You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Επισκέπτης
θα μπορουσες τουλαχιστον να εδινες και καμια πληροφορια για στριπ,ιεροδουλες,στουντιο!!το σαιτ αυτο δεν λεγεται supersport,ουτε original 21,ουτε αεκ !!Οποιος δεν του αρέσει,την κάνει κ δεν τα διαβάζει .Αλλωστε αν απαγορευόταν,δεν θα υπήρχε από τους υπεύθυνους στο φόρουμ,η λίστα με τα αθλητικά.Κ κανονίζουμε έτσι για καφέ με αυτόν τον τρόπο,γιατί δεν θέλουμε να χρεωνόμαστε με τα κινητά.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τώρα ας μιλήσω για την Σεβίλλη.Σίγουρα μας έκατσε ένα από τα 4 αγγούρια που είχαμε.Αλλωστε ποτε δεν ήμασταν τυχερές στις κληρώσεις.Κ μόνο την Σεβίλλη να είχαμε κ 7 ομάδες από την Αρμενία κ τον Καζακστάν ,πάλι η Σεβίλλη θα μας καθόταν.
Δεύτερον,θετικό το ότι το πρώτο ματς είναι έξω(κ σε ευχαριστώ Παναϊτσα μου,που μου έδωσες την χαρά να δω τον επαναληπτικό,γιατί αν το πρώτο ήταν εδώ θα το έχανα), κ μας αυξάνει τις οποιες πιθανότητες έχουμε.Κ γιατί με ένα καλό αποτέλεσμα έξω ,θα το παλέψουμε εδώ μέσα κ γιατί στο δεύτερο,σίγουρα θα υπάρχει πολλαπλάσιος κόσμος στο ΟΑΚΑ,από το αν ήταν 15Αυγουστο το ματς.Τώρα ότι θέλει ας κατεβάσει.Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε υπέρβαση.Σίγουρα αν αρχίσουμε να κλαιγόμαστε για την κλήρωση-την πατήσαμε.
Μάχη χαμένη,είναι αυτή που δεν την πάλεψες ποτέ.
Θυμίζω 3 παιχνίδια που ενώ μας είχαν όλοι χαμένους,καταφέραμε κ αποκλείσαμε δυσκολότερους αντιπάλους:
*Δυναμό Δρέσδης
*Ρέιντζερς
*Λεβερκούζεν
Γιατί όχι κ τώρα;
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ
Δεύτερον,θετικό το ότι το πρώτο ματς είναι έξω(κ σε ευχαριστώ Παναϊτσα μου,που μου έδωσες την χαρά να δω τον επαναληπτικό,γιατί αν το πρώτο ήταν εδώ θα το έχανα), κ μας αυξάνει τις οποιες πιθανότητες έχουμε.Κ γιατί με ένα καλό αποτέλεσμα έξω ,θα το παλέψουμε εδώ μέσα κ γιατί στο δεύτερο,σίγουρα θα υπάρχει πολλαπλάσιος κόσμος στο ΟΑΚΑ,από το αν ήταν 15Αυγουστο το ματς.Τώρα ότι θέλει ας κατεβάσει.Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε υπέρβαση.Σίγουρα αν αρχίσουμε να κλαιγόμαστε για την κλήρωση-την πατήσαμε.
Μάχη χαμένη,είναι αυτή που δεν την πάλεψες ποτέ.
Θυμίζω 3 παιχνίδια που ενώ μας είχαν όλοι χαμένους,καταφέραμε κ αποκλείσαμε δυσκολότερους αντιπάλους:
*Δυναμό Δρέσδης
*Ρέιντζερς
*Λεβερκούζεν
Γιατί όχι κ τώρα;
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
θα μπορουσες τουλαχιστον να εδινες και καμια πληροφορια για στριπ,ιεροδουλες,στουντιο!!το σαιτ αυτο δεν λεγεται supersport,ουτε original 21,ουτε αεκ !!
Δεν ασχολούμαι με αυτά,δεν με νοιάζει,δεν γράφω.Αφήνω τις πουτάνες σε εσάς τους ειδικούς.Κ σου επαναλαμβάνω,αν ενοχλούν τα οπαδικά ας τα διαγράψουν να σας αδειάσω κ την γωνια.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.
Επισκέπτης
τοτε εξηγησε μου γιατι γραφτκες σε ενα σαιτ που εχει βασικο θεμα συζητησης τις γυναικες και γιατι δεν πας να γραψεις σε αθλητικα σαιτ για τη αεκ σου?οσον αφορα τα οπαδικα ναι πρεπει να διαγραφτουν να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Βρε άσχετε ...-δεν σε προλαβαίνω κιόλας - ο Παναθηναϊκός είναι στην 47η θέση για αυτό θα έπαιζε σίγουρα με ευκολη εσεις είστε 88οι και καταϊδρωμένοι τι περίμενες ?????
Εισαι σιγουρος οτι ο ΠΑΟ ως δευτεραθλητης Ελλαδος και οντας #47 στην καταταξη της Ουεφα θα ηταν στο γκρουπ των ισχυρων εαν μετειχε σε αυτη τη κληρωση?
Δεν παιζει ρολο ΚΑΙ η καταταξη της χωρας απο την ποια προερχεται η καθε ομαδα για να καταταχθει σε γκρουπ δυνατων ή αδυνατων?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντως διαφωνώ με τον warhol και συμφωνώ με τον dark....δηλαδή τα αθλητικά μας πείραξαν?Τα πολιτικά και τα ''απίστευτα'' θέματα που ανοίγουν κάποιοι δεν μας ενοχλούν?Τα περί θρησκείας?Εγώ θεωρώ πως είναι γενικής συζήτησης και έτσι πρέπει να μείνει...εξάλλου ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαβάζει ότι νομίζει ότι είναι σωστό....
ΥΓ--->ειλικρινά στους ΑΕΚτζήδες εύχομαι...good luck.....αν και είναι πολύ δύσκολο.....
ΥΓ--->ειλικρινά στους ΑΕΚτζήδες εύχομαι...good luck.....αν και είναι πολύ δύσκολο.....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
τοτε εξηγησε μου γιατι γραφτκες σε ενα σαιτ που εχει βασικο θεμα συζητησης τις γυναικες και γιατι δεν πας να γραψεις σε αθλητικα σαιτ για τη αεκ σου?οσον αφορα τα οπαδικα ναι πρεπει να διαγραφτουν να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο
Αφού δικαστα Dred αίγεσαι να μάθεις θα σου πω.Μπήκα από καθαρή περιέργεια.Δεν έγραφα σχεδόν τίποτα.Άλλοι άνοιξαν πρώτοι οπαδικές συζητήσεις.Δες τα οπαδικά θρεντ.Τότε μπήκα κ εγώ στον χορό.
Κ ποιος σου είπε ότι δεν γράφω σε οπαδικά φόρουμ;;;;
Άλλη ερώτηση κύριε ανακριτή;
Κ ο Άλεξ είναι στην διάθεση σου ,για τα παράπονά σου.
Επισκέπτης
να γραφετε οτι θελετε για τα αθλητικα!προσωπικα στα αρχιδια μου!αλλα δωστε και καμια πληροφορια για το κεντρικο θεμα του σαιτ!ετσι για το γαμωτο...να δεξετε οτι σεβεστε το σαιτ και τα αλλα μελη !αλλα στου κουφου τη πορτα ,παρε τη πορτα και φυγεΕγώ πάντως διαφωνώ με τον warhol και συμφωνώ με τον dark....δηλαδή τα αθλητικά μας πείραξαν?Τα πολιτικά και τα ''απίστευτα'' θέματα που ανοίγουν κάποιοι δεν μας ενοχλούν?Τα περί θρησκείας?Εγώ θεωρώ πως είναι γενικής συζήτησης και έτσι πρέπει να μείνει...εξάλλου ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαβάζει ότι νομίζει ότι είναι σωστό....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ πάντως διαφωνώ με τον warhol και συμφωνώ με τον dark....δηλαδή τα αθλητικά μας πείραξαν?Τα πολιτικά και τα ''απίστευτα'' θέματα που ανοίγουν κάποιοι δεν μας ενοχλούν?Τα περί θρησκείας?Εγώ θεωρώ πως είναι γενικής συζήτησης και έτσι πρέπει να μείνει...εξάλλου ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαβάζει ότι νομίζει ότι είναι σωστό....
Thanks.Καλό μεσημέρι σε όλους.
Μάχη χαμένη είναι αυτή που δεν πολεμήθηκε ποτέ.
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Όχι η βαθμολογία αφορά τα κλάμπ μπορεις να το δεις απο το σαιτ του σπορ εφ εμΕισαι σιγουρος οτι ο ΠΑΟ ως δευτεραθλητης Ελλαδος και οντας #47 στην καταταξη της Ουεφα θα ηταν στο γκρουπ των ισχυρων εαν μετειχε σε αυτη τη κληρωση?
Δεν παιζει ρολο ΚΑΙ η καταταξη της χωρας απο την ποια προερχεται η καθε ομαδα για να καταταχθει σε γκρουπ δυνατων ή αδυνατων?
Ο Ολυμπιακός είναι 42ος
Ο Παναθηναϊκός 47ος και
Η ΑΕΚ 88η
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
να γραφετε οτι θελετε για τα αθλητικα!προσωπικα στα αρχιδια μου!αλλα δωστε και καμια πληροφορια για το κεντρικο θεμα του σαιτ!ετσι για το γαμωτο...να δεξετε οτι σεβεστε το σαιτ και τα αλλα μελη !αλλα στου κουφου τη πορτα ,παρε τη πορτα και φυγε
ρε άνθρωπε όρεξεις που την έχεις Παρασκευή μεσημέρι 3 Αυγούστου.Δεν έχουμε να δώσουμε τίποτα για πουτάνες,αφού δεν ξέρουμε.Τόσοι υπάρχουν εδώ μέσα που μπορούν να σε βοηθήσουν.Εμείς οι 5-10 που γράφουμε για ομάδες σε πειράξαμε;
Μπααααα,περίεργος μας έγινες.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αν εσύ έχεις δεί να μην δίνω πληροφορίες μεγάλε....τότε δεν διαβάζεις σωστά....αν δείς, και έχω δώσει και φυσικά έχω πάρει.....τώρα αν εσύ θές...πάρε την πόρτα στο ώμο και τρέξε....και είναι δικαίωμα ΜΟΝΟ των mods να το κόψουν και να αφήνουν ότι εσύ θές....και όπως σου έγραψα...τόσα θέματα υπάρχουν που δεν έχουν σχέση με το κεντρικό θέμα του site...τα αθλητικά σε πείραξαν???να γραφετε οτι θελετε για τα αθλητικα!προσωπικα στα αρχιδια μου!αλλα δωστε και καμια πληροφορια για το κεντρικο θεμα του σαιτ!ετσι για το γαμωτο...να δεξετε οτι σεβεστε το σαιτ και τα αλλα μελη !αλλα στου κουφου τη πορτα ,παρε τη πορτα και φυγε
Επισκέπτης
τον αλεξ δεν τον ενοχλω για μαλακιες !!!καλως ηρθες παλι νταρκ μετα το μπαν σου .....συνεχισε ακαθεκτος
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν bannaρίστηκα ποτέ μεγάλε μου.Τώρα τι ζόρι ξαφνικά τραβάς με την πάρτη μου,εσύ το ξέρεις.Λοιπόν πήγαινε στις πουτάνες σου κ άσε μας εδώ εμάς να μαλακιζόμαστε.Εσυ την βρίσκεις με πουτάνες,εγώ όχι.Κ αφού απαξιάς τα οπαδικά,τι θες κ τα διαβάζεις κ τα γράφεις;Αντε γιατί ορεξάτος μας ήρθες κ δεν έχω ορέξεις
Επισκέπτης
προσωπικα τα ατομα που γραφουν μονο στα αθλητικα θεωρω οτι δεν προσφερουν τιποτα στο σαιτ!γιατι εδω μεσα ανταλλασουμε πληροφοριες οπως κανεις εσυ και οι υπολοιποι!!εχει καταντησει αηδια πια το θεμα με τα αθλητικα που στην τελικη ειναι γεματη φρασεις του στυλ"ποτε θα παμε για καφε?" και "καλημερα αεκαρες!!τον αλεξ δεν τον ενοχλω για μαλακιες !!!καλως ηρθες παλι νταρκ μετα το μπαν σου .....συνεχισε ακαθεκτος
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Όχι η βαθμολογία αφορά τα κλάμπ μπορεις να το δεις απο το σαιτ του σπορ εφ εμ
Ο Ολυμπιακός είναι 42ος
Ο Παναθηναϊκός 47ος και
Η ΑΕΚ 88η
Μονο η βαθμολογια των κλαμπ παιζει ρολο?
Βρηκα την βαθμολογια και εδω:
Τοτε πως η Λατσιο (νο 72) ειναι "ισχυρη" και η Ντιν. Βουκουρεστιου (Νο 55) αδυνατη?
Το ιδιο ισχυει και για το ζευγαρι Φενερμπαχτσε-Αντερλεχτ. Η Φενερ πιο ψηλα στον πινακα αλλα "αδυναμη".
Μηπως παιζει ρολο και ποσους βαθμους εχει μαζευψει η καθε ομαδα την τελευταια σεζον ?
Επισκέπτης
καλα παω εγω στις γυναικες και εσυ κατσε να την βρισκεις με την αεκ και την καθε αεκ !!καλο βολιΔεν bannaρίστηκα ποτέ μεγάλε μου.Τώρα τι ζόρι ξαφνικά τραβάς με την πάρτη μου,εσύ το ξέρεις.Λοιπόν πήγαινε στις πουτάνες σου κ άσε μας εδώ εμάς να μαλακιζόμαστε.Εσυ την βρίσκεις με πουτάνες,εγώ όχι.Κ αφού απαξιάς τα οπαδικά,τι θες κ τα διαβάζεις κ τα γράφεις;Αντε γιατί ορεξάτος μας ήρθες κ δεν έχω ορέξεις
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
παιδια πιστευω πως η ΑΕΚ δεν εχει καμοια τυχη απεναντη στην ΣΕΒΙΛΛΗ και λυπαμε που το λεω...γιατι οπος παμε σε λιγα χρονακια ουτε εναν δεν θα βγαζουμε στο CL...στην βαθμολογια μεχρι και η Βουλγαρια μας εχει περασει..Εσχος...οσο για την βαθμολογια τον ομαδων δεν ειναι μαγκια που ο ολυμπιακος ανεβηκε πιο πανω απο τον ΠΑΟ ο ΠΑΟ εβγαλε τα ματια του μονος του και δεν βγηκε 2 χρονιες εστο 2ορος..και επιτελους ας δουμε και αυτους που ειναι πιο ψηλα φετος τι θα κανουν στο CL(εχει περασει ποτε ξανα τον ΠΑΟ ο ΟΣΦΠ στην καταταξη )...αλλα τα αποτελεσματα τα ξερουμε ειδη...μαλων τα εκτος εδρας τα εχουμε σιγουρα...!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις