Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πάντως εάν μπούμε στο τριπάκι ποιόν θα θέλαμε που, εγω θα ήθελα
Νεστορίδης - Παπαιωάννου : Επίτιμοι πρόεδροι ή αντιπρόεδροι της ΑΕΚ ( λόγο ηλικίας δε γίνεται να τους βάλεις αλλού)
οι ομαδες δε χρειαζονται επιτιμους προεδρους...
δεν ειναι κομματα...οσοι πιο πολλοι εχουν θεση(αρα και αμεσο λογο),τοσο περισσοτερες "φωνες" ακουγονται..
Γενικός αρχηγός: Θωμάς Μαύρος (δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω τον λόγο)
για γενικος αρχηγος ο βασιλομπιλαρος ειναι μια χαρα....και τη μανουρα του στον παγκο θα κανει,και στο διαιτητη θα την πεσει,και με τον αντιπαλο θα τσακωθει για να κοψει το ρυθμο,και τους παιχτες θα ντοπαρει...he's the man for the job..
ο θεωμας ειναι "κυριος"...δεν κανει τετοια....
Τεχνικός Διευθυντής Ή επικεφαλής προπονητών των Ακαδημιών : Ντούσαν Μπάγεβιτς (ναι μη φωνάζεται. Θεωρώ ότι ο Ντούσαν μπορεί να πάρει έναν πιτσιρικά και να τον δουλέψει σωστά και να τον αναδείξει. Για τεχνικός διευθυντής δε ξέρω αν κάνει, αλλά έχει κονέ στην πρώην Γιουγκοσλαβία)
δεν το ειδα αυτο
Τεχνικός Διευθυντής : Ιβιτς
Τμήμα Σκαουτιγκ : Τσιάρτας, Σαβέβσκι.
Προπονητής : Θα ήθελα Μουρίνιο (χεχεχχεεχε) αν φύγει ο Χιμένεθ. Διαφορετικά Σάντος.
σ'αυτα συμφωνω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οι ομαδες δε χρειαζονται επιτιμους προεδρους...
δεν ειναι κομματα...οσοι πιο πολλοι εχουν θεση(αρα και αμεσο λογο),τοσο περισσοτερες "φωνες" ακουγονται..για γενικος αρχηγος ο βασιλομπιλαρος ειναι μια χαρα....και τη μανουρα του στον παγκο θα κανει,και στο διαιτητη θα την πεσει,και με τον αντιπαλο θα τσακωθει για να κοψει το ρυθμο,και τους παιχτες θα ντοπαρει...he's the man for the job..
ο θεωμας ειναι "κυριος"...δεν κανει τετοια....δεν το ειδα αυτοσ'αυτα συμφωνω...
αυτο ελειπε να μην συμφωνουσες στο να ερχοταν ο Μουρινιο  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Συνημμένα

• tafos batraxou.jpg
    tafos batraxou.jpg
    63,4 KB · Εμφανίσεις: 15

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτό σημαίνει πολιτισμος
Εδω σε παρόμοια περιπτωση θα είχαν βγτει τίποτε εμετικά πανώ από τους κάφρους όπως αυτοί που μπήκαν στην Τουμπα
Eμ!!! Ελλαδιστάν είναι εδώ όχι παίξε γέλασε  >:(
Οταν εμείς διδάσκαμε φιλοσοφία και ιστορία,
οι άλλοι ήταν πάνω στα δένδρα και έτρωγαν βελανίδια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παραπανω ειπατε καποιοι οτι θα θελατε προπονητη τον σαντος αν φυγει ο χιμενεθ.. παιδια μην ξεχναμε οτι η φιλοσοφια της ομαδας μας ειναι επιθετικη απο την ημερα που γενηθηκε... ο σαντος ειναι καλος στο να κερδιζει ματς με την αμυνα με μισο μηδεν,δεν λεω οτι δεν εχει κανει εργο στις ομαδες που εχει δουλεψει προς θεου,απλα το ονειρο μου ειναι να ξαναδω την αεκ να παιζει την μπαλα που επαιζε τις χρονιες 89 εως 97,επιθετικο ποδοσφαιρο και πολλα γκολ...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Είναι το 2ο κρούσμα στην Ισπανία, μετά τον www.aek365.gr/a-108364/kakohthh-ogko-exei-paikths-ths-mpetis.htm]Μίκι Ρόκε[/url] της Μπέτις.

Δεν έχω καταλάβει αν και ο Αμπιντάλ έχει καρκίνο, αλλά είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτο και σίγουρα προκαλεί σκέψεις το γεγονός ότι 2 νεαρά άτομα εμφάνισαν όγκους στα νεφρά και στο συκώτι, εκεί δηλαδή όπου γίνεται ο χημικός μεταβολισμός.
Επίσημη θέση της μπαρτσελόνα είναι όγκος στο συκώτι
νομίζω χθές εγχειρίστηκε με την μέθοδο της λαπαροσκοπικής χειρουργικής, πήγε καλά η επέμβαση.
Σε δεκαπέντε μέρες θα βγεί και το επίσημο πόρισμα της βιοψίας.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Θυμιζω οτι μετα το 1971, όποτε πηρε πρωταθλημα η ΑΕΚ, το σηκωσε ο Μπαγεβιτς ως παικτης ή ως προπονητης.
ειχε την ευκαιρια του ο κυριος μπαγιεβιτς να κανει παλι την αεκ μεγαλη τα τελευταια 2 χρονια και την πεταξε... ας παει σε καναν αρη τωρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειχε την ευκαιρια του ο κυριος μπαγιεβιτς να κανει παλι την αεκ μεγαλη τα τελευταια 2 χρονια και την πεταξε... ας παει σε καναν αρη τωρα.

Οχι, δεν την ειχε.
Γιατι προσπαθουσε εν τω μεταξυ να αποφυγει τις μπουνιες και τις κλωτσιες σε κατι Καλλιθεες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θυμιζω οτι μετα το 1971, όποτε πηρε πρωταθλημα η ΑΕΚ, το σηκωσε ο Μπαγεβιτς ως παικτης ή ως προπονητης.
μην αρχισουμε να θυμιζουμε ο ενας στον αλλον γιατι θα παμε μεχρι αυριο...
αυτο το νομισμα εχει δυο οψεις και το ξερεις πολυ καλα...
το ποια πλευρα προτιμα-υιοθετει ο καθενας ειναι καθαρα προσωπικο του θεμα...εγω σαν ανθρωπος αγαπαω μια φορα...
και 10 τσαμπιονς λιγκ να μου φερνε ο συγκεκριμενος,"μπραβο" και "συγχωρμενος" δε θα του λεγα...τιποτα δεν θα ταν οπως πριν...
εσυ απο την αλλη τα βλεπεις αλλιωτικα....c'est la vie...

εγω τελειωνω στο θεμα του σερβου με ενα ποστ που χα γραψει πιο παλια στο θρεντ του..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και τι παει να πει αυτο ρε συ Αλεξ.Ποτε δεν θα σβησει απο την μνημη μας το τι εκανε το 96,και κυριως το πως προσπαθησε να παρει τοτε παιχτες απο την ΑΕΚ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αν υπήρχε λογική στο χρηματηστήριο του ποδοσφαιρου όλα θα ήταν αλλιώς. Αυτή τη στιγμή ο Μπλάνκο δεν αξίζει 600χιλ, αφού παίρνει γύρω στα 450χιλ. Αλλά με 75 γκολ σε 3 χρόνια έχει τις εγγυήσεις να αξίζει τόσα (ειδικά εάν παίξει φουνταριστός). ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ. Πάσα δεν μπορεί να δώσει από το αριστερό στο δεξί. Αλλά μυρίζεται το γκολ από μίλια μακρία και έχει το καλό (που λίγοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν) να είναι εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει. Ο Μπλάνκο είναι πολύ καλύτερος του Μούσλι (από τα ακριβότερα συμβόλαια του ΠΑΟΚ) που βάζει γκολ στη χάση και στη φέξη, πολύ καλύτερος του Πάντελιτς (αν αναλογιστούμε τη σχέση λέφτα/γκολ) και πολλών άλλων. Όσο για τον Βειρίνια αν δεν τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ και συνεχίσει να κάνει τις εμφανίσεις που κάνει (έχει πέσει τον τελευταίο καιρό) να δούμε τι θα ζητήσει!!! Και μη συγκρίνουμε αχλάδια με πατάτες ρε παιδιά!! Ο Βερίνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, όπως και ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ...
Όσο για τον Μπαχα. Με ενέργειες να μη πηγαίνει στην προπόνηση (έστω και προαιρετική) παρόλο που δεν έπαιξε στο Κύπελλο και είναι και τόσο πίσω σε φυσική κατάσταση, εμένα με προβληματίζει και σίγουρα δε θα του άρεσε και του Χιμένεθ. Α! Και όποιος ξέρει για τα χρήματα ας πει. Το έχω απορία.
Εάν ήταν η ΑΕΚ τίποτα 5 6 βαθμούς πίσω από τον ΟΣΦΠ δε νομίζω ότι θα πέρναγαν και πολυ στο ντούκου. Αλλά όταν το πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά τελιωμένο και η ΑΕΚ είναι 2 ντουζίνες βαθμούς πίσω και στον ΟΣΦΠ ασχολούνται με την φιέστα, που λες πως έγραψαν τις δηλώσεις Αδαμίδη; Και κάτσε να δούμε τι θα γίνει και στο ματς...Γιατί ο επίσημος ΟΣΦΠ δεν είπε τίποτα, αλλά δε ξέρω πως θα αντιδράσουν οι κάφροι.
α)Σωστή διαπίστωση, ετσι ακριβώς είναι
β)δεν του είπαν την μαγική λέξη οτι θα υπάρχει στην προπόνηση [size=14pt]πιτογυρα[/size]  :2funny:

Συνημμένα

• 1795.jpg
    1795.jpg
    239,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • tromaktiko.jpg
    tromaktiko.jpg
    125,6 KB · Εμφανίσεις: 20

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οχι αλλο μπαγιεβιτς λεμε... τελος,αρκετα,φτανει... ποσοι καλοι προπονητες υπαρχουν ορισμενοι εχουν κολησει μου φενετε... χιλιες φορες κωστενογλου,κετσπαγια παρα μπαγιεβιτς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οχι αλλο μπαγιεβιτς λεμε... τελος,αρκετα,φτανει... ποσοι καλοι προπονητες υπαρχουν ορισμενοι εχουν κολησει μου φενετε... χιλιες φορες κωστενογλου,κετσπαγια παρα μπαγιεβιτς.

Δεν εχω κολλησει φιλε, πρωταθλημα θελω.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

ενας σοβαρος προπονητης περασε απο την αεκ και τον εφαγαν τα πρεζοχουλιογκανια

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
α)Σωστή διαπίστωση, ετσι ακριβώς είναι
β)δεν του είπαν την μαγική λέξη οτι θα υπάρχει στην προπόνηση [size=14pt]πιτογυρα[/size]  :2funny:
Ο Κυριος μπαχα αν γουσταρει την αεκ ας ανοιξει κανα γυραδικο στη φιλαδελφεια με τα φραγκα που εχει καβατζωσει στην Ισπανια,χρειαζομαστε ξενους επενδυτες στη χωρα  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Κυριος μπαχα αν γουσταρει την αεκ ας ανοιξει κανα γυραδικο στη φιλαδελφεια με τα φραγκα που εχει καβατζωσει στην Ισπανια,χρειαζομαστε ξενους επενδυτες στη χωρα  :2funny:

Ο αξιοτιμος ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ κυριος Μπαχα, φρονω οτι μπορει να ανοιξει ενα κεμπαπτζιδικο με τον αληστου μνημης Ραμπεσαντρατανά. Τον θυμαστε?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ενας σοβαρος προπονητης περασε απο την αεκ και τον εφαγαν τα πρεζοχουλιογκανια
1,5 χρονο δεν τον πειραξε κανενας... αν 50-60 ατομα εβριζαν σε καποιο ματς αυτο δεν νομιζω οτι τον εφαγε,εξαλου και παιχτες βριζουν οι οπαδοι οταν οι ομαδα δεν παιζει κανα. Ολο αυτο το διαστημα που ηταν στην ομαδα τι εκανε? δεν ειδαμε μπαλα παρα μονο σε 4-5 ματς... μας φορτωσε παιχτες που κανουν μονο για καμια ομαδα που παλευει για σωτηρια πχ εντερ,ντατομο... σοβαρος προπονητης και ποδοσφαιριστης ηταν παλια,τα τελευταια 2 χρονια εγω ειδα το αντιθετο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom