Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν bannaρίστηκα ποτέ μεγάλε μου.Τώρα τι ζόρι ξαφνικά τραβάς με την πάρτη μου,εσύ το ξέρεις.Λοιπόν πήγαινε στις πουτάνες σου κ άσε μας εδώ εμάς να μαλακιζόμαστε.Εσυ την βρίσκεις με πουτάνες,εγώ όχι.Κ αφού απαξιάς τα οπαδικά,τι θες κ τα διαβάζεις κ τα γράφεις;Αντε γιατί ορεξάτος μας ήρθες κ δεν έχω ορέξεις

και συ ρε dark με ολο το συμπαθειο γιατι δεν γραφεσαι σε ολα τα φορουμ αεκτζηδων που υπαρχουν αφου γουσταρεις τοσο πολυ να ποσταρεις σε αθλητικα θρεντς?στο κατω κατω αεκτζης πουτανιαρης σου εδειξε το σαιτ ή καποιος τυχαιος αεκτζης που μιλησες στο δρομο?

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μονο η βαθμολογια των κλαμπ παιζει ρολο?

Βρηκα την βαθμολογια και εδω:
Τοτε πως η Λατσιο (νο 72) ειναι "ισχυρη" και η Ντιν. Βουκουρεστιου (Νο 55) αδυνατη?
Το ιδιο ισχυει και για το ζευγαρι Φενερμπαχτσε-Αντερλεχτ. Η Φενερ πιο ψηλα στον πινακα αλλα "αδυναμη".

Μηπως παιζει ρολο και ποσους βαθμους εχει μαζευψει η καθε ομαδα την τελευταια σεζον ?
Φίλε το ψάχνω γιατί δεν ξέρω ποιές ομάδες ήταν οι δυνατές και ποιές οι αδύνατες ...αν θυμάμαι καλά η ΑΕΚ ήταν υποψήφια να πέσει και με Άντερλεχτ και με Φενερμπαχτσέ .... θα το δω και θα σου απαντήσω.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Λογικα το γκρουπ των ισχυρων ειναι αυτο στο ποστ #6140 σελ. 410.
Αντερλεχτ (Νο 75) ισχυρη, Φενερ (Νο 63) αδυνατη...

Anyway, απλα πληροφοριακα ρωταω, δεν εχει και καμια μεγαλη σημασια. Απλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο που ειπες για ΠΑΟ, οτι θα ηταν στους ισχυρους μονο και μονο επειδη ειναι αρκετα ψηλα στην βαθμολογια.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
καλή επιτυχία καταρχήν,μάγκες,αλλά δυστυχώς η Σεβίλλη ήταν μία από τις χειρότερες κληρώσεις που θα μπορούσατε να έχετε και-το χειρότερο-η πιο ΟΜΑΔΑ από όλες όσες μετέχουν σ'αυτή την φάση των προκριματικών.απ'ότι διάβασα κιόλας,δεν είχε καμία απώλεια παίχτη,πάρα μόνο πήρε τον Ιταλό keeper και τον αμυντικό απ'την Τσέλσι(Μπουλαρούζ)με "επιφύλαξη" αυτά,γιατί απλά κάπου τα είχα διαβάσει.το μόνο "ενθαρρυντικό" είναι πως κάτι δείχνει να "παίζει" με τον Ντάνιελ Άλβες που έκανε δηλώσεις πως θα ήθελε να φύγει και αυτή θα ήταν τεράστια απώλεια!ποτέ δεν ξέρουμε φυσικά τι μπορεί να γίνει(πιθανότητες πάντα υπάρχουν)και σίγουρα αυτή την περιοδο που ακόμα όλες οι ομάδες είναι στο "ψάξιμο" και στο μοντάρισμα είναι καλύτερα,όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος."θετικό" σίγουρα και ότι το πρώτο ματς είναι έξω.με-πολύ-προσοχή εκεί,μπορείτε να γυρίσετε με σκορ που θα δίνει ελπίδες και μετά-σε ένα ΟΑΚΑ που θα "καίει"-όλα μπορούν να γίνουν!Καλή επιτυχία και πάλι.
Υ.Γ.:Φίλε warhol,δεν κατάλαβα την σημασία της παρέμβασής σου σχετικά με τα οπαδικά.δεν σε είχα ξαναπετύχει πουθενά να λες πράγματα-λιγάκι-"άκυρα" και ομολογώ πως μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.νομίζω πως μπορούν να υπάρχουν εκατοντάδες θέμματα που δεν αφορούν τον καθέναν μας,γι'αυτό και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με αυτά(κυρίως επειδή διάβασες και έγραψες εδω,υπό την έννοια πως δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου)by the way,ο dark μπορεί να μην έχει "προσφέρει" τίποτα για μπουρδέλα,κτλ αλλά στις συλλογές(ειδικά τις....παραλιακές έχει "δώσει ρέστα")
καλό απόγευμα σε όλους

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
να γραφετε οτι θελετε  για τα αθλητικα!προσωπικα στα αρχιδια μου!αλλα δωστε και καμια πληροφορια για το κεντρικο θεμα του σαιτ!ετσι για το γαμωτο...να δεξετε οτι σεβεστε το σαιτ και τα αλλα μελη !αλλα στου κουφου τη πορτα ,παρε τη πορτα και φυγε
αμα γραφουμε για το "γαμωτο" που λες δεν δειχνουμε οτι σεβομαστε...ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ..!!!!!
και εσυ που ξερεις οτι δεν γραφουμε...?για ρωτα κανεναν Mod!!!!!!!!!

y.g.στου κουφου την πορτα χτυπα το κουδουνι.....

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
νικ-χωρίς να θέλω να "παρέμβω" περισσότερο,αφού ήδη το έκανα-δεν πιστεύω πως ο warhol είχε "κακή" πρόθεση.επειδή΄έχει τύχει να διαβάσω τις αντιδράσεις του σε κάποιες κοντρούλες άλλων,είναι πολύ "εντάξει" γενικά.δεν θα ήταν ωραίο να του την "πέσουν" όλοι όσοι ασχολούνται/μαστε με τα οπαδικά.ξέρω πως δεν παρασύρεσαι εσύ,απλά το γράφω μην πεταχτούν όλοι και αρχίσει να γράφει ο καθένας το δικό του,εναντίον του.νομίζω πως το θέμα πρέπει να λήξει εδώ,αν φυσικά συμφωνεί και ο war

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μπες σε ενα αλλο τοπικ εκτος θεματολογια και κανε τους παρατηρηση και δεν αντιδρασεις....
δηλαδη αμα γεμισω το σαιτ με μαλακιες πληροφοριες για πουτανες θα ειμαι "καλο" μελος....?αμα αρχισω να λεω πηγα εδω πηγα εκει και γαμαω καλα ειναι ωραια....?ΡΩΤΑ ΤΟΝ STAVROS51 και αυτους που μου στελνουν πμ αν λεω για την θεματολογια η οχι......
τι τους επειασε στα καλα καθουμενα να μας την "πουν" δεν μπορω να καταλαβω.......?

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
όχι ρε φίλε,δεν εννοούσα πως έχεις άδικο(άλλωστε έγραψα και'γω σχετικά με την "απορία" μου για το "πέσιμο" που έκανε στον dark),απλά δεν μου είναι ευχάριστο να βλέπω χαζούς τσακωμούς για το τίποτα και εκτιμώ πως αν συνέχιζαν να αντιδρούν κι άλλοι(εκτός απ'αυτά που γράψαμε εγώ,εσύ και ο dark)θα ξεκινούσε "άσχετη" κουβέντα που δεν πιστεύω πως θα βοηθούσε σε κάτι

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δικιο εχεις.!!!!!!!!!!!
απο εμενα τελος!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χαλάει  του  Μπλάνκο???
Ελπίζω  όχι  λόγω  κλήρωσης!Θα  είναι  μεγάλη  μιζέρια...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πραγματι μεγαλη μιζερια αλλα και δουλεμα χοντρο τοσο καιρο αν τελικα περιμεναν την κληρωση.Οχι τιποτα αλλο αλλα διωξαμε και τον Λεο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα μαγκες.....μαλον χαλαει του μπλανκο......κριμα....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.103
Πόντοι
12.056
Καλημερα φιλοι μου...
Ακομα Νοτια ειμαι..ΧΑΜΟΣ  :rockon: :rockon:

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος Μπλανκο.... :uglystupid: Ποιος θα τον πληρωσει αν δεν παει σε ομιλο του C.L. το αεκακι;;; :think:
Αν μπορουσε ο ΓΚΑντεμης να πουλησει τωρα λυμπεροπουλο και ΡΙΜΠΟ θα το εκανε!!! (ισως και να το σκεφτεται :think: )

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αποδεικνυεται οτι ο Ντεμης τελικα ειναι μονο εμπορας...Χαλασε του σεντερ φορ...αντε που θα βρει αλλον η ΑΕΚ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι  να  τον  κάνουμε  τον  σέντερ φορ?Έχουμε τον  Παυλή!!!!
Και  μετά  θα  μας  φταίει  ο  Σέζαρ  που χάνει  τα  τετ α τετ!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες ολοι μαζι οτι μπορεσουμε να κανουμε....ας μην γκρινιαξουμε ΤΩΡΑ.....να τελειωσει η σεζον και βλεπουμε!!η ομαδα δεν χρειαζετε γκρινια..καιεγω μολις ακουσα την ειδηση πικραθηκα αλλα δεν θελω να παω γηπεδο να βρισω παρα μονο να βοηθησω τα παιδια να κανουν οτι καλυτερο μπορουνε....

ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ

ΔΙΚΕΦΑΛΕ  !!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεια σας αδέλφια.Από την δουλειά Σαββατιάτικα.Ουαααααααααααααααααααααααααααα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι έγινε ρε γαμώτο με τον επιθετικό γαμώ την τρέλλα μου.Τι ερασιτεχνισμοι είναι αυτοί; :headbang: :headbang:

Θέλουμε να αποκτήσουμε καμμιά ελπίδα για να προκριθούμε,αλλά μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας κ τσεκουρεύουμε τις όποιες ελπίδες.Το πρώτο ματς είναι σε 12 μέρες.Μέχρι να ερθει ο επιθετικός,να μάθει τα συστήματα,να προσαρμοστεί-πάει το πουλάκι πέταξε.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Τι  να  τον  κάνουμε  τον  σέντερ φορ?Έχουμε τον  Παυλή!!!!
Και  μετά  θα  μας  φταίει  ο  Σέζαρ  που χάνει  τα  τετ α τετ!!!!
Εχει πολυ ταλεντο ο Παυλης αλλα επρεπε η ομαδα να παρει επιθετικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom