Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και τον Ψωμιάδη τον κυνηγάει η ΑΕΚ. Εξάλλου πρωτόδικα ο Μάκης πρέπει να πληρώσει την ΑΕΚ 45 μύρια που έχουν φτάσει πλέον τα 70 - να τα κατοστίσουμε, και όταν τα φτάσουμε να πούμε στο Ελληνικό κράτος να πάει να τα πάρει και να έρθουμε ίσα βάρκα ίσα νερά με αυτά που του χρωστάμε- . Έγινε  ή μάλλον πήγε να γίνει δίκη πριν από 2 βδομάδες. Αλλά ο Μάκης είπε πως είναι άρρωστος. Τι Μπέος και μαλακίες τώρα. 3 Μπέους τρώει ο Μάκης στη καθισιά του. Και είναι και δαμάλι ο πούστης (ο Μάκης). 2 μέτρα και 200 κιλά (τον έχω δει ζωντάνα και σκιάχτηκα και δεν είμαι 170.... )

ηταν και ΕΣΑτζης στη δικτατορια τυπε  :grin:

Επισκέπτης
Και τον Ψωμιάδη τον κυνηγάει η ΑΕΚ. Εξάλλου πρωτόδικα ο Μάκης πρέπει να πληρώσει την ΑΕΚ 45 μύρια που έχουν φτάσει πλέον τα 70 - να τα κατοστίσουμε, και όταν τα φτάσουμε να πούμε στο Ελληνικό κράτος να πάει να τα πάρει και να έρθουμε ίσα βάρκα ίσα νερά με αυτά που του χρωστάμε- . Έγινε  ή μάλλον πήγε να γίνει δίκη πριν από 2 βδομάδες. Αλλά ο Μάκης είπε πως είναι άρρωστος. Τι Μπέος και μαλακίες τώρα. 3 Μπέους τρώει ο Μάκης στη καθισιά του. Και είναι και δαμάλι ο πούστης (ο Μάκης). 2 μέτρα και 200 κιλά (τον έχω δει ζωντάνα και σκιάχτηκα και δεν είμαι 170.... )
δεν διαφωνω,αλλα υπενθυμιζω ποιον ειχε προεδρο η αεκ σε ορισμενους.το θεμα ειναι οτι τον μακαρο δεν μπορει να τον αγγιξει κανεις.και θα δεις οτι αν γινει η δικη δεν θα γινει απολυτως τιποτα.ολοι αυτοι ξερουν οχι μονο να τρωνε αλλα και να μπορουν να κρυφτουν.ο μπεος ειναι αλλη περιπτωση εδω και χρονια ζει απο το στοιχημα.αυτο ειναι γνωστο σε ολους.μπορει ομως κανεις να το αποδειξει με στοιχεια ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κανατε καμμια αλλη ενσταση σημερα ρε;;;η εχετε μεινει με αυτη του βολου;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οπως παντα παντως σχετικος :2funny:στα παπαρια μου για το γαυρο και το βαζελο.εδω μιλαμε για εσας αλλα οταν ακους ψωμιαδης βλεπω αλλαζουμε κουβεντα :2funny:καλα κανεις τυπε παντως δειχνεις οτι εστω και αργα δεν εχεις επιλεκτικη μνημη ;)
σορυ ρε πηγα να κανω παραθεση στην στριπουοκερ και βγηκες εσυ  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εισαι πολυ λαθος εδω,το ολο θεμα με τον γκευ ειχε δημιουργηθει γιατι το 06 υποστηριζε οτι δεν επρεπε να εφαρμοστει ο νομος γιατι ηταν αδικος,αν θυμασαι το 06 δεν ξεκινησε ο αγωνας πανιωνιος-γκευ λογω εισβολης οπαδων της ομαδας του γονιμηδη.και ειχε πεσει τρομερο κλαμα στην βουλη,στις τηλεορασεις,και εβγαινε ο πρακτορας και ελεγε οτι τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται στους αγωνιστικους χωρους.και μετα το 08 υποστηριζε το αντιθετο.εκει επεσε το σιχαμα ολων των φιλαθλων εναντιον του γκευ,ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα.
μάλλον εσύ δεν την καταλαβαίνεις
και στα δύο το ίδιο ισχύει.
στο μεν πρώτο ΔΕΝ παίχτηκε παιχνίδι καν ελέω φιλάθλων (και είπε πως πρέπει να παίζεται το παιχνίδι στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά), στο δε δεύτερο παίχτηκε το παιχνίδι με αντικανονικό τρόπο. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;;;
μόνο εσείς βρίσκετε συσχέτιση.

αλλά ακόμα και να το πάρουμε σχετικό...κωλοτούμπα δις φέτος από μεριά σας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μάλλον εσύ δεν την καταλαβαίνεις
και στα δύο το ίδιο ισχύει.
στο μεν πρώτο ΔΕΝ παίχτηκε παιχνίδι καν ελέω φιλάθλων (και είπε πως πρέπει να παίζεται το παιχνίδι στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά), στο δε δεύτερο παίχτηκε το παιχνίδι με αντικανονικό τρόπο. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;;;
μόνο εσείς βρίσκετε συσχέτιση.

αλλά ακόμα και να το πάρουμε σχετικό...κωλοτούμπα δις φέτος από μεριά σας.
ρε συ πας καλα;το παιχνιδι δεν ξεκινησε με υπαιτιοτητα των οπαδων του γκευ,επειδη δεν ξεκινησε δηλαδη δεν επρεπε να τιμωρηθει;δηλαδη αυτος ηταν κανονικος τροπος και επρεπε να παρει το παιχνιδι πισω ο γκευ,ενω με την καλαμαρια ηταν αντικανονικο,ναι.ο Βαλνερ εφταιγε που εχασε ο γκευ,τα 12 λεπτα που επαιξε.ε ρε κατι μοσχαρια που εισαστε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι τρωγεστε ρε ?? καλα κανει ο αδαμιδης και κανει ενσταση , ειδικα στον μπεο. εχουμε καταντησει οι μαλακες !!! ρομαντικοι και γραφικοι. ελεος !!!! καμια σχεση η δικη μας ενσταση με αυτητου γαβρου. εδω εχουμε παιχνιδι αυριο και το πιθανοτερο ειναι να μην κερδισουμε με τοσες απουσιες και χωρις κοσμο. δεν ειναι σιγουρο οτι αν κερδισουμε την ενσταση θα παμε στουσ ομιλους ( εχουμ ε και 2 προκριματικους) . στην τουμπα μας εσφαξαν, εκει δεν ηταν αδικια ? ο καθενας πολεμα με τα οπλα που διαθετει. καλα κανει ο αδαμιδης ( μακαρι να το νειχαμε προεδρο χρονια πριν, στην αρχη τον εβριζα αλλα απεδειξε οτι ειναι μαγκας )
καμία σχέση με του ολυμπιακού την ένσταση,ε;
σφαγή παντού,ε;
έτσι...να ευλογάμε τα γένια μας για να είμαστε δικαιωμένοι

ο Αδαμίδης είναι σοβαρός και μάγκας πρόεδρος;;;;
χαχαχαχαχαχα
ρε τι διαβάζω βραδιάτικα σε 2-3 θρεντ...
μιλάμε έχω λιώσει....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι....εναντιον της καλαμαριας!!!! ποσο μα ποσο μαλακας μπορεις να εισαι?
μαλάκας μαλάκας, αλλά εγώ έσκασα στα γέλια με το ποστ του
αχαχαχα
πετυχημένο
βάλτε λίγο χιούμορ στη ζωούλα σας
για ομάδα μιλάμε, όχι για τη ζωή μας
υπάρχουνε πιο σημαντικά πράγματα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αμα ειναι αληθεια και οχι τρικ του μανατζερ μιλαμε για τρελη προταση...
καλά, εγώ το πρωι κάπου διάβασα πως πάει ΠΑΟ
...
κοντός ψαλμός αλληλούια
αλλά αν είναι να παίζει όπως στα τελευταία ματς...νομίζω δεν θα σας λείψει...έτσι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε συ πας καλα;το παιχνιδι δεν ξεκινησε με υπαιτιοτητα των οπαδων του γκευ,επειδη δεν ξεκινησε δηλαδη δεν επρεπε να τιμωρηθει;δηλαδη αυτος ηταν κανονικος τροπος και επρεπε να παρει το παιχνιδι πισω ο γκευ,ενω με την καλαμαρια ηταν αντικανονικο,ναι.ο Βαλνερ εφταιγε που εχασε ο γκευ,τα 12 λεπτα που επαιξε.ε ρε κατι μοσχαρια που εισαστε.
μαλάκα μου εσύ έχεις χοντρή σύγχυση
άλλα αντί άλλων
τελευταία φορά στο εξηγώ - ξέρω πως δεν θα το πιάσεις γιατί δεν θες, αλλά μια και δεν βαριέμαι...
ο Κόκκαλης μίλησε για το ματς: πως τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στο γήπεδο και για ένα ματς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΝ
δεν μίλησα ούτε για τιμωρία, ούτε αν ήταν δικαιη ούτε άδικη: σχολιάζω τη δήλωση.
μου μιλάς και μιλάς για γκέυ. Κι εγώ λοιπόν σου ανταποδίδω το χαρακτηρισμό γιατί το να βρίζεις ομάδα ανθρώπων έτσι δείχνει πως είσαι ΑΔΕΡΦΗ και μάλιστα του αισχίστου είδους.
Πάμε στο Βάλνερ τώρα. Όχι, δεν χάσαμε από αυτόν. Ήταν αντικανονική η συμμετοχή; Ήταν. ε, ας πρόσεχε η Καλαμαριά. Ο Ολυμπιακός έκανε δίκαια ένσταση και δικαιώθηκε.
Και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια περίπτωση με της ΑΕΚ τώρα. Η διαφορά είναι ΜΟΝΟ μία. πως κάνεις ένσταση για παράγοντα και πως δεν είναι σίγουρο πως θα την κερδίσεις γιατί έχει φροντίσει τον κώλο του.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πάμε στο Βάλνερ τώρα. Όχι, δεν χάσαμε από αυτόν. Ήταν αντικανονική η συμμετοχή; Ήταν. ε, ας πρόσεχε η Καλαμαριά. Ο Ολυμπιακός έκανε δίκαια ένσταση και δικαιώθηκε.

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε στο CAS, τα παραμύθια τελειώνουν.
Αν οι κούλες είχαν μείνει Ελλάδα, θα μπορούσαν να συνεχίσουν την κλαψομουνίαση που τους χαρακτηρίζει.
Πήγαν Ελβετία, πήραν τ' αρχίδια τους, αλλά βέβαια σαν γνήσιες κούλες, συνεχίζει το παραμύθι.
Μαρμαρωμένος βασιλιάς, ηθικό πρωτάθλημα και τα συναφή.

Και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια περίπτωση με της ΑΕΚ τώρα. Η διαφορά είναι ΜΟΝΟ μία. πως κάνεις ένσταση για παράγοντα και πως δεν είναι σίγουρο πως θα την κερδίσεις γιατί έχει φροντίσει τον κώλο του.

Μα ακριβώς κάνεις ένσταση για τελείως εξωαγωνιστικό θέμα μιας και απ' ότι ξέρω ο μπέος δεν παίζει μπάλα.

Το τι παπαριά έχει ακουστεί σήμερα στον ΝΟΒΑ...

Το κάναμε λέει για τον Μπέο. Ναι ρε παπάρες, τώρα τον μάθατε τον Αχιλλέα. Που σας πήγε κωλοφεράντζα τρεις φορές φέτος καθαρά.
Όπως με τον Ηλυσιακό, θυμάστε ιδιότητες και ποινικά μητρώα όταν έχετε φάει το καυλί.
Αν τα είχατε με τον Μπέο, να τον μαζεύατε όταν σας τα έχωνε, όχι όταν σας πέταξε εκτός ΤΣΟΥΛΟΥ.

Θέλουμε να τιμωρήσουμε τον Μπέο μόνο, και όχι τον Ολυμπιακό Βόλου. Ναι αλλά αν χάσει το εισητήριο ο ΟΒ δεν τιμωρείται η ομάδα;
Αν τα είχατε με τον Μπέο, ας κάνετε έγκληση στον εισαγγελέα ή παρέμβαση στην δίκη.

Το κάνουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό το λένε οπαδοί της ομάδας που τα έκανε πουτάνα σε τελικό κυπέλλου με τον... Ατρόμητο.
Ρε ειλικρινά, δεν φοβάστε τις ντομάτες; Είστε τόσο ξετσίπωτοι ή τόσο πωρωμένοι;

Δεν είμαστε σαν τον Ολυμπιακό. Φυσικά και δεν είστε. κούλες είστε και θα είστε μια ζωή.
Κατ' αρχάς, τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός με τα ξεφτιλίκια σας; Ποιος σας ρώτησε αν είστε σαν εμάς;
Ξεκολλάτε μια φορά με τον Ολυμπιακό που μια ζωή κάνετε σαν την χήρα στο κρεββάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom