Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο αξιοτιμος ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ κυριος Μπαχα, φρονω οτι μπορει να ανοιξει ενα κεμπαπτζιδικο με τον αληστου μνημης Ραμπεσαντρατανά. Τον θυμαστε?
Βρες τον μπαχα και ριξτου την ιδεα... πιστευω οτι θα βρουν πολλα κοινα οι δυο τους και θα γινουν αχωριστοι  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αλλος μαλάκας μας βρήκε!!!
Ρεεεεεεεεεεεεε!!!! βαλτοί είστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
το πήρατε το πρωτάθλημα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Ο Παμπορίδης στο «Καραϊσκάκη»

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αλλος μαλάκας μας βρήκε!!!
Ρεεεεεεεεεεεεε!!!! βαλτοί είστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
το πήρατε το πρωτάθλημα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Ο Παμπορίδης στο «Καραϊσκάκη»
Οποιος και να σφυριξει σε αυτο το γηπεδο 60-40 θα σε παιξει... οποτε μην σχολιαζεις το ονομα  :P

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Παρακαλώ πολύ βρείτε τίς ατελείωτες διαφορές μεταξύ των δυο παρακάτω κυρίων
Για να σας βοηθήσω η πρώτη φωτο ανήκει στον μελισσαν
η δεύτερη στον αδαμιδάκο
*Μαλάκα αδαμίδη μην ξανακάνεις τέτοιου είδους παπαριές δημόσια
**Χαρτογιακάδες πάρτε παραδείγματα απο το πως τελείωνε τις δουλειές του ο άνθρωπος της πιάτσας

Συνημμένα

• tigris-thumb-large.jpg
    tigris-thumb-large.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 12
  • ADAM1_m.jpg
    ADAM1_m.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 12

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
1η διαφορα
ο Τιγρης ειναι ξυρισμενος κοντρα και ο αδαμιδης αξυριστος  :P

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Που το πατε που το φερνετε ολο στο ντουσαν και τον μελισσανιδη πατε τη κουβεντα..με το να ανακυκλονουμε το ιδιο θεμα δεν παμε μπροστα! ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επειδή έγινε ολίγον τι χαμός με το προηγούμενο ποστ μου.
Τον Παπαιωάννου και Νεστορίδη τους έβαλα σε τιμιτική θέση...Οι άνθρωποι είναι 80 ετών. Τι να τους ήθελα; Προπονητές ή σκάουτερ; Δεν υπάρχουν τέτοιες θέσεις αλλά θα τους ήθελα να τους έβλεπα εκεί. Τον μεγαλύτερο σκόρερ των Ελληνικών γηπέδων (υπόψη πως ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕ Ο ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300) και τον κορυφαίο Έλληνα του 20 αιώνα.
Ναι ο Θωμάς είναι κύριος. Αλλά ρε πούστη μου πρέπει καλά και ντε στο γαμημένο Ελλαδιστάν ο Γενικός Αρχηγός να είναι τραμπούκος; Δηλαδή οι κύριοι δεν μας κάνουν; Πρέπει να είμαστε σα τις άλλες ομάδες δηλαδή;
Και πάμε στο γενικό χαμό. Διάβασαν ντούσαν και βγάλαμε φλίκτενες.
Δεν ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΕΙΠΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.Ο υπεύθυνος ακαδημιών δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πρώτη ομάδα και πως θα παίζει αυτή. Έχει να κάνει με την αναδειξη νέων ταλέντων και την προώθηση τους στην πρώτη ομάδα. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί την ικανότητα του Ντούσαν να αναδυκνύει νέους ποδοσφαιριστές! Επίσης ο Ντούσαν είναι ΕΓΩΙΣΤΑΡΟΣ και δε πρόκειται να συζητήσει τέτοια περίπτωση οπότε χαλαρώστε. Ο ντούσαν είχε 3 θητείες στην ΑΕΚ σαν πρώτος προπονητής. Για την πρώτη δεν έχω να πω πολλά. Τη δεύτερη τον έφαγαν οι κάφροι μας. Την τρίτη για να είμαι ειλικρινείς πιστεύω ότι τον έφαγε η διοίκηση. Ο Ντούσαν ήθελε να διώξει σκόκο, Τζεμπουρ, Μπλάνκο. Η διοίκηση δεν ήθελε, από φόβο μην τους πάρουν με τις πέτρες και έτσι είχαμε και βλέπαμε αυτο το πράγμα. Οι παίκτες δε γουσταραν Ντούσαν ο Ντούσαν έφερε δικά του παιδιά για να έχει τα αποδυτήρια και γεμίσαμε με πατσατζόγλου και λοιπούς. Θεωρώ πως εάν η διοίκηση το καλοκαιρι του 09 είχε επιλέξη σωστά (ή μπάγεβιτς με αυτά που θέλει ή παίκτες που είχαμε και άλλο προπονητή)ίσως να ήταν αλλιώς. Αλλά επέλεξαν και ντούσαν και παίκτες. Μεγάλη μαλακία. Όσο για τις μπουνιές νομίζω ότι τα έχουμε ξαναπεί. Κάφροι τι περιμένουμε δηλαδή; Να είναι ευγενικοί;
Και χαλαρώστε...Σενάριο είπα και μάλιστα επιστημονικής φαντασίας.....Μη διαβάσουμε Ντούσαν αμέσως να φαγωθούμε μεταξύ μας. Αν δεχτουμε κάποια πράγματα θα είναι όλα πιο εύκολα

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Επειδή έγινε ολίγον τι χαμός με το προηγούμενο ποστ μου.
Τον Παπαιωάννου και Νεστορίδη τους έβαλα σε τιμιτική θέση...Οι άνθρωποι είναι 80 ετών. Τι να τους ήθελα; Προπονητές ή σκάουτερ; Δεν υπάρχουν τέτοιες θέσεις αλλά θα τους ήθελα να τους έβλεπα εκεί. Τον μεγαλύτερο σκόρερ των Ελληνικών γηπέδων (υπόψη πως ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕ Ο ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300) και τον κορυφαίο Έλληνα του 20 αιώνα.
Ναι ο Θωμάς είναι κύριος. Αλλά ρε πούστη μου πρέπει καλά και ντε στο γαμημένο Ελλαδιστάν ο Γενικός Αρχηγός να είναι τραμπούκος; Δηλαδή οι κύριοι δεν μας κάνουν; Πρέπει να είμαστε σα τις άλλες ομάδες δηλαδή;
Και πάμε στο γενικό χαμό. Διάβασαν ντούσαν και βγάλαμε φλίκτενες.
Δεν ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΕΙΠΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.Ο υπεύθυνος ακαδημιών δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πρώτη ομάδα και πως θα παίζει αυτή. Έχει να κάνει με την αναδειξη νέων ταλέντων και την προώθηση τους στην πρώτη ομάδα. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί την ικανότητα του Ντούσαν να αναδυκνύει νέους ποδοσφαιριστές! Επίσης ο Ντούσαν είναι ΕΓΩΙΣΤΑΡΟΣ και δε πρόκειται να συζητήσει τέτοια περίπτωση οπότε χαλαρώστε. Ο ντούσαν είχε 3 θητείες στην ΑΕΚ σαν πρώτος προπονητής. Για την πρώτη δεν έχω να πω πολλά. Τη δεύτερη τον έφαγαν οι κάφροι μας. Την τρίτη για να είμαι ειλικρινείς πιστεύω ότι τον έφαγε η διοίκηση. Ο Ντούσαν ήθελε να διώξει σκόκο, Τζεμπουρ, Μπλάνκο. Η διοίκηση δεν ήθελε, από φόβο μην τους πάρουν με τις πέτρες και έτσι είχαμε και βλέπαμε αυτο το πράγμα. Οι παίκτες δε γουσταραν Ντούσαν ο Ντούσαν έφερε δικά του παιδιά για να έχει τα αποδυτήρια και γεμίσαμε με πατσατζόγλου και λοιπούς. Θεωρώ πως εάν η διοίκηση το καλοκαιρι του 09 είχε επιλέξη σωστά (ή μπάγεβιτς με αυτά που θέλει ή παίκτες που είχαμε και άλλο προπονητή)ίσως να ήταν αλλιώς. Αλλά επέλεξαν και ντούσαν και παίκτες. Μεγάλη μαλακία. Όσο για τις μπουνιές νομίζω ότι τα έχουμε ξαναπεί. Κάφροι τι περιμένουμε δηλαδή; Να είναι ευγενικοί;
Και χαλαρώστε...Σενάριο είπα και μάλιστα επιστημονικής φαντασίας.....Μη διαβάσουμε Ντούσαν αμέσως να φαγωθούμε μεταξύ μας. Αν δεχτουμε κάποια πράγματα θα είναι όλα πιο εύκολα
:thumbsup:
ερωτηση: ο Πατσατζογλου που ειναι τωρα? :think:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδη με ντουσαν και τα δικα του παιδια θα βλεπαμε τιτλο? τα δικα του παιδια πχ εντερ,ντατομο,λεοναρντο,πατσατζογλου,νασουτι... με αυτους τους παιχτες οχι τιτλο αλλα με το ζορι και αν θα εισουν στα πλευ οφ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δε ξέρω κατά πόσο οι παίκτες αυτοί ήρθαν στην ΑΕΚ για να στηριχτεί σε αυτούς ο Ντούσαν στον αφωνιστικό χώρο. Μάλλον για να στηριχτεί στα αποδυτήρια τους έφερε.
Μη αρχίζουμε όμως πάλι την μπεγεβοζυσήτηση. Είναι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγάλη και έχω βαρεθεί να την κάνω από την στιγμή που έφυγε. Έχουν γίνει πολλά λάθη και από τις 2 μεριές ή τις 3 εάν θέλεις (διοίκηση, φίλαθλοι, ντούσαν) που μπορεί κάποιος να γράψει βιβλία...Τόμους. Έγραψα ένα σενάριο, έβαλα και το όνομα του, και τσιμπίσαμε όλοι.
Απάντηση. Αν σου πω είλικρίνα δε ξέρω που σκατά είναι ο Πάτσα θα με πιστέψεις; Κάτι είχα ακούσει ότι κατέβαινε στις δημοτικές εκλογές αλλά δε γνωρίζω.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να καταλάβουμε πόσο μαλάκες είναι ΟΛΟΙ στην ΕΠΟ, ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έβγαλε ακόμη μία απόφαση που αν μη τι άλλο προκαλεί. Επέβαλε πρόστιμο 5000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στη ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε ένα κεκλεισμένων των θυρών ματς, ο Κέβιν Μιραλάς δέχτηκε γυάλινο μπουκάλι στο πρόσωπο που λίγο έλειψε να του στοιχίσει, αλλά αυτό το συμβάν δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που αποφασίζουν.

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει 5.000 ευρώ πρόστιμο. Άλλη μία απόφαση που πρακαλεί όπως είχε συμβεί και με Ολυμπιακό, Παναθηναίκό.

Μπορείτε να καταλάβεται το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ; Η ζωή ενός παίκτης στοιχίζει μόλις 5χιλιάρικα...Σκοτώστε άφοβα κάφροι....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οταν θα ειναι αργα και θα εχουμε θρηνησει θυματα τοτε ισως να καταλαβουν το μεγεθος της μαλακιας αυτοι που ριχνουν τις ποινες...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οταν θα ειναι αργα και θα εχουμε θρηνησει θυματα τοτε ισως να καταλαβουν το μεγεθος της μαλακιας αυτοι που ριχνουν τις ποινες...
Εχουμε θρηνήσει!
Αλλά στην καραπουτσακλάρα τους.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για να καταλάβουμε πόσο μαλάκες είναι ΟΛΟΙ στην ΕΠΟ, ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έβγαλε ακόμη μία απόφαση που αν μη τι άλλο προκαλεί. Επέβαλε πρόστιμο 5000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στη ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε ένα κεκλεισμένων των θυρών ματς, ο Κέβιν Μιραλάς δέχτηκε γυάλινο μπουκάλι στο πρόσωπο που λίγο έλειψε να του στοιχίσει, αλλά αυτό το συμβάν δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που αποφασίζουν.

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει 5.000 ευρώ πρόστιμο. Άλλη μία απόφαση που πρακαλεί όπως είχε συμβεί και με Ολυμπιακό, Παναθηναίκό.

Μπορείτε να καταλάβεται το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ; Η ζωή ενός παίκτης στοιχίζει μόλις 5χιλιάρικα...Σκοτώστε άφοβα κάφροι....
οι ανθρωποι ειναι μαλακες ρε,επρεπε να χασει ο Μιραλας το ματι του για να γινει κατι επιτελους;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε είναι είναι εγκληματίες οι άνθρωποι. Καλά αυτός που το πέταξε είναι κάφρος (αλήθεια τον έχουν πιάσει; Λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Ρωτάω γιατί ήταν σε άδειο γήπεδο και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑ πως άντε το πολύ 100 άτομα να ήταν). Αυτός που έβγαλε την απόφαση ΠΟΣΟ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ; Ένα μπουκάλι μπορεί να σε αφήσει στον τόπο και εύκολα μάλιστα. Δηλαδή τόσο κοστολογούν την ανθρώπινη ζωή; 5 χιλιάρικα; Αυτούς αύριο ο εισαγγελέας πρέπει να τους διώξει ποινικά για  συμμετοχή σε  ανθρωποκτονία με πρόθεση.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οσο σκατα ειμαστε στην οικονομια και την πολιτικη αλλο τοσο ειμαστε και στο ποδοσφαιρο,βρωμα παντου σε αυτη τη χωρα... δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι,στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Χιμένεθ: "Κανείς δε με ακούμπησε στην Τούμπα αλλά..."
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/314738.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/314738.html[/url]

*Αφου ξαναβγήκαμε στο γήπεδο για να σφυρίξει λήξη και τους σώσαμε με αυτόν το τρόπο απο την ολική καταστροφή...... γιατί να σε δείρουνε και απο πάνω ρε χιμένεθ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom