Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
περιμενω καποια πειστικη απαντηση απο καθε ολυμπιακο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Που είναι η απάντηση οέο; :think: :think: :think:

Μα κ 1.000.000 χωρητικότητα να είχε το Καραϊσκάκη εννοείται ότι θα το γέμιζαν :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω απλα να πω οτι τα περισσοτερα εισιτηρια σε εναν αγωνα την περιοδο 91-92 κοπηκαν στο παναθηναικος- ολυμπιακος και ηταν 42707. την περιοδο 92-93 τα περισσοτερα κοπηκαν στον αγωνα παναθηναικος -αεκ και ηταν 40217!   στον δε 2ο τελικο του κυπελλου ελλαδος του 91-92 (ενδεικτικα) μεταξυ ολυμπιακου κ παοκ στο καραισκακη κοπηκαν 29831 εισιτηρια... ας μου εξηγησει λοιπον κ εμενα καποιος πως στο καλο κοπηκαν το 92 65000 εισιηρια στο οακα ενω ο ολυμπιακος επαιζε στο καραισκακη?? φιλικο ηταν το ματς??

o.k. εκανα λαθος και την χρονια και την ομαδα ηταν
Το 1987 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Θρύλος έκοψε 74.252 εισιτήρια!
το 1988 εναντίον της Λάρισας 72.687.
Το 1989 υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ παρουσία 74.232 θεατών.
ο.κ . λοιπον ευχαριστημενοι ??
θελετε να συγκρινουμε κατι αλλο?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ δεν έχω πρόβλημα το πιστεύω ότι έτσι θα είναι.Τότε ο κόσμος πήγαινε γήπεδο.Κ η Φολαδέλφεια κάθε Κυριακή έκοβε 35.000 εισιτήρια τότε.Βέβαια δεν ξέρω που αποσκοπεί όλη αυτή η ιστορία με τα εισιτήρια των προϊστορικών χρόνων.Φρέσκα κουλούρια μπάρμπαααααααααα.
Σε λίγο θα κάνουμε post με πόσα εισιτήρια έκοψε ο Ολυμπιακός στα φιλικά προετοιμασίας επί Ανδριανοπουλέων.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδελφέ προειδοποιημένε...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ήμουν κ για 3 μέρες κομμένος,αλλά κάποιος με αγαπάει φαίνεται εδώ μέσα,όπως κ εμείς αγαπάμε όλα τα παιδιά εδώ μέσα. :sunglasses:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν έχω πρόβλημα το πιστεύω ότι έτσι θα είναι.Τότε ο κόσμος πήγαινε γήπεδο.Κ η Φολαδέλφεια κάθε Κυριακή έκοβε 35.000 εισιτήρια τότε.Βέβαια δεν ξέρω που αποσκοπεί όλη αυτή η ιστορία με τα εισιτήρια των προϊστορικών χρόνων.Φρέσκα κουλούρια μπάρμπαααααααααα.
Σε λίγο θα κάνουμε post με πόσα εισιτήρια έκοψε ο Ολυμπιακός στα φιλικά προετοιμασίας επί Ανδριανοπουλέων.
εμενα το θεμα μου ηταν οτι η αεκ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι (!) με την Λα Κορούνια (10.12.2003) έκανε ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ εισητηρίων: Έκοψε 1.205 εισητήρια!!!
και τωρα μου μιλατε για ποσα διαρκειας πουλατε ....
ας βαλουμε κατω  α)ποσο κανουν τα δικα σας και ποσο τα δικα μας
β)ποσα εκδωσατε και ποσα εμεις
και μετα μιλαμε
α και οταν δεν σε συμφερει κατι  μην κλειδωνεις το θρεντ δεν δειχνει καλο χαρακτηρα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν κλειδώθηκε κανένα θρεντ.
Καλό απόγευμα σε όλους. :sunglasses:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...κ όσο για την σπόντα για τον καλό χαρακτήρα,μην ανοίξω την συζήτηση κ θυμίσω με τι χαρακτηρισμούς μίλησαν κάποιοι κ για ποιους συγγενείς Α'βαθμού αναφέρθηκαν. ;)

Αυτά φιλικά κ θυμησιάρικα. ;)
Καλό απόγευμα κ πάλι. :)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Γεια σου αδελφέ, καλή ξεκούραση με το Φροσάκι σου παρέα...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μιας και βαριέμαι να διαβάζω τί συγκρίνουμε?Ποιοί είναι περισσότεροι?Ή ποιοί πηγαίνουν ποιό πολύ στο γήπεδο?Γιατι και στα 2 η απάντηση είναι η ίδια........

Συνημμένα

• 20.jpg
    20.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 21

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Νομιζω οτι δεν λες την αληθεια...
εγω μιλησα για κοσμο και εισητιρια και τιποτα αλλο
και εσυ μου μιλησες για το 7-0
εγω  σου απαντησα λοιπον οτι τις κηδειες 6-0 και 6-1 τις καναμε με δικας μας κολυβα και οχι με ξενα(Γιουβε)
αυτο και τιποτα αλλο
βεβαια για οτι αθλητικο και αν μιλησουμε καταληγουμε παντα στα επεισοδια της παιανιας
αυτα τα γνωστα οπου ο κακος μισθοφορικος στρατος του δαιμονα κοκκαλη αντιμετωπισε ξενιαστα και ανυποψιαστα αγγελουδια που πετουσαν λουλουδια....

βραδυ με σκληρη τσοντα 7-0 πως να παει ο κοσμος στο γηπεδο....?
οσο για το ποια ομαδα εχει κοψει τα περισσοτερα εισητιρια σε αγωνα εννοειτε πως ειναι η ΑΕΚ!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
85.000 κ σε αγώνα μπάσκετ παρακαλώ,στον τελικο του Καλλιμάρμαρου το 68.

Το συγκεκριμένο ματς κρατάει ακόμα στα ρεκόρ Γκίνες κ η φωτογραφία του παιχνιδιου με το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο από Αεκτζήδες,κοσμεί την κεντρική σάλα της FIBA.

Για να μαθαίνετε κ για να μην λησμονείτε παιδιά.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

Αλλοι ασχολιούντια με τις Παναχαϊκές κ άλλοι με τα σαλόνια.

Συγχωρέστε μου το μικρό κιτρινάκι,δεν θα ξαναμπεί σε λέξη.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
αγαπητε αλεξανδρε εσυ εθεσες ενα θεμα με εισιτηρια κ πολυ απλα ανεφερα πως αυτο που ειπες δεν ισχυει... τα επομενα που ανεφερες φυσικα κ ισχυουν καθως τοτε ο κοσμος πηγαινε σωριδον στο γηπεδο και μαλιστα την περιοδο 85-86 που επαιξε κ η αεκ στο οακα ειχε μεσο ορο 37000 εισιτηρια.. αλλο λοιπον το 92 και αλλο το 87 και το 88 (το 87 ησουν πρωταθλητης εξαλλου) επομενως αυτο που ηθελες να αποδειξεις οτι στις λυπες οι αεκτζηδες μαζευονται 1000 κ οι ολυμπιακοι 65000 ηταν της πλακας...οτι τα 1200 εισιτηρια σε εκεινον τον αγωνα ηταν ντροπη (ειναι κ αρνητικο ρεκορ στην ιστορια του CL) φυσικα συμφωνω... αναλογισου ομως πως ηταν η κατασταση με την αεκ χωρις γηπεδο να παιζει στα λιοσια, τον ντεμη να εχει φυγει, τους οπαδους να πλακωνονται για τον μπαγεβιτς τον πανηλιθιο γρανιτσα να εχει βγει μπροστα κ να μην υπαρχει ουδεμια προοπτικη παροτι το καλοκαιρι μας ελεγαν ντριμ τιμ.. το cl εκεινη την περιοδο φιλε ηταν σαν κοροιδια για το χαλι της αεκ τοτε... (ασε που τα εισιτηρια αυτα ηταν με την μονακο κ οχι με την λα κορουνια..)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ναι...και όλη η Ελλάδα ήταν κάποτε με τον μπασκετικό Άρη....πλήν ΠΑΟΚτζήδων υποθέτω...αλλά όταν θα έχετε 80.000 κόσμο και άλλους 20.000 που έψαχναν εισητήριο για να μπούν μέσα(Γιουβέντους-8 Champions League) τότε μιλάμε.....ή όταν θα πάτε 12.000 στο εξωτερικό(Γιουβέντους 1ος αγώνας Τορίνο) πάλι ξαναμιλάμε.....ή όταν θα γεμίσετε επιτέλους το ΟΑΚΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ πάλι τα ξαναλέμε....και μην μου πείς για Μίλαν και Θρύλο γιατί τότε και τώρα το ΟΑΚΑ χωράει 65.000....πάρτε το χαμπάρι....σε λαό η ΑΕΚ είναι τρίτη...μετά από τον ακατανόμαστο(2ος) και τον Βασιλιά(1ος)....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
που εισαι εσυ ρε ποδολαγνε!!!!!!!!καιρο εχω να σε δω!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
85.000 κ σε αγώνα μπάσκετ παρακαλώ,στον τελικο του Καλλιμάρμαρου το 68.

Το συγκεκριμένο ματς κρατάει ακόμα στα ρεκόρ Γκίνες κ η φωτογραφία του παιχνιδιου με το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο από Αεκτζήδες,κοσμεί την κεντρική σάλα της FIBA.
Για να μαθαίνετε κ για να μην λησμονείτε παιδιά.
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Αλλοι ασχολιούντια με τις Παναχαϊκές κ άλλοι με τα σαλόνια.
Συγχωρέστε μου το μικρό κιτρινάκι,δεν θα ξαναμπεί σε λέξη.
XAXAXA να υποθεσω οτι κανεις πλακα ετσι?
γιατι αν μιλας σοβαρα θα τρελαθω τελειως!!!
πρωτον το 1968 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ αεκτζιδες...τουλαχιστον με την σημερινη εννοια
δευτερον.... στο γηπεδο υπηρχαν φιλαθλοι ΟΛΩΝ των ομαδων οπως και ο Πατερας μου (αρρωστος Γαυρος)
Τριτον μιλας για φρεσκα κουλουρια και πηγες στο 68??????

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι...και όλη η Ελλάδα ήταν κάποτε με τον μπασκετικό Άρη....πλήν ΠΑΟΚτζήδων υποθέτω...αλλά όταν θα έχετε 80.000 κόσμο και άλλους 20.000 που έψαχναν εισητήριο για να μπούν μέσα(Γιουβέντους-8 Champions League) τότε μιλάμε.....ή όταν θα πάτε 12.000 στο εξωτερικό(Γιουβέντους 1ος αγώνας Τορίνο) πάλι ξαναμιλάμε.....ή όταν θα γεμίσετε επιτέλους το ΟΑΚΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ πάλι τα ξαναλέμε....και μην μου πείς για Μίλαν και Θρύλο γιατί τότε και τώρα το ΟΑΚΑ χωράει 65.000....πάρτε το χαμπάρι....σε λαό η ΑΕΚ είναι τρίτη...μετά από τον ακατανόμαστο(2ος) και τον Βασιλιά(1ος)....
δεν ειπε κανενας οτι η ΑΕΚ εχει περισσοτερο κοσμο απο παο και οσφπ.....οσο αφορα τα εισητιρια που λεμε η ΑΕΚ  σε αγωνα της εχει το ρεκορ.!!!!!(οχι οτι λεει κατι αυτο...αλλα αφου λεμε μαλακιες του στυλ ποιος εκοψε τα περισσοτερα ας λεμε την αληθεια..)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Πέστε τα χανούμια μην αφήσετε να μας πάρουν τον αέρα!!!Ντου από παντού!!!!

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Dark δεν αμφισβητεί κανένας μας, ότι ο συγκεκριμένος τελικός του 1968 έχει μέχρι & σήμερα το ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ .
Αυτό που αμφισβητούμε είναι ότι το Στάδιο ήταν κατάμεστο μόνο από Αεκτζήδες, όταν σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ανάμεσα τους βρίσκοταν και χιλιάδες φίλαθλοι άλλων ομάδων.
Κάποιοι που σήμερα στάζουν "χολή" στις αθλητικές κουβέντες τους για την ΑΕΚ, όταν μιλάνε για αυτό το ματς τους σηκώνεται πραγματικά η τρίχα.
Το περίεργο δεν είναι να γεμίσεις το Καλλιμάρμαρο σε ευρωπαϊκό τελικό, αλλά να γεμίσεις το ΟΑΚΑ στο ματς με την Παναχαϊκή 1987/88.
Εκείνη τη χρονιά που σχεδόν σε ένα γύρο δεν είχαμε κάνει νίκη στο πρωτάθλημα, και προηγηθήκαμε στο 1 λεπτό με τον Μητρόπουλο είναι ένας αγώνας που θα μας μείνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom