Επισκέπτης
ουδεις ασφαλτος οπως λεει & η αντζελαεγω παντως κανω ΑΡΚΕΤΑ ορθογραφικα λαθη..
ουδεις ασφαλτος οπως λεει & η αντζελαεγω παντως κανω ΑΡΚΕΤΑ ορθογραφικα λαθη..
τι λες τωραααααααααααααα?????
μπραβο που εντοπισες ενα ορθογραφικο σφαλμα μου μετα απο ολα οσα εχω γραψει απο εχτες μεχρι σημερα..
τελικα εμαθες τι σημαινει πραγματιστης η ακομη το ψαχνεις???
αυτη την εντυπωση μου εδωσες με την απαντηση σου εχτες & σε παρεπεμψα στα λεξικα..Σώπα ρε Μαρία Χούκλη.Λες να μην το ξέρω;
εγω παντως κανω ΑΡΚΕΤΑ ορθογραφικα λαθη..
αυτη την εντυπωση μου εδωσες με την απαντηση σου εχτες & σε παρεπεμψα στα λεξικα..
οπως δε ειπα πριν..
ουδεις ασφαλτος..
οχι ρε!!!!δεν ειμαι αφρικανος!!!!εχω ψωλη αφρικανου....Αφού είσαι Αφρικανός,που να ξέρεις να γράφεις;
δεν ειναι λογικο αφου δεν μπορω να δω τις εκφρασεις του προσωπου σας,να ακουσω την χροια της φωνη σας???μαλλον φταιει το μεσον λοιπον & οχι εγω η εσεις..Προφανώς κ ουδείς άσφαλτος.Αλλά κ πάλι δεν καταλαβες που αστειεύομαστε κ που σοβαρολογούμε.Εκει εχείς μάλλον πρόβλημα.
παλι τα γνωστα...
για να κρυψουν την ανυπαρξια τους το γυρνανε αλλου!!!!
παλι τα γνωστα...
για να κρυψουν την ανυπαρξια τους το γυρνανε αλλου!!!!
ΕΔΩ εχεις εναν ποντο!!!δεν ειναι λογικο αφου δεν μπορω να δω τις εκφρασεις του προσωπου σας,να ακουσω την χροια της φωνη σας???μαλλον φταιει το μεσον λοιπον & οχι εγω η εσεις..
κανενα ποντο δεν θελω να εχω,ουτε το παιζω μαγκας & παντογνωστης..πλακιτσα κανουμε & βεβαια υποστηριζουμε σαν αρρωστακια τις ομαδες μας..ουτε μισος,ουτε ξυλο,ουτε μαχαιρωματα & αλλες παπαριες & οσο δυνατον ποιο κοντα στην πραγματικοτητα & οχι στην καφροσυνη που ο καθενας μας κουβαλαει ειτε σε μικροτερο,ειτε σε μεγαλυτερο βαθμο..ΕΔΩ εχεις εναν ποντο!!!
Ξερει κανενας αν θα ειναι Μιλενα σημερα το βραδυ στη Φυλης??
κανενα ποντο δεν θελω να εχω,ουτε το παιζω μαγκας & παντογνωστης..πλακιτσα κανουμε & βεβαια υποστηριζουμε σαν αρρωστακια τις ομαδες μας..ουτε μισος,ουτε ξυλο,ουτε μαχαιρωματα & αλλες παπαριες & οσο δυνατον ποιο κοντα στην πραγματικοτητα & οχι στην καφροσυνη που ο καθενας μας κουβαλαει ειτε σε μικροτερο,ειτε σε μεγαλυτερο βαθμο..
παντα τσιγγουνης ο dark.....Εδώ έχεις 1.000.000 πόντους.
Τέσπα,δεν πιστεύω να υπάρχει ΑΕΚΤΖΗΣ που δεν θα είναι στο μίνι τουρνουά που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ την Κυριακή με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ & της ΑΕΛ με τα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ των πυρόπληκτων.Προφανώς κ αυτό απευθύνεται και σε οποιονδήποτε άλλο οπαδό που πάνω από την ομάδα του βάζει την καρδιά του.Δυστυχώς είναι η μοναδική μέρα της ζωής μου που δεν θα μπορω να πάω σε αυτα τα παιχνίδια.Πιστεύω να πάει αρκετός κόσμος όμως κ να δείξουν ότι πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κ μετά Αεκτζήδες,Ολυμπιακοί,Παναθηναϊκοί,Αρειανοί,Παοκτζήδες κ.λ.π.,κ.λ.π.