DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Mην βιαζεστε ρε παιδια.....ακομη ειναι νωρις για συμπερασματα....που να βλεπατε τον καημενο τον βαζελο χθες!Θα παιρνατε θαρρος....ειδα και τα 2 ματς και σαφως διεκρινα οτι η ΑΕΚ εχει καποιες παραπανω δυνατοτητες απο τον φετινο βαζελο τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως.....για ολυμπιακο τα ειπα στο αντιστοιχο θρεντ και δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα για την ομαδα μου.Τωρα χθες οποιος ειδε τον παναθηναικο πραγματικα σιχτιρισε γιατι ειναι εμφανεστατο το τεραστιο προβλημα του παναθηναικου σε ολες τις γραμμες.....και για να ειμαι πιο συγκεκριμενος....αμυνα πιο αργη και απο replay....τρια τετ-α-τετ βγηκανε.....κεντρο δεν υπαρχει....ο καραγκουνης βολοδερνει διπλα σε ασχετους(αν εξαιρεσουμε τον νινη που θα μπει στην ομαδα και τον ματος που δεν με ενθουσιασε 2 φορες που τον εχω δει...),επιθεση για κλαματα.....δεν υπαρχουν οι σαλπιγγιδης-παπαδοπουλος-ματζιος μεσα στην περιοχη.......προβλημα μεγαλο εκει...χθες δεν πρεπει να δημιουργησε ο βαζελος ευκαρια..τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι το παιχνιδι...τραγικη κατασταση..τουλαχιστον η ΑΕΚ εχει καποιες δυνατοτητες μπροστα και κυριως απο τα ακρα που ενισχυθηκε φετος....Τί να πεις?παλι για τριαρες μας βλεπω ολους να τρωμε απο την αρχη κιολας...και η μεγαλυτερη ξεφτιλα λογικα θα ειναι του ολυμπιακου(αν βοηθησει και η κληρωση) που θα αντιμετωπισει ενδεχομενα τεραστια κλαμπ ευρωπαικα... :'( :'( :'( :'(
Vaso,ευχαριστούμε για την παρέμβαση,αλλά κάτι δεν παέι καλά με σένα φιλαράκο μου.Την Παρασκευή μας τα έχωνες,κ ειδικά σε μένα ,που γράφω συνέχεια για τα οπαδικά κ τώρα μας παραθέτεις(κ καλά κάνεις) τις απόψεις σου.Ξεμπέρδεψε μέσα σου αν θες ή όχι να υπάρχουν τα οπαδικά κ γραψε μετά.Γιατί την Παρασκευή με την παρέμβαση σου,πετάχθηκε κ ο άλλος ο άκυρος ο warhol κ είδες τι έγινε.