Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τελικα το θεμα Αδαμιδη και δηλωσεις δειχνει να περνα περισσοτερο στο ντουκου απ οτι περιμενα. Παλι καλα, ας μη δυναμιτιστει το κλιμα (ξανα).

Οντως τα 600χιλ για ΑΕΚ ισως ειναι πολλα, απ την αλλη ποιο θα ειναι το κοστος του Μπαχα αν βελτιωσει τις εμφανισεις του και μεινει αυτος instead?
Με τον Μπαχα υπαρχει οψιον για αλλα 2 χρονια και εχουν συμφωνησει για τα χρηματα

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Παντως το μεγαλυτερο εγκλημα ειχε γινει επι Δωνη..Μας ειχα προτινει μανατζερ να παρουμε με 300χιλιαρικα το αριστερο μπακ που παιζει τωρα στη λυων,Ο δωνης τον απερριψε,αυτος κατεληξε στη Πορτο που μετα ενα χρονο τον πουλησε 15μηρια στη ΛΥων

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, αλλά αντε πηγαινε τωρα να παρεις τον Βιερινια.

Αν έχεις scouting, βρίσκεις τον επόμενο Βιερίνια και τον φέρνεις.

Οντως τα 600χιλ για ΑΕΚ ισως ειναι πολλα, απ την αλλη ποιο θα ειναι το κοστος του Μπαχα αν βελτιωσει τις εμφανισεις του και μεινει αυτος instead?

Για ποιον είναι λίγα;

Ο ΟΣΦΠ έδωσε 300 στον Τζιμπούρ για 6 μήνες, σαν να λέμε 600/έτος.

Απ' ό,τι γνωρίζω, αν τον κρατήσετε γύρω στα 600/έτος θα του δώσετε.

Όσα δηλαδή δίνουμε εμείς στον Μπλάνκο. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ Μπλάνκο-Τζιμπούρ. Ο ένας είναι ποδοσφαιριστής (Τζιμπούρ), ο άλλος είναι τσομπάνης (Μπλάνκο).

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
γιατι με τον γκοραν ποποφ που παιζει διναμο κιεβου? θυμαστε τη εγινε απο τοτε ηταν καλοσ παικτησ και πιτσιρικασ , αριστερο μπακ και φουλ μπακ με επιθετικεσ αρετεσ ο καλυτεροσ παικτησ ηταν χτεσ την διναμο

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
γιατι με τον γκοραν ποποφ που παιζει διναμο κιεβου? θυμαστε τη εγινε απο τοτε ηταν καλοσ παικτησ και πιτσιρικασ , αριστερο μπακ και φουλ μπακ με επιθετικεσ αρετεσ ο καλυτεροσ παικτησ ηταν χτεσ την διναμο
Καλα τυπε αυτο το ελεγα χθες στο κολληταρι,τι μαλακες ειμασταν που χασαμε ενα τετοιο μπακ..τον ειχε φερει 19 χρονων τζαμπα ο ντουσαν και εμεις τον αφισαμε ελευθερο..η ντιναμο το πηρε με 5 μηρια απο χερενφειν

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν υπήρχε λογική στο χρηματηστήριο του ποδοσφαιρου όλα θα ήταν αλλιώς. Αυτή τη στιγμή ο Μπλάνκο δεν αξίζει 600χιλ, αφού παίρνει γύρω στα 450χιλ. Αλλά με 75 γκολ σε 3 χρόνια έχει τις εγγυήσεις να αξίζει τόσα (ειδικά εάν παίξει φουνταριστός). ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ. Πάσα δεν μπορεί να δώσει από το αριστερό στο δεξί. Αλλά μυρίζεται το γκολ από μίλια μακρία και έχει το καλό (που λίγοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν) να είναι εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει. Ο Μπλάνκο είναι πολύ καλύτερος του Μούσλι (από τα ακριβότερα συμβόλαια του ΠΑΟΚ) που βάζει γκολ στη χάση και στη φέξη, πολύ καλύτερος του Πάντελιτς (αν αναλογιστούμε τη σχέση λέφτα/γκολ) και πολλών άλλων. Όσο για τον Βειρίνια αν δεν τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ και συνεχίσει να κάνει τις εμφανίσεις που κάνει (έχει πέσει τον τελευταίο καιρό) να δούμε τι θα ζητήσει!!! Και μη συγκρίνουμε αχλάδια με πατάτες ρε παιδιά!! Ο Βερίνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, όπως και ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ...
Όσο για τον Μπαχα. Με ενέργειες να μη πηγαίνει στην προπόνηση (έστω και προαιρετική) παρόλο που δεν έπαιξε στο Κύπελλο και είναι και τόσο πίσω σε φυσική κατάσταση, εμένα με προβληματίζει και σίγουρα δε θα του άρεσε και του Χιμένεθ. Α! Και όποιος ξέρει για τα χρήματα ας πει. Το έχω απορία.
Εάν ήταν η ΑΕΚ τίποτα 5 6 βαθμούς πίσω από τον ΟΣΦΠ δε νομίζω ότι θα πέρναγαν και πολυ στο ντούκου. Αλλά όταν το πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά τελιωμένο και η ΑΕΚ είναι 2 ντουζίνες βαθμούς πίσω και στον ΟΣΦΠ ασχολούνται με την φιέστα, που λες πως έγραψαν τις δηλώσεις Αδαμίδη; Και κάτσε να δούμε τι θα γίνει και στο ματς...Γιατί ο επίσημος ΟΣΦΠ δεν είπε τίποτα, αλλά δε ξέρω πως θα αντιδράσουν οι κάφροι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλα τυπε αυτο το ελεγα χθες στο κολληταρι,τι μαλακες ειμασταν που χασαμε ενα τετοιο μπακ..τον ειχε φερει 19 χρονων τζαμπα ο ντουσαν και εμεις τον αφισαμε ελευθερο..η ντιναμο το πηρε με 5 μηρια απο χερενφειν

Α βλεπω θυμαστε ποιος τον εφερε...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ΟΛα τα λεφτα πλεον ειναι στο σκαουτινγκ,χρειαζεται ατομο που να κοβει το ματι του,ο ισλανδος δεν το εχει καθολου..Εδω ο χιμενεθ με τις επαφες που εχει εφερε εστω δανεικους,δυο ποιοτικους αθλητες μιτσελ-ματεος

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
100 χιλιαρικα κοστισε ο Μπαχα για ενα 6μηνο...Το ΝΤΡΙΠΤΣ ποτε θα τον δουμε οεο?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η μονη λυση με τα οικονομικα μας δεδομενα ειναι ο ιλια ιβιτς....θα κανει 3 μεταγραφες ουσιας και 1-2 μιζας...
αλλα οι 3 παικτες που θα φερει θα βοηθησουν αρκετα...η μονη σωστη κινηση που χε κανει ο καισαρας ηταν ο ιλια...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
η μονη λυση με τα οικονομικα μας δεδομενα ειναι ο ιλια ιβιτς....θα κανει 3 μεταγραφες ουσιας και 1-2 μιζας...
αλλα οι 3 παικτες που θα φερει θα βοηθησουν αρκετα...η μονη σωστη κινηση που χε κανει ο καισαρας ηταν ο ιλια...
Και ο Τσαρτας μπορει να βοηθησει,κοβει το ματι του ,ειναι και δικτυομενος στην Ισπαναι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Τζιμπούρ μπορεί να παίρνει τώρα 300 χιλιάρικα το εξάμηνο (αν και νομίζω ότι είναι 400) αλλά εάν τελικά τον κρατήσει ο  ΟΣΦΠ δεν νομίζω ότι θα του δίνει 600. Εάν δε κάνω λάθος είναι γύρω στα 800 κάτι. Και ναι ο Τζεμπούρ είναι καλύτερος τεχνίτης από τον Μπλάνκο. Αλλά εάν ήταν έτσι ο Γκασκόιν θα ήταν ο κορυφαίος Αγγλος παίκτης από καταβολής κόσμου. Ελά όμως που μετράει και η προσωπικότητα. Και δε γίνεται ρε παιδί μου να φταίνει συνέχεια οι άλλοι και να αδικούν τον καημένο τον Τζεμπούρ. Το γεγονός ότι είναι παναγία στον ΟΣΦΠ δε μου λέει τίποτα. Και με την ΑΕΚ όταν ήρθε ο Χιμένεθ παναγία ήταν. Μια επιπληξη του έγινεα (από ότι μπορώ να ξέρω) και έγινε της πουτάνας. Είναι παίκτης βόμβα που μπορεί να σου κάνει τα αποδυτήρια μπουρδελο. Δεν έχει 2 πράγματα που έχει ο Μπλάνκο. Εκτελεστική δυνότητα και χαρακτήρα βάζω κεφάλι κάτω και δουλέυω όσο μπορώ και δε λέω και κουβέντα αν με βάζουν να παίζω δεξι χαφ. Ας κάνει τίποτα τέτοια ο Βαλδέρβε στον Τζεμπούρ να δούμε τι θα γίνει στου Ρέντη. Αν ο Τζεμπούρ είχε την τεχνική κατάριση που έχει, την εκτελεστηκή δυνότητα του Μπλάνκο και καλύτερο και λιγότερο ευέξαπτο χαρακτήρα θα είχε φύγει εδώ και πολλά χρόνια από την Ελλάδα.
Όσο για τον Ποπόφ όντως μεγάλη μαλακία. Το παιδάκι είχε δείξει καλά στοιχεία αλλά τον έφαγε ότι τον έφερε ο Ντούσαν (τότε που το μάτι του έκοβε και σου έβρισκε λαυράκια από εκεί που δε το περίμενες).

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Και ο Τσαρτας μπορει να βοηθησει,κοβει το ματι του ,ειναι και δικτυομενος στην Ισπαναι
τεχνικο διευθυντη θελω τον ιλια...
ο τσιαρτας σαν σκαουτερ συμφωνω πως μπορει να προσφερει περισσοτερο απο το τραπεζικο υπαλληλο που χουμε τωρα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ πιστεύω πως ο Τσιάρτας και ο Ιβιτς μπορούν να βοηθήσουν συμαντικά στο σκαουτίγκ. Δε ξέρω αν θέλουν και πόσα θέλουν για να το κάνουν. Σίγουρα ο Ιβιτς εάν μπούμε στο σεναριο ότι θέλει να έρθει ξανά πίσω θα θελήσει και την παλιά του θέση. Τεχνικός Διευθυντής (εάν δε κάνω λάθος) και δε ξέρω κατά πόσο ο Τσιάρτας θα δεχτεί να έχει από πάνω του τον Ίβιτς.
ΑΝ παραμείνει ο Χιμένεθ, καλύτερη λύση θα ήταν ο Τσιάρτας. 1ον ήταν συμπαίχτες στη Σεβίλλη οπότε πάνω κάτω θα γνωρίζει ο ένας τον άλλο (χαρακτήρα τρόπο σκέψης) και θα έχουν καλύτερη συνεργασία. 2ον Ο Χιμένεθ είναι Ισπανός και οι Ισπανοί τοθ εξωτερικού θέλουν να έχουν στις ομάδες τους Ισπανούς. Άρα ο Τσιάρτας θα μπορέσει, γνωρίζοντας και αυτός την Ισπανική αγορά, να βοηθήσει τον Χιμένεθ.
Πάντως για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ (τι σημερινά δηλαδή, σχεδόν μια 10ετία) ΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΓΚ είναι η μόνη λύση. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως εάν μπούμε στο τριπάκι ποιόν θα θέλαμε που, εγω θα ήθελα
Νεστορίδης - Παπαιωάννου : Επίτιμοι πρόεδροι ή αντιπρόεδροι της ΑΕΚ ( λόγο ηλικίας δε γίνεται να τους βάλεις αλλού)
Γενικός αρχηγός: Θωμάς Μαύρος (δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω τον λόγο)
Τεχνικός Διευθυντής Ή επικεφαλής προπονητών των Ακαδημιών : Ντούσαν Μπάγεβιτς (ναι μη φωνάζεται. Θεωρώ ότι ο Ντούσαν μπορεί να πάρει έναν πιτσιρικά και να τον δουλέψει σωστά και να τον αναδείξει. Για τεχνικός διευθυντής δε ξέρω αν κάνει, αλλά έχει κονέ στην πρώην Γιουγκοσλαβία)
Τεχνικός Διευθυντής : Ιβιτς
Τμήμα Σκαουτιγκ : Τσιάρτας, Σαβέβσκι.
Προπονητής : Θα ήθελα Μουρίνιο (χεχεχχεεχε) αν φύγει ο Χιμένεθ. Διαφορετικά Σάντος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φερτε πισω τον Ιβιτς ρε.Εφερε παιχτες που και προσφεραν,και εφεραν λεφτα στην ομαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom