alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τι να κλασουν αυτοι μπροστα στα τσαμπιονια μας???σαν να λεμε εκτος τσαβι, ινιεστα και πικε
Τι να κλασουν αυτοι μπροστα στα τσαμπιονια μας???σαν να λεμε εκτος τσαβι, ινιεστα και πικε
παλι παρακαλατε τον μπεο εμαθα να γυρισει στην πλατεια... καταντια >μια ζωη αεκακι
ή προτιμοτερο ραουλ μπραβο,ουρταδο,ντουντου!σαν να λεμε εκτος τσαβι, ινιεστα και πικε
Δεν είναι ότι στο γήπεδο της Ρεάλ στον ηλεκτρονικό πίνακα εμφανίστηκε φωτό του Αμπινταλ,ούτε πως οι παίκτες της Ρεάλ παρά τις απαγορεύσεις της ΟΥΕΦΑ είχαν μπλούζα που έγραφε "κουράγιο Αμπινταλ". Αυτό μπορούσε (λέμε τώρα) να γίνει και στην Ελλάδα. Αυτό που έχει τεράστια διαφορά είναι ότι το Μερναμπεου (που ηταν κατάμεστο) σηκώθηκε όρθιο και χειροκροτούσε. Είναι σα να λέμε ότι στο ΟΑΚΑ θα εμφανιστεί φωτό του Τοροσίδη (ή κάποιου άλλου παίκτη του ΟΣΦΠ που μπορεί να έχει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας -να είναι όλοι υγιείς- ) και 70χιλιάδες βάζελοι να χειροκροτούν. Αμά γίνει ποτέ αυτό, που να μη συμβεί (με την έννοια όλοι οι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος να έχουν την υγεία τους) εγώ θα κάτσω να με γαμήσουν. Εδώ μερικοί κάφροι ΑΕΚτζήδες κάθονταν και γιούχαραν τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, γαμώ το σπίτι τους μέσα και τα πάντα τους όλα.
Άλλη κουλτούρα εκατομύρια έτη φωτός μακριά από εμάς.
μια ζωη αεκακι
Αυτό σημαίνει πολιτισμοςΧωρίς λόγια!!!
Η Ρεάλ συμπαρίσταται στον Αμπιντάλ
μια ζωη αεκακι
σωστος ο γρηγορης.(ρε δεν πιστευω να εισαι ο Γεωργατος )εισαι προεδρος και γενικος αρχηγος στην ΑΕΚ,τετοια καραγκιοζιλικια δεν τα κανεις,δεν εκθετεις ετσι τον συλογο.Δήλωση Αδαμίδη
Με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και γενικότερα στα θέματα που αφορούν την "Ένωση", χαρακτηρίζοντας ως κακή στιγμή τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού την ώρα των πανηγυρισμών της ομάδας του.
Ήταν μια εσωτερική στιγμή ευφορίας. Διογκώθηκε. Μας βγήκε η ένταση όλης της ημέρας. Δεν έχει υπάρξει ημέρα που να έχω ζήσει τόσο έντονα. Έχει συμβεί και σε άλλες ομάδες. Άνθρωποι είμαστε. Ήταν μια κακιά στιγμή. Μας βγαίνει η οπαδική πλευρά. Τραγουδούσαμε με τους φίλους της ΑΕΚ. Τα συνθήματα δεν έχουν μεγάλη ποικιλία στην Ελλάδα. Μου βγήκε η ένταση και δεν έπρεπε να το κάνω.
Καταρχάς εγώ είχα διαβάσει ότι ο Δημητριάδης ήταν αυτός που έλεγε συνθήματα κατά του ΟΣΦΠ και όχι ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ. Επίσης σύμφωνα με αυτά που διάβασα ο Δημητριάδης ζήτησε να κάνουν πρώτα ησυχία οι οπαδοί της ΑΕΚ και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. Δεν παρασύρθηκε δηλαδή από τα συνθήματα των οπαδών, οπότε μπορεί κάποιος να τον δικαιολογήσει (που δεν δικαιολογείται). ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. Άρα κόκκινη κάρτα στον Δημητριάδη και επίσης κόκκινη στον Αδαμίδη (κίτρινη γιατί έβριζε και επίσης κίτρινη γιατί μας περνάει για ηλίθιους).
Και ποια εσωτερική στιγμή εφορίας; Και ποια ένταση βγήκε; 4 ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού; Δηλαδή έλεος!!! Έχω παίξει σε ομαδικό άθλημα και από όσο θυμάμαι συνήθως πανυγηρίζαμε ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ το παιχνίδι και εάν παίζαμε εκτός έδρας στα αποδυτήρια, που συνήθως μετά από ματς με Πατήσια ή Παγκράτι τα κάναμε και πουτάνα τα αποδυτήρια. Και φωνάζαμε και βρίζαμε και λέγαμε και υβριστικά συνθήματα. ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. Δε πηγαίναμε σπίτια μας ή την άλλη μέρα στο σχολείο και τα κάνεμε πουτάνα!!! Δηλαδή για πόσο ζώα μας έχει; Μαύρη κ.Αδαμίδη. Αν θέλετε να είστε οπαδός της ΑΕΚ αφήστε το προεδριλίκη. Και εγώ όταν πάω γήπεδο και βρίζω και φωνάζω και χειρονομίες κάνω και βρίζω σπίτια, μανάδες, πατεράδες (δε μπαίνω μέσα στο γήπεδο). Αλλά είμαι οπαδός. Μια Α δικαιολογία την έχω. Εσείς που είστε η επίσημη εικόνα της ΑΕΚ και πρέπει να είστε και το παράδειγμα πρέπει να είστε πιο προσεκτικός. Αλλιώς δε διαφέρεται σε τίποτα απο Μπεοπατερομαρινάκηδες.
Χωρίς λόγια!!!
Η Ρεάλ συμπαρίσταται στον Αμπιντάλ
μια ζωη αεκακι
Λογικα κανα 20μερο πριν τον αγωνα... κατα τις 10 απριλιου δηλαδη.ποτε βγαινουν τα εισιτήρια του τελικου ξερεις?
Ο Αδαμιδης δηλωσε σημερα οτι τελικα την απαντηση θα τη δωσει ο Μπλανκο,οταν ερθει ο μανατζερ του ,τη πρωτη εβδομαδα του απριλιου.Μεχρι σημερα δεν ειχε δωσει διορια ο αδαμιδης στον μανατζερ του μπλανκο?
Ο Αδαμιδης δηλωσε σημερα οτι τελικα την απαντηση θα τη δωσει ο Μπλανκο,οταν ερθει ο μανατζερ του ,τη πρωτη εβδομαδα του απριλιου.
Συμφωνω οτι δεν αξιζει αλλα στο χρηματηστηριο του ποδοσφαιρου εχουμε δει πολλα...Εδω ο γκοβου παιρνει 2.5εκ. και δεν παιζει...Και πολλα αλλα τετοια..ΤΑ 600 ειναι πολλα για τα δεδομενα της ΑΕΚ αλλα για ΟΣΦΠ για παραδειγμα δεν ειναι τιποτα..Με αυτα τα λεφτα μπορουμε να βρουμε ισως πιο χρησιμο επιθετικο ως προς τη διμιουργια παιχνιδιου,αλλα λιγοτερο αποτελεσματικο στα τελειωματα..Γι αυτο ο Χιμενεθ εφερε το Μπαχα,μηπως του βγει,ακομα ειναι ανετοιμος και γι αυτο του δινει παιχνιδια για να μπορεσει να κρινει μεχρι το τελος της σεζον,αν κανει για την ΑΕΚΔεν αξίζει 600 χιλ.
Ο Βιερίνια παίρνει γύρω στα 250 και είναι 10 φορές καλύτερος.
Ο μπαχα απο οτι βλεπω ειναι επιθετικος του στυλ μουσλιμοβιτς... πρωτα πρεπει να κανει αιτηση για να βαλει γκολ,εκτος αν χρειαζεται χρονο προσαρμογης που αυτο δειχνει οτι δεν ειναι παιχτης κλασης... οπως και να εχει προτιμω μπλανκο αντι μπαχα.Τελικα το θεμα Αδαμιδη και δηλωσεις δειχνει να περνα περισσοτερο στο ντουκου απ οτι περιμενα. Παλι καλα, ας μη δυναμιτιστει το κλιμα (ξανα).
Οντως τα 600χιλ για ΑΕΚ ισως ειναι πολλα, απ την αλλη ποιο θα ειναι το κοστος του Μπαχα αν βελτιωσει τις εμφανισεις του και μεινει αυτος instead?