Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
28/8 είναι τα γεννέθλειά μου. Ελπίζω να μου κάνει κάνα δωράκι η ομαδάρα μας!!! ΚΑλό ε????

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
“Θα ηθελα να ευχηθω καλην επιτυχιαν εις την ομαδα της ΑΕΚ και γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?Ολοι οι Ελληνες ευελπιστουν εις την προκριση της,εις τους ομιλους”

Κωνσταντίνος Μητσοτακης

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πω...πω...χειρότερη κατάρα δεν γίνεται....μάγκες χάθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες....help..ο γκαντέμης....ρε pipino ντροπή ρε.....τέτοια....ευχή?...... :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Σιγά  ρε  talo  που  πειράχτηκες!!!Cool...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ φίλε δεν πειράχτηκα...αυτά τα έχω ξεπεράσει προ πολλού...εσυ θα τσακωθείς με όλο τον κόσμο εδώ μέσα...τώρα αν το θέλεις δικαίωμά σου.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Cool  talo  δεν  ξέρεις...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες..Πλακα κανουμε..!
Ετσι για να γελασουμε και λιγο! :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλί-αλί κ τρισαλί φέρτε μου απόψε τον Aλή να με καρατομήσει...

Μόνο που θα ήθελα αδελφέ gatto,καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τις παρεμβάσεις σου στο θρεντ μας,μόνο που θα επιθυμούσα να σου πω οτι με τους περισσότερους αλλόθρησκους κάνουμε πλάκα κ δεν υπάρχει ακόμα λόγος να πλακωνόμαστε.Κ τον χειμώνα εδώ θα είμαστε.
Σε ευχαριστώ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σιγά ρε παιδιά, δεν είναι και η Μίλαν...Αν αποκλειστούμε θα είναι οριακά και μετά θα λέμε "χάσαμε την ευκαιρία" και άλλα τέτοια...Εμείς είμαστε ο μεγάλος σύλλογος, όχι οι Σεβιλλιάνοι, όσο καλή ομάδα κι αν έχουν, πάμε γερά χωρίς φόβο και με πίστη... :rockon:

σωστα φλες.Η πλακα ειναι μετα στους ομιλους που λογικα θα ειναι στ0 4ο γκρουπ(εκτος αν κανω λαθος) και θα την πετυχει ο θρυλος μας σαν αδυνατη...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
δεν πλακώθηκα με κανέναν dark...δεν καταλαβαίνω!
αν  έχετε  πρόβλημα  δεν  ξαναγράφω  εδώ.ΕΛΕΟΣ!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δεν πλακώθηκα με κανέναν dark...δεν καταλαβαίνω!
αν  έχετε  πρόβλημα  δεν  ξαναγράφω  εδώ.ΕΛΕΟΣ!

Φιλαράκι μου καλό,κανένα πρόβλημα δεν έχω να γράψεις.Ισα-ίσα.Κ την Κυριακή στο ημιχρονο που συναντιόμαστε με τα παιδιά,έλα να σε γνωρίσουμε,αν είσαι στο ΟΑΚΑ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως παιδια φιλοι της ΑΕΚ το εχετε παραγαμησει το ζητημα με τα οπαδικα κλπ.......Μην ξεχνιομαστε οτι ειναι κατα κυριο λογο σαιτ που αναφερεται σε θεματα σεξ,αγοραιου ερωτα.......αφου εχετε ανταλλαξει και κινητα δεν βλεπω τον λογο να παραθετει ο ενας στον αλλον σε ενα φορουμ με ποστ του τυπου "ελα νικο τί ωρα για καφε στα φιλαδελφεια?"

υ.γ. παντα φιλικα....το ιδιο ισχυει και με τα θρεντ του ολυμπιακου

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με την ευκαιρία της κλήρωσης με την Σεβίλλη,άλλαξα κ την ψηφοφορία.Παρακαλώ ψηφίστε.

Επισκέπτης
παντως παιδια φιλοι της ΑΕΚ το εχετε παραγαμησει το ζητημα με τα οπαδικα κλπ.......Μην ξεχνιομαστε οτι ειναι κατα κυριο λογο σαιτ που αναφερεται σε θεματα σεξ,αγοραιου ερωτα.......αφου εχετε ανταλλαξει και κινητα δεν βλεπω τον λογο να παραθετει ο ενας στον αλλον σε ενα φορουμ με ποστ του τυπου "ελα νικο τί ωρα για καφε στα φιλαδελφεια?"

σωστος ο φραπανταρ  :rockon: :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Oi ρε οι γαυροι ειμαστε ανωτεροι ανθρωποι...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Tsiartas no tsartas!!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
μάλλον θα ακουστεί το σύνθημα : Βαθίλη Βαθίλη κθέρειθ την Θεβίλλη ....Ισπανιστι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Οποιος δεν του αρέσει,την κάνει κ δεν τα διαβάζει .Αλλωστε αν απαγορευόταν,δεν θα υπήρχε από τους υπεύθυνους στο φόρουμ,η λίστα με τα αθλητικά.Κ κανονίζουμε έτσι για καφέ με αυτόν τον τρόπο,γιατί δεν θέλουμε να χρεωνόμαστε με τα κινητά.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom