Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
το δες!
το παιξες?
χωρις Δελλα δεν τα βλεπω καλα
ασε που το βλαμμενο ο Τζιμπουρ θα δυναμιτισει τα πνευματα.

Η σχέση μου με την ΑΕΚ και το στοίχημα είναι σχέση αυτοχειρίας! Δεν την έχω πιάσει ποτέ...κι όταν δεν την παίξω, ενώ έχω προαίσθημα, συνήθως πέφτω μέσα  :headbang:
Δεν παίζω σήμερα γιατί έχω πήξει στους κουβάδες όπως ο φίλτατος baros!
Αν κατέβουμε με πάθος δε μας φοβάμαι...η απουσία των Δέλλα και Μπλάνκο δε προβληματίζει την "καλή" ΑΕΚ. Όσο γοα τον Μαροκινό δε πέφτουμε στο επίπεδό του να του δώσουμε κι απάντηση! Δεν ανήκει στη δοξασμένη οικογένεια της ΑΕΚ από δική του επιλογή και να είναι καλά όπου βρίσκεται. Εμείς έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Πιο εύκολα βάζω γκόλ εγω στον ύπνο μου παρα ο σουβλάκιας

Διομήδη μου, θυμήσου τι λέγαμε και για τον Γκερέιρο.... :uglystupid:
Φταίμε κι εμείς που μας δέρνει η προσωπολατρεία κι ο αφορισμός!
Έχω την εντύπωση πως με τα θετικά αποτελέσματα φτιάχνει και η ψυχολογία των παικτών και φαίνεται σιγά σιγά και το έργο του κόουτς. Είδωμεν...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
Αν πας και το παιξεις πρωτα στον οπαπ η οπου αλλου παιζεις στανταρακι ασσο παμε και οι δυο μας μετα  :2funny:
οχι φιλαρακι μια φορα μας ακουμπησα με τον μπαοκ και ειδες τι εγινε με τους κωλοφαρδους :tickedoff:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ενταξει, 1,55 εχει πεσει ο Ολυμπιακος, δεν ειναι καμια φοβερη ευκαιρια.
Ισως μονο το σκορ 2-0 να αξιζει.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ενταξει, 1,55 εχει πεσει ο Ολυμπιακος, δεν ειναι καμια φοβερη ευκαιρια.
Ισως μονο το σκορ 2-0 να αξιζει.
Για αλλο λογο του λεω να το παιξει,οχι για την αποδοση... κοιτα λιγο το αβαταρ του και θα καταλαβεις  :P

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θα ήθελα πολύ να δω ένα ανοιχτό παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως δε θα δούμε κάτι τέτοιο. Καταρχάς δε θα το αφήσουν οι ίδιοι οι προπονητές. Δεν είναι τέτοιας φιλοσοφίας άνθρωποι. Συν της άλλης ο Βαλδέρβε θέλει να σπάσει την παράδοση που έχει κόντρα στο Χιμένεθ, ο Χιμένεθ θέλει να την συνεχίσει. Ο ΟΣΦΠ θέλει να κάνει φιέστα με νίκη, η ΑΕΚ να σιγουρέψει κι άλλο τη θέση της στα πλέι οφ κσι σε στραβοπάτημα του ΠΑΟ να τον πλησιάσει κι άλλο. Συν της άλλης οι όλοι πανυγηρισμοί της ΑΕΚ μετά το κύπελλο με τα συνθήματα και τα σχετικά πιστεύω ότι έχουν πεισμώσει τους Ολυμπιακούς.
Εγώ περιμένω κλασσικό ελληνικο ντέρμπι, σκληρό, με πολλά φάουλ και πολλά νεύρα. Θα δώσω όμως προβάδισμα στον ΟΣΦΠ. Παίζει μέσα στην έδρα του και δεν έχει τις ελλείψεις που έχει η ΑΕΚ. Μιλαμε για 4 παίκτες οι 3 εκ των οποίων είναι από τους κορυφαίους της ομάδας (Δέλλας, Μάκος, Μπλάνκο) και ο τέτερτος είναι η μόνη αξιόπιστη λύση στα ακραία μπακ (Καράμπελας) πλην του Γεωργέα. Αν μάλιστα δούμε και ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους καταλαβαίνουμε το τι χάνει η ΑΕΚ. Μιλάμε για τον Μπάχα (για τον Μπλάνκο εκτός και εάν βάλει Λύμπε) τον Νασούτι (για τον Δέλλα εκτός εάν βάλει Μανωλά) και τον Γιάχιτς (για τον Καράμπελα). Στη θέση του Μάκου λογικά θα βάλει Καφέ.
Το σκορ δε θα είναι όβερ με την καμία πιστεύω. 2 γκολ το πολύ να μπουν. Προσωπικά για 1-0 το βλέπω.
Αλλά παρόλα αυτά
Πάμε ρε ΑΕΚάρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Διομήδη μου, θυμήσου τι λέγαμε και για τον Γκερέιρο.... :uglystupid:
Φταίμε κι εμείς που μας δέρνει η προσωπολατρεία κι ο αφορισμός!
Έχω την εντύπωση πως με τα θετικά αποτελέσματα φτιάχνει και η ψυχολογία των παικτών και φαίνεται σιγά σιγά και το έργο του κόουτς. Είδωμεν...
Kαλά δεν έχω δει και τίποτα ακόμα απο τον γκερειρο σε διάρκεια 560.000 € τον χρόνο παίρνει....
δεν τον θέλω μόνο στα εύκολα θέλω να μου δείξει την αξία του βασικά στα δύσκολα

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
H αποστολη εφτασε στο γηπεδο χωρις προβληματα :sunglasses:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Πληροφοριες απο τα αποδυτηρια λενε οτι οι παιχτες της ΑΕΚ τρωνε για προγευμα Μαριδακι και γαβρο τηγανητο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom