στο ματς με την παναχαικη ητανε ΜΟΝΟ οπαδοι του οσφπ? υπογραφει ο κοσμος στην εισοδο δηλωση πιστης σε ομαδα και ειστε σιγουροι οτι ητανε μονο γαβροι?εγω θυμαμε οτι την δεκαετια του 80 ο κοσμος διψουσε για μπαλα και πηγενε στο γηπεδο ακομα και σε αλλη ομαδα....Φίλε Dark δεν αμφισβητεί κανένας μας, ότι ο συγκεκριμένος τελικός του 1968 έχει μέχρι & σήμερα το ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ .
Αυτό που αμφισβητούμε είναι ότι το Στάδιο ήταν κατάμεστο μόνο από Αεκτζήδες, όταν σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ανάμεσα τους βρίσκοταν και χιλιάδες φίλαθλοι άλλων ομάδων.
Κάποιοι που σήμερα στάζουν "χολή" στις αθλητικές κουβέντες τους για την ΑΕΚ, όταν μιλάνε για αυτό το ματς τους σηκώνεται πραγματικά η τρίχα.
Το περίεργο δεν είναι να γεμίσεις το Καλλιμάρμαρο σε ευρωπαϊκό τελικό, αλλά να γεμίσεις το ΟΑΚΑ στο ματς με την Παναχαϊκή 1987/88.
Εκείνη τη χρονιά που σχεδόν σε ένα γύρο δεν είχαμε κάνει νίκη στο πρωτάθλημα, και προηγηθήκαμε στο 1 λεπτό με τον Μητρόπουλο είναι ένας αγώνας που θα μας μείνει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φίλε Dark δεν αμφισβητεί κανένας μας, ότι ο συγκεκριμένος τελικός του 1968 έχει μέχρι & σήμερα το ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ .
Αυτό που αμφισβητούμε είναι ότι το Στάδιο ήταν κατάμεστο μόνο από Αεκτζήδες, όταν σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ανάμεσα τους βρίσκοταν και χιλιάδες φίλαθλοι άλλων ομάδων.
Κάποιοι που σήμερα στάζουν "χολή" στις αθλητικές κουβέντες τους για την ΑΕΚ, όταν μιλάνε για αυτό το ματς τους σηκώνεται πραγματικά η τρίχα.
Το περίεργο δεν είναι να γεμίσεις το Καλλιμάρμαρο σε ευρωπαϊκό τελικό, αλλά να γεμίσεις το ΟΑΚΑ στο ματς με την Παναχαϊκή 1987/88.
Εκείνη τη χρονιά που σχεδόν σε ένα γύρο δεν είχαμε κάνει νίκη στο πρωτάθλημα, και προηγηθήκαμε στο 1 λεπτό με τον Μητρόπουλο είναι ένας αγώνας που θα μας μείνει...
+1.000.000 γι αυτο το ματς μιλουσα !!!!!
Δεν ξέρω αν είχες έρθει για να πάρεις μάτι, αλλά νομίζω ότι η ερώτηση είναι λίγο άστοχη...
Ειδικά όταν συγκρίνουμε κόσμο που ακολουθεί την ομάδα του είσαστε λιγάκι πίσω...
Το σίγουρο είναι ότι το "πουλμανάκι" & το "δωματιάκι", δεν είναι δικές μου εκφράσεις...
Ειδικά όταν συγκρίνουμε κόσμο που ακολουθεί την ομάδα του είσαστε λιγάκι πίσω...
Το σίγουρο είναι ότι το "πουλμανάκι" & το "δωματιάκι", δεν είναι δικές μου εκφράσεις...
,Δεν ξέρω αν είχες έρθει για να πάρεις μάτι, αλλά νομίζω ότι η ερώτηση είναι λίγο άστοχη...
ειχα παει σε ενα ματς τοτε οσφπ-λεβαδειακος 3-1(ειχε προηγηθει ο λεβ/κος με τον..καβαλιερη...) μολις ειχατε παρει τον κοφιδη και κατι αλλους αλλα τοτε ητανε αλλες εποχες.....! τες πα....
ουτε και η μικρη ελλαδιτσα γονατισε γαλλια τσεχια πορτογαλια ειναι δικη μου εκφραση αλλα αν ενας γαλλος μου πει για κοσμο θα......γελαω........
ρε μαγκες τι θελετε να μας πειτε οτι εχετε περισσοτερο κοσμο? το δεχομαστε κ στα αρχιδια μας δεν χρειαζοταν να γινει ολο αυτο...οτι το 68 δεν ειχε μονο αεκτζηδες? το δεχομαι αν και αυτο το δεν υπηρχαν αεκτζηδες με την σημερινη εννοια μου φαινεται λιγο γελοιο... αεκτζηδες υπηρχαν απλα τα πραγματα δεν ηταν τοσο φανατισμενα... οτι στις λυπες γεμιζετε τα γηπεδα?? δεν ισχυει ρε μαγκες οπως το λετε γιατι το 87-88 ο κοσμος ετρεχε στα γηπεδα (αυτο που ισχυριζεστε και για το 68 στο μπασκετ) και επιπλεον ησασταν πρωταθλητες επομενως τα πραγματα ηταν τελειως ανομοια με τα 1200 εισιτηρια της αεκ!
απλα το αυτονοητο.......ρε μαγκες τι θελετε να μας πειτε οτι εχετε περισσοτερο κοσμο? το δεχομαστε κ στα αρχιδια μας δεν χρειαζοταν να γινει ολο αυτο...οτι το 68 δεν ειχε μονο αεκτζηδες? το δεχομαι αν και αυτο το δεν υπηρχαν αεκτζηδες με την σημερινη εννοια μου φαινεται λιγο γελοιο... αεκτζηδες υπηρχαν απλα τα πραγματα δεν ηταν τοσο φανατισμενα... οτι στις λυπες γεμιζετε τα γηπεδα?? δεν ισχυει ρε μαγκες οπως το λετε γιατι το 87-88 ο κοσμος ετρεχε στα γηπεδα (αυτο που ισχυριζεστε και για το 68 στο μπασκετ) και επιπλεον ησασταν πρωταθλητες επομενως τα πραγματα ηταν τελειως ανομοια με τα 1200 εισιτηρια της αεκ!
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
εμενα το θεμα μου ηταν οτι η αεκ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι (!) με την Λα Κορούνια (10.12.2003) έκανε ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ εισητηρίων: Έκοψε 1.205 εισητήρια!!!
μαλλον καπου κανεις λαθος. Με την Μαλαγα παιζαμε εκεινη τη χρονια στο ελεεινο εκεινο παιχνιδι που εβριζαν απο το 1ο ως το τελευταιο λεπττο τον Μπαγιεβιτσ (εισ 16,000).
Παντως με την Ααχεν την 1η χρονια του Ντεμη κοψαμε μόνο 3,000 εισητηρια. Στα εισητηρια ειναι παντως 1ος ο γαβρος (με την Παναχαικη βεβαια τοτε ήταν και καινουργιο το γήπεδο και το εισητηριο μπορει και να εκανα και 200δρχ) και 2ος ο βαζελος αλλα η ΑΕΚ εχει μεγαλη δυναμη και στη Β.Ελλαδα (που δεν μπορουν να ερχονται τις Κυριακες γήπεδο.
ΥΓ 1 οι γαβροι οντως πάνε γηπεδο και στα μαυρα χρονια και
ΥΓ2 Οταν παιζαμε στα Λιοσια παιζαμε CL στη λεωφόρο και στο τελευταιο παιχνιδι με τον Αγιαξ(??) ειμασταν 3 και ο κουκος αλλα πάνω απο 5000!
ΥΓ το βρηκα οντως λεωφορο με Μονακο μόνο 1205 εισητηρια αλλα με μπουκοταζ απο οριτζιναλ!! Οπως ειπα με Αιτχοβεν και οχι Αγιαξ (καλα και αυτοι ιδιες φανελες έχουν???) το ιδιο χαλι αλλα 7000 παρόντες
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Γεία σου Νίκο...έλειπα ρε....διακοπές...αλλά τα καλά αρχίζουν σε καμιά 20αριά μέρες.....που εισαι εσυ ρε ποδολαγνε!!!!!!!!καιρο εχω να σε δω!!!!!
πηρες το πμ που σου εστειλα...?Γεία σου Νίκο...έλειπα ρε....διακοπές...αλλά τα καλά αρχίζουν σε καμιά 20αριά μέρες.....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ναι το είχα πάρει αλλά δεν υπάρχει και πολύς χρόνος...αν βρώ θα μπώ να τα πούμε....επιθετικό θα πάρετε?Άκουσα για τον Μορέτο που πήρατε πώς μοίαζει και έχει πολλά κοινά σημεία με τον πρώην δικό μας τον...Λέμενς!!!Είναι αλήθεια αυτό?πηρες το πμ που σου εστειλα...?
οχι βεβαια...ειναι χειροτερος....!!!!!για επιθετικο που λες τα εχω παρει κρανα..!!!!! δεν ειναι δυνατον να ψαχνουμε δυο χρονια.....Ναι το είχα πάρει αλλά δεν υπάρχει και πολύς χρόνος...αν βρώ θα μπώ να τα πούμε....επιθετικό θα πάρετε?Άκουσα για τον Μορέτο που πήρατε πώς μοίαζει και έχει πολλά κοινά σημεία με τον πρώην δικό μας τον...Λέμενς!!!Είναι αλήθεια αυτό?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν τον είδα live αλλά άκουσα από φίλο μου ΑΕΚτζή πώς είναι για τον π.....ο!!!Επιθετικό....δίνουε Μπόρχα...ψήνεστε?χεχεχεχεχεοχι βεβαια...ειναι χειροτερος....!!!!!για επιθετικο που λες τα εχω παρει κρανα..!!!!! δεν ειναι δυνατον να ψαχνουμε δυο χρονια.....
Πάντως εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έχουμε κάνει.....και περιμένω και τον...μπάμ...αλλά και να μην γίνει πάλι είμαστε,γνώμη μου πάντα,πλήρης.....
συμφωνω για εσας!!ακομα και να φυγει ο μαστιγιο και να μην ερθει αλλος εισαστε μια χαρα!!!!εναν τερμα να περνατε για βασικο και για δευτερο τον γιαννου(κακος κατα την γνωμη μου φευγει..) και ολα οκ!!!Δεν τον είδα live αλλά άκουσα από φίλο μου ΑΕΚτζή πώς είναι για τον π.....ο!!!Επιθετικό....δίνουε Μπόρχα...ψήνεστε?χεχεχεχεχε
Πάντως εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έχουμε κάνει.....και περιμένω και τον...μπάμ...αλλά και να μην γίνει πάλι είμαστε,γνώμη μου πάντα,πλήρης.....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ....απλά αν φύγει ο Νέρι πρέπει να κινηθεί για επιθετικό μετά...αν και με 15 εκατ € θα τον πούλαγα και εγώ....και θα έπαιρνα 2 παιχταράδες...1 επίθεση και 1 αριστερό χάφ.....πάντως εσείς με Λύμπε και Καπετάνο χρονιά δεν βγάζετε....μην σου πώ πως θέλετε και 2 για επίθεση...το έγκλημα του Καμπάνταη θα βγεί.....συμφωνω για εσας!!ακομα και να φυγει ο μαστιγιο και να μην ερθει αλλος εισαστε μια χαρα!!!!εναν τερμα να περνατε για βασικο και για δευτερο τον γιαννου(κακος κατα την γνωμη μου φευγει..) και ολα οκ!!!
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τον βαζελο....σε ενα μηνα εχει ντερμπυ με γαβρο και ακομα δεν εχει το κεντρικο διδυμο στην αμυνα.....ειναι δυνατον...?
Γιατί να αγχωθεί?Αφού ξέρει το αποτέλεσμα.....
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις