Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αλημέρα αδέλφια μου.Κυριακάτικα κ αντί να είμαστε στας παραλίας κάνουμε chat. :jerking:
Τέσπα,όσα αδέλφια είναι ακόμα Αθήνα κ δεν έχουν φύγει,καλό θα ήταν να ανέβουν στο ΟΑΚΑ σήμερα στις 9 αφενός να παρακολουτθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον ματςανάμεσα στην ΑΕΚ κ στην Λιβόρνο,αφετέρου με τις φωνές μας να δώσουμε κουράγιο στα παιδιά ενόψει της δύσκολης δοκιμασίας στην Σεβίλλη,μιας κ δεν θα τους ξαναδούμε να παίζουν μέχρι τις 15 Αυγούστου.Χρέος ΟΛΩΝ μας είναιμε τις φωνές μας κ με τοπάθος μας,να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι ναι μεν δύσκολο,αλλά όχι ακατόρθωτο.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ.

΄΄Μάχη χαμένη,είναι αυτή που δεν πολεμήθηκε ποτέ΄΄

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα ήθελα να σημειώσω ότι στο ημίχρονο του ματς θα γίνει η γνωστή συνάντηση των αδερφιών του φόρουμ στο γνωστό σημείο.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια,άρτι αφιχθείς από Εύβοια.Τα έμαθα τα νέα online με τον Dark και πικράθηκα,αλλά μετά το πρώτο σοκ πήρα τα πάνω μου.Λοιπόν έχουμε και λέμε,η Σεβίλλη δεν είναι αχτύπητη αλλά και μεις πρέπει να δείξουμε τσαμπουκά και πίστη .Δεύτερον ΟΛΟΙ θα είμαστε κοντά στη ομάδα στη ρεβάνς και ότι βγει.
Υ.Γ. Άστοχη,άκαιρη,άδικη και θέλω να πιστεύω όχι υποβολιμιαία η επίθεση του σαβατοκύριακου στον Dark.Δεν πειράζουμε κανένα,χαβαλέ κάνουμε από το βήμα που μας δίνεται εδώ-κι ευχαριστούμε-άρα τι νόημα είχε?Μήπως να τα πάρει ο Dark και να αυτοδιαγραφεί???Κάλμα λοιπόν και χαμηλώστε τους τόνους αδελφια,δε μας συμφέρει..

[move]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ  [/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδέλφια,άρτι αφιχθείς από Εύβοια.Τα έμαθα τα νέα online με τον Dark και πικράθηκα,αλλά μετά το πρώτο σοκ πήρα τα πάνω μου.Λοιπόν έχουμε και λέμε,η Σεβίλλη δεν είναι αχτύπητη αλλά και μεις πρέπει να δείξουμε τσαμπουκά και πίστη .Δεύτερον ΟΛΟΙ θα είμαστε κοντά στη ομάδα στη ρεβάνς και ότι βγει.
Υ.Γ. Άστοχη,άκαιρη,άδικη και θέλω να πιστεύω όχι υποβολιμιαία η επίθεση του σαβατοκύριακου στον Dark.Δεν πειράζουμε κανένα,χαβαλέ κάνουμε από το βήμα που μας δίνεται εδώ-κι ευχαριστούμε-άρα τι νόημα είχε?Μήπως να τα πάρει ο Dark και να αυτοδιαγραφεί???Κάλμα λοιπόν και χαμηλώστε τους τόνους αδελφια,δε μας συμφέρει..

[move]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ   [/move]
καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!
αν αυτοδιαγραφει ο dark  θα φυτρωσουν ....δυο!!!!!!δεν νομιζω να θελει καποιος κατι τετοιο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο dark ειναι σαν την..... υδρα ενα κοβεις δυο ερχονται  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:.....
γιαυτο καντε κανενα ...μπανακι κια να περνατε καλα!!!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδελφια.καλημέρα ΝΙΚ.Η ομάδα εχθές έδειξε καλά στοιχεία μπροστά αλλά πίσω...άστα να πάνε.Τέλος πάντων περίοδος προσαρμογής είναι αλλά πρέπει γρήγορα να συνέλθουμε γιατί 14 Αυγούστου έχουμε μπροστά μας το ..ΘΗΡΙΟ!!Κι εδώ που τα λέμε και επιθετικό να πάρουμε τώρα,που να προλάβει να βρει τα πατήματά του και να μάθει το παιχνίδι μας σε 5 ημέρες?Άρα με αυτούς που έχουμε και ότι βγει,τουλάχιστον για το πρώτο ματς..
[move]ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ    [/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Μήπως ξέρετε τι ώρα έχει πτήση σήμερα για Πορτογαλία;Ξέρω κάποιον ψηλό που θα χρειαστεί να φυγει πάραυτα για το καλό της ψυχικής μας υγείας.Απλώς αναπολώ τις εποχες που τερματοφύλακας ήταν ο Ατματζίδης.Ε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Περιττό να πω ότι ο περίφημος μεταγραφικός σχεδιασμός είναι για τον πο....ο.Δεν έχουμε  επιθετικούς.πήραμε έναν τερματοφύλακα που για το μόνο που κάνει είναι να κατεβάζει τα τσαμπιά με τα σταφύλια από τις κληματαριές.Δεξί χαφ δεν έχουμε,κ τα λίμπερο είναι αμφιβόλου ποιότητας κ σίγουρα πολύ κατώτεροι του Τσιρίλο.

Όποιος τρέφει ελπίδες για τίτλο με το υπάρχον υλικό,μπορεί να πει ότι σήμερα είναι κ Πρωταπριλιά.Κάλά για το C.L. δεν το συζητώ.Ευτυχώς που μας έκατσε από νωρίς η Σεβίλλη κ θα φάμε γρήρορα-γρήγορα πόδι,γιατί θα είχαμε τρελλά ρεζιλίκια.Μα καλά ρε πούστη μου,τον ΜΟΡΕΤΟ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΚΑΙΡΟ;;Που θα πάμε να παίξουμε με αυτόν;οτί πάει στο τέρμα κατά 90% είναι γκολ.TΡΕΛΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΦΕΤΟΣ :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έτσι  είναι  παίδες  όταν  βγαίνεις στην  αγορά  με  το  σύστημα  των
60  άτοκων  δόσεων  του  Κωτσόβολου!!!Νομίζαν  ότι  με  τον  Ρίμπο θα
λύναμε  όλα  τα  προβλήματα μας!
Το  ζήτημα  με  τον  Σορεντίνο  το  ξέρανε  εδώ  και  καιρό...ο Μάλαρτζ  δεν  τους  έκανε????
Και  το  πρόβλημα  με  τον Τσιρίλο  το  δημιουργήσαν  μόνοι  τους!!!Ήταν  μια  θέση
που  είμασταν  καλύτεροι  από  τους  γαβροβάζελους  τα  τελευταία  χρόνια  και
καταφέραν  να  τα  σκατώσουν  και  εκεί χωρίς  λόγο!!!!!!
:headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνώ σε όλα με τον gatto.Ειδικά στον τερματοφύλακα έγιναν εγκληματικά λάθη.Ξέρανε ότι ο Σορεντίνο θα φύγει αν βρεθεί ομάδ να τον πάρει,κ δεν έπαιρναν τον Μάλαρτζ.Τ περιμένουμε όλα από τον Ρίμπο κ νομίζουμε ότι  γιναμε υπερομάδα,αλλά πολύ φοβάμαι θα βρεθούμε προ τεράστιων(δυσάρεστων) εκπλήξεων.Πολύ δυσάρεστων.

Σημειώνω ότι αν χαθεί κ αυτή η χρονιά,η υπομονή του κόσμου θα χαθεί κ θα πάψει να υπάρχει αυτη η συμπαράσταση κ αυτό το ωραίο κλίμα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
....λες και ειναι υπερβολη για την ΑΕΚ  να εχει στο ροστερ της ΔΥΟ ενδεκαδατους τερματοφυλακες......
μια παρακληση ομως αδελφια ..στο γηπεδο ΔΕΝ πρεπει να αποδοκιμαζουμε ποτε τους ποδοσφαιριστες μας!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν αποδοκίμασε χθες κανείς κανέναν.Ίσα-ισα που χειροκρότησε ο κόσμος στο τέλος.Εδώ μέσα κ στα διάφορα φόρουμ ,θεωρώ ότι το να τα χώνω είναι πέρα για πέρα θεμιτό κ να ανταλλάσω απόψεις με τα αδέλφια.

Ξαναλέω,ότι αν δεν γίνουν θεαματικές αλλάγές της τελευταίας στιγμής θα έχουμε άσχημες εξελίξεις & προσγειώσεις,όπως την χρονιά με Λύμπε & Οκκά.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλημέρα αδέλφια μου.Μήπως ξέρετε τι ώρα έχει πτήση σήμερα για Πορτογαλία;Ξέρω κάποιον ψηλό που θα χρειαστεί να φυγει πάραυτα για το καλό της ψυχικής μας υγείας.Απλώς αναπολώ τις εποχες που τερματοφύλακας ήταν ο Ατματζίδης

Ακόμα και στα τελειώματά του θα έλεγα...Καταλαβαίνει κανείς για τί μιλάμε!!! Και άμυνα για κλάματα...Τουλάχιστον ο πούλος από τη Σεβίλλη ας είναι το λιγότερο :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στην ψηφοφορία απο πάνω,μπορώ να πάρω πίσω την ψήφο μου,περί ελπίδων πρόκρισης μας στους ομίλους;γιατί ο  :jerking: πήγα κ ψήφισα ότι έχουμε ελπίδες.Τουλάχιστον βλέπω ότι αρκετά αδέλφια δεν ονειροβατούν σαν κ μένα. :jerking:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Στην ψηφοφορία απο πάνω,μπορώ να πάρω πίσω την ψήφο μου,περί ελπίδων πρόκρισης μας στους ομίλους;γιατί ο  :jerking: πήγα κ ψήφισα ότι έχουμε ελπίδες.Τουλάχιστον βλέπω ότι αρκετά αδέλφια δεν ονειροβατούν σαν κ μένα. :jerking:

Κι εγώ αυτό ψήφισα...Αλλά για ελπίδες μιλάει η επιλογή, όχι για βεβαιότητα πρόκρισης!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
....λες και ειναι υπερβολη για την ΑΕΚ  να εχει στο ροστερ της ΔΥΟ ενδεκαδατους τερματοφυλακες......
μια παρακληση ομως αδελφια ..στο γηπεδο ΔΕΝ πρεπει να αποδοκιμαζουμε ποτε τους ποδοσφαιριστες μας!!!!!
Συμφωνω απολυτα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κι εγώ αυτό ψήφισα...Αλλά για ελπίδες μιλάει η επιλογή, όχι για βεβαιότητα πρόκρισης!!!

Φ. εγώ έβαλα την ψηφοφορία κ ξέρω ακριβώς τι γράφει.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ,ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παιδια δεν ειδα το ματσ λογω δουλειας.Τοσο χαλια ο Μορετο?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οχι δεν μπορεις!!!!!την ψηφο και το πουλι σου να προσεχεις που τα βαζεις....

υ.γ. και εγω ονειροβατω.. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
0-2 στην ισπανια και 1-1 στο οακα!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Mην βιαζεστε ρε παιδια.....ακομη ειναι νωρις για συμπερασματα....που να βλεπατε τον καημενο τον βαζελο χθες!Θα παιρνατε θαρρος....ειδα και τα 2 ματς και σαφως διεκρινα οτι η ΑΕΚ εχει καποιες παραπανω δυνατοτητες απο τον φετινο βαζελο τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως.....για ολυμπιακο τα ειπα στο αντιστοιχο θρεντ και δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα για την ομαδα μου.Τωρα χθες οποιος ειδε τον παναθηναικο πραγματικα σιχτιρισε γιατι ειναι εμφανεστατο το τεραστιο προβλημα του παναθηναικου σε ολες τις γραμμες.....και για να ειμαι πιο συγκεκριμενος....αμυνα πιο αργη και απο replay....τρια τετ-α-τετ βγηκανε.....κεντρο δεν υπαρχει....ο καραγκουνης βολοδερνει διπλα σε ασχετους(αν εξαιρεσουμε τον νινη που θα μπει στην ομαδα και τον ματος που δεν με ενθουσιασε 2 φορες που τον εχω δει...),επιθεση για κλαματα.....δεν υπαρχουν οι σαλπιγγιδης-παπαδοπουλος-ματζιος μεσα στην περιοχη.......προβλημα μεγαλο εκει...χθες δεν πρεπει να δημιουργησε ο βαζελος ευκαρια..τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι το παιχνιδι...τραγικη κατασταση..τουλαχιστον η ΑΕΚ εχει καποιες δυνατοτητες μπροστα και κυριως απο τα ακρα που ενισχυθηκε φετος....Τί να πεις?παλι για τριαρες μας βλεπω ολους να τρωμε απο την αρχη κιολας...και η μεγαλυτερη ξεφτιλα λογικα θα ειναι του ολυμπιακου(αν βοηθησει και η κληρωση) που θα αντιμετωπισει ενδεχομενα τεραστια κλαμπ ευρωπαικα... :'( :'( :'( :'(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδια δεν ειδα το ματσ λογω δουλειας.Τοσο χαλια ο Μορετο?

Χάλια;

Θα εμπιστςευόμουνα περισσότερο τον Ατματζίδη σε αυτή την ηλικία παρά αυτόν τον ξυλοκόπο.Πραγματικά εκτός τόπου κ χρόνου ο άνθρωπος ,να πελαγοδρομεί με το παραμικρό.Σε όλο το ματς αυτόν παρακολουθούσα.Μάγκες η ομαδα έχει αποδυναμωθεί,κ ας ήρθε ο Ριβάλντο.Ο δε Ριβάλντο μιας κ το έπιασα ,κουτουλούσε συνέχεια με τον Λύμπε.Μα καλά,δεν βλέπουν οτι κ οι 2 δεν χωράνε,αφού ουσιαστικά στην ίδια θέση παίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom