Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τελικα την υπεβαλε την ενσταση!
να δω τωρα ποιος σας ξεπλενει απο τον χρηστιδη :2funny: :2funny: :2funny:και δεν θα εχει και αδικο :2funny:αυτοι την εκαναν για αγωνιστικους λογους εσεις αν ισχυει επειδη ο μπεος μπηκε στα αποδυτηρια :2funny: :2funny: αθανατη ελλαδα :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
στο κανονα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.η σιτυ εχει επενδυτες που εχουν μπει για αλλους λογους στο ποδοσφαιρο.τα ιδια εκανε και η τσελσυ αλλα ειδες τωρα πως ο αμπραμοβιτς τα ζυγιζει ολα;για να αγορασει πλεον τα μετραει.σιγουρα το αγγλικο μοντελο οπως και το γερμανικο ειναι πετυχημενα.δες μονο οτι η μπαγερ στη γερμανια εχει πλεονασμα κοντα στα 500εκ.και ομως βλεπεις οτι διαχειριζονται την ομαδα με συνεση.αυτοι δεν θα μπορουσαν να αγορασουν οτι κινητε;δυστυχως ειμαστε πολυ πισω σε ολα τα επιπεδα οποτε μονο θλιψη προκαλει η κουβεντα αυτη... ;)
Για τη Μπάγερ μου λες; Δε βλέπεις τι γίνεται στο Ντορμουμντ; Πριν 5 χρόνια η ομάδα διαλυόταν και τώρα είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας! 80χιλιάδες κόσμος βρέξει χιονίσει...Πάλι καλά που φοράνε κίτρινα και παίρνω χαρά και εγώ  :grin: :grin: :grin:
Όσο για τους Άραβες αν υποψιαστώ ότι κάνουν ξέπλημα χρήματοοοοοοοοος.
Δε γίνεται να σπρώχνεις συνέχεια ρε...Εκτός εάν έχεις τίποτα πλάκες με 500ευρα και τυπώνεις κάθε μέρα. Κάποια στιγμή θα σταματήσεις. Το θέμα είναι τι θα έχεις φτιάξει μέχρι τότε για να μπορέσεις να κάνεις συντήρηση. Η μισητή (για μένα) Μαντσεστερ Γιουν έχει αυτή τη γριά στον πάγκο και με έχει πάει κολοφεράτζα και δε λέει να σταματήσει ο πούστης να πάει σπιτάκι του, μπας και δω άσπρη μέρα με τον Κιγκ Κένυ τώρα στον πάγκο. Πούλησε ο πούστης τον Ρονάλντο έναντι 100εκ ευρώ και όμως οι γαμημένοι δε λένε να ξεκολήσουν το πόδι από το γκάζι (εντάξυ έχουν και κάποια διαλειματάκια). Όταν σταματήσουν οι Άραβες να δούμε τι θα έχει η Σίτυ για να συντηρηθεί.

Γι αυτό ρε παίζω football Manager 11 και στην ΑΕΚ έχω καμια 10αρια σκαουτερς και άλλους τόσους κοουτσάδες!!!!! :grin:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Kατάλαβες που πήγαινε η κόκκινη καρτα ή δευτεριάτικα είστε όλοι έτοιμοι για τσακωμούς
Τι ταμείο να σου έχει μείνει όταν γινότανε χρόνια τώρα το μεγάλο φαγοπότι
ΕΝΑΣ μόνο ΕΝΑΣ μπήκε με λεφτά στην ΑΕΚ και πέθανε φτωχός
Ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
δεν ξερω αν ειναι αληθεια
αλλα εμαθα οτι ηταν αρειανος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όχι ρε. Οι Αρειανοί είναι κάτι μικρά ανθρωπόμορφα τερατάκια.
http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/imgres?imgurl=http://2log.biz/img/upload/2009/Jan/MarsAttacks.jpg&imgrefurl=http://2log.biz/%3Ftag%3Dlife%2Bon%2Bmars&usg=__5lApRjkfKYp0neql66-Wpbf38uo=&h=300&w=399&sz=32&hl=el&start=20&sig2=aAyl7quJPs5OM5Sx6GnWYQ&zoom=1&tbnid=0K2GgCzdRoo9eM:&tbnh=93&tbnw=124&ei=8VHaTf-GFYyevgOP5fi0Bw&prev=/search%3Fq%3Dmars%2Battacks%26hl%3Del%26newwindow%3D1%26sa%3DX%26pwst%3D1%26biw%3D1366%26bih%3D598%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns0%2C570&itbs=1&biw=1366&bih=598[/img[/URL]]
O θείος μια χαρά άνθρωπός ήταν
[img]http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/imgres?imgurl=http://retrosport.files.wordpress.com/2010/04/cebbcebfcf85cebaceaccf82-cebccf80ceaccf81cebbcebfcf822.jpg&imgrefurl=http://retrosport.wordpress.com/2010/04/20/%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BA%25CE%25AC%25CF%2582-%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25AC%25CF%2581%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582-%25CE%25BF-%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2582-%25CF%2580%25CF%2581%25CF%258C%25CE%25B5%25CE%25B4%25CF%2581/&usg=__rEbeQ3iE6EA2YQ_zYbTjZLHpsjY=&h=408&w=400&sz=24&hl=el&start=6&sig2=Yvp2piqp0WWz20d-MlGEdw&zoom=1&tbnid=8XSwQKY77Q8LAM:&tbnh=125&tbnw=123&ei=eVLaTYvJE5DMuAOcudC1Bw&prev=/search%3Fq%3D%25CE%259B%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BA%25CE%25AC%25CF%2582%2B%25CE%259C%25CF%2580%25CE%25AC%25CF%2581%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582%26hl%3Del%26newwindow%3D1%26sa%3DG%26biw%3D1366%26bih%3D598%26tbm%3Disch&itbs=1[/img[/URL]]

Υ.Γ Πρώτη φορά προσπαθώ να ανεβάσω φωτό οπότε συγχωρέστε όποια μαλακία

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πουτσες φωτό ανέβηκαν  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Όχι ρε. Οι Αρειανοί είναι κάτι μικρά ανθρωπόμορφα τερατάκια.
οχι ρε
οπαδος μια ομαδας της Θεσσαλονικης ηταν
η ομαδα λεγεται Αρης και εχει εδρα στου Χαριλαου
φορανε κιτρινα και μαυρα
εχει ομως πανω απο 40 χρονια να παρει τιτλο γιαυτο ισως να μην τους ξερεις

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οχι ρε
οπαδος μια ομαδας της Θεσσαλονικης ηταν
η ομαδα λεγετε Αρης και εχει εδρα στου Χαριλαου
φορανε κιτρινα και μαυρα
εχει ομως πανω απο 40 χρονια να παρει τιτλο γιαυτο ισως να μην τους ξερεις
Πωωωωω μαλακία αυτό που έγραψες τύπε. Θα το διαβάσει ο άλλος (πως λέγεται) και θα αρχίσει και δεν αντέχω τα σπαμαρίσματά του ρε τύπε. Τουλάχιστον να τα αρχίσει στο θρεντ του ΠΑΟΚ όχι εδώ.

Πάντως πλάκα, πλάκα ο Άρης για μένα επί Κούπερ έπαιζε την πιο ωραία μπάλα. Αν είχε η ομάδα κανέναν Τσακίρη από πίσω να μπορεί να στηρίξει έστω κατά λίιιιγο τα θέλω του Κούπερ θα άφηνε ιστορία....
Τώρα μακάρι να ξεστραβωθούν αυτοί στην ΑΕΚ και να τον φέρουν. Αν όχι αυτόν συμβιβάζομαι και με τον καράφλα τον Κετσπάγια, να ακούγονται οι χριστοπαναγίες μέχρι τον παράδεισο να κλάνει μέντες και ο άγιος πέτρος! :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε φίλε για ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ μιλάει, όχι ότι ΕΚΑΝΕ....
Μη μου ανεβάζεις την πίεση χωρίς λόγο και είμαι και γέρος άνθρωπος  :grin: :grin:
Διόρθωση η σελίδα ξαναφόρτωσε και πλεον λέει για ΑΠΟΦΑΣΗ

Και η πίεση μου στο κόκκινο γαμώ το ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΑΜΟΚΑΡΓΙΟΛΙΑ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε κατάλαβες!!! Δε τα βάζω με τον Τζεμπούρ! Με την διοίκηση τα βάζω που επειδή έφυγε ο Ρίμπο, πάνω στον πανικό της έφερε τον Τζεμπούρ και έδωσε και 3εκ, ενώ ήταν γνωστό πως ΚΑΙ προβλήματα είχε δημιουργήσει στον Πανιώνιο (είχε τσακωθεί με κάποιον αν δε κάνω λάθος) ΚΑΙ ήξερε την ιδιαιτερόρητα του χαρακτήρα του...Ήταν στοίχημα τρελλό για να βγει ο Τζεμπούρ! Εδώ μετά από 6 μήνες στον γαύρο πήγε να δημιουργήσει θέμα (και πιστεύω ότι θα δούμε και άλλα επεισόδια).
Δε ξέρω αν του χρωστούσε και πόσα του χρωστούσε. Εγώ θα έκοβα τον κώλο μου να τον εξοφλήσω όσο μπορώ και μετά θα του έλεγα "αν θες να φύγεις πάρε ελευθέρας για εξωτερικό, για εσωτερικό ελάχιστη τιμή 3.5 εκ" ή για 6 μήνες θα του έκοβα την μπάλα. Στο θέμα Τζεμπούρ η διοίκηση έχει κάνει λάθος από την αρχή (που τον πήρε) μέχρι το τέλος (που τον άφησε ελεύθερο να πάει ΟΠΟΥ θέλει).

Φίλε ο Μάκαρος φταίει για πολλά (ΟΧΙ για ΟΛΑ που του καταλαγίζουν μερικοί) προβλήματαα που έχει η ΑΕΚ. Δε μπορεί ρε πούστη μου σε 2 χρόνια μέσα να έκανε 1εκ ευρώ (αν δε κάνω λάθος) σε καφέδες; Τι σκατά; Απευθείας από την Βραζιλία τους παράγγελναν στην ΑΕΚ; Και γενικά οι οικονομικές ατασταλίες που έκανε ήταν τέτοιες που τελικά το δικαστήριο του έχει ζητήσει πρωτοδίκος να πληρώσει 45εκ ευρά στην ΑΕΚ (και τώρα με τους τόκους έχουν φτάσει τα 70εκ. Και αν τα δει η ΑΕΚ εγώ θα παώ να δουλέψω τσάμπα στου Νοτιά και στου Παππά)
1. οι μαλακίες δεν προέρχονται από την εκάστοτε διοίκηση αλλά από τον κόσμο. Το έχω πει πολύ συχνά. Το ποδόσφαιρο είναι ακριβής κόπια της πολιτικής ζωής. κοινώς τις διοικήσεις τις ανεχόμαστε και ενίοτε μάλιστα τις μαθαίνουνε τι να μας κάνουνε. Τον ΕΝΑΝ που θα χτυπήσει το χέρι του όντας πάνω θα τον παραδεχτούνε όλοι και θα υποταχθούν, εκτός από τους βολεμένους (οργανωμένους) που θα κάνουν το παν για να τον πηδήξουνε. (Η ιστορία του Ντέμη). Στο πρώτο λάθος σταυρώνεται. Το λάθος του Ντέμη ήταν που πήρε το Ριβάλντο.

Το λάθος του κόσμου είναι πως δεν έχει υπομονή. Κάνει υπομονή μόνο από ανάγκη. Αλλά κάθε καλοκαίρι περιμένει ανάσταση και πορείες. Θα δεις το καλοκαίρι, πάλι όλοι οι παίκτες αεροδρομίου θα είναι και θα την ξανακάνουνε βασίλισσα.
Ενώ τώρα θα έπρεπε απλά να μην μιλάνε για το ποιους παίρνουνε και να χτίζουν.

Θες καλό προπονητή - χτίστη, όχι ευρωρουφήχτρα όπως ο Χιμένεθ. Τζιώλη ήθελες. Δεν τον πήρες, δεν τον πρόλαβες...πάει, χάθηκε η ευκαιρία.

2. δεν θες σκάουτινγκ για την πρώτη ομάδα μόνο. Θες και για την ακαδημία.
3. Στην Εθνική Ελπίδων δεν υπάρχει παίκτης της ΑΕΚ νομίζω. Και να υπάρχει άντε να είναι ένας. Αυτό είναι σοβαρότερο από το οτι πατώσατε φέτος. (Ακούς Χατζηχρήστο;;;)

Είχατε τον καλύτερο προπονητή στις ακαδημίες σας και πήγε στον Ολυμπιακό. Από τότε έφτιαξε μπάλα σε μικρές ηλικίες ο Ολυμπιακός...τυχαίο; δεν νομίζω.

Ό,τι άρχισε να χτίζει ο Ντέμης το γάμησε με μια κίνηση και με τη συνδρομή των καλών φιλάθλων που δεν μπορούσανε να περιμένουνε κι άλλο για το πρωτάθλημα....

Το λαμπρό παράδειγμα όλιβερ δεν είναι η ΠΟΡΤΟ. Είναι ο Αγιαξ. Είναι η Τβέντε. Είναι οι γερμανικές ομάδες. Γιατί η Πόρτο έχει νόμους στη χώρα που επιτρέπουνε την εισαγωγή βραζιλιάνων με τα τσουβάλια, δεν μπορείς λοιπόν να το ακολουθήσεις.

Το θέμα είναι να βγάλεις γηγενείς καλούς παίκτες. Και να τους εκμεταλλευτείς.

Κι επειδή εν έχεις φτιάξει ακόμα οργανωμένες ακαδημίες....πρέπει να φτιάξεις πρώτα το σκάουτίνγκ σου στα μικρά.
Το έκανε παλιά ο ΠΑΟ, το κάνει τώρα ο ΟΣΦΠ. Αν καταφέρει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός να παίζουνε στην ενδεκάδα 3 παίκτες από τα φυτώρια....έχει πετύχει το στόχο του

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Διόρθωση η σελίδα ξαναφόρτωσε και πλεον λέει για ΑΠΟΦΑΣΗ

Και η πίεση μου στο κόκκινο γαμώ το ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΑΜΟΚΑΡΓΙΟΛΙΑ
Ηρέμησε λίγο μη σου ανέβει η πίεση και κατάλαβε ότι είναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που παίζονται για να τα αφήνεις στην τύχη τους..Δε μπορεί να παριστάνεις εσύ το ΒΡΑΧΟ ΗΘΙΚΗΣ σε εναν ΩΚΕΑΝΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!Ούτε μπορείς να αγωνίζεσαι εναντιον οπλοπολυβόλων με σφεντόνες......Εγω συμφωνώ κι επαυξάνω,μακάρι να τους μηδενίσουν για να μάθει το ΓΟΥΡΟΥΝΙ να λεει ότι "μετά από τσόντες δε μιλάω"!!!Και μην ακούσω κανέναν να μου πει για την υπόθεση Βάλνερ..Επιτέλους αποφασίστε,πουστιά στην πουστιά ή μια ζωή στην κλάψα!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1. οι μαλακίες δεν προέρχονται από την εκάστοτε διοίκηση αλλά από τον κόσμο. Το έχω πει πολύ συχνά. Το ποδόσφαιρο είναι ακριβής κόπια της πολιτικής ζωής. κοινώς τις διοικήσεις τις ανεχόμαστε και ενίοτε μάλιστα τις μαθαίνουνε τι να μας κάνουνε. Τον ΕΝΑΝ που θα χτυπήσει το χέρι του όντας πάνω θα τον παραδεχτούνε όλοι και θα υποταχθούν, εκτός από τους βολεμένους (οργανωμένους) που θα κάνουν το παν για να τον πηδήξουνε. (Η ιστορία του Ντέμη). Στο πρώτο λάθος σταυρώνεται. Το λάθος του Ντέμη ήταν που πήρε το Ριβάλντο.

Το λάθος του κόσμου είναι πως δεν έχει υπομονή. Κάνει υπομονή μόνο από ανάγκη. Αλλά κάθε καλοκαίρι περιμένει ανάσταση και πορείες. Θα δεις το καλοκαίρι, πάλι όλοι οι παίκτες αεροδρομίου θα είναι και θα την ξανακάνουνε βασίλισσα.
Ενώ τώρα θα έπρεπε απλά να μην μιλάνε για το ποιους παίρνουνε και να χτίζουν.

Θες καλό προπονητή - χτίστη, όχι ευρωρουφήχτρα όπως ο Χιμένεθ. Τζιώλη ήθελες. Δεν τον πήρες, δεν τον πρόλαβες...πάει, χάθηκε η ευκαιρία.

2. δεν θες σκάουτινγκ για την πρώτη ομάδα μόνο. Θες και για την ακαδημία.
3. Στην Εθνική Ελπίδων δεν υπάρχει παίκτης της ΑΕΚ νομίζω. Και να υπάρχει άντε να είναι ένας. Αυτό είναι σοβαρότερο από το οτι πατώσατε φέτος. (Ακούς Χατζηχρήστο;;;)

Είχατε τον καλύτερο προπονητή στις ακαδημίες σας και πήγε στον Ολυμπιακό. Από τότε έφτιαξε μπάλα σε μικρές ηλικίες ο Ολυμπιακός...τυχαίο; δεν νομίζω.

Ό,τι άρχισε να χτίζει ο Ντέμης το γάμησε με μια κίνηση και με τη συνδρομή των καλών φιλάθλων που δεν μπορούσανε να περιμένουνε κι άλλο για το πρωτάθλημα....

Το λαμπρό παράδειγμα όλιβερ δεν είναι η ΠΟΡΤΟ. Είναι ο Αγιαξ. Είναι η Τβέντε. Είναι οι γερμανικές ομάδες. Γιατί η Πόρτο έχει νόμους στη χώρα που επιτρέπουνε την εισαγωγή βραζιλιάνων με τα τσουβάλια, δεν μπορείς λοιπόν να το ακολουθήσεις.

Το θέμα είναι να βγάλεις γηγενείς καλούς παίκτες. Και να τους εκμεταλλευτείς.

Κι επειδή εν έχεις φτιάξει ακόμα οργανωμένες ακαδημίες....πρέπει να φτιάξεις πρώτα το σκάουτίνγκ σου στα μικρά.
Το έκανε παλιά ο ΠΑΟ, το κάνει τώρα ο ΟΣΦΠ. Αν καταφέρει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός να παίζουνε στην ενδεκάδα 3 παίκτες από τα φυτώρια....έχει πετύχει το στόχο του
ρε τύπε σεντόνι του Τσ Λ έγραψες αλλά ΟΚ νο προ. Πάμε

1.Για την ιστορία του Ντέμη και της ορίτζιναλ τα έχω χιλιογράψει. Έχω βγάλει κάλους στα δακτυλά μου και τώρα που θα γυρίσω Ελλάδα θα πάω να βρω κάτι φιλαράκια μου οριτζινάλες (αν είναι δυνατόν 35 και ακόμα στην ορίτζιναλ) να τους ρίξω 2 φάσκελα για αυτά που είπε πριν από 1 μήνα ο Χατζήμούσιας (τι κολοτούμπας θεέ μου!!! )

2. Όταν λέω σκάουτιγκ εννοείτε και για τις ακαδημίες. Για να μη πω ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ για τις ακαδημίες και μετά για την πρώτη ομάδα.

3. Και πέρσυ δεν υπήρχε. Παρόλο (αν δε κάνω λάθος) που τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ δεν είναι στο πρωταθλημά τους τόσο της πούτσας ομάδα. Και έτσι όπως το βλέπω για πολλά χρόνια δε θα υπάρχει.

4. Για τον Ισπανό λες; (μου διαφεύγει το όνομά του). Από ότι είχε πει ο ίδιος όταν έφυγε ήταν προσωπικοί λόγοι (ή οικογενειακοί). Πάντως ούτε ο ΟΣΦΠ τον κράτησε! Τα ίδια σκατά το λοιπόν και αυτός στο θέμα αυτό....Τυχαίο; Δε νομίζω

5. Αν αυτά που είπε ο Ντέμης (ότι δηλαδή κάποιοι από τους μετόχους έβαζαν βέτο για να πάρει η ομάδα τον αγαπημένο τους παίκτη, ισχύουν) τότε τι να κάνει και ο Ντέμης. Και για τον Ρίμπο νομίζω το είχε πεί. Πρώτον ήταν η πίεση από την κερκίδα και δεύτερον θεώρησε ότι με την προσθήκη του Ρίμπο η ΑΕΚ έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα. Και εδώ που τα λέμε ΔΕΝ έπεσε και έξω. Τώρα αν η ΕΠΟ σφύριξε στον ΟΣΦΠ την υπόθεση με την Καλαμαρία και ο ΟΣΦΠ κατέφυγε στο ΚΑΣ δε φταίει ο Ντέμης ΚΑΙ γι αυτό... ΊΣΩΣ θα έπρεπε να είχε κάνει ΚΑΙ αυτός το ίδιο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

6 Χτίστη εγώ θεωρώ ΚΑΙ τον Κούπερ ΚΑΙ τον Κετσπάγια

7. Έχει ο ΟΣΦΠ σκάουτιγξ στα μίκρα;  :think: :think: :think: :think: Σοβαρά δε το ήξερα!!! Αλήθεια τώρα. Θεωρούσα ότι τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει στην ελλάδα και η πρώτη ομάδα που θα το έκανε, θα πανηγύριζε λες και ξαναανακάλυψε την Αμερική!!!

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
πω πω ξεφτιλα
αφου δεν τους εχετε παρει ακομη με τις πετρες καλα κανουν και ξεφτιλιζουν το ονομα της τεραστιας ΑΕΚ

Μετά τα γεγονότα του 2008 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣ - και όχι μαλακίες) για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση
Έτσι για να δείξουν ότι δεν είναι ΚΟΤΕΣ (και όχι υπεράνω)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
To να έχεις το κακώς ενοούμενο χιούμορ και να λες σε θρεντ αεκτζήδων ότι ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ήταν αρειανός ειναι τουλάχιστον προβοκατόρικο
Το προσπερνώ γιατί είμαι σίγουρος οτι δεν το εννοείς για να μας πικάρεις

*Ναι ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας του αρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom