giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....Που είναι οι προκλήσεις ρε παιδιά;
''....πετάχθηκε κ ο άλλος ο άκυρος ο warhol κ είδες τι έγινε.''
....Που είναι οι προκλήσεις ρε παιδιά;
''....πετάχθηκε κ ο άλλος ο άκυρος ο warhol κ είδες τι έγινε.''
Δεν πάω σε μπουρδελα,συγχωρήστε με,δεν μου αρέσει.Παώ σε κανά στριπτητζάκι που & που,κ γράφω για αυτό.
να εξηγησω την αντιδραση μου στο θρεντ της αεκ!!το σαιτ δινει την ευκαιρια σε ολους μας να συζητησουμε για την αγαπημενη μας ομαδα!και ειναι ευχαριστο που εχουμε αυτη τη δυνατοτητα!ομως ηταν κουραστικο να βλεπουμε ποστ του στυλ"καλημερα αδελφια""καληνυχτα αδελφια""παμε ρε αεκαρα"!!καθως επισης να κλεινοντε ραντεβου για καφε!!τα κινητα δεν τα εχουμε για μοστρα!παρτε τηλεφωνο και κανονιστε!στην τελικη ρε παιδια υπαρχουν πολα σαιτ αθλητικου περιεχομενου!αν δεν σας αρεσει η κυρια θεματολογια του σαιτ που ειναι οι γυναικες μπορειτε να πατε στο φορουμ της οριτζιναλ!οσον αφορα τους χαρακτηρισμους του νταρκ δεν με ενδιαφερουν ,γιατι πολυ απλα δεν τον ξερω!ας λεει οτι θελει!δικαιωμα του!δεν τον παρεξηγω!απλα καλο θα ηταν να χαμηλωσει λιγο τους τονους της αντιπαραθεσης ;) ;) ;)!!και αν δε αρεσουν στον νικ αυτα που γραφω και τον ενοχλω να παει να μιλαει μονος του στον καθρεφτη !
Vaso,ευχαριστούμε για την παρέμβαση,αλλά κάτι δεν παέι καλά με σένα φιλαράκο μου.Την Παρασκευή μας τα έχωνες,κ ειδικά σε μένα ,που γράφω συνέχεια για τα οπαδικά κ τώρα μας παραθέτεις(κ καλά κάνεις) τις απόψεις σου.Ξεμπέρδεψε μέσα σου αν θες ή όχι να υπάρχουν τα οπαδικά κ γραψε μετά.Γιατί την Παρασκευή με την παρέμβαση σου,πετάχθηκε κ ο άλλος ο άκυρος ο warhol κ είδες τι έγινε.
Πες τα gatto...Χάλια και ο γαύρος!!!Αν δεν πέσουν τα γνωστά σπρωξίματα
φέτος θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και για τους 3 μεγάλους...
αν και πρεπει να σταματησει καποια στιγμη αυτο ας πω kati στον warhol.........;) ;) ;)!!και αν δε αρεσουν στον νικ αυτα που γραφω και τον ενοχλω να παει να μιλαει μονος του στον καθρεφτη !
+1000000Μάχη χαμένη ,είναι αυτή που δεν πολεμήθηκε ΠΟΤΕ.
Μακάρι ρε παιδιά.Μάχη χαμένη ,είναι αυτή που δεν πολεμήθηκε ΠΟΤΕ.