Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καμιά Λέφσκι παίζει??

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Εχω έμπνευση γιαυτό το είπα ρεεεε!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στον τεράστιο κιτρινόμαυρο λαό της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ Ελληνικής ομάδας.
Καταρχάς χαίρομαι που όλα τα αδέρφια ξαναεμφανίστηκαν στο θρεντάκι μας μετά από καιρό κ δείξαμε για χιλιοστή φορά,ποιοι κάνουν κουμάντο στο μεγάλο αυτό φόρουμ-αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον μεγάλο κιτρινόμαυρο παλμό αυτού του διαδικτυακού τόπου.

Στα της ομάδας τώρα:
Φαίνεται ότι βρήκαμε λαβράκι με τον 19χρονο Σενεγαλέζο τον Ντιούφ(συνωνυμία με τον μεγάλο Ντιούφ) κ από ότι όλα δείχνουν θα υπογράψει πενταετές.Για να ψηθεί ο δύσκολος Φερέρ πάει να πει ότι κάτι είδε σε αυτόν :think:

Για τον Τζεφερσον όλα δείχνουν ότι είναι τυπικό το θέμα της υπογραφής του νέου του συμβολαίου.Μετά από αυτή την μεταγραφή περιμένω ακόμα 3 παίχτες,ίσως κ 4 αφού με την πιθανή φυγή Ίβιτς αποδυναμώνεσαι στα αμυντικά χαφ & ίσως πρέπει να προστεθεί κ άλλος ένας σε αυτές τις θέσεις.Πάντως το θέμα των επιθετικών....ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΕΙ.

Στα της Βασίλισσας τώρα.Αρχισε ο χορός των μεταγραφών,με τον Αλέξη κυρίτση,περσινό γκαρντ του Αμαρουσίου & πρώτο σκόρερ πέρσι στην ομάδα του,να υπογράφει στην Βασίλισσα,αποδεικνύντας στην πράξη τα λόγια του νέου μεγαλομετόχου της ομάδας μας περί ενίσχυση του ρόστερ.
Περιμένω τώρα τον Φον Δημητράκη Παπανικολάου κ τον Νίκο Χατζή που περιμένει να γυρίσει σπίτι του.

[move]Όπως παλιά,Βασίλισσα ξανά...[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα φιλοι μας καλημερα ΑΕΚΑΡΑ μας!!!!!!!

μαγκες δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τις μεταγραφες....μακαρι να εχω αδικο και οι της παε να ξερουν καλυτερα...

σοι μπορουνε να παρουνε διαρκειας στο μπασκετ για να δειξουμε στον νεο ιδιοκτητη οτι ειμαστε μαζι του και οτι αξιζει να στηριξει αυτη την ομαδα!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ούτε κ εγώ είμαι ικανοποιημένος κ δεν υπνοβατώ,αλλά ακόμα δεν τελείωσαν κ όλοι κ όλα στο γήπεδο φαίνονται.

ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι εγινε ο καλις "γκρινιαζει" που του βγαλανε τις φωτο απο τον δρομο.....? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Του κόψανε το μεροκάματο :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μας πρήξει με το καζίνο τώρα. :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειδα εχθες τον γιαννακη να λεει οτι ο "σοφο" δεν καταφερε να περασει το εργομετρικο και κοπηκε απο την προεπιλογη.....κριμα γιατι αυτο το παλικαρι εχει απιστευτο ταλεντο.....
αντε μωρη ελλαδαρα κανε το καλυτερο και στην ισπανια!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.450
Πόντοι
12.056
Καλημερα φιλοι μου..... :dancing: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.450
Πόντοι
12.056
Ο Ξαδελφος τερας που χαθηκε??? :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Να ρωτήσω κάτι,πότε είναι η κλήρωση του τρίτου προκριματικού του cl και πότε γίνονται τα δυό παιχνίδια αυτής της φάσης;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Να ρωτήσω κάτι,πότε είναι η κλήρωση του τρίτου προκριματικού του cl και πότε γίνονται τα δυό παιχνίδια αυτής της φάσης;
νομιζω οτι παιζουν ηδη!!!!και ο αποελ περασε.....

17 Ιουλίου 2007 21:56
Βήμα πρόκρισης για ΑΠΟΕΛ
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 2-0 της Μπάτε Μπορίσοφ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Κύπρου ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο μισάωρο και έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη χάρη σε γκολ των Μιχαήλ και Μαχλά. Σε μία βδομάδα η ρεβάνς στην Λευκορωσία, με το ΑΠΟΕΛ να δείχνει πως δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. "Καλό το σκορ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει", τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Επισκέπτης
Όχι ρε,τρίτος προκριματικός είναι αυτός που θα παίξει η ΑΕΚ.Ρώτησα γιατί μου φαίνεται ότι έχει καθυστερήσει λίγο η κλήρωση.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

3 Αυγούστου η κλήρωση.14/15 Αυγούστου το πρώτο ματς(αν είναι εντός καήκαμε-θα λείπω Χανια).28/29 Αυγούστου η ρεβανς

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλα θα τρωει καλαααααα............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom