέμης ΚΑΙ γι αυτό... ΊΣΩΣ θα έπρεπε να είχε κάνει ΚΑΙ αυτός το ίδιο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
για το (5) νομίζω χρειάζεται ιδιαιτερη απάντηση....
χααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
γιατί
1. δεν συμμετείχε αντικανονικά τότε στη δική σας περίπτωση ο παίκτης και
2. όποιος και να το σφύριξε, πιθανότατα η ΕΠΟ, η ουσία ήταν πως (για μένα) καλά έκανε και το κυνήγησε ο Ολυμπιακός. είναι πάγια θέση μου πως οι ομάδες είναι εταιρίες και όχι φιλαράκια που τα πίνουνε μαζί και θυμούνται τα παλιά τα χρόνια που κλωτσάγανε ένα τόπι όλοι μαζί.

αλλά έχει απίστευτο γέλιο που οι "ηθικοί πρωταθλητές" κάνουνε τα ίδια. το ξέρω πως θα αρχίσουνε να λένε κάποιοι πως εμείς δεν θέλουμε και η διοίκηση μας κάνει ρεζίλι και μαλακίες...
η ουσία είναι πως η ένσταση γίνεται

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΙΣΧΟΣ!!!
Ο Λουκάς έβαλε υποθήκη το σπίτι του για την ΑΕΚ και ήταν Αρειανός;;;
ΕΛΕΟΣ ρε παλικάρια. Αν δεν ξέρετε σεβαστείτε και εμάς του υπερήλικες που τα ζήσαμε τα έργα
και γιατί παρακαλώ να είναι αίσχος;;;
δεν κατάλαβα...δηλαδή σημασία για σένα έχει ποια ομάδα αγάπησε πρώτη ή για ποια ομάδα έδωσε όλη του τη ζωή;

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
και γιατί παρακαλώ να είναι αίσχος;;;
δεν κατάλαβα...δηλαδή σημασία για σένα έχει ποια ομάδα αγάπησε πρώτη ή για ποια ομάδα έδωσε όλη του τη ζωή;

Επειδή έτυχε να γνωρίσω τον κ.Μπάρλο σας ενημερώνω ότι ήταν ΑΕΚΤΖΗΣ από την γέννηση του μέχρι το τέλος του. Το ότι για ένα φεγγάρι πέρασε από τη Θεσσαλονίκη και τα τσικό του ΑΡη δεν τον κάνει Αρειανό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παίδες ο θείος Σαλονικιός ήταν. Μάγκας (με την σωστή έννοια του όρου και όχι με τη γαμημένη σημερινή) και κυμπάρης. Στον Άρη έκανε κάποια ποδοσφαιρικά βήματα. Μετά ήρθε Αθήνα και αγάπησε την ΑΕΚ, και έδωσε τα πάντα γι αυτήν! Το κακό δε βλέπω που είναι! Αντί να τα δούνε αυτά κάποιοι που το παίζουν ΑΕΚτζήδες από κούνια καθόμαστε και λέμε ιστορίες!!!
ξεκολλάτε
σε χρόνια πιο παλιά οι φίλαθλοι αγαπούσαν το ποδόσφαιρο και ΟΧΙ την ομάδα
καθόντουσαν δίπλα δίπλα οι αντίπαλοι οπαδοί.

ο καπετάνιος είναι γνωστό σε όλους πως ήταν Ολυμπιακός - και τι έγινε; Έκανε τον ΠΑΟ μεγάλο.
μάγκας είνα ιαυτός που υποστηρίζει αυτό που αγαπάει, όχι που αντιτίθεται σε αυτό που αγαπάει ο άλλος

μάγκας είναι αυτός που φτιάχνει και ξεπερναει τον άλλον, όχι που προσπαθεί να ισοπεδώσει τον αντίπαλο γιατί δεν μπορεί να τον φτάσει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για το (5) νομίζω χρειάζεται ιδιαιτερη απάντηση....
χααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
γιατί
1. δεν συμμετείχε αντικανονικά τότε στη δική σας περίπτωση ο παίκτης και
2. όποιος και να το σφύριξε, πιθανότατα η ΕΠΟ, η ουσία ήταν πως (για μένα) καλά έκανε και το κυνήγησε ο Ολυμπιακός. είναι πάγια θέση μου πως οι ομάδες είναι εταιρίες και όχι φιλαράκια που τα πίνουνε μαζί και θυμούνται τα παλιά τα χρόνια που κλωτσάγανε ένα τόπι όλοι μαζί.

αλλά έχει απίστευτο γέλιο που οι "ηθικοί πρωταθλητές" κάνουνε τα ίδια. το ξέρω πως θα αρχίσουνε να λένε κάποιοι πως εμείς δεν θέλουμε και η διοίκηση μας κάνει ρεζίλι και μαλακίες...
η ουσία είναι πως η ένσταση γίνεται
Από ότι είχα διαβάσει ο Φυντανίδης (αν δε κάνω λάθος) συμμετείχε αντικανονικά. Τώρα μη με ρωτάς λεπτομέρειες έχουν περάσει και σχεδόν 4 χρόνια και είχα και πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ τότε από τη μαλακία αυτή.
Επίσης οι "ηθικοί πρωταθλητές" που λες του 08 καμία σχέση με τους ΜΑΛΑΚΕΣ του 11. Έχουν φύγεθ ΟΛΟΙ, σχεδόν. Άλλη διοίκηση, άλλη νοοτροπία. Για γέλια θα ήταν ΑΝ ήταν πρόεδρος ακόμα ο Ντέμης.
Για γέλια και γελοίος ήταν ο Κόκκαλης πού από το "οι αγώνες κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου" έφτασε στο ΚΑΣ  :sunglasses:  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom