Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειρήνη αδέλφια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σίγουρα όταν με έκοψες,ημουν λίγο απότομος-δεν διαφωνώ-είχα νεύρα με την δουλειά,όπως κ τώρα ρε πούστη μου κ ξέσπασα ας πούμε σε σένα.

Πάντως είναι ευκαιρία να το τελειώνουμε εδώ κ να εξηγιόμαστε:

Είμαι Αεκτζής φόλα,κ μου αρέσει να γράφω εδώ μέσα.
Ειχα μπει από καθαρά περιέργεια στο site πριν από 1 1/2 χρόνο,δεν έγραφα οπαδικα,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΘΡΕΝΤΣ-με πρωτο τον Monimo sex αν θυμάμαι καλά-το συνέχισα.

Τώρα τι θέλω εδώ;

Δεν πάω σε μπουρδελα,συγχωρήστε με,δεν μου αρέσει.Παώ σε κανά στριπτητζάκι που & που,κ γράφω για αυτό.Μου αρέσουν οι συλλογούλες κ βοηθάω λίγο κ εγώ εκεί.Τώρα θα μου πεις τι κάνω εδώ ,αφού δεν είμαι της ''τσάρκας'';Συνήθισα ρε μάγκες.Πολλοί από τους φίλους μου πια,είναι από εδώ μέσα.Πάμε για φαί,για καφέ,στο γήπεδο κ σε κανα στριπτητζάδικο.Είναι οπως οι παρέες,όταν τις γουστάρεις δεν τις αφήνεις.Έτσι κ εδώ,γουστάρω την φάση,τα λέω με τα φιλαράκια μου κ αρκετά θέματα μου αρέσουν κ τα διαβάζω.

Όσο για τα ΟΠΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ.ΞΕΦΥΓΑΝ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΘΕΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΚΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.Εξάλλου δεν αξίζει τον κόπο.

Ζητώ συγνώμη αν κάπου ξέφυγαν τα πράγματα.Θέλω να σταματήσει αυτό.Νόμίζω ότι με το να γράφω στης ομάδας μου το θρεντ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,εξάλλου τώρα ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ

Επισκέπτης
να εξηγησω την αντιδραση μου στο θρεντ της αεκ!!το σαιτ δινει την ευκαιρια σε ολους μας να συζητησουμε για την αγαπημενη μας ομαδα!και ειναι ευχαριστο που εχουμε αυτη τη δυνατοτητα!ομως  ηταν κουραστικο να βλεπουμε ποστ του στυλ"καλημερα αδελφια""καληνυχτα αδελφια""παμε ρε αεκαρα"!!καθως επισης να κλεινοντε ραντεβου για καφε!!τα κινητα δεν τα εχουμε για μοστρα!παρτε τηλεφωνο και κανονιστε!στην τελικη ρε παιδια υπαρχουν πολα σαιτ αθλητικου περιεχομενου!αν δεν σας αρεσει η κυρια θεματολογια του σαιτ που ειναι οι γυναικες μπορειτε να πατε στο φορουμ της οριτζιναλ!οσον αφορα τους χαρακτηρισμους του νταρκ δεν με ενδιαφερουν ,γιατι πολυ απλα δεν τον ξερω!ας λεει οτι θελει!δικαιωμα του!δεν τον παρεξηγω!απλα καλο θα ηταν να χαμηλωσει λιγο τους τονους της αντιπαραθεσης  ;) ;) ;)!!και αν δε αρεσουν στον νικ αυτα που γραφω και τον ενοχλω να παει να μιλαει μονος του στον καθρεφτη !

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
να εξηγησω την αντιδραση μου στο θρεντ της αεκ!!το σαιτ δινει την ευκαιρια σε ολους μας να συζητησουμε για την αγαπημενη μας ομαδα!και ειναι ευχαριστο που εχουμε αυτη τη δυνατοτητα!ομως  ηταν κουραστικο να βλεπουμε ποστ του στυλ"καλημερα αδελφια""καληνυχτα αδελφια""παμε ρε αεκαρα"!!καθως επισης να κλεινοντε ραντεβου για καφε!!τα κινητα δεν τα εχουμε για μοστρα!παρτε τηλεφωνο και κανονιστε!στην τελικη ρε παιδια υπαρχουν πολα σαιτ αθλητικου περιεχομενου!αν δεν σας αρεσει η κυρια θεματολογια του σαιτ που ειναι οι γυναικες μπορειτε να πατε στο φορουμ της οριτζιναλ!οσον αφορα τους χαρακτηρισμους του νταρκ δεν με ενδιαφερουν ,γιατι πολυ απλα δεν τον ξερω!ας λεει οτι θελει!δικαιωμα του!δεν τον παρεξηγω!απλα καλο θα ηταν να χαμηλωσει λιγο τους τονους της αντιπαραθεσης  ;) ;) ;)!!και αν δε αρεσουν στον νικ αυτα που γραφω και τον ενοχλω να παει να μιλαει μονος του στον καθρεφτη !

Ρε warhol,σε πόσα θρεντ έχεις δει-γιατί εγώ έχω δει σε πολλά,ενώ η θεματολογία είναι άλλη,να κανονίζουν βόλτες για καφέ κ άλλα;Σε πολλά.Έτσι κ εδώ.
Όσον αφορά το ότι κανονίζουμε για καφέ καμμιά φορά,αφού μιλαμε μεταξύ μας κ τα λέμε για την ομάδα,πάνω στην κουβέντα λέμε κ για καφέ.Κακό είναι ;Άντε μην έρθω από κει κ σου κάνω τατουάζ με τον Δικέφαλο,όχι της ΑΕΚ ,του ΠΑΟΚ όμως με τα φτερά τα χαμηλωμένα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Vaso,ευχαριστούμε για την παρέμβαση,αλλά κάτι δεν παέι καλά με σένα φιλαράκο μου.Την Παρασκευή μας τα έχωνες,κ ειδικά σε μένα ,που γράφω συνέχεια για τα οπαδικά κ τώρα μας παραθέτεις(κ καλά κάνεις) τις απόψεις σου.Ξεμπέρδεψε μέσα σου αν θες ή όχι να υπάρχουν τα οπαδικά κ γραψε μετά.Γιατί την Παρασκευή με την παρέμβαση σου,πετάχθηκε κ ο άλλος ο άκυρος ο warhol κ είδες τι έγινε.

εγω δεν ειπα να ακυρωθουν τα αθλητικα θρεντ,απλα να μην γραφουν τα μελη ενος σαιτ για μπουρδελα-τανες κλπ(που ειναι αυτο στο οποιο εχεις 4000 ποστ και βαλε)...μονο για αθλητικα ή σχεδον μονο για αθλητικα!οσον αφορα τον αλλον δεν πεταχτηκε ακυρα αλλα ισως περισσοτερο επιθετικα απο οτι επρεπε!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά καλό μεσημέρι.Συγνώμη αν ενοχλώ,ισως να φροντίσω να σας απαλείψω με την παρουσία μου γιατί μάλλον έχω κάνει πολλά κακά πράγματα τα οποία φταίνε για όλα τα δεινά του κόσμου.Να στε καλά παιδιά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χάλια και  ο  γαύρος!!!Αν  δεν  πέσουν  τα  γνωστά  σπρωξίματα
φέτος  θα  έχουμε πολλές  εκπλήξεις  και  για  τους 3 μεγάλους...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μπραβο ηρεμησαν λιγο τα πνευματα.Να πουμε και κανενα αθλητικο?Ο Σηφακης λεει εκλεισε στον Ολυμπιακο!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Χάλια και  ο  γαύρος!!!Αν  δεν  πέσουν  τα  γνωστά  σπρωξίματα
φέτος  θα  έχουμε πολλές  εκπλήξεις  και  για  τους 3 μεγάλους...
Πες τα gatto...
Εριξα κατι ξεγυρισμενα χασμουρητα στο γηπεδο σημερα...
Τωρα θα μου πεις,10 ευρω πληρωσες ρε φιλε..Τι περιμενεις να δεις?"Τη λιμνη των κυκνων" με τα μπαλλετα Μπολσοι?
Κι ομως...και τα 10 ευρω τα εκλαψα..Καλυτερα να πηγαινα σε στριπτητζαδικο,να παρω ενα "χουρο"...
Αν και το Καραισκακη σημερα στριπτητζαδικο ηταν...Και το στριπτιζ του θρυλου,ηταν οχι μονο αντικαυλωτικο,αλλα και αποκρουστικο..
Ο δε Μπουτινα..εκανε βολτες εξω απο τη περιοχη και εφαγε το δευτερο..
Ευτυχως πηραμε Σηφακη..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα μαγκες!!!!μην μασατε απο ενα φιλικο του γαυρου με πανιωνιο....η ομαδα θα στρωσει...εδειξε καλα και ασχημα σημαδια αλλα εχει χρονο μπροστα για να τα διορθωσει...
........;) ;) ;)!!και αν δε αρεσουν στον νικ αυτα που γραφω και τον ενοχλω να παει να μιλαει μονος του στον καθρεφτη !
αν και πρεπει να σταματησει καποια στιγμη αυτο ας πω kati στον warhol.
καταρχην εγω δεν υποδειξα σε κανεναν τι και πως θα ποσταρει και δευτερον αν σε κουραζει να διαβαζεις το θρεντακι μας απλα μην διαβαζεις ειναι πολυ ευκολο να ΜΗΝ κανεις κλικ στο "ρε μονο η χανουμα"........ εγω αυτο κανω σε θρεντ που δεν με ενδιαφερουν....

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Αν μπείτε στο site της ΑΕΚ και διαβάσετε τις δηλώσεις Φερερ για τη Σεβίλλη θα καταλάβετε πόσες πιθανότητες έχει η ΑΕΚ να περάσει.
Ο άνθρωπος τα λέει απλά.
Έχουν 10πλάσιο budget από εμας.
Πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Τι να πεί;
Μην έρθετε στο γήπεδο!
Θα πάμε, αλλά ξέρουμε το αποτέλεσμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάχη χαμένη ,είναι αυτή που δεν πολεμήθηκε ΠΟΤΕ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παρεπιπτόντως,τους χαιρετισμούς μου στον ξάδελφο teras,που επέστρεψε από τας διακοπάς του,ανανεωμένος κ αδυνατισμένος-έτοιμος για νέες περιπέτειες. :2funny:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Μάχη χαμένη ,είναι αυτή που δεν πολεμήθηκε ΠΟΤΕ.
Μακάρι ρε παιδιά.
Ποιος δεν το θέλει..
Οι πιθανότητες όμως είναι τόσες, όσες ήταν και να πάρουμε το Euro.
Θέλει ενα μικρό θαύμα.
Και μην ξεχνάμε οτι η Σεβίλλη έχει κορμό εδώ και χρόνια με μικρές αναναιώσεις.
Φέτος πήρε 2 παίχτες για 11άδα.
Η ΑΕΚ θα έχει αλλάξει το 1/2 της περσινής 11άδας.
Θα δέσουν μέχρι τον αγώνα;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
(Ξανα)θυμίζω 4 επικές προκρίσεις-τουλάχιστον αυτές που έζησα:
*Σπάρτακ Μόσχας
*Δυναμό Δρέσδης
*Ρέιντζερς
*Μπάγερν Λεβερκούζεν

Ειδικά με Ρέιντζερς & Λεβερκούζεν οι πιθανότητες κ το κλίμα ήταν ακριβώς το ίδιο αρνητικό όπως τώρα.

Σημειώνω ότι μέχρι τώρα ξέρουμε ότι έχει αρκετές ελλείψεις η Σεβίλλη.Βέβαια οι πιθανότητες,είναι συντριπτικά υπέρ της,αλλά φιλαράκι μου baza πιστεύω ότι έχουμε περισσότερες από ότι είχε η Εθνική πριν την κατάκτηση του Euro.Δεν είναι δα κ τόσο Star Trek μια πρόκριση επί της Σεβίλλης.Να μου έλεγες ενάντια καμμιάς Μάντσεστερ,καμμιάς Τσέλσι,καμμιάς Μπάρτσα ή Ρεάλ,να το καταλάβω.

Αξιοσημείωτο είναι,ότι κ η Σεβίλλη τα φοβάται τα ματς.Η κλήρωση δεν της ήταν η όποια καλύτερη,γιατί έπεσε με την ισχυρότερη των αδυνάτων.Επίσης υπολογίζει πολύ κ τον Σέρα,που είναι γνώστης της Ισπανικής πραγματικότητας.Πάντως οι οπαδοί της Μπέτις,συμπολίτισσας & μισητής αντιπάλου της Σεβίλλης,έχουν ξεσηκωθεί.

Κ κάτι άλλο:όταν είχαμε χάσει 3-2 σπό την Σεβίλλη στην Ισπανία,δεν ήταν τότε που κατέκτησε το Ουέφα;
Κ παίζαμε αδιάφορα,γιατί δεν είχαμε πιθανότητες.Εντάξει άλλη η νοοτροπία των τότε ματς κ άλλη τώρα.Αλλά η μπάλλα είναι στρογγυλή...& πόρνη.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.088
Πόντοι
12.056
Ηρθααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories