You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
εννοειτε εγω ποτε δεν εφαγα 56 ποντους στο κεφαλι μεσα στην εδρα μου απο την εφες πιλσεν με ..200 οπαδους μου...ναι στο ποδοσφαιρο
καλυτερα μην μιλησουμε για αλλα σπορ...
Επισκέπτης
Οι αεκτζήδες έχουν φωνάξει τα πιο εμετικά συνθήματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.Μετά το ατύχημα του Αμανατίδη,φώναζαν "πουτάνα κολόνα ο Γιώργος ζει ακόμα".Το πανό για τον Μπάγεβιτς το 97 μόνο οι αεκτζήδες μπορούσαν να το γράψουν.Όσο για τα θύματα της Θύρας 7 νικ,είμαι σίγουρος ότι ούτε ήταν αρχηγοί συνδέσμων,ούτε οργάνωναν ούτε συμμετείχαν σε επισόδεια χουλιγκάνων,ούτε είχαν αφήσει ανάπηρο οπαδό αντίπαλης ομάδας σε επισόδεια,ούτε είχαν επαφές με χουλιγκάνους του εξωτερικού.Δεν σκοτώθηκαν σε επισόδεια,αλλά για την αγάπη για την ομάδα τους.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
επειδη πολυ ηθικολογια επεσε
και να σας πω και κατι ...για πραγματα που εχω δει ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ δεν μπορειτε να μου πειτε ΤΙΠΟΤΑ
οταν πεθανε ο ΑΤΙΛΙΟ το 1994 η γυναικα του ηρθε στο γηπεδο και καθησε στην θεση του στην 7
παιζαμε με την αεκ44
ανακοινωθηκε απο τα μεγαφωνα οτι βρισκεται η γυναικα του στο Γηπεδο και να κρατησουμε 1 λεπτο σιγη
και τοτε ΟΛΟΙ οι αεκτζιδες παληκαραδες αρχισαν να φωναζουν "πρωταθλημα δεν πηρατε στο ταφο τον εστειλατε" και "παει παει η καραμουζα και σκατα στον ταφο της ο ο ο" την ειδα με τα ΜΑΤΙΑ μου να ξεσπαει σε λυγμους .....
κοφτε την ηθικολογια λοιπον....αυτα αλλου
εγω πηγαινω γηπεδο απο το 91 οποτε αυτα σε τιποτα παιδακια οχι σε εμενα....
Σιγά τα χρονια που έχεις στα γήπεδα.Εγώ πάω από το 82 κ έχω δει χειρότερα από σένα.Μήπως ξέχασες το πούλμαν που πήγατε να κάψετε στην Εθνική ή μήπως το μάτι του οπαδού που βγάλατε στην Πάτρα σε ματς με την Παναχαϊκή.Λοιπόν άσε μας τώρα αθώα περιστέρα κ πήγαινε να δεις τι γίνεται με τον Καστίγιο,γιατί πολύ φουριόζος μας ήρθες κ δεν έχω όρεξη.Πήγαινε βρες αυτούς που έβριζαν τον Αττίλιο κ τράβα τους το αυτί γιατί εδώ μέσα δεν είναι.ΑΝΤΕ ΠΙΑ.
επειδη πολυ ηθικολογια επεσε
και να σας πω και κατι ...για πραγματα που εχω δει ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ δεν μπορειτε να μου πειτε ΤΙΠΟΤΑ
οταν πεθανε ο ΑΤΙΛΙΟ το 1994 η γυναικα του ηρθε στο γηπεδο και καθησε στην θεση του στην 7
παιζαμε με την αεκ44
ανακοινωθηκε απο τα μεγαφωνα οτι βρισκεται η γυναικα του στο Γηπεδο και να κρατησουμε 1 λεπτο σιγη
και τοτε ΟΛΟΙ οι αεκτζιδες παληκαραδες αρχισαν να φωναζουν "πρωταθλημα δεν πηρατε στο ταφο τον εστειλατε" και "παει παει η καραμουζα και σκατα στον ταφο της ο ο ο" την ειδα με τα ΜΑΤΙΑ μου να ξεσπαει σε λυγμους .....
κοφτε την ηθικολογια λοιπον....αυτα αλλου
εγω πηγαινω γηπεδο απο το 91 οποτε αυτα σε τιποτα παιδακια οχι σε εμενα....
παρε απαντηση απο ομοιδεατη σου....
Πότε ρε νικ βρίζανε νεκρό;Αυτά τα κάνετε εσείς.Όταν έπρεπε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Αττίλιο θυμάσαι τί φωνάζατε;Για τα θύματα της Θύρας 7 μήπως;Εμείς απλά σε αγώνα βόλεϋ δεν κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για αυτόν που σκοτώθηκε και καλά κάναμε με βάση το παρελθόν του.Όμως ποτέ δεν τον βρίσαμε.Αυτά για να μάθεις 2 πραγματάκια.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε μπραβο και εγω τα καταδικαζω αλλα δεν λεει τιποτα αυτο εσυ , εγω η οποιος αλλος εδω αντιπροσωπευει τον εαυτο του και οχι το συνολο των οπαδων/φιλαθλων του Ολυμπιακου η της αεκ η του παο κτλη διαφορα μας ειναι οτι εμεις(εγω και ο dark...) τα καταδικαζoυμε ολα!!!!!
οποτε μιλαμε οχι για ολους αλλα μονο για τον εαυτο μας ...
καλο θα ειναι λοιπον να μην τα γενικευουμε...
Επισκέπτης
Dark και nik,δεν καταλαβαίνετε ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε;
1 τι αγωνας ηταν αυτος ρε συ κ μαζεψατε 65000 γιατι σορρυ αλλα δεν το πιστευω...α μπραβο τωρα μιλας σωστα .... στις ξενερωτικες εποχες "μακρια"
και στις δηθεν καλες "κοντα"
πες το ντε εκει θελω να καταληξω αυτη ειναι η διαφορα μας φιλε
1992 ολυμπιακο σταδιο
Ολυμπιακος -παναχαικη 65,000 κοσμο (η πιο ξενερωτικη περιοδος για εμας)
2 εξηγησε μου τι ακριβως συνθηκες υπηρχαν τοτε? ειχε αναλαβει δηλαδη ο κοκκαλης??
εγω δεν γενικευσα τιποτα!!!!!μιλησα ξεκαθαρα για ποιος εβριζε το παλικαρι..ε μπραβο και εγω τα καταδικαζω αλλα δεν λεει τιποτα αυτο εσυ , εγω η οποιος αλλος εδω αντιπροσωπευει τον εαυτο του και οχι το συνολο των οπαδων/φιλαθλων του Ολυμπιακου η της αεκ η του παο κτλ
οποτε μιλαμε οχι για ολους αλλα μονο για τον εαυτο μας ...
καλο θα ειναι λοιπον να μην τα γενικευουμε...
τωρα εσυ ξεκινας μια κουβεντα απο το πουθενα για τα διαρκειας της ΑΕΚ και για ποσο κοσμο ειχαμε με την λακορουνια.....τι ασχολεισε με την ΑΕΚ..? ασχολεισου με τον θρυλο και τις πολυ καλες μεταγραφες που κανατε φετος. τι ερχεσε και λες παπαριες χωρις λογο....?
α και τα διαρκειας ειναι 24000 περιπου....
Επισκέπτης
Ρε νικ εσύ όπως και ο dark o,τι αθλητική κουβέντα και να γίνεται πάντα αναφέρεστε στα επισόδεια της Παιανίας,χαρακτηρίζοντας δολοφόνους και αλήτες όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού!εγω δεν γενικευσα τιποτα!!!!!μιλησα ξεκαθαρα για ποιος εβριζε το παλικαρι..
τωρα εσυ ξεκινας μια κουβεντα απο το πουθενα για τα διαρκειας της ΑΕΚ και για ποσο κοσμο ειχαμε με την λακορουνια.....τι ασχολεισε με την ΑΕΚ..? ασχολεισου με τον θρυλο και τις πολυ καλες μεταγραφες που κανατε φετος. τι ερχεσε και λες παπαριες χωρις λογο....?
α και τα διαρκειας ειναι 24000 περιπου....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Dark και nik,δεν καταλαβαίνετε ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε;
Εεγώ κατααλβαίνω κ πολύ καλά μάλιστα.Αν δεν διάβασες την άποψη μου να στην ξαναποστάρω να την διαβάσεις καλά αυτή τη φορά:
Οι αρχαίοι Έλληνες κ θέλω να πιστεύω κ οι Νέοι Έλληνες τιμούσαν κ τιμούν τους νεκρούς.
Τώρα όποιο απάνθρωπο ον,κίτρινου,κόκκινου ή πράσινου οπαδικού χρώματος βρίζει,χλευάζει ή λιδωρεί νεκρό η ετοιμοθάνατο τότε πραγματικά δεν αξίζει να λέγεται άνθρωπος κ για μένα δεν αξίζει ούτε να περπατάει.ΑΥΤΑ περί νεκρών.
Γκε-γκε;
ειναι σωστο αυτο πυο λεει ο αλεξανδρος!!αλλα τοτε ο κοσμος πηγενε στο γηπεδο γενικοτερα..1 τι αγωνας ηταν αυτος ρε συ κ μαζεψατε 65000 γιατι σορρυ αλλα δεν το πιστευω...
2 εξηγησε μου τι ακριβως συνθηκες υπηρχαν τοτε? ειχε αναλαβει δηλαδη ο κοκκαλης??
δεν λεω πως δεν τον πιστευω αναγκαστικα να μου εξηγησει ακριβως τις συνθηκες του αγωνα θελω... αλλα για παραδειγμα να ηταν πρεμιερα πρωταθληματος αλλο μετα απο ηττα σε ντερμπι για παραδειγμα... γιατι κ εγω θα του πω πως μετα απο την ηττα απο τον ιωνικο προπερσυ κ το χασιμο του πρωταθληματος υπηρχαν 40000 κοσμος με την καλαμαρια... αλλο λοιπον γενικα το 92 αλλο οι ακριβεις συνθηκες του αγωνα...
Επισκέπτης
Αφήστε τα αυτά και μιλήστε για τη νέα ΑΕΚ του γερο-Ρίμπο
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάθε μέρα μιλάμε εδώ μέσά για την ΑΕΚ του γέρο Ρίμπο...΄΄οποτε μπορώ κ με αφήνουν να γράψω.Ανετρεξε κ δες.
εισαι αδικος....ρωτα ποδολαγνο germaon psaxnw(alla αυτος χαθηκε..) βασο και αλλους...Ρε νικ εσύ όπως και ο dark o,τι αθλητική κουβέντα και να γίνεται πάντα αναφέρεστε στα επισόδεια της Παιανίας,χαρακτηρίζοντας δολοφόνους και αλήτες όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού!
και την κουβεντα δεν την ανοιξα εγω..αλλος ξεκινησε για ....κηδειες..
Επισκέπτης
Νικ θυμάμαι πρόσφατα να λέει ο dark σε thread Ολυμπιακών ότι εδώ βρομάει αίμα δολοφόνων ή κάτι τέτοιο.Όπως εσένα δε σε αντιπροσωεύουν όσοι βρίζουν τους νεκρούς της Θύρας 7,έτσι και μένα δε με αντιπροσωπεύουν οι δολοφόνοι της ομάδας μου.εισαι αδικος....ρωτα ποδολαγνο germaon psaxnw(alla αυτος χαθηκε..) βασο και αλλους...
ναι αλλα μολις ποιο πανω καταδικαζει ολους οσους βριζουν νεκρους.....Νικ θυμάμαι πρόσφατα να λέει ο dark σε thread Ολυμπιακών ότι εδώ βρομάει αίμα δολοφόνων ή κάτι τέτοιο.Όπως εσένα δε σε αντιπροσωεύουν όσοι βρίζουν τους νεκρούς της Θύρας 7,έτσι και μένα δε με αντιπροσωπεύουν οι δολοφόνοι της ομάδας μου.
για θυμησου και για μενα κατι...
υ.γ. φευγω για 2 ωρες και επιστρεφω παλι..καλο μεσημερι!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Νομιζω οτι δεν λες την αληθεια...εισαι αδικος....ρωτα ποδολαγνο germaon psaxnw(alla αυτος χαθηκε..) βασο και αλλους...
εγω μιλησα για κοσμο και εισητιρια και τιποτα αλλο
και εσυ μου μιλησες για το 7-0
εγω σου απαντησα λοιπον οτι τις κηδειες 6-0 και 6-1 τις καναμε με δικας μας κολυβα και οχι με ξενα(Γιουβε)
αυτο και τιποτα αλλο
βεβαια για οτι αθλητικο και αν μιλησουμε καταληγουμε παντα στα επεισοδια της παιανιας
αυτα τα γνωστα οπου ο κακος μισθοφορικος στρατος του δαιμονα κοκκαλη αντιμετωπισε ξενιαστα και ανυποψιαστα αγγελουδια που πετουσαν λουλουδια....
εγω απλα να πω οτι τα περισσοτερα εισιτηρια σε εναν αγωνα την περιοδο 91-92 κοπηκαν στο παναθηναικος- ολυμπιακος και ηταν 42707. την περιοδο 92-93 τα περισσοτερα κοπηκαν στον αγωνα παναθηναικος -αεκ και ηταν 40217! στον δε 2ο τελικο του κυπελλου ελλαδος του 91-92 (ενδεικτικα) μεταξυ ολυμπιακου κ παοκ στο καραισκακη κοπηκαν 29831 εισιτηρια... ας μου εξηγησει λοιπον κ εμενα καποιος πως στο καλο κοπηκαν το 92 65000 εισιηρια στο οακα ενω ο ολυμπιακος επαιζε στο καραισκακη?? φιλικο ηταν το ματς??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις