hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
οι ομαδες δε χρειαζονται επιτιμους προεδρους...Πάντως εάν μπούμε στο τριπάκι ποιόν θα θέλαμε που, εγω θα ήθελα
Νεστορίδης - Παπαιωάννου : Επίτιμοι πρόεδροι ή αντιπρόεδροι της ΑΕΚ ( λόγο ηλικίας δε γίνεται να τους βάλεις αλλού)
δεν ειναι κομματα...οσοι πιο πολλοι εχουν θεση(αρα και αμεσο λογο),τοσο περισσοτερες "φωνες" ακουγονται..
για γενικος αρχηγος ο βασιλομπιλαρος ειναι μια χαρα....και τη μανουρα του στον παγκο θα κανει,και στο διαιτητη θα την πεσει,και με τον αντιπαλο θα τσακωθει για να κοψει το ρυθμο,και τους παιχτες θα ντοπαρει...he's the man for the job..Γενικός αρχηγός: Θωμάς Μαύρος (δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω τον λόγο)
ο θεωμας ειναι "κυριος"...δεν κανει τετοια....
δεν το ειδα αυτοΤεχνικός Διευθυντής Ή επικεφαλής προπονητών των Ακαδημιών : Ντούσαν Μπάγεβιτς (ναι μη φωνάζεται. Θεωρώ ότι ο Ντούσαν μπορεί να πάρει έναν πιτσιρικά και να τον δουλέψει σωστά και να τον αναδείξει. Για τεχνικός διευθυντής δε ξέρω αν κάνει, αλλά έχει κονέ στην πρώην Γιουγκοσλαβία)
σ'αυτα συμφωνω...Τεχνικός Διευθυντής : Ιβιτς
Τμήμα Σκαουτιγκ : Τσιάρτας, Σαβέβσκι.
Προπονητής : Θα ήθελα Μουρίνιο (χεχεχχεεχε) αν φύγει ο Χιμένεθ. Διαφορετικά Σάντος.