Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε είναι είναι εγκληματίες οι άνθρωποι. Καλά αυτός που το πέταξε είναι κάφρος (αλήθεια τον έχουν πιάσει; Λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Ρωτάω γιατί ήταν σε άδειο γήπεδο και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑ πως άντε το πολύ 100 άτομα να ήταν). Αυτός που έβγαλε την απόφαση ΠΟΣΟ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ; Ένα μπουκάλι μπορεί να σε αφήσει στον τόπο και εύκολα μάλιστα. Δηλαδή τόσο κοστολογούν την ανθρώπινη ζωή; 5 χιλιάρικα; Αυτούς αύριο ο εισαγγελέας πρέπει να τους διώξει ποινικά για  συμμετοχή σε  ανθρωποκτονία με πρόθεση.
Απο τα κορυφαία του για το Ελλαδιστάν :(
  >:(

*Μην μου πρήξετε τα παπάρια με την πολιτική άλλο είναι το νόημα του ποσταρίσματος ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Απο τα κορυφαία του για το Ελλαδιστάν :(
  >:(

*Μην μου πρήξετε τα παπάρια με την πολιτική άλλο είναι το νόημα του ποσταρίσματος ;)
έχω βαρεθεί να το λέω
ίδιοι άνθρωποι είναι παντού
ίδια η μαλακία τους
ίδια η συμπεριφορά τους στην πολιτική
ίδια στον αθλητισμό

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ποιά είναι η πρόβλεψη σας για το αυριανό ντέρμπι;;;
-Εγώ το βλέπω άσσο και να φτάνει το πολύ μέχρι X
Εαν κερδίσουμε υπάρχει κέρασμα στο γνωστό μέρος στους γνωστούς αδερφούς,
και σε τρία γαυράκια.
Αλήθεια ο χρηστίδης και ο μέγας που βόσκουν  :think:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δυστυχως αν υπηρχε 1 περιπτωση στις εκατο να παω σε καποιο γηπεδο φετος πλεον αυτη ειναι 1 στις 10,000. Ακομα και με αδιαφορο αντιπαλο να παιζει η ομαδα μου ειμαι σιγουρος οτι διπλα,πανω,κατω απ τη θεση μου θα βρισκονται ηλιθιοι που μπορει να πετανε απο κερματα μεχρι φωτοβολιδες. Αν μαλιστα τους ζητησεις το λογο μπορει να μπλεξεις και χειροτερα.

Ο Αδαμιδης θα ειναι (?) στους επισημους ή στις σουιτες, ο Δημητριαδης που λογικα θα ειναι στον παγκο ποσα αντικειμενα θα φαει; Και υστερα ελπιζουμε να δουμε ενα καλο (!) ματς. Θα ελεγα να δουμε ενα ματς που θα αρχισει και θα τελειωσει κανονικα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δυστυχως αν υπηρχε 1 περιπτωση στις εκατο να παω σε καποιο γηπεδο φετος πλεον αυτη ειναι 1 στις 10,000. Ακομα και με αδιαφορο αντιπαλο να παιζει η ομαδα μου ειμαι σιγουρος οτι διπλα,πανω,κατω απ τη θεση μου θα βρισκονται ηλιθιοι που μπορει να πετανε απο κερματα μεχρι φωτοβολιδες. Αν μαλιστα τους ζητησεις το λογο μπορει να μπλεξεις και χειροτερα.
μπομπα σε ολα τα γηπεδα υπαρχουν θυρες για "κυριους"...λογικα θα χει και το τηγανι...
Ο Αδαμιδης θα ειναι (?) στους επισημους ή στις σουιτες, ο Δημητριαδης που λογικα θα ειναι στον παγκο ποσα αντικειμενα θα φαει; Και υστερα ελπιζουμε να δουμε ενα καλο (!) ματς. Θα ελεγα να δουμε ενα ματς που θα αρχισει και θα τελειωσει κανονικα.
δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει σε ανοιχτη κερκιδα ο αδαμιδης...
ο δημητριαδης σε καθε ματσ ειναι στον παγκο...θα ναι και αυριο...
μη σε απασχολει αυτος..με κατι τετοια καυλωνει..οποτε ριχτε αφοβα.....
χαχααχχαχαχαχα.

υ.γ.εγω περιμενω ανοιχτο ματσ με ρυθμο...οπως τα περισσοτερα αεκ-οσφπ...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

:thumbsup: Θα μπλέξεις χειρότερα να είσαι σίγουρος

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
19η Αγωνιστική Α1 Χάντμπολ Ανδρών
Διομήδης Άργους - ΑΕΚ: 20-23 (Tελικό)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
51-44 τωρα,καλα παμε...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
51-47 τελος 3ης... παμε γερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[size=14pt]«Όταν σαν ΑΕΚ πολεμάς φιέστες και όνειρα χαλάς»[/size]  :rockon: :rockon: :rockon:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
[size=14pt]«Όταν σαν ΑΕΚ πολεμάς φιέστες και όνειρα χαλάς»[/size]  :rockon: :rockon: :rockon:
Δυσκολο να τους χαλασουμε τη φιεστα αυριο... χωρις δελλα-καραμπελα πισω χλωμη κατασταση στην αμυνα. Ας ελπισουμε οτι θα τραβηξουν λαγος-μανωλας...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μπομπα σε ολα τα γηπεδα υπαρχουν θυρες για "κυριους"...λογικα θα χει και το τηγανι...δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει σε ανοιχτη κερκιδα ο αδαμιδης...
ο δημητριαδης σε καθε ματσ ειναι στον παγκο...θα ναι και αυριο...
μη σε απασχολει αυτος..με κατι τετοια καυλωνει..οποτε ριχτε αφοβα.....
χαχααχχαχαχαχα.

υ.γ.εγω περιμενω ανοιχτο ματσ με ρυθμο...οπως τα περισσοτερα αεκ-οσφπ...

Δεν θελω να ξεπαραδιαστω για να κατσω στις καλες θυρες κιολας..Αν και ακομα και σε επισημους μπορεις να πετυχεις τρι-καφρους! Κανα οβερακι βλεπω να γινεται αυριο, χαλαρο ματς λογικα με ρυθμο κ φασεις. Τι σκοπιμοτητα πια να υπαρχει πλην γοητρου;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θα θελα να δω ενα ματσακι σαν τον αξεχαστο τελικο,και ας κερδισει παλι ο γαυρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom