ρε τύπε σεντόνι του Τσ Λ έγραψες αλλά ΟΚ νο προ. Πάμε
1.Για την ιστορία του Ντέμη και της ορίτζιναλ τα έχω χιλιογράψει. Έχω βγάλει κάλους στα δακτυλά μου και τώρα που θα γυρίσω Ελλάδα θα πάω να βρω κάτι φιλαράκια μου οριτζινάλες (αν είναι δυνατόν 35 και ακόμα στην ορίτζιναλ) να τους ρίξω 2 φάσκελα για αυτά που είπε πριν από 1 μήνα ο Χατζήμούσιας (τι κολοτούμπας θεέ μου!!! )
2. Όταν λέω σκάουτιγκ εννοείτε και για τις ακαδημίες. Για να μη πω ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ για τις ακαδημίες και μετά για την πρώτη ομάδα.
3. Και πέρσυ δεν υπήρχε. Παρόλο (αν δε κάνω λάθος) που τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ δεν είναι στο πρωταθλημά τους τόσο της πούτσας ομάδα. Και έτσι όπως το βλέπω για πολλά χρόνια δε θα υπάρχει.
4. Για τον Ισπανό λες; (μου διαφεύγει το όνομά του). Από ότι είχε πει ο ίδιος όταν έφυγε ήταν προσωπικοί λόγοι (ή οικογενειακοί). Πάντως ούτε ο ΟΣΦΠ τον κράτησε! Τα ίδια σκατά το λοιπόν και αυτός στο θέμα αυτό....Τυχαίο; Δε νομίζω
5. Αν αυτά που είπε ο Ντέμης (ότι δηλαδή κάποιοι από τους μετόχους έβαζαν βέτο για να πάρει η ομάδα τον αγαπημένο τους παίκτη, ισχύουν) τότε τι να κάνει και ο Ντέμης. Και για τον Ρίμπο νομίζω το είχε πεί. Πρώτον ήταν η πίεση από την κερκίδα και δεύτερον θεώρησε ότι με την προσθήκη του Ρίμπο η ΑΕΚ έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα. Και εδώ που τα λέμε ΔΕΝ έπεσε και έξω. Τώρα αν η ΕΠΟ σφύριξε στον ΟΣΦΠ την υπόθεση με την Καλαμαρία και ο ΟΣΦΠ κατέφυγε στο ΚΑΣ δε φταίει ο Ντέμης ΚΑΙ γι αυτό... ΊΣΩΣ θα έπρεπε να είχε κάνει ΚΑΙ αυτός το ίδιο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
6 Χτίστη εγώ θεωρώ ΚΑΙ τον Κούπερ ΚΑΙ τον Κετσπάγια
7. Έχει ο ΟΣΦΠ σκάουτιγξ στα μίκρα;
Σοβαρά δε το ήξερα!!! Αλήθεια τώρα. Θεωρούσα ότι τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει στην ελλάδα και η πρώτη ομάδα που θα το έκανε, θα πανηγύριζε λες και ξαναανακάλυψε την Αμερική!!!