DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν θα έχει μείνει αμνοερίφιο ζωντανό σε ακτίνα 30 χλμ.
ρε μαγκα επειδη ξεχνας ητανε το ιδιο βραδυ που η γιουβεντους με τα δευτερα σας εριχνε 7 !!!!!!!!!!!!!!!!ωραιο το ερωτημα με τα διαρκειας αλλα ξεχνατε γρηγορα....
Η ΑΕΚ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι (!) με την Λα Κορούνια (10.12.2003) έκανε ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ εισητηρίων: Έκοψε 1.205 εισητήρια!!!
Πού σας χώρεσε όλους, ρε παιδιά;;;;!!!
ακριβως το ηξερα οτι ετσι θα απαντουσες....ρε μαγκα επειδη ξεχνας ητανε το ιδιο βραδυ που η γιουβεντους με τα δευτερα σας εριχνε 7 !!!!!!!!!!!!!!!!
ακριβως το ηξερα οτι ετσι θα απαντουσες....και οσοι ητανε στο γηπεδο φωναζαν εεε οοο φαγατε το εβδομο και πατε για 8..!!!!!!
ρε φιλε η εποχη που αναφερεις ειναι απο τις πιο ξενερωτικες κ σκατα περιοδους της αεκ... τι ακριβως θελεις να αποδειξεις δηλαδη??ωραιο το ερωτημα με τα διαρκειας αλλα ξεχνατε γρηγορα....
Η ΑΕΚ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι (!) με την Λα Κορούνια (10.12.2003) έκανε ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ εισητηρίων: Έκοψε 1.205 εισητήρια!!!
Πού σας χώρεσε όλους, ρε παιδιά;;;;!!!
μηπως λεω ψεμματα..?ακριβως το ηξερα οτι ετσι θα απαντουσες....
θελει να το ακουει..Ε τότε τι ρωτάς,αφού ξέρεις τι θα πάρεις.
ναι αλλα για ματς με λακορουνια λες....ακριβως το ηξερα οτι ετσι θα απαντουσες....
με τα ξενα κολυβα βεβαιως γιατι δικα σας γιοκ....
6-0 1981 6-1 2002
βαλτε τον ηλια στο ρολοι να μετραει ποσα τρωει
ηλια...ηλια...ηλια
κοκκαλη κοκκαλη σε παρακαλω φερε τον ηλια στον Ολυμπιακο
ηλια ελα στο λαο σου
αυτα ακουγοντουσαν εκεινη την ημερα.....
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΛΥΒΑ !!!! ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΗΔΕΙΑ
α μπραβο τωρα μιλας σωστα .... στις ξενερωτικες εποχες "μακρια"ρε φιλε η εποχη που αναφερεις ειναι απο τις πιο ξενερωτικες κ σκατα περιοδους της αεκ... τι ακριβως θελεις να αποδειξεις δηλαδη??
Πότε ρε νικ βρίζανε νεκρό;Αυτά τα κάνετε εσείς.Όταν έπρεπε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Αττίλιο θυμάσαι τί φωνάζατε;Για τα θύματα της Θύρας 7 μήπως;Εμείς απλά σε αγώνα βόλεϋ δεν κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για αυτόν που σκοτώθηκε και καλά κάναμε με βάση το παρελθόν του.Όμως ποτέ δεν τον βρίσαμε.Αυτά για να μάθεις 2 πραγματάκια.ναι αλλα για ματς με λακορουνια λες....
οσο για κηδεια που λες...ξερετε καλα απο αυτα σας το αναγνωριζω...φανηκε και στην λαυριου...βριζανε και τον νεκρο !!!!!!!
οταν λεω βριζανε μιλαω για αυτον που ητανε πανω απο το πτωμα και ελεγε "εκανες και τον μαγκα ρε μαλακα......"Πότε ρε νικ βρίζανε νεκρό;Αυτά τα κάνετε εσείς.Όταν έπρεπε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Αττίλιο θυμάσαι τί φωνάζατε;Για τα θύματα της Θύρας 7 μήπως;Εμείς απλά σε αγώνα βόλεϋ δεν κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για αυτόν που σκοτώθηκε και καλά κάναμε με βάση το παρελθόν του.Όμως ποτέ δεν τον βρίσαμε.Αυτά για να μάθεις 2 πραγματάκια.
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαιωςΌπως βλέπετε φίλοι μου,ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ότι η άτιτλη ΑΕΚ,των άμπαλων παιχτών κ του φτωχού Πομάκου επιχειρηματία επενδυτή πούλησε έτσι για την πλάκα της 24.000 διαρκείας μέχρι τώρα,ενώ η ομάδα του ασώματου κλαρινατζή με τις φανφάρες κ τις ντουντούκες περί παγκοσμίου κλάσεως παιχτών κατάφερε καταϊδρωμένη να κόψει μέχρι τώρα 11.000 κάρτες.
στο ποδοσφαιρο εννοεις ασφαλος..?περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαιως
αλλα μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα γιατι πρωτον. το πιο φτηνο δικο μας εχει 500 ευρω ενω της αεκ? και τα δικα μας ειναι ολα 15.000 (λογω του οτι το γηπεδο μας χωραει 33.000) θα εξαντληθουν αυτα ολα
και δευτερον μην μιλατε για κοσμο γιατι 1500 ατομα σε ευρωπαικο ματς δεν εχουμε μαζεψει
επειδη πολυ ηθικολογια επεσεοταν λεω βριζανε μιλαω για αυτον που ητανε πανω απο το πτωμα και ελεγε "εκανες και τον μαγκα ρε μαλακα......"
οποιος αεκτζης βριζει νεκρους ειναι αληταρας και μαλακας....!!!!οσο για το παρελθον που λες ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις το παρελθον απο ολους τους νεκρους τους οποιους σεβεσε!!!!
ναι στο ποδοσφαιροστο ποδοσφαιρο εννοεις ασφαλος..?
η διαφορα μας ειναι οτι εμεις(εγω και ο dark...σορρυ για οποιον δεν αναφερω..) τα καταδικαζoυμε ολα!!!!!επειδη πολυ ηθικολογια επεσε
και να σας πω και κατι ...για πραγματα που εχω δει ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ δεν μπορειτε να μου πειτε ΤΙΠΟΤΑ
οταν πεθανε ο ΑΤΙΛΙΟ το 1994 η γυναικα του ηρθε στο γηπεδο και καθησε στην θεση του στην 7
παιζαμε με την αεκ44
ανακοινωθηκε απο τα μεγαφωνα οτι βρισκεται η γυναικα του στο Γηπεδο και να κρατησουμε 1 λεπτο σιγη
και τοτε ΟΛΟΙ οι αεκτζιδες παληκαραδες αρχισαν να φωναζουν "πρωταθλημα δεν πηρατε στο ταφο τον εστειλατε" και "παει παει η καραμουζα και σκατα στον ταφο της ο ο ο" την ειδα με τα ΜΑΤΙΑ μου να ξεσπαει σε λυγμους .....
κοφτε την ηθικολογια λοιπον....αυτα αλλου
εγω πηγαινω γηπεδο απο το 91 οποτε αυτα σε τιποτα παιδακια οχι σε εμενα....