Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Mην βιαζεστε ρε παιδια.....ακομη ειναι νωρις για συμπερασματα....που να βλεπατε τον καημενο τον βαζελο χθες!Θα παιρνατε θαρρος....ειδα και τα 2 ματς και σαφως διεκρινα οτι η ΑΕΚ εχει καποιες παραπανω δυνατοτητες απο τον φετινο βαζελο τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως.....για ολυμπιακο τα ειπα στο αντιστοιχο θρεντ και δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα για την ομαδα μου.Τωρα χθες οποιος ειδε τον παναθηναικο πραγματικα σιχτιρισε γιατι ειναι εμφανεστατο το τεραστιο προβλημα του παναθηναικου σε ολες τις γραμμες.....και για να ειμαι πιο συγκεκριμενος....αμυνα πιο αργη και απο replay....τρια τετ-α-τετ βγηκανε.....κεντρο δεν υπαρχει....ο καραγκουνης βολοδερνει διπλα σε ασχετους(αν εξαιρεσουμε τον νινη που θα μπει στην ομαδα και τον ματος που δεν με ενθουσιασε 2 φορες που τον εχω δει...),επιθεση για κλαματα.....δεν υπαρχουν οι σαλπιγγιδης-παπαδοπουλος-ματζιος μεσα στην περιοχη.......προβλημα μεγαλο εκει...χθες δεν πρεπει να δημιουργησε ο βαζελος ευκαρια..τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι το παιχνιδι...τραγικη κατασταση..τουλαχιστον η ΑΕΚ εχει καποιες δυνατοτητες μπροστα και κυριως απο τα ακρα που ενισχυθηκε φετος....Τί να πεις?παλι για τριαρες μας βλεπω ολους να τρωμε απο την αρχη κιολας...και η μεγαλυτερη ξεφτιλα λογικα θα ειναι του ολυμπιακου(αν βοηθησει και η κληρωση) που θα αντιμετωπισει ενδεχομενα τεραστια κλαμπ ευρωπαικα... :'( :'( :'( :'(

Vaso,ευχαριστούμε για την παρέμβαση,αλλά κάτι δεν παέι καλά με σένα φιλαράκο μου.Την Παρασκευή μας τα έχωνες,κ ειδικά σε μένα ,που γράφω συνέχεια για τα οπαδικά κ τώρα μας παραθέτεις(κ καλά κάνεις) τις απόψεις σου.Ξεμπέρδεψε μέσα σου αν θες ή όχι να υπάρχουν τα οπαδικά κ γραψε μετά.Γιατί την Παρασκευή με την παρέμβαση σου,πετάχθηκε κ ο άλλος ο άκυρος ο warhol κ είδες τι έγινε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Vaso,ευχαριστούμε για την παρέμβαση,αλλά κάτι δεν παέι καλά με σένα φιλαράκο μου.Την Παρασκευή μας τα έχωνες,κ ειδικά σε μένα ,που γράφω συνέχεια για τα οπαδικά κ τώρα μας παραθέτεις(κ καλά κάνεις) τις απόψεις σου.Ξεμπέρδεψε μέσα σου αν θες ή όχι να υπάρχουν τα οπαδικά κ γραψε μετά.Γιατί την Παρασκευή με την παρέμβαση σου,πετάχθηκε κ ο άλλος ο άκυρος ο warhol κ είδες τι έγινε.

ναι Vaso,
σε παρακαλώ και εγώ, ψάξε καλά μέσα σου τι θέλεις απο αυτό το σαιτ και απο τη ζωή σου γενικότερα.
Ψάξε, αναρωτήσου, βρές ποιος είσαι τι κάνεις που πάς.
Αυτή η εσωτερική αναζήτηση κάπου θα σε οδηγήσει..
και μην ξαναποστάρεις την αποψη σου σε αυτό το θρέντ.
έχουμε τόσα αλλά που εισαι ειδήμων και μπορείς να προσφέρεις (μασάζ, πιατσες-στουντιο κτλ) γιατι ενοχλέις τον darkside και θα σε μαλώσει.
ειδικά αυτές τις ημέρες που βλεπει την ομάδα του σε αυτά τα χάλια, το παιδι ειναι ευέξαπτο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οι ειρωνιες δεν βοηθανε......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάναμε κανέναν ντα κ δεν το ήξερα;άλλων φίλτατων φίλων είναι αυτά τα προνόμια κ με τσεκουρέματα βεβαίως -βεβαίως.Κ όσο για τον vaso ,zero που παρεμβαίνεις άστοχα,την Παρασκευή μας τα έχωνε για τα οπαδικά,τώρα γράφει σε αυτά;κ καλά κάνει κ γράφει στα οπαδικά,κανείς δεν του απαγορεύει.Αλλά μην μας την λέει οτι συνέχεια γράφουμε για τα οπαδικά κ μετά να γράφει σε αυτά.Διάβαζε τι έχει προηγηθεί κ τα ξαναλέμε.Ευχαριστώ για την ουσιώδη παρέμβασή σου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....πετάχθηκε κ ο άλλος ο άκυρος ο warhol κ είδες τι έγινε.

δεν μπορω, ειλικρινα, να καταλαβω ποιος νομιζεις οτι εισαι και εσυ θα χαρακτηριζεις και οι αλλοι θα πρεπει να κανουν τουμπεκί..
αν μπει τωρα ο warhol και αρχισει να σε χαρακτηριζει κι αυτος, θα στελνεις παλι πμ ζητωντας βοηθεια.. ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γιωργο μπορεις να μου πεις που κατα την γνωμη σου ενοχλει το συγκεκριμενο τοπικ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
δεν μπορω, ειλικρινα, να καταλαβω ποιος νομιζεις οτι εισαι και εσυ θα χαρακτηριζεις και οι αλλοι θα πρεπει να κανουν τουμπεκί..
αν μπει τωρα ο warhol και αρχισει να σε χαρακτηριζει κι αυτος, θα στελνεις παλι πμ ζητωντας βοηθεια.. ;)

ρεσπεκτ στον μεγάλο ανθρωπο και μέγιστο user του site (πληροφορίες, reviews, ανταποκρίσεις) darksideofthemoon

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γιωργο μπορεις να μου πεις που κατα την γνωμη σου ενοχλει το συγκεκριμενο τοπικ?

δεν παραθεσα σε ολο το θρεντ, παρεθεσα στο ποστ του νταρκ, οπου κατα την προσφιλη του συνηθεια πεταει τις φιτιλιές του και μετα τρεχει για βοηθεια..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν παραθεσα σε ολο το θρεντ, παρεθεσα στο ποστ του νταρκ, οπου κατα την προσφιλη του συνηθεια πεταει τις φιτιλιές του και μετα τρεχει για βοηθεια..
σου μιλαω φιλικα και ζηταω την γνωμη σου!!ολο αυτο το "παραλογο" ξεκινησε επειδη καποια μελη εχουν ενοχληθει που ποσταρουμε για τα αθλητικα και οχι για το κυριο θεμα του σαιτ..
εσενα ποια ειναι η γνωμη σου?
υ.γ. θα ρωτουσα και την γνωμη του ζερο αλλα επειδη εχει διαθεση για να το παει οπαδικα δεν νομιζω οτι μπορω να παρω απαντηση...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
σου μιλαω φιλικα και ζηταω την γνωμη σου!!ολο αυτο το "παραλογο" ξεκινησε επειδη καποια μελη εχουν ενοχληθει που ποσταρουμε για τα αθλητικα και οχι για το κυριο θεμα του σαιτ..
υ.γ. θα ρωτουσα και την γνωμη του ζερο αλλα επειδη εχει διαθεση για να το παει οπαδικα δεν νομιζω οτι μπορω να παρω απαντηση...

το συγκεκριμένο τοπικ όπως και όλα τα οπαδικά δεν ειναι το καλύτερο μου. Αναγκάζομαι να τα διαβάζω όμως γιατι αυτός ειναι ο ρόλος μου εδω μέσα, ασε που σαν θέματα ειναι αυτά που έχουν δημιουργήσει τις περισσότερες προστριβές, διαγραφες και προβήματα μεταξύ των μελών...
τα πράγματα ειναι καλύτερα απο παλαιότερα βεβαια που γινότανε ζουγκλα εδω μέσα στα οπαδικά.
Εγώ θα προτιμούσα να μην υπήρχαν αυτα τα θέματα αλλά αυτό δεν ειναι δυνατό.
Εμένα προσωπικά τα οπαδικά δεν με ενοχλούν. Με ενοχλουν αυτά που γραφοναται στα οπαδικα (και πολλες φορες και στα πολιτικα) γιατι ειναι τις πιο πολλές φορες εριστικά και δεν οδηγουν πουθενα, μονο μανουρα γινεται και τρέχουμε εμεις να τα συμμαζεψουμε καθε φορά...
Εσένα οσο σε έχω παρακολουθήσει εισαι πάντα κοσμιος και δεν ενοχλεις η προσβάλεις κανενα.
Ο dark εχει αλλή ιστορία και δεν λέει να συμμορφωθεί. Πρόβλημα του.
Το δικό του πρόβλημα ομως δεν θα αφήσουμε σε καμια περίπτωση πάλι να γίνει πρόβλημα δικό μας, πρόβλημα του σαιτ και προβλημα σε άλλα μέλη της κοινοτητας.Τέλος.
Καμια άλλη ερώτηση?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

η δικη μου αποψη εχει ως εξης:
το εν λογω σαιτ φιλοδοξει να ειναι ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ το απολυτο ανδρικο portal.
και με βρισκει απολυτα συμφωνο !!!!
οπερ σημαινει πως οτιδηποτε κουβεντιαζεται εδω (οπαδικα, πολιτικα, θρησκευτικα κλπ), καλα κανει και αναπτυσεται.
ομως, η συμπεριφορα καποιων παληκαριων (και ειναι γνωστο σε οποιον παρακολουθει το σαιτ λιγο παραπανω απο καποιον που παρακολουθει ενα-δυο συγκεκριμενα θρεντ και μονο) ειναι ακρως εριστικη..
τριζει η αμαξα, φωναζει ο αμαξας, που λεει κι η παροιμια !!

δηλαδη ''στη λεω'', σε χαρακτηριζω, και μετα αρχιζω να φωναζω που ''μου την ειπε'' κι ο αλλος..

και επειδη μιλαμε σε ωραιο κλιμα, να σου εφιστησω και την προσοχη και σε κατι αλλο, αρκετα σημαντικο: μην κρινεις εξ ιδιων απο την κοσμια συμμετοχη σου στο σαιτ και στα αναλογα θρεντ.. δυστυχως (ευτυχως κατ εμέ) δεν συμπεριφερομαστε ολοι ομοιοτροπως....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Όχι φίλε nic30, το "παραλογο" δεν ξεκινησε επειδη καποια μελη εχουν ενοχληθει που ποσταρουμε (σχεδόν όλοι μας) για τα αθλητικα και οχι για το κυριο θεμα του σαιτ.

Το "παράλογο" ξεκίνησε απο την συνήθεια του Dark να μας πρηζει τα αρχίδια με τα 100000000000000000000000000 post που ανοίγει και κλαίει τον πούτσο του για τις αδικίες που κατατρέχουν την ΑΕΚ.

Δεν σου κάνει εντύπωση οτι είναι σχεδόν ο μόνος με τον οποίον έχουν αρπαχτεί τα περισσότερα μέλη ? Όλοι μας γουστάρουμε τις ομάδες μας και κάνουμε χαβαλέ. Ακόμα και οι Ολυμπιακοί με τους Παναθηναικούς. ο Dark τον δικό του χαβά: "Πας μη ΑΕΚ, βάρβαρος !" Και δεν φτάνει που φοράει τις παρωπίδες του, προσπαθεί να πείσει όλο το forum οτι έχει δίκιο μόνο αυτός.

Με λίγα λόγια είναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά για να τελείωνουμε το ζήτημα.Αν ενοχλούν τα οπαδικά-αθλητικα,τι στο διάολο mods είστε,σβήστε τα από το φορουμ απο τις κατηγορίες που τα έχετε κ θα το σεβαστούμε.Αφού τα έχετε μέσα,δεν ενοχλουμε κανέναν.Βγάλτε τα κ θα το ΣΕΒΑΣΤΩ.Αλλά ,αλλα μέλη(που δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους ,ίσα-ίσα),μην κατηγορούν ότι γράφουμε μόνο οπαδικά κ μετά γράφουν κ εκείνοι σε αυτά.

όσο για την συνεχή κατηγορία προς το πρόσωπο μου ότι ποστάρω μόνο οπαδικά,mods είστε,ψάχτε κ λίγο στα στριπτητζάδικα,στις συλλογές κ στα XXX Hotels κ θα διαψευστείτε.

Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΠΑΤΕΡ:
Δεν χρειάζεται να πετάς σπόντα,ότι ζήτησα βοηθεια.ΝΑΙ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ,ΟΤΑΝ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΚΟΨΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ.ΚΑΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩ,ΟΤΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΝΑ Κ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.

Κ αν θυμάσαι,χέσε με εμένα,έφαγες κριτική από μέλη,άσχετα με τα οπαδικά,για την δίχως λόγο επίθεσή μου κ το κόψιμό μου.

Εγώ το ξανάπα με τα οπαδικά.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΡΕΝΤΣ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ.Μετά μπήκα κ εγώ στον χορό,κ τον κρατάω καλά,δεν αντιλέγω.Αν δεν τα θέλετε,ΚΟΦΤΕ ΤΑ,ΟΛΑ ΟΜΩΣ.Σεβαστό.Πάλι φίλοι θα είμαστε.Αλλά να κάνετε επιθέσεις για κάτι που οι ίδιοι το διατηρείτε,αν μη τι άλλο είναι ειρωνικό.

όσο για τον warhol,δεν έχω τίποτα με το παλληκάρι.Το ξέρει κ ο ίδιος,αφου μιλάω μαζί του κ με P.m.Γι αυτό με παρεξένεψε κ η στάση του απέναντί μου.

Ασχολούμαι τώρα με βλακείες κ δεν βλέπετε .οτι έχω σοβαρότερα να ασχοληθώ:Μα είναι τερματοφύλακας που έχουμε ,ο Μορέττο;

Σημ:συγνώμη για τα κεφαλαία μου,απλά ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το συγκεκριμένο τοπικ όπως και όλα τα οπαδικά δεν ειναι το καλύτερο μου. Αναγκάζομαι να τα διαβάζω όμως γιατι αυτός ειναι ο ρόλος μου εδω μέσα, ασε που σαν θέματα ειναι αυτά που έχουν δημιουργήσει τις περισσότερες προστριβές, διαγραφες και προβήματα μεταξύ των μελών...
τα πράγματα ειναι καλύτερα απο παλαιότερα βεβαια που γινότανε ζουγκλα εδω μέσα στα οπαδικά.
Εμένα προσωπικά τα οπαδικά δεν με ενοχλούν. Με ενοχλουν αυτά που γραφοναται στα οπαδικα (και πολλες φορες και στα πολιτικα) γιατι ειναι τις πιο πολλές φορες εριστικά και δεν οδηγουν πουθενα, μονο μανουρα γινεται και τρέχουμε εμεις να τα συμμαζεψουμε καθε φορά...
Εσένα οσο σε έχω παρακολουθήσει εισαι πάντα κοσμιος και δεν ενοχλεις η προσβάλεις κανενα.
Το δικό του πρόβλημα ομως δεν θα αφήσουμε σε καμια περίπτωση πάλι να γίνει πρόβλημα δικό μας, πρόβλημα του σαιτ και προβλημα σε άλλα μέλη της κοινοτητας.Τέλος.
Καμια άλλη ερώτηση?
καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!!!!
και εγω εχω ξεφυγει αρκετες φορες(δεν θα επρεπε...)αλλα το θεωρω "λαθος" να κρινουν καποιον απο το αν γραφει η οχι για την κυρια θεματολογια του φορουμ!!νομιζω οτι οι ουσιαστικοτερες πληροφοριες του φορουμ πλεον δινονται με πμ.
ειναι τιμιοτερο καποιος να μην δινει πληροφοριες καθολου παρα να γραφει παπαριες(του στυλ..ναι πηγα και εγω εκει ειναι οντως καλα , ναι εκανα αυτο που εκανε και ο αλλος και ειναι ετσι.....)
κατα δευτερον οσοι εχουν διαγραψει τον λογαριασμο τους για τα οπαδικα, ΠΡΟΒΛΗΜΑ τους...προφανος δεν τους ενδιεφερε η κυρια θεματολογια του φορουμ, αρα no problem...
αν τωρα ο dark εγω η οποιοσδηποτε αλλος παρεβενει τους κανονες του φορουμ ΠΡΕΠΕΙ να εχει τις προβλεπομενες συναιπειες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καμια άλλη ερώτηση?

Εγώ μία:πόσο καιρό έχω να προκαλέσω,θυμάσαι;παλιά ΝΑΙ,το τράβαγα.Μετά όμως από κάτι βρισίδια-αισχη κ κάποια απειλητικά μηνύματα,το έκοψα κ γράφω μόνο για την ομάδα μου,όπως κ με την συλλογή που μου αρέσει να ασχολούμαι.Αν ακόμα ενοχλώ,ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ,κανένα πρόβλημα.Κ εγώ κουράστηκα να προκαλώ κ να απαντώ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ.Το ωραίο είναι ότι όταν γινόνταν μανούρες κανένας δεν ασχολούνταν,τώρα που είναι ήσυχα τα πράγματα οι επιθέσεις ενάντια στα ο΄παδικά κ σε μένα δίνουν κ παίρνουν.Δείτε πότε ξεκίνησαν:την Παρασκευή που συζητάγαμε για την Κλήρωση κ σήμερα που λέγαμε για το φιλικό κ για τον μαλάκα τον τερματοφύλακα.Που είναι οι προκλήσεις ρε παιδιά;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα μουνια που ποστάρω στο nude beach girls δεν σας συγκινούν ρεεεεεεεεεε;ο Φροσάκι μου κλαίει που μου τα χώνετε.Δεν θα την ξαναποστάρω.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδιά για να τελείωνουμε το ζήτημα.Αν ενοχλούν τα οπαδικά-αθλητικα,τι στο διάολο mods είστε,σβήστε τα από το φορουμ απο τις κατηγορίες που τα έχετε κ θα το σεβαστούμε.Αφού τα έχετε μέσα,δεν ενοχλουμε κανέναν.Βγάλτε τα κ θα το ΣΕΒΑΣΤΩ.Αλλά ,αλλα μέλη(που δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους ,ίσα-ίσα),μην κατηγορούν ότι γράφουμε μόνο οπαδικά κ μετά γράφουν κ εκείνοι σε αυτά.

όσο για την συνεχή κατηγορία προς το πρόσωπο μου ότι ποστάρω μόνο οπαδικά,mods είστε,ψάχτε κ λίγο στα στριπτητζάδικα,στις συλλογές κ στα XXX Hotels κ θα διαψευστείτε.

Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΠΑΤΕΡ:
Δεν χρειάζεται να πετάς σπόντα,ότι ζήτησα βοηθεια.ΝΑΙ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ,ΟΤΑΝ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΚΟΨΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ.ΚΑΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩ,ΟΤΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΝΑ Κ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.

Κ αν θυμάσαι,χέσε με εμένα,έφαγες κριτική από μέλη,άσχετα με τα οπαδικά,για την δίχως λόγο επίθεσή μου κ το κόψιμό μου.

Εγώ το ξανάπα με τα οπαδικά.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΡΕΝΤΣ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ.Μετά μπήκα κ εγώ στον χορό,κ τον κρατάω καλά,δεν αντιλέγω.Αν δεν τα θέλετε,ΚΟΦΤΕ ΤΑ,ΟΛΑ ΟΜΩΣ.Σεβαστό.Πάλι φίλοι θα είμαστε.Αλλά να κάνετε επιθέσεις για κάτι που οι ίδιοι το διατηρείτε,αν μη τι άλλο είναι ειρωνικό.

όσο για τον warhol,δεν έχω τίποτα με το παλληκάρι.Το ξέρει κ ο ίδιος,αφου μιλάω μαζί του κ με P.m.Γι αυτό με παρεξένεψε κ η στάση του απέναντί μου.

Ασχολούμαι τώρα με βλακείες κ δεν βλέπετε .οτι έχω σοβαρότερα να ασχοληθώ:Μα είναι τερματοφύλακας που έχουμε ,ο Μορέττο;

Σημ:συγνώμη για τα κεφαλαία μου,απλά ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα.

μην μεταφερεις αλλου το νοημα της συζητησης, σου ανεφερα πως δεν θα πρεπει να χαρακτηριζουμε ''ακυρους'' και τετοια, διοτι οξυνονται τα πνευματα και κανεις το παπί επ αυτου..
επιπλεον ειπα πως καλως κανουν και υπαρχουν ΚΑΙ τα οπαδικα, οποτε μην λες παλι, ή σβηστε τα ή αφηστε να τα λεω, όπως τα λεω, σε ολους και σε ολα. στερεισαι κοσμιοτητας και το ξερεις..  ;) ;)

και σου ξανα-θυμιζω πως ΔΕΝ κοπηκες διχως λογο. σου εγινε παρατηρηση για τα κιτρινα γραμματα (και με χαρακτηρισες ''καθε τυχαιο'' κλπ κλπ, μου εστειλες και ειρωνικο πμ) κτλ κτλ. αν θελεις στα παραθετω ολα, συμπεριλαμβανομενων και ολων των πμ....  ;)
ειλικρινα ξαναλεω, δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρεις πως εσυ και μονο εσυ θα πρεπει να χαρακτηριζεις και να ειρωνευεσαι με τοοοοση ευκολια και οι αλλοι να κανουν τουμπεκί.. πρεπει να καταλαβεις πως δεν εχεις τετοιο δικαιωμα.. :)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Τα μουνια που ποστάρω στο nude beach girls δεν σας συγκινούν ρεεεεεεεεεε;ο Φροσάκι μου κλαίει που μου τα χώνετε.Δεν θα την ξαναποστάρω.
Ετσι βαλε κανενα ομορφο να ηρεμησουν τα πνευματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom