Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τι λες τωραααααααααααααα?????
μπραβο που εντοπισες ενα ορθογραφικο σφαλμα μου μετα απο ολα οσα εχω γραψει απο εχτες μεχρι σημερα..
τελικα εμαθες τι σημαινει πραγματιστης η ακομη το ψαχνεις???

Σώπα ρε Μαρία Χούκλη.Λες να μην το ξέρω;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αυτη την εντυπωση μου εδωσες με την απαντηση σου εχτες & σε παρεπεμψα στα λεξικα..
οπως δε ειπα πριν..
ουδεις ασφαλτος..

Προφανώς κ ουδείς άσφαλτος.Αλλά κ πάλι δεν καταλαβες που αστειεύομαστε κ που σοβαρολογούμε.Εκει εχείς μάλλον πρόβλημα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
παλι τα γνωστα...
για να κρυψουν την ανυπαρξια τους το γυρνανε αλλου!!!!

Επισκέπτης
Προφανώς κ ουδείς άσφαλτος.Αλλά κ πάλι δεν καταλαβες που αστειεύομαστε κ που σοβαρολογούμε.Εκει εχείς μάλλον πρόβλημα.
δεν ειναι λογικο αφου δεν μπορω να δω τις εκφρασεις του προσωπου σας,να ακουσω την χροια της φωνη σας???μαλλον φταιει το μεσον λοιπον & οχι εγω η εσεις..

Επισκέπτης
παλι τα γνωστα...
για να κρυψουν την ανυπαρξια τους το γυρνανε αλλου!!!!

τους πιεζουμε & εμεις πολυ ρε γαμωτο..
τι να πουνε τα παλληκαρια??
δεν βλεπεις??
κουβεντα για τον μεγαλειωδη λαο..γαργαρα το εκαναν & αυτο οπως & οτι αλλο..
δεν πειραζει αφου δεν ειναι βαζελοι..
εγω φιλους μου τους νοιωθω που απλα μου αρεσει να τους πειραζω & βεβαια να τους επαναφερω στην ταξη οποτε ξεχνανε ποιος εχει το πανω χερι..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν ειναι λογικο αφου δεν μπορω να δω τις εκφρασεις του προσωπου σας,να ακουσω την χροια της φωνη σας???μαλλον φταιει το μεσον λοιπον & οχι εγω η εσεις..
ΕΔΩ εχεις εναν ποντο!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Ξερει κανενας αν θα ειναι Μιλενα σημερα το βραδυ στη Φυλης??  :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τέσπα,δεν πιστεύω να υπάρχει ΑΕΚΤΖΗΣ που δεν θα είναι στο μίνι τουρνουά που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ την Κυριακή με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ & της ΑΕΛ με τα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ των πυρόπληκτων.Προφανώς κ αυτό απευθύνεται και σε οποιονδήποτε άλλο οπαδό που πάνω από την ομάδα του βάζει την καρδιά του.Δυστυχώς είναι η μοναδική μέρα της ζωής μου που δεν θα μπορω να πάω σε αυτα τα παιχνίδια.Πιστεύω να πάει αρκετός κόσμος όμως κ να δείξουν ότι πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κ μετά Αεκτζήδες,Ολυμπιακοί,Παναθηναϊκοί,Αρειανοί,Παοκτζήδες κ.λ.π.,κ.λ.π.

Επισκέπτης
ΕΔΩ εχεις εναν ποντο!!!
κανενα ποντο δεν θελω να εχω,ουτε το παιζω μαγκας & παντογνωστης..πλακιτσα κανουμε & βεβαια υποστηριζουμε σαν αρρωστακια τις ομαδες μας..ουτε μισος,ουτε ξυλο,ουτε μαχαιρωματα & αλλες παπαριες & οσο δυνατον ποιο κοντα στην πραγματικοτητα & οχι στην καφροσυνη που ο καθενας μας κουβαλαει ειτε σε μικροτερο,ειτε σε μεγαλυτερο βαθμο..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξερει κανενας αν θα ειναι Μιλενα σημερα το βραδυ στη Φυλης??  :idiot:

Σκάσε ρε .Κ πρόσεχε,γιατί φιλαράκι μου σκοτώθηκε με μηχανή έξω από τα Μέγαρα.Πήγαινε με 250 κ πάνω σε στροφή είδε σταματημένο αμάξι που ήταν ακινητοποιημένο λόγω τρακαρίσματος στην αριστερή λωρίδα.Μία που θα το είδε,μια που πέρασε το παλληκάρι του παράδεισου την πόρτα.Από την κοιλιά κ κάτω διαλύθηκαν όλα.Εσένα θυμήθηκα εκείνη την μέρα,γι αυτό σου λέω πρόσεχε.Καλό είναι κ το ZAFIRA.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κανενα ποντο δεν θελω να εχω,ουτε το παιζω μαγκας & παντογνωστης..πλακιτσα κανουμε & βεβαια υποστηριζουμε σαν αρρωστακια τις ομαδες μας..ουτε μισος,ουτε ξυλο,ουτε μαχαιρωματα & αλλες παπαριες & οσο δυνατον ποιο κοντα στην πραγματικοτητα & οχι στην καφροσυνη που ο καθενας μας κουβαλαει ειτε σε μικροτερο,ειτε σε μεγαλυτερο βαθμο..

Εδώ έχεις 1.000.000 πόντους.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Καταφερα και εκανα την γνωστη διαδρομη 5 λεπτα κατω.. ;) ;) ξερεις εσυ...
Τωρα ομως το μεγαλο το παροπλισα γιατι εμεινε απο λαστιχα...σε ενα μηνα ερχονται γμτ...
Με το μικρο τσαρκες τωρα... :( :(

Επισκέπτης
Τέσπα,δεν πιστεύω να υπάρχει ΑΕΚΤΖΗΣ που δεν θα είναι στο μίνι τουρνουά που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ την Κυριακή με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ & της ΑΕΛ με τα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ των πυρόπληκτων.Προφανώς κ αυτό απευθύνεται και σε οποιονδήποτε άλλο οπαδό που πάνω από την ομάδα του βάζει την καρδιά του.Δυστυχώς είναι η μοναδική μέρα της ζωής μου που δεν θα μπορω να πάω σε αυτα τα παιχνίδια.Πιστεύω να πάει αρκετός κόσμος όμως κ να δείξουν ότι πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κ μετά Αεκτζήδες,Ολυμπιακοί,Παναθηναϊκοί,Αρειανοί,Παοκτζήδες κ.λ.π.,κ.λ.π.

συμφωνω απολυτα μαζι σου & προσκαλω ολους εσας στο φιλικο με τον ερυθρο αστερα στις 12/9 που δινει η ομαδα μου για τον ιδιο ακριβως σκοπο..

Υ.Γ 1.να δειτε & το γηπεδο οσοι δεν το εχετε δει ακομη..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστούμε πολύ.Αλλά το βλέπουμε καθημερινά γιατί εκεί μένουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom